|
بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
|
|
۲۰:۱۰, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱:۳۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترين امضا، آواتار و جملات با سلام خدمت دوستان عزيز تالار بيداري انديشه در اين تاپيک قصد داريم با کمک شما عزيزان بهترين امضا، آواتار و جملات را بيابيم. لطفا امضا و آواتارهاي منتخب را با ذکر نام کاربر مربوطه درج کنيد. و نيز بهترين جملاتي را که در اين تالار شنديده ايد با ذکر نام کاربري و همچنين آدرس جمله مذکور بنويسيد. اين جملات مي تواند يک ارسال کامل و يا يک جمله ي چند کلمه اي از بين يک تاپيک بزرگ و شلوغ باشد. منتظر همه دوستان هستيم. يا علي مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۴, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۰ ۳:۵۸)نان و نمک نوشته است:(۴/آبان/۹۰ ۲:۱۱)guided نوشته است: ناراحت نباششما هم زدی توی کار شکلک تب "آنتی سایتنی" هست که شایع شده بین مدیران
|
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اول اینکه تبریک میگم انشا الله تا ظهور امتداد داشته با شه.بگید انشا الله بهترین امضا مال دوست عزیز جناب مسافر جمله اولش که ادم میبره تو دهه محرم اون حال و هوا و دیگه اینکه عکسش منو یاید بچه گیام که با داییم از اتاق تاریک انبار جو گندم سال که سه تا اتاق تو در تو رد میکردی و افتاب مثل یه ستون میزد به اون ظلمات جقدر با گرد غبار که تو روشنای افتاب دیده میشد بازی میکردیم اخر سرم خودمون از بادگیر میداختیم تو جوها. چه شلوغ کاریها که نمیکردیم میندزه
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۳:۴۳ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
گزیده ای از کلام دلنشین دوستان در صفحه شخصی(رزومه) (پست شماره 45) عجیب است که عکسه شهدا را میبینیم ولی عکس آنها عمل میکنیم!!!!! (یاران مهدی)
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
در پروفایل علیرضا110 :
بهترین جمله ای که شنیده ام: من ستايشگر معلمي هستم که انديشيدن را به من بياموزد نه انديشه هارا. « استاد مطهري » باید منش مطهری را یاد گرفت . . .
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
به نظر من همه امضاها واقعا قشنگه . چون اینجا یک فروم مذهبیه
اما الان یه امضا دیدم خوشم اومد امضای Maysam-1st جمهوری اسلامی ایران متولد 1979 میلادی ایالات متحده امریکا متولد ۱۷۷۶ میلادی 203 = 1776 -1979 عمر حکومتشون 203 سال از ما بیشتره! تازه حکومت امریکا نه بی بی سی و نه ووآ داشته و نه تحریمی و نه کشوری که از اول تاسیس حکومتش بر علیه ش تبلیغات کنه!! اگه بگذارید این بچه (ج.ا) یه کمی تجربه کسب کنه و کلی بهش غر نزنید و وقت بهش بدید می بینید که یه روزی جای اون بابابزرگ پیر رو میگیره!!
|
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
البته من انتخابم رو همون اول انجام دادم ولیکن
می خواستم عرض کنم که این کثرت در انتخابها و کاندید ها در بخش امضا برمی گردد به بلوغ فکری کاربران این تالار که حتی از یک فرصت کوچک که با قرار دادن یک چیز بیهوده هم می توانسته باشد ، نگذشته اند و چنین مطالب ارزشمندی قرار داده اند که انتخاب را چنین دشوار می سازد . ضمنا اینکه نیت انسان باید خالص باشد اگر آواتاری یا امضایی قرار دادید، برای این نباشد که کسی ببیند یا خوشش بیاید برای خدا کار کنید . او باید راضی باشد. او باید انتخاب کند . بلکه چیزی را برای خدا گذاشته باشید او خواسته کسی نبیند تا اجر شما بیشتر شود . (امیدوارم شعارگونه نگفته باشم.اعتقادم بود) |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
و منم يكي مثه شما دوتا:sكسي مارو دوس نداره!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
اول عذر خواهی میکنم به خاطر شرکت نکردن در تاپیک های این چند روز ...حقیر امضایی رو انتخاب نمیکنم و قصدم هم از قرار دادن امضای خودم در اینجا این نیست که بهترین امضا ماله منه ولی :
((اهدای عضو , اهدای زندگی)) ((اهدای خون سالم , اهدای زندگی)) به قوله اون اگهی تلویزیونی که میگفت : هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۳۷ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلاااااااااام
منم چند وقتیه که نبودم ... تولد تالار مبارک باشه .ان شاءالله تولد صد و بیست سالگیش من از امضای آقای MESSENGER MESSENGER خیلی خوشم اومد یه جورایی آدمو با خودش درگیر میکنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترين سرصفحه-Header (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 36 | 18,176 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 38 | 22,281 |
۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarbaz 313 |
|
| بهترین تاپیک (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 24 | 12,968 |
۴/آبان/۹۰ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| بهترین ارسال (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 18 | 8,883 |
۴/آبان/۹۰ ۳:۲۹ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: consoling2.gif]](http://www.pic4ever.com/images/consoling2.gif)

![[تصویر: SEVeyesB08_th.gif]](http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesB08_th.gif)
![[تصویر: shake2.gif]](http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif)