![]() |
|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) (/thread-4020.html) |
RE: دفاع از استاد رائفی پور - Reza71 - ۱۷/آذر/۹۱ ۱۶:۵۳ من اولین بار صحبتهای ایشون با مستند ظهور بهم رسید... راستش اول ندیدم و گفتم اینم که مثل بقیست و میخواد روضه بخونه فلان کارا رو بکنین فلان کارا رو نکنین و از اینطور حرفها و زده تو فاز نصیحت... ولی بعد از دوماه وقتی ظهور رو دیدم(خیلی شوک دهنده بود) صحبتهای استاد رائفی رو هم دیدم و واقعا ازش خوشم اومد و از اون به بعد هر سخنرانی که ازشون میگرفتم رو با دوستام میدیدم و به خواهر برادرم هم نشون میدادم.... (فقط بحثهایی که مربوط به شیطان پرستی و فراماسونری بود رو دیدم و از وقتی که تموم شد این بحثهاش دیگه ندیدم) جالب اینه که اگه کسی صحبتهای ایشون روشنیده باشه و مستند ظهور رو هم دیده باشه خیلی راحت متوجه میشه که ایشون حرفهاش درسته و متوجه علم و اگاهی کافیشون میشه... اگه کسی میخواد ببینه درباره ی ایشون چی درسته به نظر من بشینه صحبتهاشون درباره ی فراماسونری و مستند ظهور رو ببینه و بعد خودش وقایع دنیا رو با صحبتهای ایشون تطبیق بده همه چیز براش روشن میشه... همیشه که نباید دیگران اگاهی از محیط اطراف رو اماده بذارن تو ذهنمون... RE: دفاع از استاد رائفی پور - yahya63 - ۱۷/آذر/۹۱ ۱۷:۱۱ آقای رائفی پور از نظر اطلاعات در سطح بالایی هستن.اما این دلیل نمیشه که ایشون رو بدون اشتباه بدونیم و نخوایم صحبت های ایشون رو نقد کنیم. من شخصا شاید چند جلسه از سخنرانیهای ایشون رو گوش کردم و بس. همون چند جلسه هم باعث شد انتقادات زیادی به صحبتاشون و نحوه بیانشون پیدا کنم. میخواستم همین جا هم اون مسائل رو مطرح کنم،اما متاسفانه با برخوردی که دوستان دارن،جای هیچ گونه بحثی نمیمونه. اما دوستان اینو بدونید اگه با این روش میخواین از ایشون دفاع کنید هیچ سودی نداره. نکته به نکته مسائل رو بحث بزارید و اجاز بدید مخالفان هم صحبتاشون رو بیان کنن و کسی هم بهشون حمله نکنه. این دوستی که نقدی رو بیان کرده بعضی از صحبتاش واقعا به حق هست و جای تامل داره. حالا به من حمله کنید.(اما حمله کردن هیچ چیزی رو درست نمیکنه) ازش دلیل بخواین و براش دلیل بگین.از صحبتهای دوستمون مشخصه که درد مذهب داره. RE: دفاع از استاد رائفی پور - عبدالرحمن - ۱۷/آذر/۹۱ ۱۹:۳۶ طبیعتا امکان اشتباه در صحبتهای ایشون هست اما تخریب(شما نه) با نقد فرق میکند آقای فراهانی که میاد با بستن چشم بر روی حقیقت سعی در تخریب و چوب لای چرخ گذاشتن ایشون میکنه بحثش کاملا فرق داره اگر بنا باشه تا یکی اومد در زمینه جنگ نرم پیش قدم شد سیبل افراد بی انصاف قرار بگیره دیگه چه توقعی از دشمن باید داشت RE: دفاع از استاد رائفی پور - Havbb 110 - ۱۷/آذر/۹۱ ۲۳:۱۵ نقل قول:نکته به نکته مسائل رو بحث بزارید و اجاز بدید مخالفان هم صحبتاشون رو بیان کنن و کسی هم بهشون حمله نکنه. سلام صد در صد آقای رائفی پور و هر فرد غیر معصوم دیگه ای خالی از اشتباه نیست و نیاز به نقد داره. اصلا نقد کردن یک فرد نشان از این داره ک ما به اون فرد علاقه داریم و میخوایم خودشو اصلاح کنه (یعنی ما صلاح اون فرد رو میخوایم) یه تاپیک دیگه هم داریم که بسیار طولانی هست و اونجا در رابطه با بحثهای آقای رائفی پور با هم مباحثه و تبادل نظر میکنیم ، اما خوب بعد از یه مدت به این نتیجه رسیدیدم که اکثر قسمتهای نامفهوم صحبتهای آقای رائفی جوری هست که برای همه غیر قابل فهم هست! به علاوه ی اینکه خیلی ها از آقای رائفی و درباره ی سخنرانی ها و ادعاهای ایشون سند میخوان که این هم طبیعتا خود شخص آقای رائف باید امثال این سوالات رو جواب بدن و از من و دیگران کاری ساخته نیست. بنابر این اون تاپیک خیلی وقته که بحث جدی توش مطرح نشده. شما که با شنیدن چند سخنرانی اینقدر نقد دارید به ایشون پس ببینید بنده که تقریبا تمام سخنرانی های ایشون رو دیدم چقدر میتونم نقد داشته باشم! خیلی بیشتر حتی بعضی نقدهام رو هم توی همین تالار نوشته ام... ولی چون آقای رائفی خودش اینجا حضور نداره که پاسخگو باشه ، مطرح کردن شبهه شاید یه جورایی تهمت یا غیبت محسوب بشه درباره ی ایشون ، چون نا خود آگاه این رو درباره ی خواننده القاء میکنه که رائفی پور خیلی ایراد داره و...! پس بهتره صبر کنیم تا به راه افتادن سیستم پرسش و پاسخ سایت مصاف! صحبتهای دوست بالایی هم تایید میشه. این اقای فراهانی دیگه دستش برای همه رو شده... RE: دفاع از استاد رائفی پور - Mahdy2021 - ۱۸/آذر/۹۱ ۰:۰۵ (۱۷/آذر/۹۱ ۱۷:۱۱)yahya63 نوشته است: آقای رائفی پور از نظر اطلاعات در سطح بالایی هستن.اما این دلیل نمیشه که ایشون رو بدون اشتباه بدونیم و نخوایم صحبت های ایشون رو نقد کنیم. دوست عزیز یه نگاهی به اینجا بکنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020.html یکی از پر بحث ترین موضوعات تالار ما بوده. اغلب مطالب هم انتقاد منتقدان و پاسخ مدافعان بوده بگردید چندین موضوع دیگه هم نهایتا به نقد و بررسی سخنرانی های ایشون ختم شده اگر اشتباه نکنم بیشترین انتقادی که از یک شخصیت مسلمان شیعه در این تالار شده همین آقای رائفی پور بوده!!! البته انتقاد هم راه و روش داره و گیر الکی مشکلی رو حل نمیکنه. باید نقد سخنان هر کسی باعث بشه که ما به حقیقت نزدیک بشیم این دوستانی هم که میخوان دفاع کنن، در نهایت چیزی گیرشون نمیاد. میخوان در جواب چیزهایی که از ایشون یاد گرفتن، کاری کرده باشن RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - aminrafael3 - ۲۰/آذر/۹۱ ۲۰:۴۰ من یه سوال دارم؟ آقای رائفی پور چیزایی که میگن نتیجه تحقیقات خودشونه؟ آخه تو چند مورد صحبتهایی کردن مثلا در مورد یهودیان دماوند که این مورد و چند مورد مثل دلار از تحقیقات استاد شهبازی هست خیلی پیشتر از آقای رائفی پور. تحقیقات استاد شهبازی در مورد فراماسونری و یهود بسیار بسیار قوی هست ولی متاسفانه بنا به مسائلی ازش صحبت نمیشه RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - 900742498 - ۲۱/آذر/۹۱ ۲:۵۳ آفرین تبارک الله حالا دارین منطقی میرین جلو این درسته من از همه عذرخواهی میکنم که نوشته بودم"به هم نپرین" یاعلی RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - nilufar7676 - ۱۰/دی/۹۱ ۱۱:۰۴ واقعا متاسفم واقعا متاسفم برای بعضیا همین شمایی که میای میگی چرا این حرف رو زدن واسه همین خنده ها و شوخی های استاده که این مطالب سنگین رو می شینی و گوش میدی وگرنه خدا رو شکر همه جا هزار تا سخنرانی هست برای من یکی که به شخصه تنها کسی که تونستم پای سخنرانیش بشینم آقای رائفی پور هستش چون که جوون پسند صحبت می کنه اگر می خواست هی لفظ قلم حرف بزنه و هی مواظب باشه به کسی برنخوره و خدایی نکرده حرفش بی ادبانه نباشه هیچ وقت من و تویی رو اینطوری جذب نمی کرد من فقط تقاضا می کنم یه خورده سطح فکرتون رو بالا ببرید این حرفا به گوش آقای رائفی پور می رسه ایشون از من و تویی که ادعای همکاری باهاش رو داریم انتظار دارن.من که اگر بودم والا تا حالا خسته شده بودم یه نفر نیست بگه استاد دمت گرم خسته نباشی از همه چیت زدی اومدی خودتو وقف دانشجوها کردی استاد خسته نباشی چه قدر شیرین حرف می زنی آدم خسته نمیشه فقط منتظرید تا یه سوتی یا یه اشتباهی اتفاق بیفته بیایید عالمو خبر کنید واقعا زشته یه ذره به خودتون بیایید RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - tazevared - ۲۸/بهمن/۹۱ ۱۶:۳۶ بسم الله الرحمن الرحیمممنون anti666 وakhevi.عالی توضیح دادید..دیگه لازم به توضیح اضافه نداره..اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنابهم RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - tazevared - ۳/اسفند/۹۱ ۱۷:۵۹ بسم الله الرحمن الرحیم سلام یکی از سخنرانی های استاد،اگه درست متوجه شده باشم،استاد گفتن معلوم نبوده بعد از اباعبدالله کدوم یکی از پسراشون جانشینشون میشه...{بداء واینا..} از یه روحانی که پرسیدم گفتن معلوم بوده! میخوام بدونم من اشتباه متوجه شدم یا روحانیمون حواسش نبوده؟اگه حرف استاد درسته،میشه یه سندی هم برا این حرف بیارید لطفا؟؟ |