تالار گفتگوی بیداری اندیشه
برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+--- موضوع: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس (/thread-16206.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - Tolou - ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۲۰

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

تا حالا زمان گرفتید که چقدر طول میکشه که واسه تک تک همگردانیهاتون دعا کنید... بگید اللهم اغفر مریم، مهرناز و...؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدید...

میگید فراموش میکنید، اشکالی نداره....
گفتیم و قرار شد که همدیگه رو حلال کنیم...

اما میتونیداسامی رو بذارید توی جانمازتون... هر وقت یادتون ا ومد بخونید...

کم کم این فراموشی ها هم از بین میره... باور کنید...

چرا اینقدر سخت میگیرید؟؟؟

میخواید مطمئن بشید همگردانی هاتون حلالتون میکنن، چشم. با وجود وقت کمم حاضرم به همه پیام خصوصی بدم.. خواهش کنم که حلال کنند... خوبه؟؟؟ راضی هستید؟؟

دیگه مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بحث ا ین

نقل قول:راستش دیگه از خودم خسته شدم بسکه به خدا قول دادم و سریع زدم زیرش ...... دیگه واقعا از خودم بدم میاد، فقط موندم این خدا چه جوری منو تحمل میکنه ....! واقعا که خیلی خداست ........

هستش؛ من از همتون خسته ترم... از همتون............ به حدی که درخودم نمیدیدم بخوام اینجا چیزی بنویسم.... اما

اما به یه چیزی ایمان دارم... و اون این که این من نبودم که اسمم رو توی گردانها نوشتم.... فکر میکنم خودتون هم همین احساس رو داشته باشید... فکر میکنید چرا اسمتونو توی گردان عباس بن حیدر نوشتند؟ فکر میکنید چرا باید توی گردان امام علی ع واسه بقیه دعا کنید؟...

اگه کسی دلیلی غیر از اینها واسه انصراف داره بگه...

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - علی 110 - ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۳۹

... لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمى‏شوند، (87)

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - فدک زهرا - ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۴۳

(۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۳۹)علی 110 نوشته است:  
... لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمى‏شوند، (87)

بسم الله
سلام

خوب نیست آدم بعضی گناهارو علنی کنه، اما کم نبوده وقتایی که من به این حدم رسیدم .......
واسه همینم موندم تو کار خدا که چه جوری تحمل میکنه این همه ....................

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - علی 110 - ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۴۹

همه ی ما دعا گو هستیم
رمز برتری ما همین دعای ما در حق یکدیگر است که کمر ابلیس را میشکند
چون هیچ چیز مانند دعای کسی برای دیگری نازل کننده ی رحمت خدا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۴۳) امضای فدک زهرا نوشته است:  
یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد ....

ما که امضای خودمون رو نباید فراموش کنیم...

بعضی وقتا اونقدر جلوی چشم ما هست که انگار نیست

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - فدک زهرا - ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۵۸

بسم الله

ممنون بابت دعا .....
اگر این نبود که تا حالا معلوم نبود چی به سر امثال من میومد ....!
آقا میلاد زحمت ثبت انصراف رو میکشن انشاءالله ....
دوست خوبم نداجون، من همچنان دعاگوی دوستانم خواهم بود، باور کن همونطور که وقت دعا و زیارت اسم نزدیکترین دوستام رو به یاد میارم نسبت به تالار و رفقای پاکم تو اینجا هم این حال رو دارم ، نمیدونم شاید ابهت حضرت ابوالفضل منو گرفته و ...... ایشون که منو میشناسن ....... خجالت میکشم زیر اسم ایشون زندگیو رو به بی خیالی طی کنم ..........
اما بی خیالی تو محضر امام زمانم که برام روتین شده ......!
خلاصه اینکه ممنون بابت دعاهای تمامی دوستان، من تو گردان عباس بن حیدر زمین گیر شدم! دیگه عمرا کارم به گردان حسن بن علی برسه ......!
در پناه حق
التماس دعای فرج .....

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - saloomeh - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۱

همسنگران عزیز خیلی سخت میگیرید !!!!! خرجش یه کاغذ یاداشته که همراهتون باشه و یکی برای سجاده تون .
خدا میداند این دعا ها چه برکاتی دارد . این دعا کردن به سنت فاطمی واقعا متاسف شدم از اینکه این تاپیک ایجاد شد و دوستانم یکی یکی میان و .....

الهی ما رو سلب توفیق نکن کلی داریم به خودمون می بالیم واسه این دعا کردنا

[b]هر وقت دیدید دارید کم میارید یه نگاهی ه این احادیث بیندازید ...

الامام الباقر علیه السّلام:
اَسرعُ الدعاءِ نُجحا للاجابة، دعاءُ الاخ لاخیه بظهرِ الغیب یَبدا بالدعاء لاخیه فیقول له ملكٌ موكلٌ به آمین ولك مِثلاه.

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برادر دینی است كه هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا كند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا كننده گوید برای تو باد دوبرابرش.

الامام الصادق علیه السّلام:
دعاءُ المومن للمومن یدفع عنه البلا و یُدِرُّ علیه الرزق.

امام صادق(علیه السلام) : دعای مومن در حق مومن بلا را از او دور میکند و روزیش را زیاد میگرداند.

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - علی 110 - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۱۴

فقط اونهایی که کم آوردند بیان داخل (ویژه ی منتظران گاگول)!

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - rastin - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۵

بسم الله الرحمن الرحیم

مگر مولا خودشان تصمیم بگیرند که بنده از جمع دوستانم وگردان "علی ابن ابی طالب" انصراف بدم....

همچین مسئولیت سنگینی هم نیست،که نتونیم از پسش بربیاییم.!قراره برای 40نفر مومن دعا کنیم.همین

اسامی اون 40نفر رو پرینت گرفتم بین دونماز یا هرجای زیارتی براشون دعا میکنم.هروقت هم فرصت پیش نیومد یا عجله داشتم میگم 40نفری که قراره براشون دعا کنم.

خدا توفیق این حرکت کوچک رو ازین بنده حقیرت نگیر.....

درپناه حق

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - shafagh_mah - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۷

بابا به خدا خیلی سخت میگیریم (ببخشید سلامBig Grin)
من اسم 40 نفر رو توی موبایل نوشتم، هرشب قبل از خواب از خجالت همه درمیامBig Grin
نهایتش سه دقیقه و بیست و چهار ثانیه و سه صدم ثانیه وقت میگیره.
این همه داد و هوار نداره دیگه.

RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - فدک زهرا - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۹

بسم الله
سلام
من از انصرافم انصراف دادم!!
پسش گرفتم!
بابا آبروم رفت با این همه تلنگری که زده شد!
خوب مگه آدم حق انتخاب نداره؟! ( شوخی کردما ! )
چون دیدم حق الناس بارم رو سنگین تر میکنه عقب کشیدم، وگرنه من عاشق کارای جمعی هستم، این تجربه رو تو کانون قرآن دانشگاهمون هم داشتم که تو اوج سنگینی بخش ها و درسام همیشه پیگیر مراسمایی مثل مراسم روز عرفه و شبای قدر و اعتکاف بودیم و چه لذتی داشت اون درگیریا .......
الانم شیرین ترین خاطراتی که از دانشگاه برام مونده مال همون جمع و همون روزاست ........
تو فضای مجازی آدم فقط با چند تا کلمه با دیگران در ارتباطه، تلنگر دائمی و حضوری نداره، کسی رو دور و برم ندارم تو این فاز، کارمم جوریه که شدیدا عصبیم کرده، ینی شرایطش غیر استاندارده، خیلی وقتا هم از خستگی هم فقط میتونم سریع یه نماز بخونم و زود تمومش کنم! بعضی وقتا فکر میکنم که چه اشتباهی کردم این رشته رو انتخاب کردم! البته شیرینی های زیادی هم داره، شاید بشه به درد امام زمانم خورد!
اما این شرایط باعث شده که نتونم هیچ حقی رو در قبال هم گردانیام ادا کنم، این باعث شد که انصراف بدم،
اما حالا دیگه میگم، هم گردانیام موظفند من رو حلال کنند!!!!!!!!
اگر حتا یکیشون حلالم نکنه من مجبورم نباشم، نه اینکه بخوام منت بذارم خدای ناکرده! اما واقعا از حق الناس وحشت دارم، اونم این مدلیش تو فضای مجازی !

فقط اونهایی که کم آوردند بیان داخل (ویژه ی منتظران گاگول)!

انشاءالله خدا عمری بده یه سری حرف دارم که تو این تاپیک بحث میکنم

حالا حلالم کنید انشاءالله تا بعد .....

یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت
یک قدم مانده به او، کار جهان مبهم شد .....