![]() |
|
بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) (/thread-23715.html) |
آنها که نمیدانند و آنها که میدانند ! - مانا رهنما - ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۴:۴۱ با سلام و ممنون از بحث خوبی که مطرح شد . کلیه مطالب رو خوندم و چون از صنف موسیقی و اهالی این هنر هستم لازم دونستم در این بحث ورود کنم و سخنی هر چند کوتاه با شما عزیزان داشته باشم . 1- به زعم نگارنده "عقاید انسانها" در سطوح خُرد و کلان فارق از صحت و سقم ، قابل احترام بوده و توهین به این عقاید اعم از دینی و سنتی و حتی هجمه نادرست به هنجارهای پذیرفته شده در سطح یک جامعه به هیچ عنوان قابل دفاع نمی باشد . 2- موسیقی در بطن خویش پیام آور صلح و زیبایی است و حتی یک نوزاد و در سطحی پایین تر حتی یک گیاه به موسیقی پاسخ میدهد و این موسیقی در جهان اطراف ما خیلی قبل تر از آنکه ما باشیم بوده و خواهد بود . دست پخت انسانها از موسیقی ( همانگونه که از میوه ها و خوراکیها ، اطعمه مضر همچون مواد چرب و ... می سازد ) از موسیقی می تواند مضر و مخرب باشد پس این نیز به ذات موسیقی مرتبط نبوده و نیست . 3- هیج سبکی از موسیقی متعلق به گروه و اعتقادی خاص نبوده و نمیتوان موسیقی راک یا متال یا هوی متال رو مروج شیطان پرستی دانست . سبک راک در معنا به سبکی گفته میشه که در اون متنی ارزشمند و غالبا اعتراضی خوانده میشه و این اعتراض میتونه مثلا به خالی شدن دنیای ما از خوبی ها و مهربانی ها باشه ! یا اعتراض به جنگ و جنگ افروزی ... پس قلمداد کردن یک سبک موسیقی به عنوان معاند با تفکرات ما حتما کاریه اشتباهه ! 3- استفاده از سمبل ها و نمادها در کلیپ های موسیقی و فیلم کاربرد جدیدی نیست و نمیتوان با نمایش نمادهایی کاملا مرسوم دم خروس نشان داد و قسم حضرت عباس خورد ! آقای بهرام رادان به عنوان موسیقی دان و خواننده در میان اهالی موسیقی محلی از اعراب ندارد !! و اصولا آلبوم ایشان حتی مورد نقد ما نبوده و نیست ! کلیپ موسیقی ایشان موید تفکرات ناپخته ، خام و بعضا تحریک شده وی بوده و صرفا برای مطرح کردن خود به عنوان فردی نامتعارف که خلاف جهت رودخانه به جستجوی حقیقت رفته توانسته به توهین و تضاد منجر شود . 4-صرف هزینه هنگفت برای ساخت این کلیپ این احتمال را به ذهن متبادر میکند که به یاری دوستانی حامی این تفکرات و با خط دهی ایشان ساخته شده باشد و با شناختی که از روحیات او دارم گمان میکنم پایه های اعتقادی سطحی او ، شهرتی باد آورده ، تحصیلات اندک و مطالعه قلیل او سبب مشارکتش در چنین آلبوم و کلیپی شده که نه تنها شامل سمبل های شیطان پرستی و توهین به ادیان میباشد بلکه بطور کاملا خام و فاقد موسیقیایی صحیح و با صدایی ناهنجار و نخراشیده ! همچون فردی فحاش در آن جلوه می کند ! 5-متاسفانه ورود افرادی اینگونه بی مبالات و بی علم به حیطه موسیقی و آنهم از نوع "راک" که یکی از سبک های متعالی موسیقی در مقابل اشکال پیش پا افتاده همچون " پاپ " باعث بروز بد نامی برای موسیقی و انزجار از کلیت آن می شود که در واقع این سلاح کاری را برای توجیه امیال شخصی و توهین به انسانیت به کار می برند . با تشکر از وقت ارزشمند دوستان ؛ شاد باشید ... RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - theking - ۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵ به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر چی بگم بهتون با این تفکر تاریک و منفی که دارید شما معتقدید همه کافرند و فقط شماها مومن و مسلمانید و هدایت الهی یافتهاید من این موزیک ویدئو رو دیدم ولی این چیزهایی که گفتید و خیلی از آدمهای با تفکر شما به اون معتقدند, رو به هیچ وجه در این ویدئو ندیدم شما چون بدبین و شکاک هستید اینطور فکر میکنید و به همه چیز و همه کس جز خودتون شک دارید اینطور برداشتها فوق العاده بیرحمانه و نامصنفانه هستند شما بدون اینکه بخواهید اسیر شیطان هستید و زیبایی رو زشتی و زشتی رو زیبایی میبینید از حرف من ناراحت نشوید لطفا من قصد بدی ندارم این موزیک ویدئو ضد دینی نیست از نظر شما فقط مداحی ضد دینی نیست و هر کلیپی که شبیه کلیپها غربی بود کفر و ضددینیه! دلایلی که گفتید به هیچ وجه در این ویدئو موزیک نیست که من بخواهم نقدشون کنم گفتههایی که از بهرام رادان از سایتش نقل کردید کفر نیستند لطف کنید کفرشناسی و ایمان و شناخت خودتون را با خوندن قرآن و حدیث و توبه به درگاه ایزدی بالا ببرید نه اینکه هرکسی که به نظر و اعتقاد شما و بدبینی شما چیزی گفت که کفر به نظرتان آمد کافر بود "واقعاً مخترع جرثقیل می دانست که اختراعش یک آلت قتاله ست" جرثقیل انسان بیگناه کم کشته !؟ که ازش دفاع میکنید ؟ دینداری شما بسیار بد و شیطانی هست نه اینکه خودتون بخواهید بلکه به خاطر گناهان و اشتباهاتی که کردهاید شیطان بر شما مسلط شده و خداوند نظر لطفش رو به صورت موقت از آدمهای بدبینی که همه رو میخوان به لجن بکشن (جز خودشون که مقدس هستند) و به جهنم بفرستند, برداشته و به نوعی شما رو مجازات میکنه من مطمئنم چون مسلمان هستید و به خدای یگانه بیهمتا اعتقاد دارید و اینکه شیعه هستید و به مظلومیت پیامبر و اهل بیت اعتقاد دارید و همچین از خدا انتظار فرج دارید خداوند شما رو در نهایت نجات میده و باعث میشه زیباییهایی که خداوند خلق کرده و در زمین پخش کرده رو ببینید شما خودتون رو اصلاح کنید تا مثبت و روشن فکر کنید خداوند در قرآن کریم میفرماید آیا مردم پنداشتهاند همینکه گفتند ایمان آوردیم, رها شده و آزمایش نمیشوند ؟ پس سعی کنید روشن فکر کنید اگر واقعا شما میتونید شیطان رو ببینید چرا در جاهای دیگه نمیبینید ؟ اینی هم که بهرام رادان با گلشیفته فراهانی دیدار کرده مگه کار بدیه ؟ گلشیفته فراهانی صرفا به خاطر مسائل سیاسی مورد خشم قرار گرفته و گرنه نه برهنه نشده (یک مقدار در این مورد تحقیق کنید و ببینید که صهیونیستها چطور برای کسانی که ذرهای از اسلام دور میشوند (مثلا کشف حجاب میکنند) تله گذاشته و اونها به سمت خودشون میکشند و غیر از جرم سیاسی ایشون دچار سوء تفاهم در مورد دینداری هم شده که باید به جای به لجن کشیدنش ایشونو نجات داد نه اینکه از خدا برای اینجور آدمهای بینوا طلب اشد مجازات رو بکنیم) شما خیلی خیلی سیاه فکر میکنید و البته در این دنیایی که ابری سیاه (بیدینی و بیخدایی) آسمانش رو گرفته, به ناچار گرفتار این سیاهی میشوید و فکر میکنید همه چیز واقعا سیاه و کثیف هست من اینها رو گفتم و امیدوارم که خداوند به حق حضرت فاطمه زهرا این بانوی آب و روشنی, و شهادت مظلومانهای که داشتهاند شما رو از تاریکیهای وهم و تفکرات سیاه و شیطانی نجات بده و شما رو به آب و روشنی هدایت کنه. آمین RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - Mohammad Trust - ۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۸ دوستان یکی لینک دانلود اینو قرار میده ، ببینم چی شده RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - only_y2d - ۵/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۷
RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - theking - ۵/فروردین/۹۲ ۱۹:۵۰ (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۸)Mohammad Trust نوشته است: دوستان یکی لینک دانلود اینو قرار میده ، ببینم چی شدهچه عجب یکی پیدا شد که اصل این ویدئو رو بخواد تا خودش قضاوت کنه! به هر حال امیدوار کننده است دوست گرامی شما میتونید این ویدئو رو در سایت =true&frm-id=136422484651506b4e73aa7]آپارات مشاهده و دانلود کنید به هر حال عاقلانه اینه که چیزها رو از دید شخصی خودمون نگاه نکنیم نه تنها از دریچه دید دیگران only_y2d عزیز اگر میشه توضیحی برای تصویری که گذاشتید بدید (من خیلی گیجم!)
RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - درست پسند - ۵/فروردین/۹۲ ۲۳:۲۸ (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: چی بگم بهتون با این تفکر تاریک و منفی که داریداز خط دوم معلومه که چه کسی تفکر تاریک و منفی داره و همه رو به کل رد میکنه. اتفاقاً ما خیلی شل و سستیم و برخلاف دستور خداوند که فرموده "کافران را به دوستی نگیرید" ، اجازه میدهیم که فیلمها و سریالها و بهظاهرمستندهای داخلی و خارجی در مملکتمون برضد دین تبلیغ کنند و خودمون هم خیلی مواقع مشتری اونها هستیم. با اینکه ثابت شده که این بهاصطلاح هنرمندان داخلی و خارجی فاسقند(یعنی از دستورات خداوند نافرمانی میکنند) باز هم فرهنگمون و روح و روانمون رو میسپاریم دستشون. به کسانی که چندبار سابقه داشته بهوضوح گولمون بزنند اعتماد میکنیم. به این کار میگن حماقت، و به متوقف کردن حماقت میگن زیرکی. (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: از نظر شما فقط مداحی ضد دینی نیست و هر کلیپی که شبیه کلیپها غربی بود کفر و ضددینیه!نه، از نظر ما هرچیزی که فسق و فجور نداشتهباشه، به دین ناسزا نده، یا از آن اطلاعات غلط نده ضددین نیست. ولی واقعاً کدام کلیپ غربی دارای اینها نبوده؟ شاید چند نمونه که برای یونسکو ساختهشدهبوده، یا در مورد فوتبال یا محیط زیست بوده! ![]() (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: لطف کنید کفرشناسی و ایمان و شناخت خودتون را با خوندن قرآن و حدیث و توبه به درگاه ایزدی بالا ببرید نه اینکه هرکسی که به نظر و اعتقاد شما و بدبینی شما چیزی گفت که کفر به نظرتان آمد کافر بودزیرسؤال بردن محرم و نامحرم فسق هست، و کنایه زدن به دعای خیر مردم و لطف پروردگار و دفع بلا کفرگویی هست، و کری خوندن برای کتک زدن بهشتیها و اظهار تمایل به جهنم خود خود کفر است. (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: "واقعاً مخترع جرثقیل می دانست که اختراعش یک آلت قتاله ست"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جرثقیل انسان بیگناه کم کشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما از جرثقیل دفاع میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معلومه شما چی میگید؟ ایشون به جرثقیل اعتراض نکرد، به مجازات اعدام اعتراض کرد، که یک حکم قرآنی است، و این کشورهای بهاصطلاح متمدن هم بدبختیهای نداشتنش رو دارن میبینن. قاتلهایی که بعد از 15 سال میان بیرون و چند نفر دیگه رو میکشن. ترحم بر پلنگ تیزدندان / ستمکاری بود بر گوسفندان اگر واقعاً غربیها این کار را غیرانسانی میدانند چرا آمریکا خودش دارای مجازات اعدام است، و چرا بقیه برضد او حرف نمیزنند؟ ما برای کودکانی که زیر بمبهای آمریکا و اسرائیل جان میدهند دل میسوزانیم، آنها برای اراذل و اوباشی که به نوامیس تجاوز کردهاند دل میسوزانند. (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: دینداری شما بسیار بد و شیطانی هستتکلیف ما رو روشن کن. بالأخره ما خودمون میخواهیم یا نه؟ (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: خداوند شما رو در نهایت نجات میده و باعث میشه زیباییهایی که خداوند خلق کرده و در زمین پخش کرده رو ببینیدخداوند در سوره کهف آیه 7 میفرماید: آنچه روی زمین است را زینت آن قرار دادیم، تا آنها را بیازماییم که کدامشان به عمل نیکوترند. زیباییهای دنیا فقط برای بهرهمندی نیست، برای اینه که معلوم بشه کی به دستوارت خداوند عمل میکنه و از آنها به نیکویی بهره میبره. (۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۵)theking نوشته است: اگر واقعا شما میتونید شیطان رو ببینید چرا در جاهای دیگه نمیبینید ؟میبینیم. در رفتارمون، در اخلاقمون، در اقتصادمون، در سینما و تلویزیونمون و ... RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - jafar - ۶/فروردین/۹۲ ۱۱:۴۵ بابا مثبت بین ما شدیم شیعه ی بدبین واقعا اینقدر سطحی نگرید؟ متاسفم براتون theking RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - t.kam67 - ۶/فروردین/۹۲ ۱۲:۲۶ کسی جوابی بر جوابیه خود رادان نداده؟ RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - theking - ۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶ به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر چه سفت و سخت از خودتون دفاع کردید گویا بنده دشمن شما هستم و خواستم شما رو به انحراف و گناه و جهنم بکشونم! در حالی که من شما رو به خدا دعوت کردم و گفتم شما دیدتون اشتباهه و برداشت اشتباه میکنید. همینکه از خط دوم انتقاد کردید معلومه که از گفته من ناراحت شدیم ولی من منظورم صرفا راهنمایی شماست نه سرزنش و به اصطلاح به لجن کشیدن شما و کسانی که مثل شما فکر میکنند چون من به عنوان یک مسلمان نسبت به مسلمانان دیگر احساس وظیفه میکنم که اشتباهاتشون رو بهشون یادآوری کنم و راهنماییشون کنم چنانکه به برادر و خواهر خودم هم نصیحت و خیرخواهی میکنم. در ضمن من معتقد نیستم که همه کافرند و تنها من مومن و مسلمان هستم و به هدایت الهی دست یافتهام, اشتباه برداشت نکنید. اینکه شما میگید خلاف دستور خدا عمل میکنید این حرفتون خیلی زشت و کریهه ولی متوجهش نیستید در ضمن شما اجازه پخش چنین سریالها مستندها رو نمیدید چون در ایران خیلی چیزها اجازه انتشار ندارند شما خودسرها به نظر وزارت ارشاد اسلامی که تشکیل شده از افراد مومن و متعهد (و یک زمانی پسر آقای خامنهای رهبر ایران رئیسش بود) هم احترام نمیگذارید و فقط به نظر خودتون احترام کامل میگذارید و امیدوارم که حداقل اگر همه مردم و مسئولین رو آدم حساب میکنید لااقل از دستورات و نظرات رهبری پیروی کامل داشته باشید (که عمده بحث ما با شما تندروها هم بر سر پیروی کردن یا نافرمانی کردن از فرمایشات ایشون هست) فسق و فجور هنرمندان و همه مردم, تنها بر شما ثابت شده نه افراد مسئول و علما وصاحب نظران شما فرهنگ و روح و روانتون رو میسپارید درست کسانی که معتقدید دشمن خدا و شما هستند ؟ خندهدار نیست ؟ غرب هم که سرتا پا لجنه و همه مردمش جاشون تو جهنمه و فقط یک ذره از شرق و یک ذره از ایران هست که لجن نیست و بهشت برینه که البته شما تو اون زندگی میکنید و ما در جهنمش! اما در مورد انتقادهایی که از حرفهای آقای رادان دارید اولا خود شما به کفر خودتون اقرار میکنید و میگویید که از دستور واضح خدا سرپیچی میکنید اینو نگفتید ؟ دوما از حرفهای آقای رادان هم میشه برداشتهای مختلفی و حتی ضد هم کرد چنانکه میشه حتی از کلمات خدا در قرآن هم برداشت ضددینی کرد چنانکه بیدینها میکنند و به قرآن انگ ضددینی بودن میزنند. زیر سوال بردن محرم و نامحرم و چیزهایی که گفتید کامل درسته و همه اینها گناه هستند اما این نظر شما و برداشت شما از حرفهای آقای رادان هست نه اینکه خود ایشون چنین اعتقادی داشته باشه برای مثال منظور ایشون از گرفتن خر برخی از اهل بهشت (که احتمالا منظورش آدمهای تندرویی مثل شما هستند!) قطعا افراد پاک و مومنی نیستند که به بهشت میروند بلکه منظورش کسانی هستند که ادعا میکنند مومن و پاک و بهشتی هستند اما کارهای بد و شیطانی میکنند و گرنه کسی به یک انسان خوب و با شرافت و مهربانی که حقش هست به بهشت بره و برای همیشه در لذت و کامیابی از نعمتهای آفریدگارش زندگی کنه, دلش میآد توهین کنه ؟ ثانیا مگر هر کسی رو پل صراطه و داره میره به سمت بهشت لزوما آدم بهشتی و آدم خوبی هست ؟ ما روایت داریم که خداوند منافقان رو روز قیامت تا در بهشت میبره (یعنی از پل صراط رد میکنه) ولی وقتی بخواد از در بهشت بره تو درو به روش میبندند تا وقتی خسته شده میبرندش جهنم. حالا اگر آقای رادان برای این جور آدمها که اتفاقا از پل سراط هم گذشتند کری بخونه جنایت بزرگی کرده و به خدای یگانه کافر شده ؟! اینه کفرشناسی و ایمان و شناخت شما از الاهیات و دین ؟ اولا کجای قرآن گفته که مجرمان رو باید اعدام کرد ؟ آدرس آیهاش رو به من بگید و همینطوری دروغ به خدا نبندید که خدا در قرآن چنین گفته و چنین نگفته من با اعدام بزهکاران مخالف نیستم حتی اگر هم خودم یا حتی اعضای خانوادهام و عزیزانم مفسد و جنایتکار باشند طبق شرع و قانون و عرف باید مجازات بشوند چه زندان باشد چه شلاق چه اعدام. اینکه آمریکاییها (البته به دروغ) به جنایتکارانی که توسط قوه قضائیه کشور ما به دار مجازات آویخته میشوند ابراز دلسوزی میکنند قطعا برای این هست که بخواهند حد و حدود و مجازاتهای اسلامی و الهی رو از بین ببرند و به اصلاح خشک و تر رو با هم بسوزانند. اما دوست عزیز, قوه قضائیه ما هم اشتباه میکند و گاهی بیگناهی رو ندانسته یا حتی دانسته اعدام میکند (مثل بعضی مجرمان سیاسی) همین دستاویز قرار میگیره که جمهوری "اسلامی" ایران یک حکومت جنایتکاره در حالی که برخی تندرویها و آمیخته شدن حق و باطل با هم باعث میشه که دشمن سوء استفاده کنه و حتی از آدمهایی مثل ریگی و جنایتکارانی که اعدام شدهاند دفاع کنه جمهوری اسلامی یک حکومت اسلامی هست و من کاملا تاییدش میکنم ولی این بدین معنا نیست که مثلا هرکسی که اعدام شد آدم شایسته مجازات اعدام بود (گرچه بیش از نود درصد اعدامها درست بودهاند) ولی وقتی مردم میبینند که اعدامهایی صرفا به جهت خشمگیریهایی سیاسی انجام میشود خوب طبیعی هست که به مجازات و حدود الهی و اجرای اونها توسط قوه قضائیه بدبین میشود من خودم تا چندی قبل که مخالف جمهوری اسلامی بودم حتی به اعدام ریگی هم شک میکردم و میگفتم که اعدامش اشتباه بوده!!!! دشمن اسلام و دشمن مردم ایران و دشمن جمهوری اسلامی و دشمن انقلاب و ... همیشه از اشتباهات ما بر علیه ما سوء استفاده میکنه پس اگر میبینید کسی با مجازات اعدام و اجرای حدود الهی مخالفت میکنه دلیلیش این نیست که دشمن خدا و دین هست, بلکه به علت همین "اشتباهات قوه قضائیه" و تبلیغات سوء دشمن, باعث میشه چنین حرفهایی رو بزنند حتی تندروها کاری کردند که دشمن نظریهای مطرح کنه که حجاب یک چیز اختیاری هست که جمهوری اسلامی اون رو اجباری کرده و اصلش در دین اسلام نیست !!!! اسلام دین میانهروی هست و این رو من نگفتم بلکه حضرت محمد گفتهاند و این تندرویها و خشونتها و بیفکریها هم باعث تضعیف وضع اجتماعی ایران میشه و هم باعث تضعیف چهره دین اسلام و هم باعث تضعیف اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی میشه اما تکلیف شما اینه که شما جمله "نه اینکه خودتون بخواهید" رو خوندید ولی به کلمه "به صورت موقت" رو به دلیل بدبینی و عجلهتون ندیدید من منظورم این نیست که کار شما تمومه, بلکه چون یکی سری کارهای تندروی و خشن و منفیبینی که میکنید و به بندگان خدا و به ویژه مسلمانان شک میکنید و تهمت میزنید, خداوند به طور کاملا موقت و در دنیا (نه در آخرت) به شما خشم میگیره و باعث میشه از دیدن چیزهای مثبت زندگی محرم بشید اینکه میگید در رفتار و اخلاق و ... شیطان رو میبینید منظورت رفتار خودتونه یا کلی میگید ؟ چون اگر بدونید رفتار و ... شخصی خودتون شیطانی هست پس باید خودتون رو اصلاح کنید ولی اگر منظورتون اینه که در رفتار و ... همه مردم شیطان رو میبینید پس این نشون میده که "بینی جهان را خود را نبینی!" اینو هم بگم که اگر اینجا ناظر انجمنی کسی, مطالبی رو که من نوشتهام رو بخواد به خاطر عصبانیت شخصی حذف کنه, من به مدیریت سایت شکایت میکنم و اگر مدیریت سایت با کار زشت شخص مسئول (حذف کننده مطلب من) موافقط کنه و مطلب رو برنگردونه من به پلیس فتا شکایت میکنم که دیگه اونجا مشخص میکنند که مطلب من بر ضد قوانین سایت و قوانین بخش جرایم رایانهای هست یا نه. RE: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان) - درست پسند - ۷/فروردین/۹۲ ۳:۳۵ (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: چون من به عنوان یک مسلمان نسبت به مسلمانان دیگر احساس وظیفه میکنم که اشتباهاتشون رو بهشون یادآوری کنم و راهنماییشون کنم چنانکه به برادر و خواهر خودم هم نصیحت و خیرخواهی میکنم.لطف دارید. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: در ضمن من معتقد نیستم که همه کافرند و تنها من مومن و مسلمان هستم و به هدایت الهی دست یافتهام, اشتباه برداشت نکنید.من نگفتم شما این گونه هستید، شما گفتید ما این گونه هستیم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اینکه شما میگید خلاف دستور خدا عمل میکنید این حرفتون خیلی زشت و کریهه ولی متوجهش نیستیدمن شما رو گفتم؟ من آن بهاصطلاح هنرمندان داخلی و خارجی رو گفتم. در مورد خارجیها که برای احدی شبههای نیست، و در مورد داخلیها هم همین چشم و ابرو و بدن نمایاندن جلوی دوربین(که اگر بدانید فیلم چیست، صددرصد عمد داشتنِ عوامل سازنده را انکار نخواهید کرد) یکی از مصادیق بارز آن هست. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: در ضمن شما اجازه پخش چنین سریالها مستندها رو نمیدید چون در ایران خیلی چیزها اجازه انتشار ندارنددر ایران تقریباً همه نوع محتوا انتشار داده میشود، و تبلیغ بر ضد دین در سریالهای داخلی هم عیان است، چه برسد به فیلمهای خارجی. تبلیغ بر ضد دین یعنی مانور دادن روی نظریههایی که دین را زیر سؤال میبرند، و صدالبته نادرست هستند و توسط اساتید فن با دلیل رد میشوند. از تکامل داروین بگیرید، تا بحثهای فمینیستی. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: شما خودسرها به نظر وزارت ارشاد اسلامی که تشکیل شده از افراد مومن و متعهد (و یک زمانی پسر آقای خامنهای رهبر ایران رئیسش بود) هم احترام نمیگذارید و فقط به نظر خودتون احترام کامل میگذارید و امیدوارم که حداقل اگر همه مردم و مسئولین رو آدم حساب میکنید لااقل از دستورات و نظرات رهبری پیروی کامل داشته باشید (که عمده بحث ما با شما تندروها هم بر سر پیروی کردن یا نافرمانی کردن از فرمایشات ایشون هست)خیر، عکس این مطالبی که فرمودید در اینجا قابل رؤیت است: نامهی سرگشادهی استاد ابوالفضل بهرامپور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: شما فرهنگ و روح و روانتون رو میسپارید درست کسانی که معتقدید دشمن خدا و شما هستند ؟ خندهدار نیست ؟وقتی این کار رو میکنیم، حماقت ما خندهدار هست، و حال و روزمان گریهدار. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: غرب هم که سرتا پا لجنه و همه مردمش جاشون تو جهنمه و فقط یک ذره از شرق و یک ذره از ایران هست که لجن نیست و بهشت برینه که البته شما تو اون زندگی میکنید و ما در جهنمش!کی همچنین حرفی زد؟ من کلیپهاشون رو گفتم. شما توی عمرتون کلیپ ندیدهاید آیا؟!!! من هرگز کثافتکاری نکردهام، ولی قبلاً به این مثبتی نبودم، و میدانم وقتی میگوییم "کلیپ" داریم از چی صحبت میکنیم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اولا خود شما به کفر خودتون اقرار میکنید و میگویید که از دستور واضح خدا سرپیچی میکنید اینو نگفتید ؟این نافرمانی هست، و میشه فسق(خاک بر سرمون). چه نوع فسقی؟ دوست شدن با کفار. چرا بده؟ چون اخلاقشون و کارهاشون در ما اثر میکنه. مگه کارهاشون چشه؟ پر از فسق هست. چه نوع فسقی؟ رعایت نکردن محرم و نامحرم، تلاش برای جلوهگری و تحریک جنسی، از بین بردن قبح فساد(چه مادی چه معنوی) و ... (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اما این نظر شما و برداشت شما از حرفهای آقای رادان هست نه اینکه خود ایشون چنین اعتقادی داشته باشه!!!!!! من جوابی ندارم. شما کلاً خروس را غیب فرمودید! (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: ثانیا مگر هر کسی رو پل صراطه و داره میره به سمت بهشت لزوما آدم بهشتی و آدم خوبی هست ؟در این جا اصلاً خروس بودنش رو انکار فرمودید! (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: ما روایت داریم که خداوند منافقان رو روز قیامت تا در بهشت میبره (یعنی از پل صراط رد میکنه) ولی وقتی بخواد از در بهشت بره تو درو به روش میبندند تا وقتی خسته شده میبرندش جهنم.منبع روایت لطفاً، چون تا حالا نشنیدم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: حالا اگر آقای رادان برای این جور آدمها که اتفاقا از پل سراط هم گذشتند کری بخونه جنایت بزرگی کرده و به خدای یگانه کافر شده ؟! اینه کفرشناسی و ایمان و شناخت شما از الاهیات و دین ؟اولاً این بازیگر گفته قبل از پل، و اشتباه لفظی هم نکرده، چون بعد از کتکزدنشون(!) میخواسته بره جهنم، پس فلسفهبافیهاتون در مورد اون حدیث و منظور این آقا غلطه. ثانیاً، اگر من بگم بهرام رادان مزخرف گفته، آیا آن بازیگر باید شاکی بشه؟ من منظورم یه بهرام رادان دیگه است! ![]() این درست حرفی هست که شما انتظار دارید قبول کنیم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اولا کجای قرآن گفته که مجرمان رو باید اعدام کرد ؟ آدرس آیهاش رو به من بگید و همینطوری دروغ به خدا نبندید که خدا در قرآن چنین گفته و چنین نگفتهوقتی از غلط بودنش مطمئن نیستید، و بدون دلیل رد کنید، میشه دروغ بستن به خدا. قبلاً یک نفر بود که به این قضیه اعتراض داشت، که من چند نمونه از آیاتی که در این رابطه پیدا کردم رو براش آوردم: جایگزینی برای اعدام و مجازاتهای بیاثر (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: من با اعدام بزهکاران مخالف نیستم حتی اگر هم خودم یا حتی اعضای خانوادهام و عزیزانم مفسد و جنایتکار باشند طبق شرع و قانون و عرف باید مجازات بشوند چه زندان باشد چه شلاق چه اعدام.چطور اینجا قبول دارید جزء شرع هست؟ (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اینکه آمریکاییها (البته به دروغ) به جنایتکارانی که توسط قوه قضائیه کشور ما به دار مجازات آویخته میشوند ابراز دلسوزی میکنند قطعا برای این هست که بخواهند حد و حدود و مجازاتهای اسلامی و الهی رو از بین ببرند و به اصلاح خشک و تر رو با هم بسوزانند.اولاً "البته به دروغ" یعنی چه؟ ثانیاً از بین بردن حد و حدود چه ربطی به سوزاندن خشک و تر با هم داره؟ منظورتون رو نفهمیدم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اما دوست عزیز, قوه قضائیه ما هم اشتباه میکند و گاهی بیگناهی رو ندانسته یا حتی دانسته اعدام میکند (مثل بعضی مجرمان سیاسی)در مورد "ندانسته": یعنی آنها که قضاوت را زیرسؤال میبرند، از آن قاضی که مدارک و شواهد رو بررسی کرده، بیشتر دستگیرشون شده؟ در مورد "دانسته": فرد بیگناهی که بخاطر یک سیاست(برای حفظ قدرت) مورد تعرض فرار بگیرد، متفاوت است با سیاستمداری که جرم کرده باشد(توطئه، دزدی، اختلاص، افترا، ...) یا روزنامهنگاری که تهمت دروغ زده باشد. در جمهوری اسلامی نوع اول را نداریم. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: جمهوری اسلامی یک حکومت اسلامی هست و من کاملا تاییدش میکنم ولی این بدین معنا نیست که مثلا هرکسی که اعدام شد آدم شایسته مجازات اعدام بود (گرچه بیش از نود درصد اعدامها درست بودهاند)اینکه درصد اعلام میکنید، یعنی شما در مورد درصد بالایی از تمام پروندهها، از قاضی اونها که مدارک و شواهد رو بررسی کرده بیشتر دستگیرتون شده!!! (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: ولی وقتی مردم میبینند که اعدامهایی صرفا به جهت خشمگیریهایی سیاسی انجام میشود خوب طبیعی هست که به مجازات و حدود الهی و اجرای اونها توسط قوه قضائیه بدبین میشوداین مردم که شما میگویید از کجا دستگیرشون شده چه کسی گناهکار و چه کسی بیگناه است؟ بلکه فقط گمان میبرند. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اما تکلیف شما اینه که شما جمله "نه اینکه خودتون بخواهید" رو خوندید ولی به کلمه "به صورت موقت" رو به دلیل بدبینی و عجلهتون ندیدیداینها محرم و نامحرم رعایت میکنند؟ اصلاً آیا اظهار اسلام میکنند؟ خودشون برضد اسلام فریاد میزنند، و شما به ما میگویید پشت سرشان فکر بد نکنید. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اینکه میگید در رفتار و اخلاق و ... شیطان رو میبینید منظورت رفتار خودتونه یا کلی میگید ؟ چون اگر بدونید رفتار و ... شخصی خودتون شیطانی هست پس باید خودتون رو اصلاح کنید ولی اگر منظورتون اینه که در رفتار و ... همه مردم شیطان رو میبینید پس این نشون میده که "بینی جهان را خود را نبینی!"منظورم خودم و باقی انسانهای جائزالخطاست. (۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۶)theking نوشته است: اینو هم بگم که اگر اینجا ناظر انجمنی کسی, مطالبی رو که من نوشتهام رو بخواد به خاطر عصبانیت شخصی حذف کنه, من به مدیریت سایت شکایت میکنم و اگر مدیریت سایت با کار زشت شخص مسئول (حذف کننده مطلب من) موافقط کنه و مطلب رو برنگردونه من به پلیس فتا شکایت میکنم که دیگه اونجا مشخص میکنند که مطلب من بر ضد قوانین سایت و قوانین بخش جرایم رایانهای هست یا نه.شما دربارهی چیزی که هنوز رخ نداده و اثری از آن ندیدهاید، دو مرحله منفی بافی میکنید و در آخر تهدید میکنید، و به ما میگویید دربارهی بلای عظیمی که برسرمان آمده منفی فکر نکنیم! مثل اون داستان قدیمی آذری هست که: یک نفر گریه میکرد و میگفت: ابوالقاسم، ابوالقاسم... گفتند: چی شده؟ ابوالقاسم کیه؟ گفت: میخوام برم خواستگاری. اگر بهم جواب مثبت بدن، بعد ازدواج کنم، بعد بچهدار شم، بعد اسم بچهام رو بذارم ابوالقاسم، بعد بچهام بزرگ بشه، بعد بره بالای پشت بوم، بعد از اون بالا بیفته پایین، آی ابوالقاسم، ابوالقاسم ... ![]() ناظرین اینجا خیلی برادران گلی هستند، و مدیران هم این را قبل از انتخابشان دانستهاند، و موافقت هم با ت هست. من وقت ندارم. بسیاری از گفتنیها هم گفته شد. دفعهی آینده، اگر توانستم پاسخ دهم، بسیار کوتاه پاسخ خواهم گفت. |