تالار گفتگوی بیداری اندیشه
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html)
+--- موضوع: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور (/thread-483.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - mohamma5 - ۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۲

این فیلم یعنی به بازی های رایانه ای به ورزش به خوانندگان به لطیفه معتاد نشو زیرا تو راازفکربه کشور ودشمنی آمریکا دور میکنه همان طور که در فیلم گفته شد.من نیز توبه نودمExclamation

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - Mersad 313 - ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۵۴

یه پیام دیگه هم اینکه :
به همه چیز با دقت نگاه کن . با دقت دل ببند . وابسته نشو تا بتونی آزاد اندیش باشی .

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - وحید110 - ۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۴

(۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۳۶)sare 2012 نوشته است:  salam
man in serial ro didam vali bad az on khili soal baram pish omade ke ta hala natonestam javabi barash peyda konam va in baes shode ke be khili chiza shak konam fek nemikonam faghat ba khondan matalebe sait betonim javabe soalamono peyda konim man donbale ye ketabe motabar hastam age kasi chenin ketabi soragh dare lotfen moarefi kone

سلام دوست گرامی
پیدا شدن سوال مرحله ارزشمندی است .اینکه شما احساس مسکنید چیزهایی برای دانستن وجود دارد خود نشانه ای نیکو و قابل ستایش است
میتوانید سوالات حود را در بخشهای مربوطه مطرح کنید و دوستان به سوالات شما پاسخ خواهند داد
کتاب در چه زمینه ای می خواهید ؟
لطفا فینگلیس تایپ نکنید چون خواندنش موجب ازار چشم و خلاف قوانین فروم است
موفق باشید

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - david047 - ۶/خرداد/۹۰ ۸:۲۰

دوستان سلام

میخوام بگم که کودوم ویدیو اصلی هست ؟؟
ویدیویی که در یوتیوب خود نوریگا گذاشت اصلی هست یا
ویدیویی که در این سایت قرار داره ؟؟؟؟؟

لطفا برید به یوتیوب و چک کنید

مخصوصا قسمت 39 که کلا ویرایش شده

یه سوال از مدیر سایت دارم

آیا قسمت 39 اصلی اسمش چیه ؟؟
حقیقت درمورد دوازده امام (آل پیامبر)
یا
خلفای راشدین و امامان (The Caliphs & The Imams)

چرا شما های کلا قسمت 39 رو عوض کردین؟؟؟
قسمت 39 ی که مهمتر از دیگر قسمت هاست

چرا به نفع خودتون کار کردین
چرا توضیحی که در مورد خلفای راشدین میگه رو شما کلا حذف کردین
؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نمیدونم باید چی بگم

فقط به کسانی که به سوی نور (حقیقت) میخواهند بروند ، پیشنهاد میکنم که قسمت 39 رو از سایت یوتیوپ youTube دانلود کنن
و مشاهده خواهید کرد که این قسمت 39 ی که در دست ماست و زیر نویس فارسی شده
قلابی هست
اصلیش رو در اون سایت میتونید بیابید
اینم لینکش
http://www.youtube.com/watch?v=PMF-PVT4YcQ

یه چیز خیلی مهم
اینکه قسمت اصلی 39 و فرعی 39 در سایت یوتیوپ هست
اگه دقت کنین اصلی رو خود نوریگــا گذاشته

انتخاب کنین حالا
که کودوم ویدیو رو میخواهین نگاه کنین

فرعی ؟؟؟

اصلی ؟؟؟

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - بیداری اندیشه - ۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۷

داود جان حقیر همون پارسال که نسخه avi مستند رو از وبلاگ The Arrivals دانلود کردم همین نسخه 12 امام رو دانلود کردم. اسکریپت انگلیسی هم نسخه 12 امام بود. اما در پایان قسمت 51 دیدم که یکی از کاربران معمولی فروم "پروژه بیداری" نسخه دوم قسمت 39 رو با عنوان خلیفه ها (The Arrivals: Pt. 39 Version 2) اسکریپت انگلیسی رو گذاشته. طبیعی بود که من نسخه اول رو ترجمه میکردم.

لینک یوتیوب هم که دادین دقت کنین خود نوریگا کامنتی نوشته:

This episode was remade mainly because, in a series that calls for unity and the common ground.

این قسمت مجدد ساخته شد برای فراخوان اتحاد و عقاید مشترک.....

دوست عزیز حقیر دیگه فرصت نکردم اون قسمت رو ترجمه کنم ضمن اینکه بعد از قسمت 51 اینقدر سرم شلوغ شد که حتی فراموش کردم بگم نسخه دومی از قسمت 39 ساخته شده.

البته بنده دیدم این سوال رو چند بار پرسیدین منتظر بودم دوستان جواب بدن. اگر می دونستم از برادران اهل تسنن هستین زودتر بهتون جواب می دادم.
به هر حال بحث اتحاد بین شیعه و سنی بسیار مهم و مورد تاکید هست و نتیجه اینکه حقیر معتقدم برای حفظ امت اسلام و جلوگیری از تفرقه در مقابل حزب پر قدرت شیطان باید هر دو مذهب از توهین به عقاید مذهب دیگه جدا پرهیز کنن و چنانچه قصد پیدا کردن حقیقت رو دارن فقط بحث های مناظره ای توسط علمای هر دو مذهب رو دنبال و مطالعه کنن.

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - pajoheshgar - ۱۲/خرداد/۹۰ ۲۳:۱۱

به نظر من هم نتیجه گیری که تو قسمتهای پایانی سریال شده بود جواب سوال همه ماهاست ضمن اینکه تاملی در اتفاقات اخیر کشورهای عربی میتونه دلگرمی بیشتری تو این راه بهمون بده

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - javadesi - ۱۳/خرداد/۹۰ ۱:۰۳

چرا میگن کسی یا کسانی که از زمان ظهور خبر دهند کذاب هستند؟خود برتربینی با این جماعت کاری کرده که خودرا نواب میخوانند خدایا به راستی سرانجام این اقدام خطرناک چیه؟چه بلایی میخواد برسر دینمان بیاید؟آیا نبودن کسانی که قبلا ادعای نردیکی ظهور رو داشتن پس چه شد؟تاریخ را مطالعه کنید ودرس بگیرید ودر حق امام زمان اینقدر جفا نکنیم.اللهم اهدنا الصراط المستقیم

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - sina alvandi - ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۱:۲۸

سلام
من وقتی دیدم انگار روز قیامت. خداییش.تمام قسمتهاش برام زنگ خطر بود
من ادمی بودم که گناه میکردم بدون اینکه به این جیزا فک کنم
اما وقتی دیدم یه جوری شدم
دلم لرزید چند روزی مبهوت بودم میگفتم 22 سال زندگیت رفته تو خوابی
مستند عالی بود چون:
1.مهر امام زمان به دلم نشوند
2.احساس مسئولیت کردم
3.الانم دارم با شیطانی که تو وجودم لونه کرده مبارزه میکنم
عزیزان شاید باور نکنین اما 180 درجه عوض شدم
در جئاب سوال
بیاین اسلام واقعی رو به همه بشناسونیم
بیاین حدافل اونایی مه نزدیکمونن رو به راهی که باید بیان توصیه و باید اخلاقی در خور اقامون داشته باشیم
التماس دعا

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - Mersad 313 - ۲۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۱

دوستان عزیز ، کل این فیلم بر اتحاد بین مسلمین تاکید داره . هیچ وقت از فرقه خاصی طرفداری نکرده .

به جای اینکه بر سر هم فریاد بکشیم که آی شما چرا فیلم رو عوض کردید و ... کمی مهربان باشیم و دوستدار یکدیگر . چرا که همه ما مسلمانیم و پیرو پیامبر مهربانی ها .

اینقدر زود درباره هم قضاوت نکنیم !

جناب مدیر تالار از شما واقعا ممنونیم بابت وقتی که می گذارید .

RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - rahil - ۱۵/تیر/۹۰ ۰:۱۳

سلام علی اقا
من وقتی این مستند رو دیدم منتطر یکی بودم که یه جایی ببینمش اطلاعاتمو بهش بگم . این کارو زیاد کردم و روز به روز اطلاعاتم بیشتر شد و خودم با این کار احساس خوبی داشتم
شما هم وظیفت همینه که بقیه رو اگاه کنی دیکه بستگی به خودشون داره که قبول کنن حرفاتو یا نه حتی یک سریا مسخرت میکنن ولی این وظیفه ی انسانیه ماست
یا حق