![]() |
|
دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ (/thread-63.html) |
RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - khadem - ۳۰/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۱ (۸/آبان/۸۹ ۱:۳۷)7parsa4 نوشته است: من موندم چرا صدا و سیما مستند ظهور رو که واقعا تاثیرگذاره رو دوبله و پخشش نمیکنه یکسری صحنه های این مستند به نوعی خودش تحریک کننده بود...نشون دادنش خیلی ضروری نبود...یکم جای شک میزاره.. در کل پخش این مستند از صدا وسیما از اون جهت که تمامی اقشار جامعه رو هدف میگیره درست نیست...چه بسا خودش ترویج شیطان پرستی بشه...رسیدن به آمال دنیوی مطمئنا آرزوی خیلی هاست که با توسل به شیطان امکان پذیره...چون قدرت داره... RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - aminn - ۲۸/تیر/۹۰ ۱۵:۰۳ به نظر من تاثیر مثبت این سریال بیشتر شامل کسایی میشه که از قبل امادگی ذهنی برای پذیرش اصول اونو داشته باشن مثل قران که خدا می گه بعضیا اصولشو ول می کنن و به مشتبهاتش می چسبن ممکنه نمایش این سریال در تلویزیون مضر هم باشه! RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - هانا نابغ - ۲۸/تیر/۹۰ ۱۵:۳۵ دوستان یادتون هست که قبل از قهوه تلخ یک سریال پخش شبکه خانگی به نام قلب یخی به بازار اومد؟ نمیدونم کیا این سریال و دنبال کردن ولی موضوع اون کاملا بحث فراماسونری و وجود افراد با نفوذ و خطرناک اون در اینجا بود. اما با کمال تعجب دیدیم وقتی سریال داشت جریان اصلی را مطرح میکرد. تبلیغهای قهوه تلخ اینقدر قدرتمندانه شروع شد که این سریال را کاملا تحت الشعاع قرار داد. و دیگه پخش نشد!!! شاید به نظر بیاد که مردم بین دو انتخاب قرار گرفتند و با توجه به قدرت خرید و بودجه ای که باید تقریبا هر هفته صرف خرید این فیلمها میکردند ترجیح دادند فیلم مبتذل قهوه تلخ را به خاطر داشتن فضای طنز گونه اش انتخاب کنند. اما چرا قلب یخی نتونست مخاطب جذب کنه؟با اینکه در نوع خودش حرفهای جدیدی برای گفتن داشت و همین تبلیغ برای اون کافی بود که موضوع جذابش دهان به دهان بچرخه تا مردم را برای دنبال کردن سریال ترقیب کنه. اما چه شد و چرا اینگونه شد احتیاج به بحث در زمان و فرصت کافی داره. اما در مورد ظهور ، اینکه دوستان میفرمایند همه آمادگی پذیرش این مطالب را ندارند ، اساسا صحیح نیست. چه بسا بعضی از خود ما از جمله بنده حقیر ، بدون هیچ پیش زمینه خاصی شروع به دیدن این سریال کردم و باعث شد علاقه مند بشم و موضوعات مشابه را هم پیگیری کنم. این نمیتونه دلیل خیلی قانع کننده ای باشه. آیا هر برنامه ای که از رسانه ملی پخش میشه، مخاطبش عموم مردم هستند؟ مسلما خیر . اما با تبلیغ درست میشه خیلیها رو پای این مستند نشوند.اما باید ببینیم میخواهیم مردم از خواب بیدار شوند یا نه؟ یه عرض کوچیک دیگه هم داشتم اینکه شنیده بودم مثل اینکه مستند را شبکه خبری VOA پخش میکرده.! با اینکه باعث تعجبم شد اما دلایلی برای این کار اونها پیدا کردم . البته اگر خبر پخش ظهور از VOA صحت داشته باشه. اگر کسی میدونه لطفا بگه ما هم مطلع بشیم.
RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - 7parsa4 - ۲۸/تیر/۹۰ ۲۲:۵۹ پخش سریال قلب یخی به خاطر قهوه تلخ متوقف نشد بلکه با تمام شدن فصل اول این سریال کارگردان سریال یعنی آقای محمد حسین لطیفی در حال ساخت فصل دوم آن هستند RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - amirdeburgh - ۲۸/تیر/۹۰ ۲۳:۰۳ به نظر من عاشقان ظهور خودشون دنبال این چیزا می دوند . نیازی نیست به این صدا و سیمای ... اینا چهره هارو مخدوش نکنن بهتره تا اینکه دنبال این چیزا باشن . کلا رسالت صدا و سیما ( در قضیه ظهور ) مثل اینکه آب از آب تکان ندادنه . RE: پخش از صدا و سيما - king.red20 - ۵/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۲ با سلام اين اولين پستم هست كه مي زارم.من فكر كنم اگه صدا و سيما اين مستند رو پخش كنه واقعا با اون جذبه ي خاصش همه اونو مي بينن.من خودم اين مستند 1 سال روي كامپوترم بود ولي نديده بودمش قسمت اول و دوم رو كه ديدم همه اش رو تو 2 رو نگاه كردم . RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - نجف آبادی - ۵/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۹ این مستند به مقدار خیلی کمی دارای کاسه ای زیر نیم کاسس. چون توی این مستند از ایران و مخصوصا سید خراسانی بحثی به میان نیامده. زیاد نمیشه بهش تکیه کرد. به نقل از استاد رائفی پور RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - یاران مهدی - ۷/مرداد/۹۰ ۱:۳۴ سلام ببینید این تلویزیون رو همه میبینن...از باسوادو دکتر پروفوسورش تا بی سواد و عوام الناس .............از بچه تا پیر اولا من اعلام میکنم با 70درصد برنامه های تلویزیون کلا واساسی مخالفم.........ولی اگه صدا سیما بخواد همچین کاری بکنه باید اول زمینه سازی کنه ........خیلی ببخشید ایران خیلی بزرگه فقط خودتون و اطرافیانتون رو نبینید یه علمی دارید! مثل همون آدمیه که همش میگفت مگه همه مردم دنیا امام زمان و اسلامو نمیشناسن پس حجت تمومه..........دنیای این طرف خیلی کوچیکه ... الانم ماهایی که میدونیم باید با یهروشه درست انتقال بدیم...همش دسته صداسیما نیست .........اول عرضه ما مهمه! بعدشم الان مگه چندساله این بحثا داغ شده.............شروعش ساله 82 از جلساته آقای طائب و دیگران راجع به یهود شروع شد.... پس خیلی هول نباشیم... تازه صداسیما باید با کلی اهله علم بشینه برنامه ریزی کنه بعد شروع کنه... RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - قلم - ۱۴/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۰ سلام شما برای اینکه متوجه بشین چرا پخش نمیشه به این لینک سر بزنین اگر شبهه ای دارین بپرسین جوابگو هستم در حد توانم یا علی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5801.html RE: دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟ - PARADOX - ۱۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۴ دوستان سریال ظهور 2 هم اومده لطفاٌ اگه می تونید زیر نویس کنید و تو سایت بذارید.باتشکر |