کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟
۱:۳۷, ۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
من موندم چرا صدا و سیما مستند ظهور رو که واقعا تاثیرگذاره رو دوبله و پخشش نمیکنهHuh
یا اصلا خودش نمیسازه؟
ضمنا برای زیرنویس کردن و همچنین معرفی این سریال از شما (بیداری اندیشه) واقعا ممنونم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، مهدی ، oO DaViD Oo ، Amir ، rahbin ، EMPERATOR ، هادی نظری ، سیماباروتیان ، زاهده ، محصل ، آرین (الهه.ع) ، you know ، shervin6623 ، boghz ، ONLY66 ، Comet1986 ، هانا نابغ ، نجف آبادی ، MESSENGER ، Abasaleh
۱۴:۴۵, ۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
البته یک شب (حدود ساعت 12) در شبکه خبر قسمت مربوط به کالاهای صهیونیستی این مستند را پخش کرد که من به طور اتفاقی متوجه شدم. شاید چون این سریال از استانداردهای لازم برخوردار نیست نمی توان آن را پخش کرد. البته خود صدا و سیما برنامه هایی در این زمینه تولید کرده که هم از لحاظ کم و هم کیفی در سطح خوبی نبودند (شاید پر مخاطبترین این برنامه ها، مجموعه راز آن هم در غالب کم خرج گفتگوی تلویزونی بود). اگر این برنامه ها را در کنار سریال ها و فیلم هایی که در تلویزیون پخش می شود قرار بدیم، صدا و سیما بیشتر در ترویج فرهنگ غربی تلاش کرده است تا روشنگری و نقد آن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، علی 110 ، bamzi64 ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، fs231 ، monji ، 1404 ، سیماباروتیان ، زاهده ، you know ، ONLY66 ، Comet1986 ، shafagh_mah ، هانا نابغ ، MESSENGER ، prince ، رهرو حق
۲:۳۷, ۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
درسته صدا و سیما مستندها و سری برنامه های گوناگونی در مورد صهیونیسم ، آخرالزمان و مهدویت ساخته و خواهد ساخت
به سوی ظهور
آرماگدون (ارتش سایه ها)
و تعداد زیاد دیگه ای که الان اسامیشون رو حضور ذهن ندارم
حتی در مورد بحثهای سیاسی و مخصوصا 11 سپتامبر الان داره سری برنامه های (پنجه شیطان) پخش میشه که ظاهرا از کارهای (الکس جونز) هم استفاده میشه

اما در مورد مستند ظهور به نظر من باید بحثهای بیشتری کرد.خیلی از حرفها نیاز به اثبات رسمی و علنی دارن و نمیشه با چند نتیجه گیری آنها را در تلویزیون پخش کرد.بعضی مطالب هم نادرست هستن که من در حال نقد مستند به آنها می پردازم

البته صدا و سیما کلا محدودیتهای خاصی هم داره.بعید می دونم در تاریخ 30 ساله برنامه ای یا مستندی در مورد احضار ارواح یا پرستش شیاطین در تلویزیون پخش شده باشه و کلی محدودیت دیگه

در مورد (راز) هم متاسفم که سعی شد اینطور القا بشه که این برنامه جای برنامه دیگه ای اومد و واقعا مسئولین صدا و سیما کمی مصلحت خودشون رو در نظر گرفتن تا مصلحت جامعه
مطلع هم هستم که ضربه ای اساسی در این زمینه خوردن
برنامه راز هم چیزی بود که نیازش مدتها احساس میشد و جایگاه خاص خودش رو داره ولی نه جای مستندهای افشاگر رو میگیره نه جای اون برنامه دیگر تلویزیونی Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، hamed ، oO DaViD Oo ، Amir ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، 1404 ، سیماباروتیان ، زاهده ، sino ، bentolhoda ، you know ، boghz ، ONLY66 ، MESSENGER
۲:۱۸, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4

(۸/آبان/۸۹ ۱:۳۷)7parsa4 نوشته است:  من موندم چرا صدا و سیما مستند ظهور رو که واقعا تاثیرگذاره رو دوبله و پخشش نمیکنهHuh
یا اصلا خودش نمیسازه؟
ضمنا برای زیرنویس کردن و همچنین معرفی این سریال از شما (بیداری اندیشه) واقعا ممنونم

با سلام...

همون طوری که میدونین تلویزیون یه رسانه ی ملی هست... یه رسانه ای که نسبتش میدن به ایران... به جمهوریه اسلامی... به اسلام... بنابر این کوچکترین حرکت توی صدا و سیما باید حساب شده باشه... حالا بگذریم که این چیزارو بعضیا هنوز جدی نگرفتن و هنوز خوابن... پس در مورده مستند ظهور هم باید همین طور باشه...
مستند ظهور اصولا چند تا مشکل اساسی داره::: 1.این که مستنداتش ضعیفه... اینو موقعی آدم متوجه میشه که میخواد به یکی که یه آدم حسابیه (منظورم اینه که یه چیزایی بارشه) این مطالبو ارائه بده... نمونش مثلا اون قضیه ی انرژی و اینا که در قسمت ها ی آخر بیشتر بش توجه شده...
یادم رفت اینو بگم::: من نمی خوام کل مستند ظهورو ببرم زیر سوال ولی معتقدم که اشکالاتی داره... اینو گفتم که فردا حکمه ملهد بودنم در نیاد... :دی ...
2.این که لازم نبود برای اثبات این که آره آقا یه سری آدم هستن که برای تسخیر ما دارن از حربه ی شهوت استفاده میکنن, این قدر هرزگی رو در این فیلم نمایش بدن... که نمونه هاش در بخش دوم مستند مشهود تره... کار غلط, غلطه... البته این درسته که برای افرادی که روزانه دارن با این چیزا زندگی میکنن این خیلی بزرگ جلوه نمی کنه ولی برای ما چی؟؟؟
این 2 تا از دلایل بود... البته نباید از حرف های تازه و درستی که در این فیلم برای اولین بار مطرح شده بی تفاوت گذشت... بله درسته حرف های نو و خوبی هم در این مستند زده شده اما این نباید سبب بشه که از اشکالاتش چشم پوشی بشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، fs231 ، زاهده ، ONLY66 ، MESSENGER
۹:۰۹, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5

من میخوام مهمترین دلیل رو بگم از نظر ما شیعه ها حضرت مسیح(علیه السلام)یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش و این نظریه که در مورد ظهور گفته شد با نظر شیعه متفاوته.
دلیل دیگه همون تصاویر مستهجنشه.
یه دلیل دیگه اینه که میگه هم شیعه اشتباس هم سنی.
اشتباه زیاد داشته این فیلم و به اعتقاد من بیش از اندازه بهش تکیه میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، زاهده ، MESSENGER ، Mitsonary
۱۶:۲۷, ۱۵/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۸۹ ۱۶:۳۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سوال خوبی بود
فعلا نباید این مستند در صدا و سیمای ملی ما پخش شود چون این مستند دارای اشکالاتی است و نباید اینگونه مسائل در اذهان عمومی که هنوز آمادگی کافی برای دریافت اینگونه مسائل راندارند پخش شود...
نکات بسیاری در این مستند گفته میشود که اثبات بسیاری از آنها برای عموم بسیار پیچیده و سخت است...مانند کعبه و و 9/11 یا اعداد و ارقام درخت کابالا با به ماده اعتقاد داشتن آنها یا اصلا آنها به خدا اعتقاد دارند یا نه و غیره ....
90% مردم از اهمیت این مستند خبر ندارند که از قسمت اول بنشینند و آن را پیگیری کنند (اصلا وقت آن را ندارند که پیگیر منابع و سوالات خود در اینباره باشند ) اگر کسی از اول این مستند را نگاه نکند و از اواسط پخش مستند با آن آشنا شود به مشکلات زیادی در این باره برمیخورد...
البته پخش تکه هایی مفید و گلچین شده از آن خوب است امــــ ـا قبلا این مستند به طوری دیگر با نام راز آرماگدون پخش شد که استقبال خیلی خوبی از آن نشد اگر لازم باشد و اذهان عمومی آمادگی دریافت آن را داشته باشند بدون شک صدا وسیمای ما اقدام میکند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، fs231 ، Tolou ، زاهده ، ONLY66 ، MESSENGER ، Mitsonary
۱۸:۱۲, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
حاضرم مستند و مستدل اثبات کنم که صدا و سیما بیش از ساختن فرهنگ اون رو تخریب میکنه ، بیش از روشنگری و دعوت به نور به ظلمت می کشونه و فساد تولید می کنه این یک ادعا نیست
قابل اثبات هست
یک بار دیگه یادآوری می کنم که یهود و بازوی عملی اون یعنی فراماسونری در هر جا و به خصوص در ساختار دشمنانشون نفوذ می کنند و سعی می کنن دو حوزه ی قتصاد و فرهنگ و مراکز تأثیر گذار بر این دو حوزه را در اختیار خود بگیرند.!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، زاهده ، beltezaa ، you know ، ONLY66 ، هانا نابغ ، MESSENGER ، Mitsonary ، Marziyeh ، انصارالمهدی ، رهرو حق
۱۹:۲۶, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
این که صدا و سیمای ما ظلمت آفرین است کمی قابل قبول است اما آنقدرها هم خراب نیست وضع ما...
فراماسونری بازوی یهود نیست اگر هم قرار باشد چنینن حرفی بزنیم باید بگوییم : یهود بازوی فراماسونری است که البته فراماسونری را میتوان خود یک دین نامید دینی خالی ازدینداری...
در کل هیچ لفظی برای آن نیست " مذهب لا مذهب" ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، bamzi64 ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، fs231 ، زاهده ، ONLY66 ، MESSENGER
۲۰:۵۹, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۷/آبان/۸۹ ۱۹:۲۶)zohur12.ir نوشته است:  این که صدا و سیمای ما ظلمت آفرین است کمی قابل قبول است اما آنقدرها هم خراب نیست وضع ما...
فراماسونری بازوی یهود نیست اگر هم قرار باشد چنینن حرفی بزنیم باید بگوییم : یهود بازوی فراماسونری است که البته فراماسونری را میتوان خود یک دین نامید دینی خالی ازدینداری...
در کل هیچ لفظی برای آن نیست " مذهب لا مذهب" ...

دوست عزیز اشتباه می کنید. مسلم هست که فراماسونری، ایلومناتی، شیطان پرستی، و ... همگی زاییده یهود هستند به بهانه های مختلف. خیلی روی کلمه فراماسونری تکیه نکنین و اون رو اصل ندونین. یهود (شیطان پرستان یهودی نما) پشت همه اینها است. این اسامی صرفا بازیچه هستند. اصل رو گم نکنین.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، علی 110 ، EMPERATOR ، fs231 ، زاهده ، beltezaa ، you know ، ONLY66 ، Comet1986 ، میرزا احمد ، هانا نابغ ، MESSENGER ، Mitsonary ، Marziyeh ، انصارالمهدی ، Eve
۱۴:۴۰, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10

من خبر دارم که الان صدا و سیما در حال ساخت مستندی هست در مورد مباحث مطرح شده که تهیه کننده اش آقای سلحشوره و در 13 قسمت (چه جالب) فعلا طراحی شده و هر قسمت حدود نیم ساعت هست ، الان در مرحله تحقیق هستند ، من با یکی از محققین و مترجمین این گروه صحبت کردم ، از دید صدا و سیما این حوزه خیلی حساسه و نمیشه به این راحتی طرفش رفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، 7parsa4 ، EMPERATOR ، زاهده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]