![]() |
|
احادیث اخلاقی و عبادی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: احادیث اخلاقی و عبادی (/thread-15654.html) |
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۶ قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
من زارنی او زار احدا من ذریتی، زرته یوم القیامة فانقذته من اهوالها. هر کس مرا زیارت کند، یا یکی از فرزندانم را زیارت کند، من هم روز قیامت به زیارت او می روم و او را از هول و هراسهای قیامت می رهانم. بحار الانوار، ج 97، ص .123 پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۸ سلام
قال الباقر (عليه السلام )اخرین حدیث سال 1392 رو تقدیم میکنم به همه یاوران صراط مستقیم قال صادق (عليه السلام ) الصِّراطُ المُستَقيمُ أميرُ المؤمنينَ عَلِيٌّ عليه السلام صراط مستقيم ، امير المؤمنين على عليه السلام است . معاني الأخبار : 32/2 . اینهم عیدی من به همه دوستان خوبم ![]() -------------------------------- انما امر الناس ان یأتوا هذه الأحجار فیطوفوا بها ثم یأتونا فیخبرونا بولایتهم و یعرضوا علینا نصرهم. همانا مردم فرمان یافته اند که سراغ این سنگها (ی کعبه) آمده ، آنها را طواف کنند، سپس نزد ما آیند و ولایت و همبستگی خویش را به ما خبر دهند و یاری خویش را بر ما عرضه کنند . وسائل الشیعة، ج 10، ص .252 پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۵ سلام عیدتون مبازک اولین حدیث رو سفارشی میزارم برای دوستان مَن صَلّى رَكعتَينيَعلَمُ ما يقولُ فيهِما ، انصَرَفَ ولَيسَ بينَهُ وبينَ اللّه ذَنبٌ . امام صادق عليهالسلام : هر كه دو ركعت نماز بخواند و بداند در آنها چه مىگويد ، نمازش كه تمام شد ، گناهى ميان او و خداوند باقى نماند . الكافي :ج 3 /ص 266 /ح 12
واقعا چه خدایی داریم که با یک حضور قلب چه میکند با گناهان ما. پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۶/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۹ حضرت فاطمه علیها السلام به برخى از زنان فرمودند:
اِرْضى اَبَوَىْ دینِکِ مُحَمَّدا وَعَلیّا بِسَخَطِ اَبَوَىْ نَسَبِکِ وَ لاتُرْضِى اَبَوَىْ نَسَبِکِ بَسَخَطِ اَبَوَىْ دینِکِ؛ ـ در صورت ناچارى ـ براى جلب رضایت حضرت محمد و حضرت على علیهما السلام ـ که پدر اسلام و امت مسلمان هستند؛ پدر و مادر خویش را به خشم آر (از رنجش آنان هراس مکن) ولى مبادا براى جلب رضایت پدر و مادرت، آنان را به خشم آرى. تفسیر منسوب به امام عسکرى علیه السلام: 334. پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۵ سلام امام موسی کاظم علیه السلام: ما مِن شَیءٍ تَراهُ عَیناکَ اِلا وَ فِیهِ مَوعِظَه؛ چیزی نیست که چشمانت آن را بنگرد، مگر آن که در آن پند و اندرزی است. (بحاالانوار،ج 78،ص319)
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۷ سلام [b]إذا لَقِيتُم عَدُوَّكُم في الحَربِ فَأَقِلُّوا الكلامَ وأكثِرُوا ذِكرَ اللّه عز و جل . امام على عليهالسلام : هرگاه در جنگ با دشمن خود رو به رو شديد ، كمتر سخن بگوييد و بيشتر خداوند عز و جل را ياد كنيد .[/b] الخصال : 617 / 10
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۹/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۷ العَفافُ يَصونُ النَّفسَ ويُنَزِّهُها عَنِ الدَّنايا . امام على عليهالسلام : عفّت ، نفس را مصون مىدارد و آن را از پستيها دور نگه مىدارد . غرر الحكم : 1989
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۹ وقد سُئلَ عن كَفّارَةِ الاغتِيابِ: تَستَغفِرُ اللّهَ لِمَنِ اغتَبتَهُ كُلَّماذَكَرتَهُ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم در پاسخ بهاين سؤال كه كفّاره غيبت چيست - :كفّارهاش اين است كه هرگاه به ياد كسى كه از او غيبت كردهاى افتادى ، از خداوند برايش آمرزش بخواهى . الكافي : 2 / 357 / 4
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - مجنون العباس - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۶ به نام خدا رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند: کسی که برای زنده کردن حق یک مسلمان شهادت حق بدهدروز قیامت درحالی آورده می شودکه پرتونورچهره اش تاچشم کارمی کنددیده می شودوخلایق اورابه نام ونسب می شناسند. کافی-ج7-ص381 صلوات پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - دغویه - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۱ امام صادق علیه السلام در بيان موعظه لقمان عليه السلام به پسرش ـ: با فقيه ، مجادله و با پادشاه ، دشمنى و با ستمگر ، همراهى و دوستى و با فاسقِ پليد ، رفاقت نكن و با متّهم نيز رفاقت نكن . |