![]() |
|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) (/thread-4020.html) |
پاسخ به: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - رکن الهدی - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ شما ملاکت قران واحادیث وصحبتهای علما باشه اگه دیدین غیر از اینا ایشون ادعایی کردن بفرمایید مشکل دارن خود من یکی میرم تا اخر تحقیق می کنم پاسخ به: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - پارمیس - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۴:۰۹ (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴)رکن الهدی نوشته است: شما ملاکت قران واحادیث وصحبتهای علما باشه اگه دیدین غیر از اینا ایشون ادعایی کردن بفرمایید مشکل دارن خیلی ها در ظاهر رفتار و کردارشون رو مطابق قرآن و حدیث و علما در میارن ولی در باطن جور دیگه ای هستن اونا رو از کجا میخواید تشخیص بدید؟؟؟خیلی هم زیاد شدن این مدلا....(نه اینکه بگم آقای رائفی اینجوریه هااا) پاسخ به: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - رکن الهدی - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۴:۵۴ باطنشون به منو شما مربوط نمی شه چون ما که اونا رو نمی پرستیم مولا وسرورمونم نیستن فقط حرف حق رو ازشون می گیریم اونقدرم تعصب نداریم که اگه یکی گفت غلطه ودلیل ومدرک اورد بگیم نع همینه که هست مگه شما از باطن همه اطرافیانتون خبر دارید؟ فک کنم جز معصومین یسری از اولیا فقط خدا از باطن ادما خبر داره خود شما جملات این همه ادمه غربی رو می ذاری تو امضات از باطن همشون خبر داشتی ومی دونستی برای چی ین حرفا رو زدن یا نع گفتی چون به نظرم درسته پس کاری به شخصش ندارم ببین چی می گن نه اینکه کی می گه جواب استاد به اقای گودرزی - wilom - ۲۸/آذر/۹۴ ۱۳:۲۵ سلام دوستان میخواستم بدونم آیا استاد رائفی پور در خصوص صحبت های مسئول بسیج سخنرانی داشتن برام بزارین؟ خیلی ممنون پاسخ به: جواب استاد به اقای گودرزی - عبدالرحمن - ۲۹/آذر/۹۴ ۱:۲۷ (۲۸/آذر/۹۴ ۱۳:۲۵)wilom نوشته است: سلام دوستان میخواستم بدونم آیا استاد رائفی پور در خصوص صحبت های مسئول بسیج سخنرانی داشتن برام بزارین؟ خداییش گفتم الان چه تاپیکی زدی! برادری که ثبت نامت برای سال 91ه توی تاپیکش میپرسیدی!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020.html من خبر ندارم استاد جواب داده یا نه ولی برای هر ننه قمری که نباید وقت گذاشت مهم ترین سازمان ها از ایشون استفاده میکنن و مورد وثوق این سازمان ها هستن که بسیج دانشجویی پرحاشیه و ضعیف انگشت کوچیکشون هم نمیشه پاسخ به: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - Truth Seeker - ۲/دی/۹۴ ۱۹:۱۱ ((خواهشا کامل بخونید این یک نقد بیطرفانه است )) دوستان سلام من عاشق امام زمان هستم و درباره ی امام زمان و آخرالزمان بسیار تحقیق کردم و به بسیاری از سخنان علما و سخنرانان داخلی گوش کردم و کتاب یوم الخلاص رو هم خوندم و چون زبانم خوبه به منابع داخلی هم اکتفا نکردم و حتی چندین سخنرانی شیخ عمران حسین و شیخ حمزه یوسف و چندین مقاله و مستند در این باره خوندم و دیدم اینا ها رو نگفتم که از خودم تعریف کنم یا بگم خیلی میدونم فقط خواستم بگم حداقل با الفبای این موضوع آشنا هستم... _________________ بیشتر صحبتام با اون کسایی هست که از آقای رائفی بت ساختن و مرجع تقلیدشون شده.... دوستان......من همیشه دنبال حقیقت بودم و هستم و اصلا روی هیچ سخنران یا شخصیتی تعصب ندارم امیدوارم فکر نکنید که من مثلا بخاطر طرفداری از کسی دارم این حرف ها رو میزنم اما نمیتونم ببینم مردم کورکورانه از کسی پیروی کنن و این کورکورانه تقلید کردن میتونه خطرناک باشه برم سر اصل مطلب 1-ارائه ی سند غیرقابل اعتماد و غیرقابل استناد و گاها عجیب مثلا ایشون تو نقد فیلم 2012 میان میگن 2012 در فضای اینترنت و چندتا عکس هم نشون میدن از سرچ هاشون یه جا میگه 2012 ford escape که میگن یعنی 2012 وسیله ای برای رهایی نقل قول: "یعنی مردم فهمیدن تو 2012 قراره پدرشون در بیاد دارن سرچ میکنن ببینن ما تو 2012 چجوری میتونیم راحت باشیم و...." پایان نقل قول خب دوستای عزیز من با یک نگاه ساده به عکسی که ایشون نشون میدن میتونید متوجه بشید که این سرچ مربوط به شرکت فورد میشه یعنی مربوط به ماشین توی اون عکسی که ایشون از این سرچ نشون میدن با اینکه واضح نیست میشه راحت کلمات hybrid vechile و حتی تو اولین نتیجه هم میتونید ببینید که url یا نشانی سایت consumerguidauto هستش یعنی تمام این جستجو ها مربوط به مدلی از فورد که احتمالا اون سال قرار بوده رونمایی بشه یا هرچی...با استناد به این عکس ایشون میگن که مردم دنبال اینن ببینن سال 2012 چه راه فراری دارن من تعجب میکنم که ایشون نمیدونستن فورد نام یک شرکت اتومبیل سازی است من که خودم هیچ چیز از ماشین نمیفهمم این اسم به گوشم خورده بود دوستان فقط خواهش میکنم جواب منطقی بدهید اینکه بگید"ایشون زندگی منو تغیر داده" این جواب منطقی نیست یا بگید "استاد رائفی چند نفر رو شیعه کردن" دستش درد نکنه خدا خیرش بده ولی این جواب من نیست بیاید با هم منطقی و علمی صحبت کنیم و دوباره یک عکس نشون میده از سرچ 2012 و ایران و میگه نقل قول" چه ربطی به ما داره 2012؟؟؟!! یه چیز جهانیه دیگه ها؟؟ 2012 و ایران 18 میلیون مطلب وجود داره طبیعیه این دوستان؟؟؟...ببینید آقا اینا هرچی میکشن از مائه(ایران)"پایان نقل قول...خب جالا من از طرفداران رائفی دعوت میکنم 2012 و بورکینا فسو رو سرچ کنید چند میلیون نتیجه؟؟؟ 99 میلیون مطلب میاره بورکینافسویی که فقط 17 میلیون جمعیت داره.. بعدش عکس سرچ 2012 نوستراداموس ایران رو نشون میده میگه 1 میلیون و خورده ای مطلب وجود داره حالا دوستانی که گاها لقب دکتر به ایشون میدید از شما دعوت میکنم اینو سرچ کنید nostradamus 2012 burkina faso برای من که 22 میلیون نتیجه آورد 2- آقای رائفی پور خودشون رو محقق معرفی میکنن و از طرفی تو سخنرانیاشون در مورد فراماسونی و...گفتن منابع داخلی در این مباحث محدوده پس نتیحه میگیرم که ایشون بیشتر رو منابع خارجی تحقیق میکنن اما برداشتی که بنده بعد از دیدن حداقل 30 ساعت سخنرانی های ایشون کردم این بوده که بسیار بعید میدونم ایشون به زبان انگلیسی مسلط باشن طوری که بتونن روی منابع به زبان انگلسی تحقیق کنن برای نمونه ایشون جندین و جند بار به واکینگ دد walking dead میگن والکینگ دد حتی تو سخنرانی شون در مورد فاچعه فراموش نشدنی منا هم گفتن والکینگ دد...خوب این شاید از نظر دوستان خیلی مهم نباشه ولی برای کسی که انقدر ادعای پژوهشگری و پیش بینی و...داره خیلی زشته...یا مثال های متعددی میتونم ارائه کنم که ثابت کنم ایشون زبان انگلیسیشون خوب نیست و در حدی نیست که بتونه منابع انگلیسی رو مطالعه کنه بعید میدونم به زبان های دیگه به جز عربی(شاید) مسلط باشه نمیخوام متنم طولانی بشه و کسی حوصله ی خوندنش رو نداشته باشه بخاطر همین باقی اشکالات رو در پست بعدی و بعد از شنیدن جواب دوستان میگذارم خواهشا نگید استاد که معصوم نیست و از اینجور حرفا و اگر جواب منطقی برای اشکالاتی که بنده وارد کردم خواهش میکنم بفرمایید من واقعا خوشحال میشم که جواب شما رو بشنوم یک بار دیگه عاجزانه تاکید میکنم که جواب منطقی بدید من از قلب شما و تاثیر که احیانا ایشون رو زندگی شما گذاشتن بی خبرم و فقط دنبال حقیقت هستم و هدفم از این نقد اینه که بدونیم الگو ها و قهرمان هایی که برای خودمون ساختیم چه اشکالی دارند و نقدشون کنیم بنده وابسته به هیچ جا و هیچ کس نیستم و هیچ دشمنی با ایشون یا اشخاص دیگر ندارم و فقط بدنبال راه درست و الگو های درست هستم پاسخ به: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - عبدالرحمن - ۲/دی/۹۴ ۱۹:۲۷ نقل قول:((خواهشا کامل بخونید این یک نقد بیطرفانه است )) نقل قول:دوستان سلام من عاشق امام زمان هستم نقل قول:من همیشه دنبال حقیقت بودم و هستم ![]() ![]() خیلی خوبه که شما در هر زمانی با یه کاربری میای و برای اینکه دوستان فکر کنند شما کاربر جدیدی هستی شیوه نوشتنتو تغییر میدی پاسخ به: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - Truth Seeker - ۲/دی/۹۴ ۱۹:۴۵ (۲/دی/۹۴ ۱۹:۲۷)عبدالرحمن نوشته است:ممنون از جواب منطقی تون شما بگید من چحوری ثابت کنم که همون کاربر نیستم من تقریبا کل تاپیک رو خوندم و فکر نمیکنم کسی این ایرادایی که من گرفتم رو گرفته باشه احتمالا شما هم صحبت های منو کامل نخوندید و سریع رفتید سراغ دعوا و پاک کردن صورت مسئله...بر فرض که من همچین قصدی داشته باشم شما جوابت برای حرف های من چیه؟ در ضمن مسئولین فروم مطمئنا میتونن از آی پی بنده و...تشخیص بدن من همون فردم که شما میگید یا نه... دارید بحث رو به حاشیه میبرید دوست عزیز فکر میکنید من با ایشون پدر کشتگی دارم یا.... پاسخ به: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - ahmbove - ۲/دی/۹۴ ۲۲:۴۵ من که از دوران کودکی و نوجوانی رائفی پور گوش می دادم وکلا شخصیت من خیلی متاثره از سخنان ایشونه پاسخ به: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - Truth Seeker - ۳/دی/۹۴ ۰:۳۲ (۲/دی/۹۴ ۲۲:۴۵)ahmbove نوشته است: من که از دوران کودکی و نوجوانی رائفی پور گوش می دادم وکلا شخصیت من خیلی متاثره از سخنان ایشونهدوران کودکی؟؟؟؟؟؟؟ خوندید متن رو؟ نظرتون در مورد اشکالاتی که من وارد کردم چیه؟ آیا اگه یک روز آقای رائفی پور از مسیر درست منحرف شدن بازم از ایشون پیروی میکنن؟؟((چه بسا یاران امامان و پیامبران که از راه حق منحرف شدن مثل طلحه و زبیر و سامری و...)) از کجا میخواین بفهمین ایشون از مسیر منحرف شدن یا نه؟؟ با تقلید کورکورانه و نابخردانه؟؟ من نمیگم ایشون منحرف شدن اصلا یک همچین حرفی رو نمیزنم ولی نگران اون روزی هستم که خدای نکرده این اتفاق بیوفته که غیر ممکن هم نیست اونوقت آن دسته از طرفداران ایشون که تعصبی و غیرعقلانی فکر میکنن همچنان به پیروی از ایشون ادامه میدن ببینید تمام حرف من اینه از هیچ انسانی بت نسازید منم میگم شاید بهتون بر بخوره ولی ایشون از نظر من ((که بازم دلیل میارم)) حتی پژوهشگر هم نیستند جه برسد به استاد...من رو هوا حرف نمیزنم دلیل دارم واسه حرفام که اگه دوستان جواب اشکالات قبلی رو بدن اشکالات اساسی تر هم به صحبت های ایشون وارد میدونم نه از نظر لحن یا طرز صحبت. از نظر محتوایی بازم میگم من نه مزدور جایی هستم نه مامور فراماسونا نه با ایشون پدر کشتگی دارم نه هیچی...اما نمیتونم بی تفاوت باشم از شما هم دعوت میکنم تعصب رو بگذارید کنار تو دوره ی آخرالزمان نمیشه اینجوری مسیر درست رو پیدا کردالَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ آنان (کسانی) که به سخن گوش فرا می دهند و بهترين آن را پيروى می كنند؛ اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندانند |