![]() |
|
احادیث اخلاقی و عبادی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: احادیث اخلاقی و عبادی (/thread-15654.html) |
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - یا ثارالله - ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۱۷ بسم الله الرّحمن الرّحیم امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:
هرگاه برادرت ناخوانده نزد تو آمد همان غذایی که در خانه داری برایش بیاور و هرگاه او را دعوت کردی در پذیرایی از او زحمت بکش. کافی ج 6 ص 27 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۱۱ پیامبر اعظم (صلی الله عليه و آله و سلم) :
إِنَّ الْمُؤْمِنَ إِذَا قَرَأَ الْقُرْآنَ نَظَرَ اللَّهُ إِلَيْهِ بِالرَّحْمَةِ وقتی مومن قرآن می خواند خدا با مهربانی و رحمت به او نگاه می کند. مستدركالوسائل ج : 4 ص : 258 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy1 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۶:۳۶ سلام امکانش هست احادیثی قرار بدین که از امام معصوم کمتر نقل شده ؟ از امام کاظم (ع ) - امام هادی (علیه السلام) - امام حسن عسکری (علیه السلام) ، احادیث بیشتری قرار بدین ، چون از این بزرگواران کمتر نقل حدیث میشه تو گفتن حدیث .
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۶:۴۱ سلام همکار گرامی هدف این هست که احادیث بیشتر اعتقادی باشه و اخلاقی تا در زندگی خومون از این رهنمود ها استفاده کنیم. بازهم چشم سعی میکنم احادیثی که قرار بدم که از بزرگواران باشد. از همه دوستان دعوت به همکاری کردم باز هم دعوت میکنم.این پست مال شماست . یا علی RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۷ حضرت مهدی (علیه السلام) فرمودند: أنَا خاتَمُ الاَوْصِياءِ وَ بى يَدْفَعُ اللّهُ البَلاءَ عَنْ أهْلى وَ شيعَتى؛
من خاتم اوصيا هستم و خداوند به واسطه من، بلا را از خانواده و شيعيانم بر طرف مىكند. (بحارالأنوار ، ج 52 ، ص 30)[/b] RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۴ قال الامام الصادق - عليه السّلام - : القرآن عهد الله الي خلقه فقد ينبغي للمرء المسلم ان ينظر في عهده و ان يقرأ منه في کل يومٍ خمسين آيه. امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: قرآن عهدنامه خدا به سوي خلقش است، پس سزاوار است که مسلمان به عهدنامه خدا نگاه کند و از آن در هر روز پنجاه آيه بخواند. «الکافي، ج 2، ص 446» RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۵:۵۴ قال جواد (عليهالسلام) :
إعلَم أنَّكَ لَن تَخلُوَ مِن عَينِ اللّهِ فَانظُر كَيفَ تَكُونُ ؛ بدان كه از ديد خداوند پنهان نيستى ، پس بنگر چگونهاى . تحف العقول ، ص 455 امام رضا (عليهالسلام) فرمودند:
مَن فَرَّجَ مِن مُؤمِنٍ ، فَرَّجَ اللّهُ عَن قَلبِهِ يَومَ القِيامَةِ ؛ هر كس اندوه مؤمنى را بزدايد ، خداوند در روز قيامت ، غم از دلش مىزدايد . الكافى ، ج 2 ، ص 200 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۴ حضرت صادق فرمود: «الفجر هو القائم و لیال عشر الائمة من الحسن الی الحسن و الشفع امیرالمؤمنین و فاطمه ( ع ) و الوتر هو الله وحده لاشریک له مراد از فجر وجود مقدس حضرت قائم(علیه السلام) و «لیالی عشر» امامان از امام حسن مجتبی(علیه السلام) تا امام عسکری(علیه السلام)اند و شفع امیرمؤمنان و حضرت فاطمه(علیه السلام) میباشد و مراد از وتر خداوند یکتا است» البرهان فی تفسیر القرآن، سید هاشم بحرانی،ج4، ص 461
[/b] RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱/خرداد/۹۱ ۰:۴۲ امام كاظم (عليهالسلام ) فرمودند:
رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتَ و يَمحُو فيهِ السَّيِّئاتَ ؛ رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكىها را در آن دو چندان و گناهان را پاك مىكند . من لايحضره الفقيه ، ج 2 ، ص [b]92 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲/خرداد/۹۱ ۲:۴۷ قال الامام الصادق - عليه السّلام - : قراءة القرآن في المصحف تخّفف العذاب عن الوالدين و ان کان کافرين. امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: خواندن قرآن از روي آن عذاب پدر و مادر قاري را سبک مي کند، اگر چه آنها کافر باشند. «الکافي، ج 2، ص 440»
|