تالار گفتگوی بیداری اندیشه
راهنمایی درباره ی تناسب اندام - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html)
+--- موضوع: راهنمایی درباره ی تناسب اندام (/thread-16256.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - Havbb 110 - ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۴

برای دراز نشست کرانچ شما تا این حد که تو عکس میبینید بیاید بالا و دوباره برید پایین:
[تصویر: 16569.jpg]

دستتون رو پشت گردن نگذارید. کمرتون از زمین جدا نشه ، کمر رو خم کنید تا فقط کتف ها جدا بشه
این برای ابتدای کار خوبه ، بقیه حرکتها و تکنیک ها مال حرفه ای تر ها هستش
البته باز هم حرکت برای مبتدی ها هست در اینده میذارم ولی فعلا این حرکت در اولویت هستش. اگه تو این حرکت قوی نشید بقیه حرکت ها به مفاصل و کمر و گردن شما آسیب میزنه
این مال عضله ی هلالی بالای شکم و دوتا تیکه ی بالای شکم هستش

(۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۰)شیدا نوشته است:  سلام

نمیدونم جواب سوالم تو پستای قبلی بوده یا نه ببخشید دیگه اگه تکراریه

زدن وزنه باعث افزایش حجم عضلات نمیشه؟
دوستم میگفت اگه سریع وزنه بزنی باعث لاغر شدن میشه و اگه تند بزنی باعث افزایش حجم! آیا این صحیح است؟

برای خانمها نه
سرعت زدن وزنه مربوط میشه به زیباتر شدن و تفکیک شدن عضله که این بیشتر در بدن آقایون اتفاق میوفته.
تعداد زدن وزنه (سوای از سرعت) هرچی بیشتر باشه میزان انرژی که مصرف میشه بیشتره و مقداری چربی سوزی رو به همراه داره
سیستم هورمونی خانمها به گونه ای هست که اگر بخوان حجم هم بگیرن به این راحتی ها حجم عضلانی اضافه نمیشه
برای نمونه شما عکس خانمهایی که سالهاست بدنسازی کار میکنن و مسابقات جهانی شرکت میکنن رو ببینید عضلاتشون از آقایون مبتدی هم کوچکتره

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - شیدا - ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۲

ممنون از جوابتون
بعد اینکه آیا وزنه زدن که باعث چربی سوزی میشه روش خاصیه یا همونی که خودتون فرمودین تعداد زیادش باعث چربی سوزی میشه

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - پرنیان - ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۱

حرکت صد The Hundred

حالت اول

1 به حالت طاق باز مطابق تصویر زمین دراز بکشید.

2 دستھا را کاملاً به حالت کشیده روی زمین قرار دھید ( در این حالت باید شانه ھا باز ، شست ھا به بدن مماس و کف دست رو به پایین باشد)

3 پاھا را کاملاً کشیده به طرف جلو دراز کنید ( به گونه ای که باھم فاصله نداشته باشند و زانوھا قفل باشد)

4 پنجه پا را بکشید و آن را به طرف جلو و رو به پایین تیز کنید.

حالت دوم

1 عمل دم را انجام دھید

. 2 ھر دو پا را با ھم از زمین به اندازه 5 سانتی متر بلند کنید . ( کمر را به زمین چسبیده نگه دارید)

3 سر را از زمین تا جایی بلند کنید که انگشتان پا را ببینید.

4 ھر دو دست را به اندازه 6 تا 8 اینچ ( 15 تا 20 سانتی متر ) از ران پا به بالا بیاورید.

حالت سوم

1 عمل دم را انجام دھید.

2 ھر دو دست را با ھم عضلات کشیده به بالا و پایین حرکت دھید.

3 دست ھا را از مفصل شانه کوتاه حرکت دھید.

4 در زمان حرکت دست ھا با بدن تماس پیدا نکنید.

5 زاویه حرکت دست ھا با بدن تماس پیدا نکنند.

6 در ذھن خود تا 5 مرتبه بشمارید.

7 عمل بازدم را انجام دھید.

8 حرکات دست را 5 تایی بشمارید.

9 عمل دم را انجام دھید.

10 ضربات دست را از 20 شماره شروع کنید سپس به تعداد ضربات اضافه کنید تا زمانی که مجموعاً به 100 ضربه برسد.

1 ھرگز ضربات را بیشتر از صد عدد ادامه ندھید

. حالت چھارم

1 به طور کامل استراحت کنید

.(کتابش و داشتم...Wink)[تصویر: pila.png]
یکصد اصلاح شده | modified hundred

[تصویر: 1399711341.jpg]

به پشت دراز بکشید، پاهای خود را بالابرده و زانوهایتان را 90 درجه خم کنید. نفس بکشید و بعد آن را خارج کنید. سر و شانه‌ها را از روی تشک بلند کنید، دست‌ها تا ارتفاع شانه بالا آورده شده و کف دست به سمت پایین باشد. همراه با پنج بار بالا و پایین بردن دست‌ها ، نفس بگیرید و سپس آن را خارج کنید و پنج بار دیگر این کار را انجام دهید. این کار را ده بار، و در مجموع با 100 بار بالا و پایین بردن دست‌ها، انجام دهید

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - Havbb 110 - ۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۹

(۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۲)شیدا نوشته است:  ممنون از جوابتون
بعد اینکه آیا وزنه زدن که باعث چربی سوزی میشه روش خاصیه یا همونی که خودتون فرمودین تعداد زیادش باعث چربی سوزی میشه

اصولا تمرین با وزنه برای چربی سوزی نیست
ورزش هوازی برای چربی سوزیه

هوازی به حرکات پی در پی گفته میشن که شما بیش از سه چهار دقیقه بتونید مداول انجام بدید
حتی وزنه های بسیار سبک هم اگر به این روش زده بشن از محدوده ی تمرین با وزنه خارج و وارد ورزش هوازی میشن ، حتی میشه به عضله ای استراحت داد در حرکت با وزنه و در زمان استراحت عضله ی دیگه ای رو درگیر کرد

بهترین ورزش هوازی پیاده روی سریع یا دویدن آرام هستش. حتی در منزل هم میتونه انجام بشه.
حرکت باید ضربان قلب و سرعت تنفس رو بالا ببره ولی نه اونقدر که فشار مضاعف و غیر قابل تحمل بیاد و آدم نفسش بگیره

=-=-=
این حرکت یکصد هم حرکت خوبیه ولی باید از قبل عضلات شکم قوی باشن ، افراد مبتدی برای مدتی حرکت کرانچ که بالا گفتم رو انجام بدن و بعد سراغ این حرکت برن.

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - captaincharisma - ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۴۵

نقل قول:
بهترین ورزش هوازی پیاده روی سریع یا دویدن آرام هستش.

اصل مهم در پیاده روی اینه که ضربان فرد باید بره بالای 150 در غیر این صورت فاز چربی سوزی صورت نمیگیره

واسه خانوم ها بخصوص حرکت لانچ رو نوصیه میکنم برای قسمت های لگن که آب کردن چربی این قسمت جزو سخت ترین نقاط در زنان هستش

[تصویر: 3022-dblunge.jpg]

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - Havbb 110 - ۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۱

نقل قول:اصل مهم در پیاده روی اینه که ضربان فرد باید بره بالای 150 در غیر این صورت فاز چربی سوزی صورت نمیگیره
گفتم پیاده روی سریع یا دویدن آرام
نباید به قلب فشار زیاد بیاد

=-=-=
لانچ برا چهارسر ران هستش

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - captaincharisma - ۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۹

نقل قول:
گفتم پیاده روی سریع یا دویدن آرام

نباید به قلب فشار زیاد بیاد

یک پیاده روی داریم واسه سلامتی که گفته شما میشه اما پیاده روی جهت چربی سوزی باید بالای 150 ضربان نبض باشه

بله یکی از قسمت ها چهار سر هستش ولی اصلی ترین قسمنت عضله سرینی یا همون باسن هستش که در این حرکت تحت فشاره
--------------------------------------------------------------
تو این گفته ها کامل قاطع هستم Big Grin هم ارشد تربیت بدنیه تحصیلاتم هم مربی درجه 2 کشوری دارم و هم داوری 2 رو در رشته بدنسازی دارم
پدر ریا بسوزه BlushWink گفتم که بدونید با علم دارم حرف میزنم

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - Havbb 110 - ۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۷

(۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۹)captaincharisma نوشته است:  یک پیاده روی داریم واسه سلامتی که گفته شما میشه اما پیاده روی جهت چربی سوزی باید بالای 150 ضربان نبض باشه

بله یکی از قسمت ها چهار سر هستش ولی اصلی ترین قسمنت عضله سرینی یا همون باسن هستش که در این حرکت تحت فشاره
--------------------------------------------------------------
تو این گفته ها کامل قاطع هستم Big Grin هم ارشد تربیت بدنیه تحصیلاتم هم مربی درجه 2 کشوری دارم و هم داوری 2 رو در رشته بدنسازی دارم
پدر ریا بسوزه BlushWink گفتم که بدونید با علم دارم حرف میزنم

برادر من که خلاف حرف شما نگفتم که ، در پیاده روی سریع یا دویدن آرام هم ضربان قلب در افراد مبتدی بالای 150 میره
تازه اون اوج چربی سوزی هستش ، وگرنه در پیاده روی خیلی آروم هم چربی سوزی انجام میشه ولی سرعتش کمه

برای باسن معمولا اسکات کامل میرن. این لانچ بخاطر مشکل در حفظ تعادل معمولا درست انجام نمیشه برای افراد مبتدی اسکات بنظر من بهتره

استاد مایی شما اصن Big Grin
گرایشت چیه تو تربیت بدنی

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - captaincharisma - ۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۲۵

نقل قول:
برای باسن معمولا اسکات کامل میرن
من حرکت اسکات رو واسه خانوما پیشنهاد نمی کنم ظریفن آخهBig Grin تو خونه هم میتونن انجام بدن

آخه مد شده خانوما میرن پیاده روی مثلا... قدم زنون غیبت کنونWink بعدش تکون نمی خوره وزنشون در حالی که پیاده روی با سرعت بیش از راه رفتن اونم تو سکوت خوبهBlush

کارشناسی فیزیولوژی و ارشد مدیریت ورزشی الان گوشه شیطون کَر میخام بیومکانیک حرکت شناسی دکترا امتحان بدم
کاپیتان تیم ملی بدنسازی هم رفیق جون جونیمه آپدیتم تو این رشته به خاطر همینهBig Grin

پاسخ به: راهنمایی درباره ی تناسب اندام - SAHAR71 - ۵/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۷

از دوستای گلم ممنون
من توی غذا خوردن مراعات میکنم تنقلات نمیخورم نوشابه وغذاهای پرچرب هم همینطور.روزی دووعده غذامیخورم اونم صبحانه وعصرانه اماتاثیری ندیدم.
روزی 100تا200دراز ونشست میزنم امافایده ای نداشت(البته با دستگاه) یا هرروز روزی نیم ساعت باتردمیل پیاده روی میکردم اونم نشد.البته فک کنم برنامه نداشتم نتیجه نداد.
منظورم از شکم عضله ای این نبود فیتنس شم اماحداقل صاف شه.
دوستای مهربونم اگه برنامه ای برای دراز ونشست یاطناب دارین بهم بگین ی دنیا ممنون میشم.