![]() |
|
راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه (/thread-1790.html) |
RE: کجاست غیرت شیعه؟ - مسافر - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۲۰ تصمیم گیری بر مبنای رفتار احساسی عایدی جز پشیمانی ندارد. ما پیرو رهبری هستیم. RE: کجاست غیرت شیعه؟ - mohamad - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۳ آیا می دانستید که بحرین تا سال 1350 جزئی از خاک ایران بود و آیا می دانستید که ناوگان پنجم دریایی آمریکا در آبهای بحرین مستقر است همین دو عامل کفایت می کند که با شلیک اولین تیر به سمت دولت بحرین، جنگ جهانی سوم، بدون شک راه افتد وقتی کشوری می خواهد وارد جنگ شود باید فکر همه چیز را بکند، نیروی نظامی و تجهیزات جنگی خودش و دشمن وضعیت اقتصادی کشور جمعیت وضعیت ذخایر سوخت از همه نوع آن و همچنین ذخایر غذایی مردم و هزار عامل دیگر ... فکر نمی کنم که نیاز به توضیحات اضافه باشد. RE: کجاست غیرت شیعه؟ - vavp - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۲ سلام امروز حمایت از ولایت، عین حمایت از شیعه در بحرین است . اوست که آنقدر بینش دارد و میداند که چه زمانی هنگام نبرد است . مگه در جنگ عراق 700.000 شیعه کشته نشدند ؟ چرا امام خامنه ای حکم جهاد ندادند؟ مسلم است که عمق دید ایشان تا حدی است که ما آن را درک نمیکنیم . ایشان نائب عام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اند. دوران را درک میکنند. گوش به فرمان ایشان باشید که حکم ایشان حکم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. RE: کجاست غیرت شیعه؟ - انتصـار - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۲ سلام به نظر من دخالت ما (نظامی یا غیر نظامی) در بحرین چیزیه که آمریکا و هم پیماناش میخوان ما نباید با احساسات خود با این قضیه ها برخورد کنیم من که به تدبر امام خامنه ای اطمینان کامل دارم , هرچی ایشان بگویند ما به آن عمل خواهیم کرد RE: کجاست غیرت شیعه؟ - paradise - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۰۱ به نام خدا آقا مصطفی، ناراحتی شما درک میشه ولی نباید با احساس حکم صادر کرد... امریکا هیچ وقت جرأت حمله به ایران رو نداره، بدون که اونها و فرقه وهابیت میخوان ایران به دست کشورهای اسلامی نابود شه... در این زمینه باید خیلی هوشیار بود.... ان شاء الله همه مون عاقبت بخیر شیم...
RE: کجاست غیرت شیعه؟ - مصطفی آقایی - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۲ من هم به درایت آقا اعتماد کامل دارم. ولی حداقل کاری که میشه کرد اینه که با رژیم آل خلیفه قطع رابطه کنیم و مراجع تقلید مراسم حج را تحریم کنند. و لا اقل در دوران مسلمان کشی رییس جمهور به جای عزای عمومی جشن نوروز به پا نکند. RE: کجاست غیرت شیعه؟ - ONLY66 - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۵ بچه ها یک بار هم پست زدم ولی کسی جواب نداد به چه استنادی میگید رهبری نایب امام زمان هست پس چرا هیچ عکسی از آیت الله بهجت رضوان اله علیه با آقای خامنه ای وجود ندارد چرا آقای لاریجانی یک میلیارد از بیت المال خودرند یه لیوان روش صدای هیچ کس صداش در نیومد من نمیگم رهبری حق یا نا حقه فقط از بچه ها میخوام تا با دلیل و مدرک نایب بودن آقای خامنه ای رو به من ثابت کنه من بیزار از جنبش سبز و این جور چیز ها هستم ، و اگر جنگی هم بین ما و وهابی های عرب رخ بده برای جنگ میرم و منتظر فرمان کسی هم نمیشم چون تو قرآن این وظیفه رو گفته جهاد در راه خدا ،من هیچ کسی رو نفی و یا قبول نیمکنم جز با سند و دلیل RE: کجاست غیرت شیعه؟ - وحید110 - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۰:۴۳ یعنی شما میفرمایید عکس انداختن با اقای بهجت به ولی فقیه مشروعیت میده؟!یعنی فقط اونایی تایید شده هستند که با ایت الله بهجت عکس داشته باشند؟اقای خمینی با اقای بهجت هم عکس داشت ؟علامه حسن زاده چی؟ اصلا خود اقای بهجت با علامه قاضی عکس داشت؟! میشه ثابت بفرمایید اقای بهجت (شنیده ها رو ول کن)این مقام رو دارند و حتما باید ایشون مطالب رو تایید میفرمودند؟ تایید مجلس خبرگان به ایشون مشروعیت نمیده؟ ایشون کلا عکس و فیلم نمیگرفت . و در عکسهای خودش چفیه بر دوش می انداخت .زمانی که این کار اقا رو تقبیه کردند. از شاگردای ایشون نظر ایت الله بهجت رو راجه به اقای خامنه ای سوال کردید؟ شما با شخص مشکل دارید یا با اصل؟ اون جریان لاریجانی رو هم اگه ممکنه با مدرک اثبات بفرمایید. دوستان گرامی اگر یک بار وظایف رهبر در قانون اساسی رو بخونید خیلی از شبهات بر طرف میشه. ضمن اینکه دوستان وقتی میتونند در مورد مسئله ای قضاوت کنند که اشراف کامل داشته باشند تشکر RE: کجاست غیرت شیعه؟ - سيدساسان - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱:۵۳ [size=medium]متاسفانه بجز دومورد بقيه اظهارنظرات احساسي بود.ازدوستان خواهش ميكنم قدري با خردگرايي باموضوعات برخوردبفرماييد.نداشتن عكس بايكي ازمراجع رامبناي تخريب ولي امرمان نكنيد.همچنين يك حمله احساسي كه شايدضررآن بيش ازنفعش باشدوتازه تشخيص آن باولي فقيه است نه من وشما.نبايدباعث دلگيري ماازمسوولين شود. RE: کجاست غیرت شیعه؟ - علائم ظهور - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۵:۴۴ (۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۵)ONLY66 نوشته است: بچه ها یک بار هم پست زدم ولی کسی جواب ندادصبح بخیر دوست عزیز!!! شما اگر زحمت بکشی کلماتی مانند (نواب عام) یا (نائب عام) یا (زعمای شیعه) رو در اینترنت سرچ کنی جوابت رو میگیری.این مسئله 1000 سال است که مطرح است... حتی اگر زحمت می کشیدی اسمای آیت الله خامنه ای و بهجت را سرچ میکردی هم تصاویر این 2 با هم را می یافتی.یا حتی در مورد نظر آیت الله بهجت در مورد مقام معظم رهبری هم جستجو میکردی نتایج جالبی بدست می آوردی شاید هم دنبال پاسخ نبودی؟! ![]() ![]()
|