![]() |
|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) (/thread-28652.html) |
پاسخ به: خنده حلال2(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - ali0077 - ۲۳/مهر/۹۲ ۲۲:۰۶ هر وقت تو این تاپیک میرم فقط موضوعات رو میخونم خندم میگیره ![]() فکر نکنم تو کلشون گچم باشه ![]() مضحکترین فتواهای دنیا را بخوانید پاسخ به: خنده حلال2(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - SAViOR - ۲۳/مهر/۹۲ ۲۲:۱۶ ![]() اندر احوالات من و تالار ...
قسمت 6 ![]() قسمت 5
پاسخ به: خنده حلال2(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - fiftynine - ۲۴/مهر/۹۲ ۱۰:۵۳ گاهی توکل کردن های ما این شکلیه: طرف لنگه کفشش می افته توی آب و هر چه میدود، بهش نمی رسه، بعد سرشو می گیره بالا و با افتخار می گه: اینم دادیم در راه خدا!!! پاسخ به: خنده حلال2(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - Night_World - ۲۴/مهر/۹۲ ۱۵:۰۹ به نام خدا سلام به دوستان آقای™SAViOR فکر کنم باید از این به بعد با محافظ بیای تالار (۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۴۶)™SAViOR نوشته است: اینم تقدیم به ™SAViOR (فکر کنم حرف دلش هست) عید قربانِ تروریست های تکفیری! ![]() پاسخ به: خنده حلال2(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - SAViOR - ۲۴/مهر/۹۲ ۱۵:۴۳ (۲۴/مهر/۹۲ ۱۵:۰۹)Night_World نوشته است: آقای™SAViOR فکر کنم باید از این به بعد با محافظ بیای تالار |