کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۶, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
هر وقت تو این تاپیک میرم فقط موضوعات رو میخونم خندم میگیرهBi Dandoon

فکر نکنم تو کلشون گچم باشهBig Grin

مضحک‌ترین فتواهای دنیا را بخوانید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، حفیظ ، Patriot ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، mahpare ، راحیل ، ضحی ، mahramaneh ، m1374b
۲۲:۱۶, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
[تصویر: 94290250276235363562.gif]

اندر احوالات من و تالار ...

قسمت 6

[تصویر: 13639015147837366210.jpg]

قسمت 5
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Night_World ، boghz ، Patriot ، آلاله ، مجید املشی ، rezamohammadi ، پرنیان ، OSZ ، ترنم ، علمدار133 ، فانوس *7* ، لبخند خدا ، شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، یاســین ، sarallah ، fiftynine ، مکیال ، mahdyshr ، جویای حقیقت ، میلاد.م ، عبدالرحمن ، farzad313 ، سجاد313 ، hessam ، مرتاح ، Farzaneh ، مسافر ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، Mitsonary ، mahpare ، بیداری اندیشه ، منتظر کوچولو ، حوریه سادات ، شیدا ، help me ، ضحی ، Mohammad Trust ، mohamad ، Hadith ، N.Mahdavian ، azade ، خیبر110 ، ANTI satan ، MohammadMeraj ، marziye ، حلما ، صهبا ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱۰:۵۳, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
گاهی توکل کردن های ما این شکلیه:

طرف لنگه کفشش می افته توی آب و هر چه میدود، بهش نمی رسه، بعد سرشو می گیره بالا و با افتخار می گه:

اینم دادیم در راه خدا!!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مکیال ، SAViOR ، rezamohammadi ، Asma ، Patriot ، عبدالرحمن ، ali0077 ، mohammadhadi ، سجاد313 ، hessam ، یاســین ، محب الزهرا ، مرتاح ، mahpare ، medad.sefid ، راحیل ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، azade ، خیبر110 ، marziye ، حلما ، m1374b ، هانا
۱۵:۰۹, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
به نام خدا
سلام به دوستان

آقای™SAViOR فکر کنم باید از این به بعد با محافظ بیای تالارBi Dandoon

(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۴۶)™SAViOR نوشته است:  [تصویر: 94290250276235363562.gif]

قسمت 5

( ویرایش شده )

[تصویر: 35573608463101580293.jpg]

اینم تقدیم به ™SAViOR (فکر کنم حرف دلش هست)
عید قربانِ تروریست های تکفیری!
[تصویر: 13920723161146693_PhotoL.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، Patriot ، SAViOR ، حفیظ ، عبدالرحمن ، ali0077 ، مکیال ، hessam ، یاســین ، لبخند خدا ، medad.sefid ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، mahdyshr ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، azade ، حلما ، صهبا ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر |
۱۵:۴۳, ۲۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۷:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۴/مهر/۹۲ ۱۵:۰۹)Night_World نوشته است:  آقای™SAViOR فکر کنم باید از این به بعد با محافظ بیای تالارBi Dandoon

آره بعد از اون پست امنیت جانیم تو خطر افتاده Big Grin
چندتا تماس تهدید آمیز هم داشتم ! Big Grin

خبرنگارميپرسه : گوسفندات چي ميخورن؟
چوپان ميگه : سفيدا يا سياها ؟

خبرنگارميگه : سياها ...
چوپان ميگه : علف

خبرنگار ميگه : و سفيدا ؟
چوپان ميگه : اونا هم علف

خبرنگار ميپرسه : شب اونا رو كجا نگه ميداري؟
چوپان ميگه :سفيدا يا سياها ؟

خبرنگار ميگه:سفيدا ...
چوپان ميگه: تو يه خونه ي بزرگ

خبرنگار ميگه : و سياها ؟
چوپان ميگه : اونا رو هم تو همون خونه ي بزرگ

خبرنگار ميپرسه : وقتي بخواي تميزشون كني چطوري اينكارو ميكني؟
چوپان ميگه: سفيدا يا سياها ؟

خبرنگار ميگه : سياها ...
چوپان ميگه : با آب اونا رو ميشورم

خبرنگار ميگه : و سفيدا؟
چوپان ميگه: اونارو هم با آب ميشورم

خبرنگاره عصبانی ميشه به چوپانه ميگه: توچرا اينقد نژادپرستي ميكني هي ميگي سفيد يا سياه ؟؟؟
چوپانه ميگه:آخه سفيدا مال منن

خبرنگارميگه : و سياها ؟
چوپانه ميگه :اوناهم مال منن! خخخخخخخخخخخخخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حفیظ ، rezamohammadi ، مجتبی110 ، Patriot ، آیلار ، ali0077 ، Night_World ، mohammadhadi ، مکیال ، ترنم ، sagheb ، عبدالرحمن ، hessam ، مرتاح ، یاســین ، محب الزهرا ، boghz ، medad.sefid ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، MANI110 ، marziye ، azade ، حلما ، صهبا ، m1374b ، هانا ، neyestan23 ، پارمیس
۱۸:۱۸, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
[تصویر: 602e594bdf0ced770d0e01c328db73f8.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، SAViOR ، rezamohammadi ، mohammadhadi ، راحیل ، hessam ، مرتاح ، یاســین ، boghz ، help me ، ضحی ، Hadith
۱۹:۳۹, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
[تصویر: 94290250276235363562.gif]

قسمت 7

[تصویر: 47790247936358396882.jpg]

قسمت 6
قسمت 5
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، دل خسته ، rezamohammadi ، علمدار133 ، farzad313 ، وحید110 ، مکیال ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، sarallah ، Patriot ، منادی حق ، میلاد.م ، sagheb ، راحیل ، ali0077 ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، hessam ، یاوران مهدی ، فرشته مهربون ، Farzaneh ، یاســین ، Night_World ، مسافر ، محب الزهرا ، مجتبی110 ، آیلار ، مفقود الاثر ، boghz ، mahpare ، دیدگاه نوین ، منتظر کوچولو ، black ، حوریه سادات ، Aryha ، فانوس *7* ، mahdyshr ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، Mohammad Trust ، mohamad ، soshiant ، Tolou ، حسن.س. ، azade ، خیبر110 ، ANTI satan ، اولولالباب ، سیمرغ ، MohammadMeraj ، حلما ، صهبا ، شیدا ، مرهم ، m1374b ، هانا ، neyestan23 ، arman mohseny ، | جستجوگر | ، پارمیس
۸:۲۷, ۲۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۸:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #48
آواتار
البته یه توضیحی بدم من باب تنویر افکار عمومی

تا حالا دلم نخواسته (همین طور بچه های مدیریت ) کسی از تالار بره . خصوصا ساز مخالفای اهل بحث . چون واقعا توی بحث هست که اعتقادات ادم قوی میشه .

مثلا تا بحث نشد در مورد اثبات خداوند . اصلا نمیدونستم اینقدر خداشناسیم ضعیفه . یادمه چند تا کاربر ملحد داشتیم اومدن تشکیک کردن . بچه های فلسفی هم نبودن اون زمان . چقدر رفتیم مطالعه و فکر و تحقیق تا جایی که دیگه دل خودم اقلا اروم شد

یا مثلا الان این خانم عایشه که تشریف اوردن . تا حالا نمیدونستم اینقدر زیبا قران مسءله جانشینی رو بیان کرده .
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
یا ...

اصلا یه تاپیک میزدن دوستان عقیدتی چقدر زیبا کسی استقبال نمیکرد . این اسیمو میومد . گرد و خاک میکرد همون مطالب رو در قالب مناظره بیان میکردن برادران همیشه توی سنگر . هم خیلی بهتر مطلب جا میرفت . هم کلی بازدید کننده داشت

قبلا فکر میکردم این ملحدین و ... خیلی حالیشونه و سخته باهاشون مواجه شدن . یا مثلا اینها خیلی دلیل دارن .
بعد فهمیدن نه بابا . اصلا قشنگ تر و عقلانی تر و هلو تر همین شیعه اصلا نیست .

منتها خیلی دلم میخواد طرف واقعا ادم حسابی باشه و یا منصف و بتونه منطقی عمل کنه .

همینطور خیلی دوست داریم حاشیه متن رو از بین نبره

خدا شاهده چند بار گفتم سرم بره تالار نمیام . بعد نشستم دو دو تا چهارتا کردم . گفتم حالا فکر کن نرفتی . فکر کن ... خوب چه سودی داره ؟

میبینم باید به هر طریق وایساد و جنگید .

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مکیال ، میلاد.م ، Farzaneh ، یاســین ، Night_World ، دل خسته ، ترنم ، محب الزهرا ، farzad313 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، آیلار ، Havbb 110 ، Patriot ، مفقود الاثر ، ali0077 ، boghz ، حفیظ ، بیداری اندیشه ، انديشه نو ، black ، medad.sefid ، حوریه سادات ، Aryha ، shia12 ، شیدا ، mahdyshr ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، azade ، خیبر110 ، صهبا ، منادی حق ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر |
۱۵:۰۸, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
ایشون پدر نمونه انتخاب شدند ... :|

[تصویر: 14437853070143479847.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، ترنم ، علمدار133 ، دل خسته ، مکیال ، sarallah ، مفقود الاثر ، ali0077 ، پرنیان ، مرتاح ، boghz ، حفیظ ، mahpare ، medad.sefid ، راحیل ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، sajad mansory ، mahdyshr ، help me ، ضحی ، mahramaneh ، Mohammad Trust ، azade ، خیبر110 ، marziye ، حلما ، صهبا ، منادی حق ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱۵:۳۰, ۲۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #50
آواتار
مامانم میگه 32 سالت شده نمی‌خوای سر و سامون بگیری
میگم یعنی‌ زن بگیرم؟
میگه پـَـ نـَـپـَـ 12 ساعت کمه ۲۴ ساعته برو تو اینترنت باعث افتخار ما و فامیل شو

یکی از فانتزیام اینه که توی یک مهمونی یهو وارد بشم و دخدرا که دارن میوه پوست می کنن همه دستاشون رو ببرن از خوشتیپی من !!!
و بعد از اینکه یِکَم نشستم ، پاشم حرکت کنم به سمت افق

با یه دسته پول رفتم بانک
کارمند میگه میخوای بریزی به حساب ؟
گفتم پ ن پ عاشقتم اومدم بریزم به پات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، rezamohammadi ، دل خسته ، ali0077 ، mahpare ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، help me ، ضحی ، سدرة المنتهی ، Hadith ، azade ، marziye ، صهبا ، m1374b ، | جستجوگر |
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]