تالار گفتگوی بیداری اندیشه
درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: اخبار غرب و استکبار جهانی (/forum-47.html)
+--- موضوع: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! (/thread-39594.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - عقیق - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۱:۵۴

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۱:۴۱)Mika نوشته است:  سلام
شما می فرمایید که یک خانم همجنس گرا باید با یک آقا ازدواج کنه.
حالا اگر خود شما با یک خانم همجنسگرا ازدواج کنید و اون از ارتباط با شما بدش بیاد چه حسی پیدا می کنید؟
حالا بماند که شما متوجه عرض بنده نشدید.
اما سوالی که پرسیدید
یه ادم مشکل دار داریم
که به همجنس تمایل دارد و از غیر همجنس مشمئز میشه و حالت سوم خونه پدرش بمونه که خنثی است.
پس این ادم از اول نباید بیاد با بنده ازدواج کنه.
در ضمن ما کلی دختر و پسر مجرد نرمال داریم که شرایط ازدواج براشون فراهم نیست و عفت پیشه میکنند و تعدادشون از این افرادی که میفرمایید بیشتر هست.
چرا کسی فکر اینها نیس.
یه جوری میگن انگار همه نرمالها ازدواج کردن فقط چندتا اینها موندن.
خب برای اونها هم سخته و اتفاقا خیلی سختر

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - میکا - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۲:۰۳

نقل قول:
که به همجنس تمایل دارد و از غیر همجنس مشمئز میشه و حالت سوم خونه پدرش بمونه که خنثی است.

پس این ادم از اول نباید بیاد با بنده ازدواج کنه.
پس یک فرد همجنس گرا نباید با یک فرد غیر همجنس ازدواج کنه. حالا دو راه می مونه: یا با همجنس ازدواج کنه یا کلاً ازدواج نکنه. اما هر دوی این راهها از نظر شرعی نهی شده اند. پس قبول کنید که دین راه مناسبی برای این موضوع ارائه نداده.

اصلاً نهی دینی همجنس بازی به خاطر افزایش جمعیته.

از بحث شرعیش که بگذریم، ازدواج نکردن باعث مشکلات روحی میشه.
نقل قول:
در ضمن ما کلی دختر و پسر مجرد نرمال داریم که شرایط ازدواج براشون فراهم نیست و عفت پیشه میکنند و تعدادشون از این افرادی که میفرمایید بیشتر هست.

چرا کسی فکر اینها نیس.

یه جوری میگن انگار همه نرمالها ازدواج کردن فقط چندتا اینها موندن.
مثل اینه که من برم یه نفرو از ازدواج محروم کنم، بعد بگم این همه آدم مشکلات دارن چرا به فکر اونا نیستین؟
یه جوری میگین فلانی باید ازدواج کنه انگاری همه مشکلات جامعه حل شده مونده فقط همین یکی.

خب چند ملیون آدم داریم که نمی تونند ازدواج کنن. حالا من یکی رو محروم کردم چرا به همین یکی گیر دادین؟

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - یاســین - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۲:۱۲

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۱:۴۱)Mika نوشته است:  سلام

نیست و کشف نشده یا هست و کشف نشده ... به هر حال کشف نشده! پس فعلاً راهی براش نیست.
اصلاً تعریف همجنسگرا اینه که مسئله مادرزادی باشه و فرد هیچ تمایلی به جنس مخالف نداره. ما صحبتمون در مورد این افراده و به مواردی که همجنسگرا محسوب نمیشن کاری نداریم.
اونهایی که به دو جنس گرایش دارند میشن دو جنس گرا.

این سخن از کیه؟
یعنی اگر کسی نازا باشه نابود میشه؟

پس چرا ایرانیها تحقیق نمی کنند و پیداش کنند؟
از شما این جوابها بعید بود
1- خوبه پس در مکالماتمون نگیم درمان نداره،منصفانه اس بگیم هنوز درمانی پیدا نکردن ،شاید در ظاهر نتیجه یکی باشه اما حسی که در جامعه بروز پیدا میکنه خیلی متفاوته.
2- دو جنس گرا که دیگه کلا منحرفه
عرض بنده اینه،مشکل ندارها خیلی بیشتر از مشکل مادرزادی دارها هستند.اینا رو چطوری تفکیک میکنید.مثلا قبل ازدواجشون ازمایش ژنتیکی میگیرن و بی مشکل ها نمیتونن ازدواج کنن؟
فعلا که همه اینا با همند.

3-وقتی در ابعاد کلان صحبت میکنیم اینطوری حساب نمیکنن.
دو تا جامعه داریم
همجنسگرا و نرمال
بعد 100 سال جامعه همجنسگرا نابود میشه اما جامعه نرمال دو سه برابر میشه.
حالا چون اون افراد در بین ما زندگی میکنند این معایبش پنهان میمونه.

نازایی هم بیماریه و درمان داره ،یعنی طرف دوست نداره نازا باشه
منتها اینجا دوستان قبول ندارن این مشکل بیماریه و درمان داره و از وضعیتشم ناراضی نیست
کلا مقایسه دوتا مثال غلطه

حالا بماند بیماری هایی که گریبان این افراد رو میگیره اصلا به پنجاه سال هم نمیرسن....

سوال اخرو یادم رفت
چون در ایران موجوداتی زندگی میکنن ب اسم روانشناس و پزشک
که اغلبشون اگه غرب بگه درمان نداره زحمت تحقیق به خودشون نمیدن چون غرب هر چی میگه راست میگه

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - میم.حسین.الف - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۲:۲۸

مسئله اصلی آزادی همجنس بازی در جامع بود تا جایی که من یادمه حالا ملت ایرلند و تشخیص پزشکی مصاحبه با همجنس بازان هم مهم هست ولی در جای خودش

[/b]
من به عنوان یک پسر تمایل شدید به جنس مخالف دارم . درمانش چیه !!! فستیوال سکس برگزار کنیم !!! تقصیر خداست اصلا که منو با شهوت خلق کرده پس من میرم پی امیالم خدام خودش می دونه با این خلقتش ! معاذ الله من تعجب می کنم سفید فکری تا این حد آخه !!!
حتی اگر از نقطه نظر بیماری هم به موضوع نگاه کنیدبازم تو دنیا هزاران نفر هستند مبتلا به مبتلا به بیماری های خیلی وحشتناک مثل نورفیبروماتوز مثل فیبرو دیسپلازی و ووو همه اینها تقصیر خداست اینه اوج درک ما از خالق و حکمتش ؟

راجب انسان هایی صحبت می کنم که گرایش به جنس مخالف دارن اینجور آدما اگر دلشون بیمار باشه فکر نکنید راه درمانش ازدواج اصلا از پایه غلطه که ما ازدواج رو درمان شهوت بدونیم که حالا بیایم نتیجه بگیریم هترو سکسوال ها ازدواج می کنن پس به مقصد جنسی رسید بنابراین هموسکسوال ها هم ازدواج کنند تا به ان هدف نهایی دست پیدا کنند .
شما دنبال درمان هستید => یه عده ای هستند چه قبول کنید چه قبول نکنید منحرف هستند اینا چه جنس موافق باشه مخالف باشه ، کودک باشه ، حیوان باشه ، فیلم و عکس باشه ، خیال باشه مهم نیست فقط مهم ارضای شهوتشونه اینا که خب تکلفشون مشخه ار طرفی یه عده ام به قول شما مشکل ریشه ای دارن خودخواسته نبوده اینا رو شما نمی تونی درمان کنی مگه میشه شهوت رو درمان کرد(با توجه به فرمایشات خود شما) بحث درمان نیست موضوع رویکرد خود فرد و جامعه هست نسبت به این پدیده .
سوالات بسیار زیادی شاید راجب همجنسگرا ها باشه اما نه اینجا جای این سوالاته نه به افراد غیر عامل و غیر متخصص مربوط میشه اما مسئله بر سر تحریم ازدواج همجنسگرا هست وقتی این پدیده فرهنگ بشه مسلما دامنه فساد زیاد میشه و جولانگاه گناهکاران میشه (توضیح و تفسیر نیز داره ؟)

نقل قول:حکم زندان براش به خاطر اینه که از جامعه جدا باشه و جامعه ضرر نبینه. اما در مورد همجنسگرایی این مشکل رو نداریم. دو نفر تصمیم میگیرن با هم باشند و کاری به دیگران هم ندارند.

اصلا لازم نیست این منطق رو نقد کنیم و یا توضیحی بدیم فقط به احترام این تفکر چند دقیقه سکوت می کنیم Mat

توی همچنین آزادی هایی همون فردی که شما باهاش ابراز همدری می کنی و نسبت به بیماریش ترحم داری صدمه می بینه فکر کن مردی که حالا به نوعی دچار نقیصه ژنتیکی هست و گرایش به جنس موافق داره عوض چاره بیان بگن خودتو سیر کن فقط ، رفته رفته این آدم میشه ابزار ارضای شهوت افراد منحرف

بدون شرح
نقل قول:سازمان بهداشت جهاني همجنسگرايي را سالها پيش از ليست بيماري ها حذف كرده است
(۱۴/تیر/۹۴ ۱۵:۳۱)ahmbove نوشته است:  اونایی که میگن این بیماری روانیه و از این جور چیزا پس بخونید لطفابه نقل از بی‌بی‌سی، مردم ایرلند در رفراندوم روز شنبه، 23 مه، با بیش از 62 درصد رای موافق، به قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان رای مثبت دادند. به این ترتیب، ایرلند اولین کشوری است که ازدواج دو زوج همجنس را از طریق رفراندوم قانونی اعلام می‌کند.چه جالب 62 درصد مردم یک کشور چهار و نیم میلیونی همشون بیماری همجنس بازی ببخشید همجنس گرایی دارن ؟ ؟ !!!!
HuhHuh
.
.
.
نقل قول:
همچنين كمبود آندروژن كه هورمون هاي جنسي بايد توسط آندروژن جذب شوند در صورتيكه اينها به خاطر نارسايي هاي دوران جنيني آندروژن به اندازه ي كافي ندارند.

و از همه مهم تر نقش ژنتيك كه در اين زمينه غيرقابل انكار است.

آزمايش پروفسور دين همر روي بازوي q 28 كروموزوم X پسران گي كه در اكثر آنها روي اين بازوي 5 ژنوم فعال بود در صورتيكه احتمال وجود 5ژنوم فعال روي اين كروموزم خيلي كم است.

همچنين اخيرا در كره دانشمندان ژنتيك با حذف يكي از ژنوم هاي مربوط به توليد مثل موش ها،بچه موشهايي همجنسگرا تولد كردند.

بنا براين نقش ژنتيك در اين زمينه غيرقابل انكار است.

نقل قول:
دين همر متوجه شد كه افراد همجنسگرا در خانواده ي مادرشان هم چنين افرادي بودند.

بنا بر اين وي با آزمايش روي 93 مادر كه پسر همجنسگرا داشتند و 103 زن كه پسر دگرجنسگرا داشتند آزمايش كرد.

و متوجه شد كه اين خانم ها روي بازوي q 29 كرورمزوم X 5 ژنوم دارند كه اين خيلي غيرطبيعي بود و در اكثر همجنسگرا ها وجود داشت.(نقش ژنها در شكل گيري شخصيت-دين همر)
نقل قول:خب تصور شما این هست که همجنسگرایی یک وضع روحی است که بر اثر گناه ایجاد میشه. ولی امروزه می دونیم که این یه مسئله مادرزادیه و دلایل ژنتیکی و ... داره.

پ.ن
نقل قول:
پس یک فرد همجنس گرا نباید با یک فرد غیر همجنس ازدواج کنه. حالا دو راه می مونه: یا با همجنس ازدواج کنه یا کلاً ازدواج نکنه. اما هر دوی این راهها از نظر شرعی نهی شده اند. پس قبول کنید که دین راه مناسبی برای این موضوع ارائه نداده.

اصلاً نهی دینی همجنس بازی به خاطر افزایش جمعیته.

1- اگر دین دنبال افزایش جمعیت بود چرا زنارو حرام کرد اونطوری رشد تصاعدی داشتیم
[b]2- کی گفته همه و همه و همه تحت هر شرایطی باید باید باید ازدواج کنند

شما یه چیزی شنیدی که پیامبر امتش را به ازدواج دعوت می کرد و این (ازدواج) سنت پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است مگه حضرت رسول همجسنگرا ها رو دعوت به ازدواج کردن چرا اینو(ازدواج همجنسگرا) پای دین میزنید کلا یادتون رفت تاپیک راجب این بود که ازداوج همجسنگرا ها در آمریکا قانونی شد .آمریکا نه دین اسلام و یکی از کاربران زحمت کشیدن و تاریخچه جالبی از این پدیده قرار دادن که مربوط به کلیسا میشد بازهم نه اسلام . اصلا موندم چطور این نتیجه رو گرفتید

خب البته شما نخود مغز هستید و مغزی نخودی دارید و منم زیاد برآشفته نشدم از این تفکراتتون
جسارت نباشه ها منظورم اینکه چون می دونستم به طور تخصصی تو کار نخود لوبیا و نچوفسکو هستیدو کمتر در این زمینه ها درخشیدید دوستانه مطالبم رو عرض کردم و با کینه حرفی رو نزدم نه اینکه خدایی نکرده بی ادبی کنم
هرکدوم ما مغز مختص به خودشو داره یکی مغز پولکی داره یکی مغز دوم خردادی داره یکی مغز پسته و بادوم داره والخ

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - ـــ - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۳:۴۶

(۱۵/تیر/۹۴ ۶:۰۵)مصباح نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

آقای --- :
من کجا تفسیر شخصی از احکام مخالف با اسلام ارئه دادم؟؟
لطف می کنید دقیق و واضح بفرمایید تا اگه حق با شما بود، اصلاح کنم

اتفاقا مدام هم تاکید کردم که:
  • باید از لحاظ شرعی یه دلیل قانع کننده برای تغییر جنسیت داشته باشن
  • تغییر جنسیت باید تغییر واقعی باشه تا شرعا اجازشو داشته باشند نه یک سری تغییرات ظاهری و محدود. و اگه بدونن احتمال تغییر واقعی وجود نداره، تغییر مجاز نیست.
  • بعضی از مراجع تغییر رو در گرو نداشتن فعل حرام حین عمل مجاز دونستن که احراز این شرط خیلی دشواره
این هم متن کامل تر صحبت های بنده:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa4364

متوجه نشدم منظورتون رو؟؟!!
خصوصیات ثانویه توی خنثی ها که می شه، مطابق اون خصوصیت جنسی غالب اولیه
توی ترنس ها که اتفاقا از رهبری هم استفتا شده، این جمله ی شما معنی نمی ده. (شاید منظورتون رو واضح بیان نکردید که من متوجه نشدم)
چرا که در حالت اول خصوصیات جنسی سالم سالمه. اون وقت خصوصیات جنسی ثانویه رو چطور مطابق خصوصیات جنسی اولیه کنن وقتی حالت اول سالمه و طرف فقط از لحاظ روانی مشکل داره نه جنسی؟؟ یعنی اون "واقع مقدر یا واقعیت جنسی" اینجا چه می شه؟
"اوليه" و "ثانويه" به اون معنا نيست.

(ویرایش: توضیح مشروح در این ارسال)

توضيحاتش در اين ارسال بعد از نقل قول آخر پس از "بنابراين" هست و توضيحش بالاى سرش هست, که توضيحش در مبحثى که ارسال شما درونش هست هم در اينجا نقل شده بود. انتظار بجايى از شما و امثال شما بود که در هر بحث دينى(چه برسه به مسائل بشدت سنگين) کاملاً با احتياط و تأمل فعاليت کنين که يک نمونه اش اين هم هست که اگر اطلاعاتتون ناشى از آشنايى خودتون با موضوع نيست و برگرفته از اطلاعات فرد ديگرى هست, با تأمل در موضوع اين آشنايى رو حاصل کنين. حتى پس از اون هم باز هم بايد حتماً تمام ارسالهاى مبحثى که درونش به بحث ميپردازيد رو بخونيد(اگر خيلى زياد بود فقط ارسالهايى که در چند صفحه ى آخر, اون بحث رو مطرح کردن و پى گرفتن) و حتى اگر مى بينيد که به مبحث ديگرى ارجاع داده شده, اون رو هم بخونيد. اين توضيحات البته بديهى هست, اما به اين خاطر هست که غير از اينکه در حد تأمل در اونچه که نوشته شده بهشون اهميت داده بشه, هيچ راهى براى رسيدن حرفهايى که در اون بين هست و خونده نميشه به گوش مخاطبين وجود نداره.

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - میکا - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۳:۴۸

نقل قول:
دو جنس گرا که دیگه کلا منحرفه

عرض بنده اینه،مشکل ندارها خیلی بیشتر از مشکل مادرزادی دارها هستند.اینا رو چطوری تفکیک میکنید.مثلا قبل ازدواجشون ازمایش ژنتیکی میگیرن و بی مشکل ها نمیتونن ازدواج کنن؟
دو جنس گرایی یک گرایشه. یعنی فرد به هر دو جنس "گرایش" داره. اینجا داریم در مورد همجنسگراها صحبت می کنیم.
اونجا تشخیص رو می گذارند بر عهده خود افراد. اما اگر بخوان این قانونو کاملتر کنند، شاید خوب باشه یه آزمایش ژنتیکی هم بگذارند ...
به هر حال قانون رو میشه تکمیل کرد نه اینکه از ریشه بزننش.
نقل قول:
وقتی در ابعاد کلان صحبت میکنیم اینطوری حساب نمیکنن.
کی گفته؟
یعنی مثلاً چون در فلان کشور یک گروهی در اقلیتند، حقوقشون در سطح کلان اهمیتی نداره؟
نقل قول:
حالا بماند بیماری هایی که گریبان این افراد رو میگیره اصلا به پنجاه سال هم نمیرسن....
منظور شما ایدزه؟
خوب دو تا غیر همجنس هم اگه یکیشون ایدز داشته باشه و ازدواج کنن، اون یکی هم مبتلا میشه.
نقل قول:
سوالات بسیار زیادی شاید راجب همجنسگرا ها باشه اما نه اینجا جای این سوالاته نه به افراد غیر عامل و غیر متخصص مربوط میشه اما مسئله بر سر تحریم ازدواج همجنسگرا هست وقتی این پدیده فرهنگ بشه مسلما دامنه فساد زیاد میشه و جولانگاه گناهکاران میشه (توضیح و تفسیر نیز داره ؟)
نه دیگه.
وقتی یک مسئله ژنتیکی هست، دیگه با تحریم و آزادسازی نمیشه زیاد و کمش کرد.
نقل قول:
شما یه چیزی شنیدی که پیامبر امتش را به ازدواج دعوت می کرد و این (ازدواج) سنت پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است مگه حضرت رسول همجسنگرا ها رو دعوت به ازدواج کردن چرا اینو(ازدواج همجنسگرا) پای دین میزنید
دین می فرماید فرد همجنسگرا با همجنس ازدواج نکنه و از ازدواج دوری هم نکنه. پس راهی که می مونه اینه که با جنس مخالف ازدواج کنه.
از طرف دیگه ازدواج فرد همجنسگرا با غیر همجنس هم کار درستی نیست، چون از ارتباط با جنس مخالف بدش میاد و کار به طلاق می کشه و زندگی اون فرد مقابل هم خراب میشه. پس راه حلی نداریم که هم نظر شرع درست باشه و هم از نظر اخلاقی.
نقل قول:
هرکدوم ما مغز مختص به خودشو داره یکی مغز پولکی داره یکی مغز دوم خردادی داره یکی مغز پسته و بادوم داره والخ
شما کدوم مدلشو دارید؟ Smile

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - پارمیس - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۴:۳۱

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۲:۲۸)میم.حسین.الف نوشته است:  هرکدوم ما مغز مختص به خودشو داره یکی مغز پولکی داره یکی مغز دوم خردادی داره یکی مغز پسته و بادوم داره والخ

مغز پسته خیلی خیلی خوبه.
مغز دوم خردادی هم بد نیست خوبهBig Grin
مغز بادوم و پولکی رو دوست ندارم.
بیخودن.

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - یاســین - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۲۷

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۳:۴۸)Mika نوشته است:  دو جنس گرایی یک گرایشه. یعنی فرد به هر دو جنس "گرایش" داره. اینجا داریم در مورد همجنسگراها صحبت می کنیم.
اونجا تشخیص رو می گذارند بر عهده خود افراد. اما اگر بخوان این قانونو کاملتر کنند، شاید خوب باشه یه آزمایش ژنتیکی هم بگذارند ...
به هر حال قانون رو میشه تکمیل کرد نه اینکه از ریشه بزننش.
کی گفته؟
یعنی مثلاً چون در فلان کشور یک گروهی در اقلیتند، حقوقشون در سطح کلان اهمیتی نداره؟
منظور شما ایدزه؟
خوب دو تا غیر همجنس هم اگه یکیشون ایدز داشته باشه و ازدواج کنن، اون یکی هم مبتلا میشه.
نه دیگه.
نمیدونستم دو جنس گراها هم صنف جدا دارند.
عرضم اینه
باید بصورت جدی در این مورد در تمام کشورها تحقیق بشه ،در حالیکه تحقیقات اخیر روانشناسا کامل نیست چون هنوز ریز جزییات مساله روشن نیس،امار دقیقی نیست و خیلی چیزای دیگه
در تثبیت این قانون عجله کردن.

متوجه حرف من نشدید،من نگفتم حقوق اقلیت از بین بره،زمانی اقلیت معنی پیدا میکنه که اون افراد به ساحت جامعه اسیب نزنن.
نه ایدز نیست.شان تالار اجازه نمیده بازش کنم.فقط هم بیماری جسمی نیست.
حیف که امکانات تحقیق ندارم.وگرنه اثبات بعضی چیزا سخت نیست.
کلا طبیعت افراط و تفریط رو نابود میکنه.
الان میگید کی گفته؟
نمیتونم بگم ،محفوظه

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - A L I - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۸:۳۳

نقل قول: [/b]من به عنوان یک پسر تمایل شدید به جنس مخالف دارم . درمانش چیه !!! فستیوال سکس برگزار کنیم !!! تقصیر خداست اصلا که منو با شهوت خلق کرده پس من میرم پی امیالم خدام خودش می دونه با این خلقتش ! معاذ الله من تعجب می کنم سفید فکری تا این حد آخه !!!
ازدواج چیه این وسط؟

فقط میگم ما بیرون گود هستیم میگیم لنگش کن!

اگر واقعا کسی قصد داره این مشکل تو جامعه ما حل کنه،یک موسسه ی،سازمانی،چیزی مثل همین کمپهای ترک اعتیاد درست میکنن
بعد مشخص میشه واقعا کی مریضه و کی خودش دلش درد میکنه برای این کار!

الان هرکسی دیدی معتاده،بدونید خودش خواسته،چون کلی امکانات و کمپها و متخصصین و داروهای ترک اعتیاد وجود داره

اما الان ما هیچ موسسه یا سازمان یا حتی یک تحقیق در این مورد نداریم!

از اینجا به بعد رو زیر 15 سوال نخونهWink

همه ما پسرها که دوران دبیرستان رو یادمون هست؟؟دوران راهنمایی
شروع بلوغ جنسی و فوران هورمونهای جنسی،همه ما صد در صد شیطنتها و شوخی های جنسی هم کلاسهای خودمون با همدیگه دیدیم،درسته؟؟
خب این یه جوری میشه نقش محیط اطراف،یکسری افراد بعد از این دوران دچار مرض همجنسبازی میشن!
البته اینها میل به جنس مخالفم دارن،اینا،این مدل افراد فقط مزه این گناه به دهنشون خوش اومده و دوست دارند تکرارش کنن!

الان قضیه رو متوجه شدید؟

حساب اینها با افرادی که از لحاظ احساسی و عاطفی به همجنس تمایل دارند فرق داره
یکسری درمانها برای افرادی که از لحاظ احساسی و عاطفی همجنسگرا هستند وجود داره،مثلا هورمون درمانی
برای پسرها هورمون تستسترون تجویز میکنن،خب این برای این مورد
حالا اون افرادی که از لحاظ هورمونی مشکلی ندارند و نرمال هستند اما تمایل به همجنس دارند رو چیکار میشه کرد؟!

من خودم شخصا موافق همجنسگرایی نیستم! اما موافق رفتار خشن و خصمانه با این افرادم نیستم
از طرف دیگه در دین این مسئله کاملا رد شده،اما علم کلا یک چیزه دیگه میگه،چون نمونه همجنسگرایی در حیواناتم دیده شده

اما خب بازم میگم،ما جای این افراد نیسیتم و نمیدونیم دقیقا چه دردی دارند!

پاسخ به: درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما ! - ـــ - ۱۵/تیر/۹۴ ۱۸:۳۷

ببخشید، اون موقع با گوشی همراه بودم و نمیتونستم دقیقتر توضیح بدم.

(۱۵/تیر/۹۴ ۶:۰۵)مصباح نوشته است:  متوجه نشدم منظورتون رو؟؟!!
خصوصیات ثانویه توی خنثی ها که می شه، مطابق اون خصوصیت جنسی غالب اولیه
توی ترنس ها که اتفاقا از رهبری هم استفتا شده، این جمله ی شما معنی نمی ده. (شاید منظورتون رو واضح بیان نکردید که من متوجه نشدم)
چرا که در حالت اول خصوصیات جنسی سالم سالمه. اون وقت خصوصیات جنسی ثانویه رو چطور مطابق خصوصیات جنسی اولیه کنن وقتی حالت اول سالمه و طرف فقط از لحاظ روانی مشکل داره نه جنسی؟؟ یعنی اون "واقع مقدر یا واقعیت جنسی" اینجا چه می شه؟
اولیه و ثانویه ابداً به این معنا که شما در نظر گرفتین نیستن.

۱. خصوصیات جنسیتی اولیه:
خصوصیاتی هستن که مختص ِ نوزادان ِ اون جنسیت هست، مثل اونچه که براساسش نوزاد دختر و پسر رو از هم تشخیص میدن، و یا تعداد دنده‌ها.

۲. خصوصیات جنسیتی ثانویه:
خصوصیات مردانه یا زنانه‌ای که در زمان تولد با افراد نیستن. عامل ایجاد خصوصیات ثانویه، هورمون‌های مردانه و زنانه هستن. ترشح این هورمون‌ها تا پیش از بلوغ بسیار کم هست و در هنگام بلوغ ترشح اونها زیاد میشه.

(۱۵/تیر/۹۴ ۶:۰۵)مصباح نوشته است:  من کجا تفسیر شخصی از احکام مخالف با اسلام ارئه دادم؟؟
لطف می کنید دقیق و واضح بفرمایید تا اگه حق با شما بود، اصلاح کنم

اتفاقا مدام هم تاکید کردم که:
  • باید از لحاظ شرعی یه دلیل قانع کننده برای تغییر جنسیت داشته باشن
  • تغییر جنسیت باید تغییر واقعی باشه تا شرعا اجازشو داشته باشند نه یک سری تغییرات ظاهری و محدود. و اگه بدونن احتمال تغییر واقعی وجود نداره، تغییر مجاز نیست.
  • بعضی از مراجع تغییر رو در گرو نداشتن فعل حرام حین عمل مجاز دونستن که احراز این شرط خیلی دشواره
این هم متن کامل تر صحبت های بنده:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa4364
احکام می‌فرمایند در جهت کشف واقعیت جنسی‌شون تغییرات بدن. یعنی کسی که خصوصیات اولیه‌ی یک جنس رو داره، خصوصیات ثانویه‌اش هم با متعادل‌سازی هورمون‌ها به حالت درست دربیاد(درمان اختلال هورمونی در دوجنسیتی‌ها).
این ابداً شامل تغییر خصوصیات اولیه نیست!!!!!!!!!!
وقتی شما در بحث ِ تراجنس‌ها میگید «تغییر جنسیت»، معنی‌اش تغییر جنسیت ِ مورد نظر تراجنس‌ها هست. در حالی که تراجنس‌ها از نظر بدنی کاملاً سالمند و به گناه ادعا میکنن مغزشون از جنس مخالف هست و در بدن اشتباه به دنیا اومدن.

اینکه یک مرد حق نداره دستگاه تناسلی‌اش رو به شکل زنان دربیاره و بگه من زنم و با مردان بیامیزه، صددرصد روشن هست، حتی اگر فکر می‌کردیم که احکام دارن خلافش رو میگن!
قطعاً جزء ضروریات دین هست.
به گفته‌ی مراجع تقلید در ضروریات دین تقلید ممکن نیست و احکام ِ هیچ مرجعی حق نداره خلافش رو بگه، و حکمی که خلافش رو بگه مصداق مخالفت با ضروریات دین میشه و درست مثل احکام وهابی‌ها که انتظار داریم پیروانشون گمراهانه بودن احکامشون رو بفهمن، اینجا هم خود ِ مقلدین از سوی خداوندشون وظیفه دارن ازشون حذر کنن.
میخوام بگم وقتی به نظر شما اومد که داره خلافش رو میگه، بجای قبول کردنش باید بررسی بیشتری می‌کردید تا به منظور واقعی‌شون پی ببرید.
قطعاً از مؤمنین چنین انتظاری میره.