![]() |
|
(B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html) +--- موضوع: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار (/thread-432.html) |
RE: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - MiNuTeS - ۹/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۴ سلام به همه دوستان عزیزم من تقریبا یه ماهه که عضوم خیلی از تاپیکارو خوندم چیزی که تو تالار دیدم فاجعه نیست، اما مستعد فاجعس! ببینید با هر فکری که هستیم، با هر مرام و عقیده ای وقتی از یکی شدن حرف میزنیم باید افکار منفی خودمون رو کنار بذاریم و سعی کنیم افکار مثبتمون رو، رو هم بریزیم یعنی یکی بشیم، در مقابل هم گذشت داشته باشیم، همونجور که تو دنیای واقعی در مقابل خانواده و دوستامون گذشت داریم باید از دشمنمون یاد بگیریم متحد باشیم و هوشیاردلیل موفق بودن فراماسونرها و کلا سراب غرب تو اتحاد نسبی ای هست که دارن وقتی ما از بیدارکردن اذهان جهان صحبت می کنیم باید جهانی باشیم تا جهان مارو قبول کنه این چیزی بود که کوچکترین عضو تالار خواست بگه ... RE: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - sunrise59 - ۱۰/فروردین/۹۰ ۷:۴۳ (۸/بهمن/۸۹ ۱:۱۳)guided نوشته است: برادران و خواهران عزیزم سلام متاسفانه این حس شما اشتباه نیست و شیطون داره خیلی برای دعوا انداختن تو این تالار تلاش می کنه. مثلا در این زمینه هم خیلی خیلی موفق بوده که اگر بعضی از افراد تالار بیان حرفی بزنن،چندتا از دوستان مورد عنایت قرارشون بدن و فقط به خاطر اینکه نشون بدن فقط و فقط اونی که خودشون فکر می کنن درسته،اصل حرفو رها کنن و تاکید کنن رو فرعیاتش و همین بشه آغاز یک بحث و جدل.... RE: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - بچه شیعه - ۱۸/مرداد/۹۱ ۱۲:۴۰ با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران تالار. میخواست بگم اگه این تاپیکو یه جایی تو سایت قرار بدین که همه ببینن خیلی خوب میشه. چون خیلی موضوع مهمیه. باتشکر...
RE: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - علی 110 - ۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۰۲ بیش از دو سال از این ارسالم میگذره آیا به اندازه ی این دو سال نزدیک شده ام؟؟؟؟؟؟؟؟ نزدیک شدن پیش کش آیا در همان جایی که دو سال پیش بودم هستم؟ خدایا ما به خودمان رحم نمی کنیم تو به حق 14 معصوم به ما رحم کن آن چنان که شایسته ی خدایی توست!! RE: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - عدالت - ۷/اسفند/۹۱ ۱۹:۵۶ به نام خدا هر چند گناهکار هستم و امید به بخشش گناهان خود از جانب خداوند متعال دارم ولی تا جایی که بتوانم هستم و کاری از دستم بر بیاد انجام میدهم در حد خودم پاسخ به: (B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار - mohebALI - ۱۳/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۴ (۲۱/آذر/۸۹ ۴:۰۹)علی 110 نوشته است: |