![]() |
|
فوتبال (بحث و بررسی) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: فوتبال (بحث و بررسی) (/thread-30761.html) |
پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - عبدالرحیم - ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۴ بسم الله الرحمن الرحیم
اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِينَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَتَكَاثُرٌ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ كَمَثَلِ غَيْثٍ أَعْجَبَ الْكُفَّارَ نَبَاتُهُ ثُمَّ يَهِيجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَكُونُ حُطَامًا وَفِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَغْفِرَةٌ مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٌ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ ایه 20 سوره حدید بدانيد كه زندگى دنيا در حقيقت بازى و سرگرمى و آرايش و فخرفروشى شما به يكديگر و فزونجويى در اموال و فرزندان است [مثل آنها] چون مثل بارانى است كه كشاورزان را رستنى آن [باران] به شگفتى اندازد سپس [آن كشت] خشك شود و آن را زرد بينى آنگاه خاشاك شود و در آخرت [دنيا پرستان را] عذابى سخت است و [مؤمنان را] از جانب خدا آمرزش و خشنودى است و زندگانى دنيا جز كالاى فريبنده نيست . یاعلی. پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - revenger - ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۳ (۱۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۴)عبدالرحیم نوشته است: همه اینها قبلابحث شده پست های قبلی رو بخونید درباره اهمیت تفریح در اسلام مفصل صحبت کردیم یاعلی پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - عبدالرحیم - ۱۱/بهمن/۹۲ ۲:۳۸ بسم الله الرحمن الرحیم سلام نقل قول:همه اینها قبلابحث شده برادر رونجر یکم ارومتر ![]() پستهای قبل را به درخواست دوستی نگاه میکردم و خواسته بودمشارکت کنم که بیشتر دوست دارم از نظرات دوستان استفاده کنم ایه قران قرار دادم اگر منظورتان این پستها است اینجا و اینجا نقل قول:«مومن وقت و ساعات خود را به سه قسمت تقسیم می کند. ساعتی که در آن با پروردگارش راز و نیاز می نماید، ساعتی که در آن معاش خود را اصلاح کند و ساعتی که بین خود و بین لذت و خوشی آنچه حلال و نیکو و زیباست می گذارد.» (نهج البلاغه فیض، کلمات قصار، شماره 382) برادر من میتونی بهم توضیح بدی ساعت لذت و خوشی را چگونه نتیجه گرفتید یعنی دیدن فوتبال؟؟؟؟؟؟ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم : كُلُّ لَهوِ المؤمنِ باطِلٌ إلاّ في ثلاثٍ : في تأديبهِ الفَرَسَ ، ورَميِهِ عَن قَوسِهِ ، ومُلاعَبَتِهِ امرأتَهُ ، فإنّهُنَّ حَقٌّ هرگونه سرگرمى براى مؤمن نادرست است ، مگر سه كار : تربيت اسب ، تيراندازى با كمانش و بازى و شوخى با همسرش ؛ زيرا اين سه كار ، حقّ است . الكافي : 5 / 50 / 13 منتخب ميزان الحكمة : 504 یا علی. پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - رضوانه - ۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۰ امشب اخبار دستمزد پیشنهادی کیروش رو گفت. میدونید چه قدر؟؟؟؟! یک و نیم میلیون یورو! تقریبا به پول ما میشه: ۸ میلیارد و چهارصد میلیون تومن! خداااااا نامردیه! نامردیه! نامردیه! تازه این پول خودشه به جز پول دور و وریاش که اگر پول خودشو با اونا جمع کنیم میشه تقریبا ۵ میلیون دلار! که به پول ما تقریبا ۱۵ میلیارد تومن میشه!!!!! وای خدا قلبم! این عدالته؟؟؟ آقا من راضی نیستم! پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - Havbb 110 - ۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۳۹ بارها گفتم. حرف مسئولین رو من شنیدم در این باره (آدم نباید یه طرفه به قاضی بره) استدلال مسئولین اینه که ما مثلا 15 میلیارد خرج میکنیم مثلا یه پارک خوب میزنیم ، از این پارک چند نفر استفاده میکنن و سرگرم میشن؟ همین مسئله درباره سینما و شهربازی و... هست. ولی با همونقدر خرج حتی یکم کمتر ، وقتی توی فوتبال سرمایه گذاری میکنیم باعث میشه صدها هزار نفر بیان ورزشگاهها و یا از پای تی وی دنبال کنن و ما تفریح سالم با خرج کم (نسبت ب بقیه ی تفریح ها) بوجود اوردیم. =-=-= خب این استدلال صحیح هست ولی مبناش غلطه. مبنای مسئولین ما اینه که جوانها باید سرگرم بشن... من نمیدونم شاید بعضی از دوستان بیان بگن آدم به سرگرمی هم نیاز داره... ولی سرگرمی ایی که ما خوندیم اینور اونور سفارش شده سرگرمی هست که یه چیزی به آدم یاد بده و یه فایده داشته باشه. چه فایده ای داره دو ساعت میشینن فوتبال تماشا میکنن؟ حداقل اگه خودشون فوتبال میکردن برای سلامتی خوب بود... ولی حرف من اینه که ، سرگرمی که باعث نشه فایده ای به شما برسه و فقط وقت تلف کنی پای تی وی و فقط هیجان بیهوده بهت بده ، این مصداق غفلت هستش که در قرآن اومده. شایدم مصداق لهو و لغو و.... پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - مجتبی110 - ۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۷ متاسفانه حرف هایی عوامانه ای در مورد بودجه ورزشی، دفاعی، امنیتی و .. وجود داره! حرف هایی که همه از همدیگه یاد می گیرند و تو تاکسی و اتوبوس و... هم مدام تکرارش می کنند، که آقا چقدر دادن به ولاسکو ، چقدر دادن به فلان فوتبالیست، چقدر دادن به سوریه، چقدر دادن به لبنان و ...! مگر باید در مورد بودجه ورزشی یا مثلا کمک هایی که به لبنان و حماس و سوریه می شه از ما اجازه بگیرن که می گیم من راضی نیستم یا هستم! جواب های احتمالی رو هم کاملا حفظم! لازم به تذکر مجدد نیست! تو سیستم بودجه مملکت باید هر خرجی که می شه یک خروجی داشته باشه و این خروجی قرار نیست حتما اقتصادی باشه، می تونه جنبه سیاسی، فرهنگی، امنیتی یا حتی سرگرمی داشته باشه! از اینکه وقتی تیم ملی به جام جهانی می ره یک ملت (چه درست چه غلط) خوشحال می شن و سایر جنبه های غیر اقتصادی دیگش بگذریم و نمی خوام اصلا وارد اون بشم. گرچه خروجی عظیم غیر اقتصادی می تونه داشته باشه اما من همه رو نادیده می گیرم و فقط به آثار اقتصادی ورزش فوتبال اشاره می کنم! اگر فوتبال از نظر اقتصاد در سلامت باشه اون وقت باشگاههای فوتبال از n محل درآمد خواهند داشت مثل کمک فیفا، حق پخش تلویزیونی، اسپانسر (اسپانسر فقط اون نوشته روی پیراهن بازیکن نیست خیلی گسترده تر از اینه که من بخوام اینجا شرح بدم)، تربیت بازیکنان و فروش اونها، درآمد مدارس فوتبال، فروش بلیط ورزشگاهها و و و ... . اما در شرایط فعلی فوتبال ما از جهت اقتصادی بیمار هست و این منفعت-هزینه تو مخارج لحاظ نمی شه! البته تو همین شرایط فعلی هم تمام این گردش مالی محقق می شه اما فقط در جای صحیحش قرار نمی گیره، مثلا وزارت ورزش هزینه می کنه اما درآمدش می ره تو جیب صدا و سیما بخاطر پخش زنده مسابقات! یا مثلا پول فروش لوازم ورزشیش می ره تو جیب کاسبای میدان منیریه! یک مقداریش هم از طریق فروش بلیط ورزشگاهها و اسپانسر ها و .. برمی گرده. تنها راه حل این معضل از نظر اقتصادی خصوصی سازی باشگاه هست! نه پاک کردن صورت مساله! اما دوستان فقط پاک کردن صورت مساله و یک سری حرف های شعاری نخ نما شده رو یاد گرفتن که آقا در فوتبال رو تخته کنید بره پی کارش و ...! بیاید بجای صحبت کردن در مورد آنچه که باید باشد، در مورد آنچه که هست صحبت کنیم! بجای ایده آل گرایی در همه زمینه ها (فوتبال و سینما و ..) واقع گرا باشیم! راستی این دقیقا چیه؟ (۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۰)رضوانه نوشته است: وای خدا قلبم! پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - رضوانه - ۱۷/فروردین/۹۳ ۰:۴۷ نقل قول:اگر فوتبال از نظر اقتصاد در سلامت باشه اون وقت باشگاههای فوتبال از n محل درآمد خواهند داشت مثل کمک فیفا، حق پخش تلویزیونی، اسپانسر (اسپانسر فقط اون نوشته روی پیراهن بازیکن نیست خیلی گسترده تر از اینه که من بخوام اینجا شرح بدم)، تربیت بازیکنان و فروش اونها، درآمد مدارس فوتبال، فروش بلیط ورزشگاهها و و و ... . خب اول اینکه خودتون قبول دارید فوتبال ما الان بیماره...و اونطوری که باید این پول در گردش باشه نیست بعد هم مشکل من هم بیشتر با این قسمته نقل قول:تنها راه حل این معضل از نظر اقتصادی خصوصی سازی باشگاه هست! نه پاک کردن صورت مساله! چرا از دولت باید خرج بشه؟ کفاشیان توی همین صحبت های امشبش میگفت: اگر دولت قبول کنه ما مشکلی نداریم! یعنی الان فقط دولته که باید اوکی بده! خب به نظرتون وقتی این پول برای مردمه...بهشون هیچ ربطی نداره که راضی باشن یا نباشن؟؟؟! بعد هم تازه یه چیز دیگه بگم ما با هزار جور بدبختی رفتیم جام جهانی! با چنگ و دندون...همچین تیم قوی هم آقای کیروش پرورش نداده! که تازه تو بازی دوستانه دو تا گل خورد !! و خیلی های دیگه که الان حوصلم نمیگیره بنویسم... یعنی از هر طرف نگاه کنید اختصاص این بودجه الان قابل قبول نیست... و من راضی نیستم کماکان! پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - عبدالرحمن - ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۴ البته مصرف مواد مخدر و سیگار و قلیان هم باعث تخدیر یک نفر می شود!!! خودش یک نفعیست چرا دائم به سود اقتصادی و فرهنگی فکر کنیم حالا برید ببینید جوانان اسپانول و انگلیسی چطور بخاطر فوتبال تخدیر شده اند اصلا فکر نمی کنند یک شیطان بر آن ها سلطه دارد حال در کشور ما این شیطان در ذهن افراد سلطه دارد که بدتر است نقل قول:روزی گذشت پادشهی از گذرگهی - فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خواست بدترین فاجعه برای یک نفر اینه که خودش برای نابودی خودش تلاش کنه و اجازه نده کسی بهش کمکی کنه همین..... پاسخ به: فوتبال ; پادشاه فکر شما - قلب - ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۵ (۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۷)110 نوشته است: بیاید بجای صحبت کردن در مورد آنچه که باید باشد، در مورد آنچه که هست صحبت کنیم!سلام ما مسلمان هستیم و تفریح در اسلام وجود دارد اما نگاه کردن فوتبال هیچ مزیتی برای جوان ما ندارد ورزش خوب است ولی سیستم ورزش حرفه ای نه تنها برای بدن و روح خوب نیست بلکه مضر است. خداوند به انسان عقل داد و همینطور وقت برای اینکه بتواند رشد کند به وسیله عقل خود در زمان معین فرق انسان با بعضی از موجودات دیگر در رشد انسان است. واقعیت قابل تغییر است. مگه عمر چقدره که سالها از وقت انسان را برای چیزی که فایده ای در ان نیست صرف کنیم. آیا بشر امروز که با مشکلات زیادی روبروست نباید روش زندگی خود را ارتقا دهد تا مشکلاتش حل شود!! آیا اکنون بشر در نقطه خوبیست؟!! فوتبال و غفلت ما !!! - ساجد - ۲۲/خرداد/۹۳ ۱:۱۸ ![]() بازی چند چنده؟
المپیک 1948 = اعلام موجودیت اسرائیل جام جهانی 1982 = حمله رژیم صهیونیستی به لبنان جام ملت های اروپا 1992 = قتل عام مردم بوسنی توسط اروپا جام جهانی 2006 =جنگ 33 رژیم صهیونیستی علیه لبنان المپیک 2008 = حمله روسیه به گرجستان-رژیم صهیونیستی و بازهم غزه جام جهانی2010 = محاصره غزه و حمله به کاروان آزادی المپیک 2012 = جنگ سوریه جام جهانی 2014 = حمله داعش و ..... |