کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوتبال (بحث و بررسی)
۴:۰۷, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۲:۲۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در تاپیک دربی ارسال زیر رو زدم ولی احتمالا نیاز به بحث داشته باشه

دوستان ببخشید ضدحال میزنم

میدونم همتون دغدغه دین داریتون از من بیشتره

ولی یه نکته ای رو میخواستم این وسط بگنجانم (چه لغتی Blush)

دقت کردید چطوری این تب فوتبال شما رو هم گرفته؟

یعنی آنها (اونطرفی ها) لایه لایه کار می کنند

مثلا یکی که ضعیف تره با یه بی بی سی فارسی گول میخوره

ولی یکی از ظریف تریناش اینه که وقتتون رو بزارید رو همچین چیزی

دیگه مذهبی و غیر مذهبی نداره

قشنگ با کنترل ذهن همه جور آدم رو دور یه چیزی جمع کردند که نه دنیاشونو* آباد میکنه نه آخرتشونو

*البته به غیر از دنیای فوتبالیست های بی سواد و لیدرهای ....

اگر آخرتتونو آباد میکنه بگید منم به جمع بپیوندم (ثابت کنید)

البته بگم من قبلا طرفدار یکی از تیم های ایرانی و یکی از تیم های خارجی بودم(یعنی میدونم فوتبال دوستی چجور عالمیه>>عالم خیلی ..............یهBig Grin) ولی این قضیه برای دوران طفولیت منه Cool

مطالب این تاپیکو ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29236.html

http://host15.aparat.com//public/user_da...519834.mp4

[تصویر: si1ZdZo_535.jpg]

اون پول ها کمابیش برای من و شماست البته درد من پول نیست درد من فراموش مسائل مهمه

یک زمانی طاغوت ها علنی استثمار میکردند

الان با استثمار فکر و ذهن و دل شما طوری کار میکنند که شما اصلا ناراحت نیستید!!!

این شعر مرحومه پروین رو یادتونه؟

روزی گذشت پادشهی از گذرگهی - فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خواست
پرسید زان میانه یکی کودک یتیم - کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست
آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست - پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست
نزدیک رفت پیرزنی گوژپشت و گفت - این اشک دیده من و خون دل شماست
ما را به رخت و چوب فریفته است - این گرگ سالهاست که با گله آشناست
آن پارسا که ده خرد و ملک، رهزن است - آن پادشا که مال رعیت خورد، گداست
بر قطرۀ سرشک یتیمان نظاره کن - تا بنگری که
روشنی گوهر از کجاست
پروین، به کجروان سخن از راستی چه سود - کو آنچنان کسی که نرنجد ز حرف راست

به حرف من نه به حرف پروین گوش کنید

[تصویر: 318845_266.jpg]
جالبش اینجاست که دوستان قبلا گفتند و خواهند گفت
بابا بزار ملت سرگرم باشن
و جالب تر اینه که شما اصلا متوجه نیستید چه کلاهی داره سرتون میره و دوست هم ندارید متوجه بشید
[تصویر: IMAGE634796071961165973.jpg]
ببخشید رک میگم
در سطحی ترین مورد که همین بحث پول باشه پولشون رو میگیرن ولی به ریش من و شما میخندن و توقع هم دارند که باید ازشون حمایت کنیم
البته تغییر الگوها که در تاپیک حب و بغض مصنوعی گفتم بحث عمیقشه

وجه شباهت فوتبال با یک پادشاه در چیست؟

پادشاه بر یک مملکت حکومت میکند و فوتبال بر قلب شما

پادشاه یه موجود بی مصرفه و فوتبال هم همینطور

پادشاه از رعیت خودش مثل زالو میمکه و فوتبال هم همینطور

پادشاه به مردمش هیچ سودی نمیرسونه و فوتبال هم همینطور

در آخر

من شدیدا موافق ترویج ورزش همگانی هستم ولی این جور بحث ها رو مخصوصا برای جوانان مملکت اسلامی مثل مواد مخدر مضر میدونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، Night_World ، aboutorab ، مرغ باغ ملکوت ، help me ، السا ، SHA.453 ، meisamtiger ، PWLG ، یاســین ، soheyl68 ، ضحی ، sadegh313 ، MohammadMeraj ، قلب ، دل خسته ، rezamohammadi ، Islam ، مصطفي مازح7610 ، مجنون العباس ، jafar ، عشقم کربلا ، miafarrow ، اولولالباب ، amirak ، mbanki

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۱۱, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۴:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۶/بهمن/۹۲ ۴:۰۵)revenger نوشته است:  دوست من، بنده خودم خط به خط تاریخ تمدن ولایتی رو حفظم

شما تصور کن اگه غربی ها نبودن با اون انقلاب صنعتی شون، با رکود علمی ما قطعا بالاتر از کرسی تکنولوژی نداشتیمBig Grin

اونا نهال رو از ما گرفتن درختش کردن ، اگه نبودن ما چوب خشک داشتیم الان نه درختچه

اقا شرمنده یکم بحثمون تیکه اندازی شدBig GrinBig GrinBig Grin

بحث اینجوری میچسبه وگرنه با رعایت ادب و ... الان خواب بودیمBig GrinBig Grin

انقلاب صنعتیشون از چی بود؟

از صفر تلاش کردند این نوگلان بوستان اروپا؟؟ Big Grin

در ضمن دیکتاتوری هایی که در ایران بودند مستقیم و غیرمسقیم زیر نظر اونا بوده

نهال رو دزدیدند و باغ مارو اتش زدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Havbb 110 ، مصطفي مازح7610 ، السا
۱۱:۳۸, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32

نقل قول:درحالی که علی (علیه السلام) فرموده یک سوم زمانتون رو به تفریح حلال بپردازید

منبع یا سندشم ذکر کنید لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، قلب
۱۲:۳۶, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:
وجه شباهت
فوتبال
با یک
پادشاه
در چیست؟

پادشاه بر یک مملکت حکومت میکند و فوتبال بر قلب شما

پادشاه یه موجود بی مصرفه و فوتبال هم همینطور

پادشاه از رعیت خودش مثل زالو میمکه و فوتبال هم همینطور

پادشاه به مردمش هیچ سودی نمیرسونه و فوتبال هم همینطور

منظورتون از پادشاه چیه کیه کجاست صرف تمام پادشاهان خونخوار زالو هستند؟؟؟
مثالتون بشدت اشتباه ست یا نیتونم بگم کلمه پادشاه شما غلطه
درستش اینه بنظرم تا دلیل این که میگم کلمه پادشاه غلطه رو بدونید:

مردم = هنوز هم مردم هستند (تماشاگران)
فوتبالیست ها = گلادیاتورهای زمان ( جنگهای گلادیاتوری در زمان روم باستان)
پادشاه = کسی که از این جنگ زرگری کسب درآمد مادی فکری لاپوشانی مشغولیات فکری رعیت و..

با این جمله ای که گفتید میشه معادله پایین رو حل کنید؟

((مردم+پولشون) + گلادیوتورها )= سود برای ؟
؟= چا کسی یا کسانی در جامعه و مملکت ما؟

دوستانی هم که سراغ ما رو گرفتن بگم هستم هنوز
هنوز پا برجام مثل دماوندمBig Grin
۱۲:۵۶, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #34

(۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۸)Havbb 110 نوشته است:  منبع یا سندشم ذکر کنید لطفا

«لِلْمُؤْمِنِ ثَلَاثُ سَاعَاتٍ فَسَاعَةٌ یُنَاجِی فِیهَا رَبَّهُ وَ سَاعَةٌ یَرُمُّ مَعَاشَهُ وَ سَاعَةٌ یُخَلِّی بَیْنَ نَفْسِهِ وَ بَیْنَ لَذَّتِهَا فِیمَا یَحِلُّ وَ یَجْمُل»

«مومن وقت و ساعات خود را به سه قسمت تقسیم می کند. ساعتی که در آن با پروردگارش راز و نیاز می نماید، ساعتی که در آن معاش خود را اصلاح کند و ساعتی که بین خود و بین لذت و خوشی آنچه حلال و نیکو و زیباست می گذارد.» (نهج البلاغه فیض، کلمات قصار، شماره 382)

(۶/بهمن/۹۲ ۴:۱۱)عبدالرحمن نوشته است:  انقلاب صنعتیشون از چی بود؟

از صفر تلاش کردند این نوگلان بوستان اروپا؟؟ Big Grin

در ضمن دیکتاتوری هایی که در ایران بودند مستقیم و غیرمسقیم زیر نظر اونا بوده

نهال رو دزدیدند و باغ مارو اتش زدند

برادر گفتم که بهت از ما گرفتن علمشون رو و رشد و گسترشش دادند

این بحث در این تاپیک نمی گنجه و شما دارید در مثال من مناقشه میکنید وگرنه هدف من این بود که بگم هر چی از غرب اومد حرام نیست ، همین

الان بحث کنیم میرسیم به اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغBig GrinBig Grin

چون علم قبل از اسلام هم دست یونان و روم و ایران باستان بوده ، حالا اونام میگن ما چند سالی علممون رو دادیم مسلمونا روش کار کرردن دوباره پسمون دادن و...Big GrinBig Grin

بی خیال این بحث شو لطفاBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، السا
۱۴:۱۷, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
بحث كاملا خوبيه و حرف عبدالرحمن هم به نظر من درسته. ولي خيلي سخته جا انداختن و جايگزيني اين موارد. فكر كنم تا زمان ظهور آقا نميشه زياد درستش كرد... دكتر عباسي هم چندين جا اشاراتي به اين مطلب داشتند.
وقتي 2 ميليارد ميشينن ال كلاسيكو ميبينن 90 ضربدر 2 ميليارد كنيد .....
خود من هم فوتباليست بودم و هم طرفدار فوتبال. هنوز هم نتونستم كاملا بيخيال اين موضوع بشم. ورزش جايگاهش كاملا مشخصه ولي فوتبال به اين سبك و هواداري و مسائلي كه تو فوتبال روز ايران و دنيا وجود داره بيشتر بار منفي و غيرارزشي داره. براي خود من سواله كه اگه آقا تشريف بيارن با اين مسائل چطوري برخورد ميكنن يا با فوتباليستها و يا كلا اين ورزش رو به صورت حرفه اي كنار ميزارن و ممنوع ميكنن؟

(۶/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۶)captaincharisma نوشته است:  منظورتون از پادشاه چیه کیه کجاست صرف تمام پادشاهان خونخوار زالو هستند؟؟؟
مثالتون بشدت اشتباه ست یا نیتونم بگم کلمه پادشاه شما غلطه
درستش اینه بنظرم تا دلیل این که میگم کلمه پادشاه غلطه رو بدونید:

مردم = هنوز هم مردم هستند (تماشاگران)
فوتبالیست ها = گلادیاتورهای زمان ( جنگهای گلادیاتوری در زمان روم باستان)
پادشاه = کسی که از این جنگ زرگری کسب درآمد مادی فکری لاپوشانی مشغولیات فکری رعیت و..

با این جمله ای که گفتید میشه معادله پایین رو حل کنید؟

((مردم+پولشون) + گلادیوتورها )= سود برای ؟
؟= چا کسی یا کسانی در جامعه و مملکت ما؟

دوستانی هم که سراغ ما رو گرفتن بگم هستم هنوز
هنوز پا برجام مثل دماوندمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۴:۵۰, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #36

(۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۷)مصطفي مازح7610 نوشته است:  سلام
بحث كاملا خوبيه و حرف عبدالرحمن هم به نظر من درسته. ولي خيلي سخته جا انداختن و جايگزيني اين موارد. فكر كنم تا زمان ظهور آقا نميشه زياد درستش كرد... دكتر عباسي هم چندين جا اشاراتي به اين مطلب داشتند.
وقتي 2 ميليارد ميشينن ال كلاسيكو ميبينن 90 ضربدر 2 ميليارد كنيد .....
خود من هم فوتباليست بودم و هم طرفدار فوتبال. هنوز هم نتونستم كاملا بيخيال اين موضوع بشم. ورزش جايگاهش كاملا مشخصه ولي فوتبال به اين سبك و هواداري و مسائلي كه تو فوتبال روز ايران و دنيا وجود داره بيشتر بار منفي و غيرارزشي داره. براي خود من سواله كه اگه آقا تشريف بيارن با اين مسائل چطوري برخورد ميكنن يا با فوتباليستها و يا كلا اين ورزش رو به صورت حرفه اي كنار ميزارن و ممنوع ميكنن؟

برادر من چندین حدیث و... داریم که میگه تفریح و لذت از دنیا رو جز بخش های اصلی برنامه خودتون قرار بدید ، یکیش هم ذکر کردم
با دیدگاه اینکه 2میلیارد x مثلا 90 دقیقه x دوبار در سال میشه چقدر !!!!!!!!
منم میگم:
6 میلیارد x حداقل 6 ساعت خواب x تعداد روزهای سال میشه خییییییییییلی پس نخوابیم دیگه خواب شیطانیه موجب لهو...
یا حداقل بازم 2 میلیارد تو دنیا اینترنت دارن x روزی 2 ساعت(خیلی کم گفتم) x روزهای سال = اینترنت شیطانیه دسیسه غربه موجب لهو و حرام
و هزارن مثال دیگه

اقا وقتی امام معصوم میگه وقت بذار برای تفریحت ، قران میگه حرام نکنید برخود آنچه را که خدا بر شما حلال کرده و... اونوقت یعنی همه مشکلات شد این سالی 3 ساعت دیدن ال کلاسیکو !!!!!!!!!!!!

آقا مردم دوست دارند ، اگه هم ایرادی وجود داره به فرض محال این ایراد به مردم وارده نه فوتبال ، یا بار غیرارزشی بازهم برمیگرده به رفتار مردم ، نه ذات فوتبال
الان مثلا در ورزشی ارزشی و ملی کشتی اصلا کارهای ضدارزش نیست ؟؟؟؟؟؟؟!!!

اگه امام زمان هم بیاد قطعا مردم رو آدم میکنه و این انسانهای مومن فوتبال رو جوری اداره میکنن که بهترین وجه رو به خودش بگیره
۱۵:۰۱, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:«مومن وقت و ساعات خود را به سه قسمت تقسیم می کند. ساعتی که در آن با پروردگارش راز و نیاز می نماید، ساعتی که در آن معاش خود را اصلاح کند و ساعتی که بین خود و بین لذت و خوشی آنچه حلال و نیکو و زیباست می گذارد.» (نهج البلاغه فیض، کلمات قصار، شماره 382)

سلام
بنده یک سوال دارم. از کجا میگویید که فوتبال مصداق ان تفریح حلالی است که امام اشاره میکند؟

اگر این فرمایش حضرت را در کنار سفارشهای دیگر اسلام مبنی بر عدم انجام کار بیهوده و بدون سود و... بگذاریم آیا باز هم مصداقش فوتبالی میشود که با تماشای آن چیزی دست تماشا کننده نمی ماند؟
۱۵:۱۴, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #38

(۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۱)AliAkbar53 نوشته است:  سلام
بنده یک سوال دارم. از کجا میگویید که فوتبال مصداق ان تفریح حلالی است که امام اشاره میکند؟

اگر این فرمایش حضرت را در کنار سفارشهای دیگر اسلام مبنی بر عدم انجام کار بیهوده و بدون سود و... بگذاریم آیا باز هم مصداقش فوتبالی میشود که با تماشای آن چیزی دست تماشا کننده نمی ماند؟

اثبات ادعا با مدعی ست ، شما ثابت کنید تماشای فوتبال حرام است وگرنه من کاملا این ورزش را حلال میدانم با این وجود برای اینکه خیالتان راحت بشود ببینید رهبر همیشه برای پیروزی های تیم ملی پیام تبریک میدن ، یا یه جاهایی از فوتبال مثال می آورند و خودشون شخصا بازی ایران و امریکا در جام جهانی رو تماشا کردند و تشکر بسیار خاصی از تیم 98 کردند ، خب اگه فوتبال حرامه قطعا مرجع و رهبر شیعیان ایران نمیاد کار حرام تماشا کنه یا پیام تبریک بده یا...

اما اینکه حدیث را مغایر با فرمایشات مبنی بر عدم انجام کارهای بیهوده بدانیم غلط است زیرا این حدیث به شکل های دیگر از ائمه دیگر تکرار شده مثلا یکی دیگر از ائمه گزینه چهارم معاشرت با دوستان و بستگان هم در برنامه ریزی روزانه گذاشته اند

ضرورت تفریح و سرگرمی

انسان همچنان که به غذا و نوشیدنی و خواب و استراحت و نظافت نیاز دارد، همین طور به تفریح و سرگرمی سالم نیز نیازمند است و هیچ عاقلی نمی تواند این نیاز فطری و طبیعی انسان را انکار نماید. حتی حیوانات نیز از این قانون کلی مستثنی نیستند و ساعتی را در شبانه روز مشغول بازی و تفریح هستند، از پرندگان هوا گرفته تا درندگان صحرا، از خزندگان گرفته تا موجودات و ماهیان دریا، که همگی صحنه های زیبایی از تفریح و بازی را به نمایش می گذارند، حتی درنده خوترین حیوانات مانند شیر و پلنگ و گرگ، ساعتی را با فرزندان خویش در کنار هم به بازی و شادی و تفریح سپری می کنند.
انسان قطعاً در این جهت باید پیشگام باشد چرا که یک موجود فولادی و یک جسم بی جان نیست که هرچه بخواهد کار کند، بلکه موجودی است دارای روح و روان، و روح نیز همچون تن و جسم، خسته می شود، همانگونه که جسم با استراحت و خواب، انرژی مصرف شده را تامین می کند، روح و روان نیز با تفریح و سرگرمی سالم، شارژ شده دوباره نیرو می گیرد.
تجربه و گذشت زمان نیز نشان داده است که اگر انسان به کارهای یک نواخت بدون وقفه ادامه دهد، و از سرگرمی و تفریح محروم باشد، بازده و راندمان کار بر اثر کمبود نشاط، تدریجاً افت کرده، پایین می آید. اما برعکس، پس از ساعاتی تفریح و سرگرمی آنچنان نشاط کار و تلاش در او ایجاد می شود که کمیت و کیفیت کار هر دو فزونی پیدا می کند، به این جهت باید گفت ساعاتی که صرف تفریح و سرگرمی سالم می شود نه تنها هدر نمی رود بلکه با رفع خستگی از روح و روان عامل تقویت و پیشرفت ساعات کاری و مطالعاتی انسان می شود.

تفریح در قرآن

۱) قرآن کریم درخواست برادران را از پدر در مورد حضرت یوسف این چنین بیان می کند:«او را فردا با ما (به خارج شهر) بفرست تا غذای کافی بخورد،( و بازی و تفریح کند و ما حافظ او هستیم.»

وقتی برادران یوسف مسئله تفریح و گردش در صحرا و خوردن از گیاهان را مطرح کردند، حضرت یعقوب اعتراض نکرد که این عمل شایسته یک جوان موحد و وابسته به خانواده نبوت نیست (بلکه از جنبه امنیتی اظهار نگرانی نمود) از این بیان بخوبی استفاده می شود که به تفریح، نظر مثبت داشته، بلکه در جامعه آن روز امر مسلمی بوده است و امروز شهرنشینی، و فضای بسته خانه های شهرها، این نیاز را دو چندان کرده است.

۲) در آیات متعددی از قرآن، خداوند دستور داده در زمین سیر کنید و در آن گردش کنید از جمله فرمود:«و میان آنها و شهرهایی که برکت داده بودیم، آبادیهای آشکاری قرار دادیم و سفر در میان آن ها را به طور متناسب (با فاصله نزدیک) مقرر داشتیم (و به آنان گفتیم) شبها و روزها در این آبادیها با ایمنی کامل، سفر و گردش کنید.»

۳) در آیاتی دستور می دهد در بین گیاهان گردش کنید و در کیفیت خلقت آنها دقت کنید، از جمله فرمود: «آیا آنان به زمین نگاه نکردند که چه قدر از انواع گیاهان پرارزش در آن رویاندیم؟»
نیز فرمود:«آیا ندیدند که ما آب را به سوی زمین های خشک می رانیم و به وسیله آن زراعتهایی می رویانیم که هم چهارپایانشان از آن می خورند و هم خودشان تغذیه می کنند، آیا نمی بینند؟!»

تفریح در روایات

۱) در روایات نیز به امر تفریح سالم پرداخته شده، و سفارش شده که ساعتی از زندگی رابه لذتهای حلال و تفریحهای سالم اختصاص دهید، علی(علیه السلام) فرمود: «برای مؤمن (در شبانه روز) سه وقت است، زمانی برای (نیایش) و مناجات با پروردگارش، و زمانی برای تأمین معاش زندگی اش، و زمانی برای واداشتن نفس به لذت هایی که حلال و مایه زیبایی است.
خردمند را نشاید جز آن که درپی سه چیز حرکت کند: (کسب حلال) برای تأمین زندگی، یا گام نهادن در راه آخرت، یا به دست آوردن لذت های (حلال و) غیرحرام.»
جالب این است که در برخی روایات، این جمله اضافه شده است: «و ذلک عون علی سائر الساعات؛این سرگرمی (و تفریح سالم) کمکی است برای سایر برنامه ها» و در تعبیر دیگر دارد: «و بهذه الساعه تقدرون علی الثّلاث السّاعات؛ و با این ساعت (تفریح) نیرو می گیرید بر انجام وظائف اوقات دیگر.»
۲) در برخی روایات عقل را به درخت پرباری تشبیه نموده و ثمره آن را نشاط و شادی می داند، علی(علیه السلام) فرمود: «اصل العقل القدره و ثمرتها السّرور؛ ریشه عقل قدرت است و میوه آن نشاط و خوشحالی» البته شادی و نشاط نیز اخلاق خوش و نرمی می طلبد که همان حضرت فرمود: «لایستعان علی السّرور الا باللّین؛ بر شادی و (نشاط) نمی توان دست یافت مگر با نرمی (و خوشخویی).»
۳) شادی و تفریح های سالم فرصتهایی است که زمینه بهره برداری بیشتر از اوقات عمر را فراهم می کند؛ علی(علیه السلام) فرمود: «اوقات السّرور خلسه ؛ اوقات شادی فرصتهای لطیف است.»
۴) عامل آرامش و راحتی، امیرمؤمنان(علیه السلام) فرمود: «بقدر السّرور بکون التنفیص؛به میزان شادی و نشاط راحتی و آرامش (فکری) به دست می آید.»
۵) شادی (و تفریح) عامل غمزدایی است؛ علی(علیه السلام) فرمود: «السّرور یبسط النّفس و یثیر النّشاط، الغمّ یقبض النّفس و یطوی الانبساط؛شادی روح انسان را باز (و بلند پرواز نموده) نشاط را می انگیزاند، غصه نفس انسانی را در فشار قرار داده و در حصر نگاه می دارد و فضای نشاط را می پیچد (و جمع می کند).»
اسلام به مسائل تفریح تا آن جا اهمیت داده که یک سلسله مسابقات را حتی با شرط بندی اجازه داده، و برخی موارد را با عنوانهای قابل تعظیم مورد تأکید قرار داده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee
۱۵:۲۶, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
یه سر به بلاگ موجود در امضای من بزنید میفهمید فلسفه فوتبال رو همه با دلیل و مستند هستش
۱۵:۳۸, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۸ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #40
آواتار
....................................................................................................​...........................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نورالسادات ، revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]