تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+---- بخش: فرقه های انحرافی (/forum-60.html)
+---- موضوع: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه (/thread-40976.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - mahdy30na - ۱۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۴۲

(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۳)عمار94 نوشته است:  سلام مهدی سینای گرامی
تا اینجا فهمیده ایم و قبول کرده ایم :
1.ذات بهایت بر مبنای تفرقه ، خرابکاری و انحراف در معرفی منجی موعود است .
2.افکار بهاییت منحرف است .
3.کسانی از اعضای بهاییت که اقدام به انتشار افکار منحرفشان یا خرابکاری و خیانت دست میزنند باید مجازات شوند .

واضح است از بحثی که در پست قبلی گفته اید تقریبا عبور کردیم .
الان بحث روی این موضوع است که با بهایان (خرابکار)چگونه رفتار کنیم ؟
به نظر من شیوه ای که (سعدی) معرفی کرد شیوه ی خوبی است . افرادی از بهاییت که فریب خورده و امید به بازگشتشان هست در اختیار افراد کاربلد جهت روشن سازی فکری قرار گیرند و افرادی که امید به بازگشتشان به تفکر صحیح را نداریم از جامعه دور نگه داشته شوند (قاعدتا اگر جرمی مرتکب شده باشند که مجازات دیگری داشته باشد محل بحث نیست)
((با این فرض میتوان به دستگاه قضا این انتقاد را وارد کرد که چرا بهایان دستیگر شده را با افراد پاکی چون فرزند آقای هاشمی یکجا نگه میدارند تا ذهن ایشان هم منحرف شود ؟؟!))

سلام و تشکر از شما
این رو شما متوجه شدین ، ایا جناب سعدی هم اینها رو بصورت جز به جز قبول میکنن؟
اگه بحث به موضوع دیگه قرار هست برسی بشه دیگه در این موضوع جا نمیگیره .
اگه میل دارین به این موضوع برسید و برسی کنین موضوعی با عنوان خاص ایجاد بشه .
حرف من اینه که اگه قرار هست اینها فعالیت کنن یا باید طبق قوانین کشور متبوع باشه و این یعنی تبلیغ و ترویج نداریم و اگه هم قرار هست تبلیغ کنن و به دستورات بیت العدل گوش بدن باید خلاف قوانین عمل کنن. این یعنی تناقض . این در مورد نشر و تبلیغ و همچنین مباحث حقوق بشری هست که پاسخ کوتاه و مناسبی هم موجوده که فعلا سکوت میکنم .

بحث شما هم در یک عنوان جدا جای بحث داره چون بحث رو از روال اصلیش خارج میکنه . با حفظ تمام این مطالب در اینجا ( البته اگه بحث جدید ایجاد کنید میتونید از ناظر یا مدیر بخش بخوایین که موضوع ها رو انتقال بدن براتون) به ادامه بحث با سعید بپردازین.

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - عمار94 - ۱۲/خرداد/۹۵ ۲:۱۴

(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۴۲)mahdy30na نوشته است:  سلام و تشکر از شما
این رو شما متوجه شدین ، ایا جناب سعدی هم اینها رو بصورت جز به جز قبول میکنن؟

اگر نکند چه کند ؟به هر حال تمام بحث تا اینجا که منطقی بوده و منطق را نمیشود دور زد (البته اتهام دور زدن را به او وارد نمیکنم)
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۴۲)mahdy30na نوشته است:  اگه بحث به موضوع دیگه قرار هست برسی بشه دیگه در این موضوع جا نمیگیره .
اگه میل دارین به این موضوع برسید و برسی کنین موضوعی با عنوان خاص ایجاد بشه .
حرف من اینه که اگه قرار هست اینها فعالیت کنن یا باید طبق قوانین کشور متبوع باشه و این یعنی تبلیغ و ترویج نداریم و اگه هم قرار هست تبلیغ کنن و به دستورات بیت العدل گوش بدن باید خلاف قوانین عمل کنن. این یعنی تناقض . این در مورد نشر و تبلیغ و همچنین مباحث حقوق بشری هست که پاسخ کوتاه و مناسبی هم موجوده که فعلا سکوت میکنم .

بحث شما هم در یک عنوان جدا جای بحث داره چون بحث رو از روال اصلیش خارج میکنه . با حفظ تمام این مطالب در اینجا ( البته اگه بحث جدید ایجاد کنید میتونید از ناظر یا مدیر بخش بخوایین که موضوع ها رو انتقال بدن براتون) به ادامه بحث با سعید بپردازین.

به نظرم تاپیک منحرف نشده و بحث ها به هم مربوط اند ، اصل هم اندیشی (به شرط رعایت قواعد) حتما خوب است ، مثلا ایده ی برگزاری کلاس یا دوره های باز پروری ذهنی (البته صرفا برای فریب خوردگان و نه مجرمان خاص و سرشاخه ها) به نظرم ایده ی بسیار خوبی است (با اینکه قبلا این طور به جواب مسئله نگاه نمیکردم)
به نظر برای اولین بار به نتیجه ای مطلوب رسیدیم و میتوان امیدوار بود در اینده به نتایج مطلوب تر هم برسیم

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - mahdy30na - ۱۲/خرداد/۹۵ ۶:۵۸

پس مدیریت بحث باشما
(۱۲/خرداد/۹۵ ۲:۱۴)عمار94 نوشته است:  
اگر نکند چه کند ؟
به هر حال تمام بحث تا اینجا که منطقی بوده و منطق را نمیشود دور زد (البته اتهام دور زدن را به او وارد نمیکنم)

به نظرم تاپیک منحرف نشده و بحث ها به هم مربوط اند ، اصل هم اندیشی (به شرط رعایت قواعد) حتما خوب است ، مثلا ایده ی برگزاری کلاس یا دوره های باز پروری ذهنی (البته صرفا برای فریب خوردگان و نه مجرمان خاص و سرشاخه ها) به نظرم ایده ی بسیار خوبی است (با اینکه قبلا این طور به جواب مسئله نگاه نمیکردم)
به نظر برای اولین بار به نتیجه ای مطلوب رسیدیم و میتوان امیدوار بود در اینده به نتایج مطلوب تر هم برسیم
پس پیش از ادامه بحث لطفا جناب سعئی این رو تصریح بکنن بصورت علنی بعد قدمهای بعدی رو بگذارید/
شما همینجا نگاه من تو همین تالار چه مباحثی مطرح شده اگه فقط مبانی برای برخی گفته بشه خودش نوعی کلاس هست .

منتظر نتایح مفید هستیم و حداقال یکی از مباحث با نتیجه ختم بشه و باقیات و صالحات باقی بمونه.Blush

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - سعدی - ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱

سلام
از اونجا که تحقیق کافی در این عقاید نداشته ام، اجازه دهید در این مورد بحثی نداشته باشم (در این مورد آقا مهدی و سایر دوستانی که تحقیق کافی داشته اند می تونند نظر بدن).

اما یک بحث دیگه هم داریم با این عنوان: "اگر مطمئن شدیم اعتقاداتشون نادرسته، چه رفتاری باید داشته باشیم؟"

فکر می کنم در مورد بخش اول به قدر کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگر صحبت شده. خوشحال میشم در مورد بخش دوم از نظرات دوستان بهره مند بشیم. بنا به تشخیص مهدی سینا می تونیم همینجا در موردش صحبت کنیم یا در یک تاپیک مجزا.

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - عمار94 - ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۶:۰۶

(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  سلام
از اونجا که تحقیق کافی در این عقاید نداشته ام، اجازه دهید در این مورد بحثی نداشته باشم (در این مورد آقا مهدی و سایر دوستانی که تحقیق کافی داشته اند می تونند نظر بدن).
خوب در همین تاپیک به اندازه ی کافی در مورد عقایدشان بحث کردیم و نتیجه هم گرفتیم !
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  اما یک بحث دیگه هم داریم با این عنوان: "اگر مطمئن شدیم اعتقاداتشون نادرسته، چه رفتاری باید داشته باشیم؟"

در این باره هم که نتیجه گرفتیم !
اگر اعتقادشان منجر به اعمالی مانند انتشار افکار یا خیانت یا خرابکاری شد ، اول حکومت دستگیرشان کند بعد آنهایی را فریب خورده اند تحویل افراد معتمد و کاربلد جهت بازپروری ذهنی قرار دهد و آنهایی را که جرم سنگین تر کرده اند یا احتمال تغییر عقایدشان وجود ندارد بر حسب جرم مجازات و از جامعه ایزوله اشان کند .

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - سعدی - ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۲:۵۴

در مورد مسئله دوم، نظر من اینه که میشه با ترویج منطق، اعتقاداتی که اثبات منطقی ندارند رو تضعیف کرد. اصلاً میشد منطق رو به عنوان یک واحد درسی توی دبستان گنجوند تا همه از همون ابتدا تفاوت بین مغلطه و استدلال درست رو یاد بگیرند.

نمی دونم کشورهای خارجی چنین واحد درسی دارند یا نه، اما همینکه می بینید مردم شایعات رو سریع باور می کنند به خاطر عدم ترویج منطق هست. انواع و اقسام "شبه علم" ها توی جامعه ما وجود داره که با ترویج علم و منطق می تونند تضعیف بشن.

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - mahdy30na - ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۳:۰۴

(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  سلام

اما یک بحث دیگه هم داریم با این عنوان: "اگر مطمئن شدیم اعتقاداتشون نادرسته، چه رفتاری باید داشته باشیم؟"

فکر می کنم در مورد بخش اول به قدر کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگر صحبت شده. خوشحال میشم در مورد بخش دوم از نظرات دوستان بهره مند بشیم. بنا به تشخیص مهدی سینا می تونیم همینجا در موردش صحبت کنیم یا در یک تاپیک مجزا.

جناب سعدی من یه سوال میپرسم لطفا صریح بگین
همونطور که جناب عمار هم گفتن من هم تکرار میکنم ، تو این تالار حداقل مباحث مفیدی وجود داره و البته چکیده همه مطالب از عقیده تا نگاه فرقه ای و سازمانی و ... اینجا بصورت مستند و دسته اول برای شما و سایر دوستان گفته شده و اگه مطالب از نگاه شما ناکافی هست ( البته بعید میدونم ) بگید تا بیشتر کمک کنیم ولی کل و اساس همیناس مگر اینکه از اشخاصی که بهایی هستن بیان و بگن اینها کذب هست و مطلب چیز دیگه ای هست .
البته هیچ اجباری نیست که کسی که بهایی هست بیاد و اینجا باهاش مناظره کنیم . دلیلش رو خودشون میدونن .
  • پس اگه با کسی که بهایی هست هیچوقت نگین بیا مناظره کنیم چون .... . Soldier
  • شما با یک منکر مهدویت و اعتقاد به خاتمیت و ... ( اصول دین ) ( البته بعد از اینهمه مطلب شما باید خیلی ساده نگاه کنین که بگین شاید اعتقادشون این نباشه ) چطور رفتار میکنید و دیانت و شریعت چه میگه ؟
و البته وقتی میگید که در باره بخش اول تو تالار بحث شده یعنی دیگه حجت حداقل بر شما اتمام شد و اینکه میگید :
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  فکر می کنم در مورد بخش اول به قدر کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگر صحبت شده.
این یعنی مطالب رو بصورت صریح دارین قبول میکنین که این دیانت و پیروانش تکلیفش چی هست .
  • حالا شما رو با این سوال تنها میزارم که ؛ حکم منکر مهدویت و خاتمیت و همچنین نسخ اسلام چیه ؟
شما بحثتون رو مستند و بدور از اما و اگرو شاید و گمان میکنم و نظیر این عبارات ادامه بدین .

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - سعدی - ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۵

آقا سینا، مسئله ساده است. من زمانی می تونم یک نظر مستقل توی بحث ارائه بدم که یک تحقیق مستقل داشته باشم. پس من بحث در مورد اعتقادات رو واگذار می کنم به دوستانی که مطالعه کافی دارند در این زمینه.

نقل قول:حالا شما رو با این سوال تنها میزارم که ؛ حکم منکر مهدویت و خاتمیت و همچنین نسخ اسلام چیه ؟
اختلاف نظر ما بر سر مهدویت، با غیر شیعه هاست. اختلاف نظرمون در مورد خاتمیت و در مورد حقانیت دین اسلام هم با غیر مسلمانانه. به نظر شما در مقابل این اختلاف عقاید باید به چه صورت عمل کنیم؟

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - عمار94 - ۱۳/خرداد/۹۵ ۵:۱۵

(۱۲/خرداد/۹۵ ۲۲:۵۴)سعدی نوشته است:  نمی دونم کشورهای خارجی چنین واحد درسی دارند یا

در خارج درسی به نام منطق وجود ندارد و این امر از طرق دیگر پیگیری میشود!
مثلا در ژاپن مردم را طوری بار آورده اند که به(کار/ شراب / قمار / تلویزیون و فحشا)راضی شوند و اصلا عقیده ی دیگری نداشته باشند که به درستی یا نادرستی عقاید بپردازند!!!
در اروپا هم غالبا با وضع جرائم سنگین ، شانتاژ رسانه ای و ترساندن مردم با تروریسم کنترل شده سعی در کنترل توده های مردم دارند . با این ترفندهاست که اعتراضات سندکای کارگری در فرانسه هیچ گاه به نتیجه نمیرسد ! کاخ باکینگهام و ملکه فعلا نمیر انگلیس هم مشغول حکومت است و لندن جزو جرم خیز ترین مناطق جهان است و با این حال اسمش را گذاشته اند دموکراسی !!!
در مهد لیبرالیسم آمریکا هم که وضع بدتر است و حتی بالاترین آمار زندانیان در جهان مربوط به این کشور است !

(۱۲/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۵)سعدی نوشته است:  آقا سینا، مسئله ساده است. من زمانی می تونم یک نظر مستقل توی بحث ارائه بدم که یک تحقیق مستقل داشته باشم. پس من بحث در مورد اعتقادات رو واگذار می کنم به دوستانی که مطالعه کافی دارند در این زمینه.

اتفاقا آنچه گفته شد هم مستقل بود و هم غیر مغرضانه ، ظاهرا هم فقط با بررسی عقاید بهاییت (که ذاتا خودشان قبول دارند) به این نتایج رسیدیم !
البته این نوع برخورد که اگر در مساله ای به نتیجه ای رسیدیم که باب میلمان نبود ، کل بحث را منکر شویم نشان ..... است !

(۱۲/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۵)سعدی نوشته است:  اختلاف نظر ما بر سر مهدویت، با غیر شیعه هاست. اختلاف نظرمون در مورد خاتمیت و در مورد حقانیت دین اسلام هم با غیر مسلمانانه. به نظر شما در مقابل این اختلاف عقاید باید به چه صورت عمل کنیم؟

آنچه در این تاپیک بحث شد یک بحث درون سازمانی بود . بابی و بهایی ادعا میکنند که باب همان منجی وعده داده شده بود ، ما هم بررسی کردیم تا اگر واقعا باب منجی موعود است ما هم به آنها بپیوندیم و اگر این مساله کذب است طبق سازوکاری که دین تعیین کرده (و هر دو قبول داریم ) با آن برخورد کنیم .
ضمنا این که چندین بار نظر شما را در مورد (عقیده ی درست) پرسیدم و جواب ندادید به خاطر همین مسئله بود !
تا اینجا فرض بر این بود و (هست) که همگی به وجود خداوند و درستی دین اسلام معتقدیم ، و چون دین را پذیرفتیم در برابر دشمن آشکار هم باید بر مبنای اخلاق مبارزه کرد .
اگر مبنا فاکتور گرفتن اخلاق و پاسخ گویی در برابر اعمال باشد مسئله به طور کامل تغییر وضعیت خواهد داد.

پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - سعدی - ۱۳/خرداد/۹۵ ۶:۲۱

خب تا جایی که تصمیم گیری شخصی من مربوط میشه، من عقاید بهاییت رو قبول ندارم.

اما مشکل از اینجاست که شما از من می خواهید مطالب گفته شده در اینجا رو تایید کنم. تایید من بر مطالب مهدی سینا چه ارزشی داره وقتی خودم تحقیق نکردم؟

فردی که مطالب رو می خونه باید بر مبنای نظر افراد آگاه حاضر در بحث قضاوت کنه.