![]() |
|
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور (/thread-483.html) |
RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - فانوس *7* - ۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۱ (۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۱)صفت موسوی نوشته است: این مستند را چگونه پیدا کنم و آن را ببینمما که تو شهرمون یک جایی با عنوان نجوای ظهور برپا شده که توسط چند تا جوان مثل خودمون اداره میشه و همه چیز که مربوط به امام زمان باشه دارد و شما اگه از این جور جاها تو شهرتون هست که چه بهتر اگه نیست توی مراکز نرم افزاری که انواع مختلف سی دی و نرم افزار را می فروشند تهیه کنید این مستند را بعضی دانشگاه ها هم پخش می کنند یا این که اگر اینترنتتون پر سرعت است از توی همین تالار در قسمت مستند های تصویری دانلود کنید. RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - sizarta - ۸/شهریور/۹۰ ۴:۲۱ جهان حاضر در زندگی ما مثل یک دادگاه است و مستند اریوال چیرزی جز نشانه برای انسان نیست نشانه ای برای قضاوتکردن بین خوبی ها و بدی ها نروگا نمی گه شما باید چگونه باشی بلکه چگونه بودن را باید خودت پیدا کنی و در بین خوبی ها و بدی ها و همینطوری بدی ها و خوبی ها معیارهایی را مشخص کنی و با استفاده از این معیارها ارزشها و هنجارهایت را سازمان بندی کنی. اگر شما الان به واقعیتی به نام فراماسونری پی بردی چه خوب و چه بد حالا باید مسیر زندگی خودت را به گونه ای قرار بدی که دستخوش تغییر کسانی که می خواهند قرار نگیرد و بتونی با غلبه بر نفست خودت باشی . اینو بدون برادر هیچ وقت نمی تونی چیزی را به دیگری یاد بدی و دیگری نمی تونه چیزی رو بهت یاد بده در مورد این موضوعات پس سعی کن خودت دنبال جواب باشی نه از این و آن بپرسی اینطوری می شی یک مومی که به راحتی می تونن تغیرت بدن.یا عروسکی کوکی که کوکت می کنن وباید راه بری. برای موفقیتت دعا می کنم. یاحق RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - PARADOX - ۱۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۴۲ دوستان سریال ظهور 2 هم اومده لطفاٌ اگه می تونید زیر نویس کنید و تو سایت بذارید.باتشکر RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - سبحان - ۱۸/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۶ با سلام به همه. در جواب به دوست عزیزی که گفتن باید چکار کنم باید بگم که این مستند داره مارو آگاه میکنه از اتفاقاتی که در نزدیکی ما میفته.چیزهایی که تا حالا خیلی عادی به اونا نگاه کردیم و حالا میفهمیم که پشت خیلی از اونا مقاصدی هست.تکلیف ما اینه که آگاه باشیم و نظاریم با مقاصد شومشون مارو منحرف کنن.که انشااله با ظهور آقا امام زمان ریشه اونهارو بزنیم.با تشکر. RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - سبحان - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲ با سلام. از تمامی دوستانی که دانش و مطالعاتشون رو در اختیار دیگران میذارن ممنونم. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید: بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - yamin2 - ۱۰/مهر/۹۰ ۲۲:۲۳ با سلام من با نظر علی110 موافق هستم. ما باید آگاهی هم بدیم و این آگاهی دادن امری واجب در دین ما است اما این گرفتاری ای که مردم در درون آن فرو رفته اند همش به خاطر نداشتن آگاهی نیست بلکه به خاطر نداشتن اراده و تسلیم شدن آن ها در مقابل شیطان است با وجود این گه میدانند کارشان درست نیست. اما برای این که مردم به دانسته هاشان عمل کنند ابتدا باید ما نیز که خود از از مردم هستیم شروع کنیم و این شروع کردن به صورت آشکار باشد تا همه متوجه ی شروع شدن این جریان بشوند و الا همه منتظرند تا یکی به عقایدش عمل کند .
RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - مختار تندرو - ۱۷/آبان/۹۰ ۱۰:۴۷ من با عقل ناقص خودم فکر کردم بهترین راه اطلاع رسانی باشه بروبچز و رفقا و آشناهامو درگیرش کردم البته بعضیاشون خیلی خنگن باورشون نمیشه اما باس صبور بود !! به امید روزی که آقامون بیاد و بفهمیم چی به چیه RE: يك سوال مهم - nimAAmaXxi - ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۵۹ (۳۰/آذر/۸۹ ۲۳:۳۹)F.E.A.R نوشته است:خدایش راست میگی(۲۸/آذر/۸۹ ۱۳:۰۷)علي نوشته است: فقط همين....يعني همين كه اطلاعات پخش بشن كافيه...اگه وظيفه من در اين مورد فقط همين باشه خوش به حال من!بله همین من خودم ب شخصه بعده اینکه این فیلمو دیدم واسه چندتا از اقوام و دوستان و خانوادم رایت کردم اما حتی یه نفرشون هم نگاه نکردن پدرم همین که از سره کار میاد میشینه پای همین بی بی سی و ووا کسی میتونه منو راهنمایی کنه اینارو چجوری به راهه راست بیارم؟ بهم پیغام شخصی بدین یک دنیا ممنون میشم ازتون RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - Mersad 313 - ۳۰/آبان/۹۰ ۱۲:۳۵ من هم رایت کردم به خیلی ها دادم . حتی دوتا رایت کردم فرستادم شهرستان !!! یکیش یه روستا بود توی بوشهر یکیشم تبریز ... توی چت بهم گفتن واسشون بفرستم . به دوستان نزدیکم هم دادم بیشتر اونایی که می دونستم نگاه می کنند و ارزش قائل میشن . بچه های کوچکتر فامیل هم با دیدن یکی دو قسمت کنار خودم ، مشتاق شدن که ببینن . اگه وبلاگ دارید ، عضو فیس بوکید یا هر جای دیگه که می تونید تبلیغ کنید ، این کارو بکنید . حداقل اطلاع رسانی کنید که یه همچین مستندی هست . چون خارجی ها ساختنش خیلی ها می پذیرن . RE: يك سوال مهم در مورد مستند ظهور - sinan_2013 - ۱۵/دی/۹۰ ۲:۵۶ khaheshan masale emam zamano ba nezamo raiis jomhur ghati nakonin |