![]() |
|
مستند فاز 3 (PHASE 3) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html) +--- موضوع: مستند فاز 3 (PHASE 3) (/thread-540.html) |
RE: مستند فاز 3 - mehdi65 - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۰:۴۳ با سلام من مستند فاز 3 رو از تورنت گرفتم و حالا دنبال زيرنويس اون ميگردم.بي زحمت هر كدوم از دوستان كه به صورت جداگانه زيرنويس رو داره يه خبري به من بده RE: مستند فاز 3 - feizol65 - ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۵ (۴/دی/۸۹ ۲۱:۲۹)علائم ظهور نوشته است: واقعا اینا اسم خودشون رو گذاشتن مسلمون؟ اینا می خوان مروج مهدویت باشن؟واقعا این پوسترشه ؟!!! حداقل یه اسمی از گروه سازنده یا سایت سازنده می آوردید. خیلی حرکت زننده ایه !!!!! RE: مستند فاز 3 - وحید110 - ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۰:۱۱ همه مستند یک طرف اون رفتار وحشیانه با حیوانات یک طرف .اون صحنه ای که پوست حیوان زبون بسته رو زنده زنده میکند واقا تکان دهنده بود:s اونوقت میگند چرا عذاب نازل میشه! RE: مستند فاز 3 - emperio_1212 - ۱/شهریور/۹۰ ۱:۲۸ ببخشید من یه سوال داشتم، چرا انجمن سایت wakeupproject.com یعنی wup-forum.com ف/ی*ل/ت*ر ه؟؟؟ یعنی نمیشه ازش دانلود کرد. لطفا اگه میدونین جواب بدین ممنون RE: مستند فاز 3 - mv195218 - ۳۱/شهریور/۹۰ ۳:۲۱ این مستند رو به راحتی از مبین مدیا دانلود کنید با سرعت بالا RE: مستند فاز 3 - reza.64 - ۱۹/مهر/۹۰ ۶:۵۰ سلام این لینک تمام قسمت های مستند فاز3 باحجم کم وکیفیت خوب برای دانلود دوستان http://www.hotfile.com/list/1277760/4f6b8f1 RE: مستند فاز 3 - hamed313 - ۲۰/آذر/۹۰ ۱۱:۲۲ سلام دوستان یه قسمت هس که موزیک رپ میخونه به چفیش توجه کردین.چفیه وهابی هاست. RE: مستند فاز 3 - Mohammad Trust - ۲۰/آذر/۹۰ ۱۴:۳۳ در مورد چیه ؟ میشه یه توضیحی در بارش بدید ؟ چقدر منابع درستی داره ؟ RE: مستند فاز 3 - یا ثارالله - ۲۷/دی/۹۰ ۲:۵۳ (۲۰/آذر/۹۰ ۱۴:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: در مورد چیه ؟تا اینجایی که من دیدم تقریبا همه صحبت ها تکراری بوده بیشتر سخنرانی های شیخ عمران (آسمشو درست گفتم؟؟ ) رو نشون میده و برای سخنانشون دلیل و سند میارهولی به نظر منم مستند ظهور خیلی بهتر از این کار شده بود. البته هنوز کامل ندیدم ... تا اینجا که من دیدم فقط یک بخشش به نظرم جالب بود و چیزی به اطلاعاتمون اضافه می کرد اونم قسمتی بود که در مورد تراشه های نمیدونم چی صحبت می کرد که اول روی اجناس شرکت هایی خاص و حالا داخل بدن انسان دارن کار میذارنشون. که مثل یه جور ردیاب میمونه... (۴/دی/۸۹ ۲۱:۲۹)علائم ظهور نوشته است: اینا خجالت نمیکشن؟ کاملا موافقم. قیمت بعضی محصولاتشون هم خیلی بالاست... من یک سیدی ازشون خریدم همش تبلیغ یک کتاب بود!!!!!! RE: مستند فاز 3 (PHASE 3) - light of heaven - ۷/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۶ vaghan ke tarjomash kardin mifrushinesh dar rahe khoda ghadam bardarin 1 khorde |