کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 3.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند فاز 3 (PHASE 3)
۲۱:۰۷, ۴/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۲۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

مستند فاز 3 (PHASE 3)

[تصویر: Phase3.jpg]

مجموعه مستند فاز۳ در بیست قسمت توسط گروه پروژه بیداری (WakeUpProject.Com) سازنده مستند معروف ظهور (The Arrivals) تولید وتکثیر شده است. پس از مجموعه «مستند ظهور» این اثر پرده از جنایاتی برمی­دارد که سران «صلیب و صهیون» به صورت برنامه ریزی شده و به منظور دستیابی به حکومت جهانی در حق ساکنان مظلوم و مستضعف جهان روا میدارند. فاز۳، جهان را آنچنان که هست می­نمایاند نه آنچنان که از دید ما مخفی نگه داشته شده است.
مستند فاز سه که بر اساس روایات از زبان شیخ عمران حسین ساخته شده، تبیین کننده حکومت دجال است که هم اکنون در اسرائیل به حکومتش ادامه می­دهد. مستند فاز ۳ در واقع نشان دهنده تدرجی قدرت دجال از حکومت بریتانیا (فاز ۱) حکومت آمریکا (فاز ۲) و حکومت نامشروع اسرائیل (فاز ۳) است.

عصر فریب بزرگ، جهانی سازی و سرمایه داری، ظاهر و باطن، تمدن مدرن غربی، استعمار، از راه جنگ یا توافق، سرزمین مقدس، یهودیت و صهیونیسم، انسانیت کامپیوتری، مرده ی زنده، دام های این عصر، نظام غذایی صنعتی، قتل عام شیک، کشف توازن، غلبه بر نابردباری های مذهبی، نور درونی، عناوین برخی از قسمت­های مستند زیبای فاز ۳ می­باشد. شما می­توانید مستند فاز ۳ را با حجم کمتر، از نسخه موسسه موعود، و با کیفیت یکسان (DVDRip، کیفیت بالا) با لینک مستقیم در دانلود کنید.

زبان: انگلیسی
زیرنویس: فارسی، موسسه موعود
تعداد فصل­ها: ۲۰ فصل (حجم کل:۹۵۰ MB )
کاری از: WakeUpProject.Com
کیفیت: DVDRip (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۸۰*۷۰۰)

[تصویر: download_icon.gif]
لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱
لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲
لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت ۳
لینک اصلی قسمت ۴ | لینک کمکی قسمت ۴
لینک اصلی قسمت ۵ | لینک کمکی قسمت ۵
لینک اصلی قسمت ۶ | لینک کمکی قسمت ۶
لینک اصلی قسمت ۷ | لینک کمکی قسمت ۷
لینک اصلی قسمت ۸ | لینک کمکی قسمت ۸
لینک اصلی قسمت ۹ | لینک کمکی قسمت ۹
لینک اصلی قسمت ۱۰ | لینک کمکی قسمت ۱۰
لینک اصلی قسمت ۱۱ | لینک کمکی قسمت ۱۱
لینک اصلی قسمت ۱۲ | لینک کمکی قسمت ۱۲
لینک اصلی قسمت ۱۳ | لینک کمکی قسمت ۱۳
لینک اصلی قسمت ۱۴ | لینک کمکی قسمت ۱۴
لینک اصلی قسمت ۱۵ | لینک کمکی قسمت ۱۵
لینک اصلی قسمت ۱۶ | لینک کمکی قسمت ۱۶
لینک اصلی قسمت ۱۷ | لینک کمکی قسمت ۱۷
لینک اصلی قسمت ۱۸ | لینک کمکی قسمت ۱۸
لینک اصلی قسمت ۱۹ | لینک کمکی قسمت ۱۹
لینک اصلی قسمت ۲۰ | لینک کمکی قسمت ۲۰

[تصویر: download_icon.gif]
دانلود مستند فاز 3 از سرور ترین بیت

دانلود مستند فاز 3 از سرور مدیافایر

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، علائم ظهور ، semnani ، mohammad reza ، ضرغامیان ، مجید املشی ، sss_kinggg ، سید محمد حسین ، Majid4mi ، چکاوک92 ، mohamed92 ، حضرت عشق ، alipc9000 ، سدرة المنتهی ، مجنون العباس ، mohammadhadi ، میم.حسین.الف ، vahrakan
۲۱:۲۴, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
(۴/دی/۸۹ ۲۱:۰۷)ELENOR نوشته است:  مستند مستند فاز 3 کاری از گروه سازنده مستند ظهور در موسسه ی موعود ترجمه و به فروش میرسد
[تصویر: phase-3.gif]

سلام من دو قسمت از این مجموعه رو دانلود کردم مستند خوبیه ولی مثل مستند ظهور به دلم ننشست
از تمام کسانی که این مستند ها را ترجمه میکنند و در اختیار ما ها قرار میدهند سپاسگذارم و اجرشان با امام زمان(علیه السلام)

در ضمن من اون دوقسمت رو با زیرنویس از سایت نشانه دانلود کردم و گویا باقی قسمتها هم در راهه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، arman mohseny ، Wakeup
۲۱:۲۹, ۴/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۲۱:۳۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #3

اینا خجالت نمیکشن؟
تولید کننده:موسسه فرهنگی موعود Dodgy Dodgy Dodgy

واقعا اینا اسم خودشون رو گذاشتن مسلمون؟ اینا می خوان مروج مهدویت باشن؟

پشت پوستر رو هم ببینید: http://yaranshop.ir/upload/product/water...04faz3.JPG

هرگونه کپی برداری و تکثیر به هر نحو ممنوع است Huh

بابا نوریگا و ارکنار این رو با هزار زحمت ساختن و رایگان در اختیار مردم دنیا قرار دادن تا آگاه بشن!
شما دنبال استفاده از زحمات آنها برای معروف شدن خودتون هستید؟
حالا صبر کنید ببینید نتیجه کارتون رو .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، saleh_mgh ، فرشته ، Palazior ، bache shiye ، س.س.الف ، G.M ، minus1 ، nooromahdi ، semnani ، hadi.ah ، dideban ، زهرا خانم ، رضا میزانی ، انصارالمهدی ، یا ثارالله ، yashar_turk ، peimane ، Ronak ، حسنیه ، Ali Iliya ، saeidtaslimi ، من انقلابی ام ، The Truth ، Majid4mi ، AS53 ، sadegh313 ، سدرة المنتهی
۲۱:۳۹, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
برای من هم این طرز کار موسسه موعود هیچ وقت قابل درک نبوده. به هر حال از معدود موسسات فعال در این زمینه هست، اما ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، فرهاد ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، ضد ماسون ، idea ، س.س.الف ، G.M ، minus1 ، semnani ، من انقلابی ام ، Majid4mi ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی
۲۲:۵۷, ۴/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۲۳:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستان اگر آدرس سایتی که واسه دانلود گذاشه رو هم قرار بدن ممنون میشیم
شما نمیدونید کی ترجمش کرده موعود ترجمه کرده؟
به نظر من به موعود هم نمیشه زیاد خرده گرفت اونها دارن از این طریق موسسشون رو اداره میکنن و از این طریقه که میتونن هر ماه همایش بزارن انتشارات مستقل داشته باشن
ما اگر بتونیم از منابع دیگه دانلودش میکنیمSmileSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، ساقی ، saman151 ، حضرت عشق ، vahrakan
۴:۰۲, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
(۴/دی/۸۹ ۲۲:۵۷)ELENOR نوشته است:  دوستان اگر آدرس سایتی که واسه دانلود گذاشه رو هم قرار بدن ممنون میشیم
شما نمیدونید کی ترجمش کرده موعود ترجمه کرده؟

سلام

http://www.neshaneproject.mihanblog.com/

من از اینجا 2 قسمت اول رو دانلود کردم با زیرنویس

انگار زیرنویسشم کار خودشونه

به احتمال زیاد یک موازی کاری با موسسه موعود انجام دادن و هر دو روی زیرنویس یک مجموعه کار کردنHuh:s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، vahid1878
۱۷:۵۵, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #7

با عرض سلام و خسته نباشيد
به نظر بنده اگر موعود با گروه هاشم فيلمز همكاري كنه و بتوانند احادث شيعي و سني اسلامي را به فيلم تبديل بكنند غوغايي بزرگ در سراسر جهان به پا خواهد شد و آن وقت معني واقعي انتظار و دعا و عمل به واجبات ظهور انجام خواهد شد.

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، ضد ماسون ، علی 110 ، س.س.الف ، semnani ، انصارالمهدی ، Ali Iliya ، mofa
۱۶:۰۶, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام

من یکی از نویسندگان سایت نشانه ام . دوستان ما داشتیم مستند Phase 3 رو زیر نویس میکردیم که یه دفعه موعود کلش رو گذاشت .

تصمیم گرفتیم الان از خود موعود مستند رو تهیه کنیم و همون رو آپ لود کنیم .

به زودی تمام قسمت های مستند فاز 3 با زیر نویس در سایت نشانه :

http://neshaneproject.ir/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، idea ، minus1 ، semnani ، حضرت عشق
۱۶:۳۶, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۰۶)vavp نوشته است:  سلام

من یکی از نویسندگان سایت نشانه ام . دوستان ما داشتیم مستند Phase 3 رو زیر نویس میکردیم که یه دفعه موعود کلش رو گذاشت .

دوست من اگه موسسه موعود اونو ترجمه کرده و حالا به هر علتی داره می فروشه ، این کاره شما بر طبق جمله پشت کاور یعنی " هرگونه کپی برداری و تکثیر به هر نحو ممنوع است " مشکل داره و پیشنهاد می کنم انجام ندید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، Seyed Mohsen ، س.س.الف ، semnani ، Ali Iliya ، Majid4mi
۱۶:۳۹, ۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۶:۴۱ توسط vavp.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۳۶)abbas313 نوشته است:  
(۶/دی/۸۹ ۱۶:۰۶)vavp نوشته است:  سلام

دوست من اگه موسسه موعود اونو ترجمه کرده و حالا به هر علتی داره می فروشه ، این کاره شما بر طبق جمله پشت کاور یعنی " هرگونه کپی برداری و تکثیر به هر نحو ممنوع است " مشکل داره و پیشنهاد می کنم انجام ندید.

سلام

اولا این که از اون ها اجازه خواهیم گرفت در ثانی مگه موعود دنباله پوله ؟ واقعا یه فکر منافع مادیه ؟ این همه ما داریم در عرصه سایبر جون میکنیم هیچ سود مادی برامون نداشته و انتظار سود هم نداشتیم .

اگه واقعا موعود دنبال پوله باید به حالش تاسف خورد . در ضمن ماهنامه موعود برخی مقالات رو بدون این که اجازه بگیره داره منتشر میکنه خوش خرف خودش رو قبول نداره . حالا بذارید ببینم جواب ایمل چی میشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، semnani ، yashar_turk ، رضا میزانی ، Majid4mi ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا