تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما (/thread-9852.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - فدايي ولايت - ۲۵/شهریور/۹۱ ۲:۳۸

استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو[تصویر: smile.gif] چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!
اما،من عقیده دارم تنها کسی میتونه فکر آزاد تر و زندگی بهتری داشته باشه که یا هیچکدوم از سخنرانی های استادو گوش نکرده باشه،یا همشو گوش کرده باشه.کسی که بین این دو باشه،مثل من،زندگی براش سخت میشه
مثلا یارو میشینه بعد از گوش دادن به یکی از سخنرانی های استاد،یه فیلم سینمایی هالیوودی میبینه،به جای اینکه از فیلم و جلوه های ویژش و کیفیتش لذت ببره،فیلمو ول کرده و یه سره فکرش مشغول اینه که چهار تا نماد تو این فیلم پیدا کنه!
اما اگه اون شخص،دارای یکی از دو حالت بالا باشه،یا با خیال راحت از فیلم لذت میبره،یا با اطلاعات کامل،در حال تحلیل منطقی فیلمه و یا بالاخره ذهنش برای یه مدت طولانی مشغول نمیشه
من اسم افرادی که این وسط موندن(مثل خودم) رو گذاشتم "طعمه" !

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - pcyord - ۲۵/شهریور/۹۱ ۲۳:۰۸

(۲۵/شهریور/۹۱ ۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است:  استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو[تصویر: smile.gif] چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!
اما،من عقیده دارم تنها کسی میتونه فکر آزاد تر و زندگی بهتری داشته باشه که یا هیچکدوم از سخنرانی های استادو گوش نکرده باشه،یا همشو گوش کرده باشه.کسی که بین این دو باشه،مثل من،زندگی براش سخت میشه
مثلا یارو میشینه بعد از گوش دادن به یکی از سخنرانی های استاد،یه فیلم سینمایی هالیوودی میبینه،به جای اینکه از فیلم و جلوه های ویژش و کیفیتش لذت ببره،فیلمو ول کرده و یه سره فکرش مشغول اینه که چهار تا نماد تو این فیلم پیدا کنه!
اما اگه اون شخص،دارای یکی از دو حالت بالا باشه،یا با خیال راحت از فیلم لذت میبره،یا با اطلاعات کامل،در حال تحلیل منطقی فیلمه و یا بالاخره ذهنش برای یه مدت طولانی مشغول نمیشه
من اسم افرادی که این وسط موندن(مثل خودم) رو گذاشتم "طعمه" !

ما نصف سخنرانی هاشو گوش دادیم
خییلی از چیز ها رو متوجه شدیم که واقعا سوال واسمون بود
طعمه هم نشدیم
از زندگی لذت می بریم
والا ما زیاد با جلوه های ویژه و اینا حال نمیکنیم یا بیشتر با مفهموم سریال کار داریم چند تا چیز ضد دینی هم که در میاریم کلی به دین خودمون افتخار میکینم که اینجوری بعضی ها دارن احمقانه باهاش مبارزه میکنن
حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟
به قول استاد : هرکس از ظن خود شد یارمن

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - فدايي ولايت - ۲۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۷

نقل قول:حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟
به قول استاد : هرکس از ظن خود شد یارمن
برادر شما باید در شرایط قرار بگیری تا اینو درک کنی
من اون زمانی که اولین سخنرانی ایشون رو درباره شیطان پرستی گوش دادم،هیییچگونه اطلاعات قبلی یا زمینه ای نداشتم،حتی فکر نکنم اسم فراماسونری هم به گوشم خورده بود! حالا از شانس من،همون سخنرانی ای از ایشون رو گوش دادم که درباره نماد ها و این چیزا بودSmile و همونطور که گفتم دیگه موفق نشدم سخنرانی دیگه ای رو گوش بدم!
در صورتی که شما تو این حالت قرار نگرفتی!

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - pcyord - ۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸

اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد پارسال درمورد عرفان های نوظهور سخنرانی میکرد عباسی بهش گیر داده بود که چرا درمورد اینا حرف میزنه
حالا امروز رهبر هشدار اساسی داد درمورد عرفان های نوظهور در دانشگاه هااااااا
استاد رو عشقههههههه

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - عبدالرحیم - ۲۱/مهر/۹۱ ۱:۴۸

(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است:  اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد پارسال درمورد عرفان های نوظهور سخنرانی میکرد عباسی بهش گیر داده بود که چرا درمورد اینا حرف میزنه
استاد رو عشقههههههه

بسم الله الرحمن الرحیم
اول بگم بنده از دوستداران سخنرانی های استاد رائفی پور هستم ولی این مطلب شما می تونید بگید دکتر عباسی در
چه سخنرانی این مطلب را گفتند و کی بود سخنرانیش را بگذارید تا ببینیم .
اگر در مورد سخنرانی اقا گفتید یه جا هم اشاره به تولید نسل کرد که دکتر عباسی
حداقل اینو خودم شنیدم وپای سخنرانیش بودم که بالای 8 یا 9 سال داره میگه
من نمی دونم چرا بعضی دوستداران این دو استاد بزرگوار دنبال این هستند طرف مقابل را خراب کنند
هر کس در راه حق قدم بر دارد برای خدا و بنده خدا عزیز است و اگر روزی هر کس در مقابل حق بایستد
بندگان خدا مقابلش می ایستند .

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - pcyord - ۲۱/مهر/۹۱ ۱۴:۰۱

(۲۱/مهر/۹۱ ۱:۴۸)مهدی 313 نوشته است:  
(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است:  اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد رو عشقههههههه

بسم الله الرحمن الرحیم
اول بگم بنده از دوستداران سخنرانی های استاد رائفی پور هستم ولی این مطلب شما می تونید بگید دکتر عباسی در
چه سخنرانی این مطلب را گفتند و کی بود سخنرانیش را بگذارید تا ببینیم .
اگر در مورد سخنرانی اقا گفتید یه جا هم اشاره به تولید نسل کرد که دکتر عباسی
حداقل اینو خودم شنیدم وپای سخنرانیش بودم که بالای 8 یا 9 سال داره میگه
من نمی دونم چرا بعضی دوستداران این دو استاد بزرگوار دنبال این هستند طرف مقابل را خراب کنند
هر کس در راه حق قدم بر دارد برای خدا و بنده خدا عزیز است و اگر روزی هر کس در مقابل حق بایستد
بندگان خدا مقابلش می ایستند .

قصد تخریب دکتر عباسی رو ندارم و سخنان ایشون رو هم گوش میکنم
ولی وقتی داشتن به یه لهننی میگفن مگه مشکل الان ما عرفان های نوظهور هست و بعد هم به طور مستقیم گفتن که استاد داره کاره شیطان رو انجام میده !
کلیپشو بگردین پیدا میکنید

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - minoo - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۳:۵۹

سخنرانی های ایشون بعضی هاش برای من جالب هستش. البته نمی تونم انار کنم که از حرف های ایشون برای من خیلی مفید بوده.

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - S!lenced - ۱۱/آبان/۹۱ ۲۲:۱۰

فقط جا داره از دکتر علی اکبر رائفی پور تشکر کنم
نمیتونم حرف دیگه ای بزنم
فقط تشکر و دعای خیر بابت آگاه سازی جوونای ایران عزیز

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - كارمند پيمانی - ۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۴

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۱۲)MARTINI80 نوشته است:  سلام
این کلیپ تقدیم به طرفدارای استاد رائفی پور

MARTINI80Z@YAHOO
چرا نمیشه دید ؟Confused

RE: تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما - S!lenced - ۱۴/آذر/۹۱ ۲۲:۴۸

من که دانلودش کردم و مشکلی هم نداشت
موف باشید...