کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
من،تحقيقاتم تو حوزه فراماسونري و رفتن به سوي شناخت اون،با حرفاي استاد رائفي پور استارت خورد و به خاطر اونه كه من عضو تالارم! بچه ها ميدونستين استاد با اين همه معلوماتش تو اين زمينه،ليسانس حسابداري داره؟!؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱:۲۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم ا...
سلام
حرفای استاد همش مستندن، من بعد از دیدن و شنیدن حرفای ایشون نگاهم به کل در مورد فلسفه ی انتظار عوض شد، الانم تا جایی که میتونم سخنرانیاشون رو پخش میکنم، به هر کسی هم که دادم کلی تحت تاثیر قرار گرفته، ان شاا... خدا حافظشون باشه و به همه مون کمک کنه تا یه منتظر واقعی واسه آقامون باشیم...
التماس دعای فرج....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، كارمند پيمانی
۱:۲۶, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱:۲۷ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۰:۳۷)فدايي ولايت نوشته است:  بچه ها ميدونستين استاد با اين همه معلوماتش تو اين زمينه،ليسانس حسابداري داره؟!؟!

چیزی که به آدم ارزش میده مدرک نیست
دانشه.
دانش فقط از راه دانشگاه بدست نمیاد. مقدار خیلی خیلی کمیش از طریق دانشگاه بدست میاد. بیشترش از راه مطالعه کسب میشه.

نمونش خود من که بعد از امتحان هر درسی ذهنمو کاملا از اون درس خالی می کنمBig Grin آیا مدرکی که میگیرم بهم ارزشی میده؟ به هیچ وجه!! اما مطالعه متفرقه زیاد دارم و هموناست که داره به دانشم اضافه می کنه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، milad99 ، كارمند پيمانی
۱۳:۴۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #44

نقل قول:رائفی پور حرف می زنید انگار درباره یک انسان معصوم صحبت می کنید.
بعدش من هیچ حرفی که بی ادبی ازش برداشت بشه نزدم. گفتم زیادی متوهمه.
من چند تا سخنرانی هاشو که گوش کردم تاثیرش تو زندگی برام فقط لحظاتی تفریح و شاد شدن بود.
هر چی از غرب می بینه، براش نشانه است.
ببخشید اگه ایراد نداره. امام خمینی ساعت 9:33 وارد ایران شد. دقت کنید 9 و 33. انقلاب ما روز 22/11 پیروز شد. دقت کنید 11 و 22. پس انقلاب ایران کار فراماسئن ها بود؟؟؟!!! از هر چیزی میشه دو جور برداشت کرد.
سلام ، عرض کردم که باید با سند و دلیل صحبت کنید. بحث رو توی این تاپیک ادامه بدید و دلایلتون رو ذکر کنید تا جواب بدیم:
نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور

در ضمن حوزه ی نماد شناسی حوزه ی تخصصیه و اینطور نیست که هرجایی که اعداد 9 و 11 و... رو دیدید ربطش بدید به فراماسونری....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ANTI satan ، محمد667 ، milad99
۱۴:۲۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:یه جوری درباره رائفی پور حرف می زنید انگار درباره یک انسان معصوم صحبت می کنید.

با سلام

1- اگر شما با برخی از صحبت ها مشکل دارید این تاپیک جای نقد کردن نیست ، می تونید در تاپیک مربوطه نقد کنید ، این دومین بار هست که تذکر می دهم ، لطفاً رعایت نمایید

2- دوست خوبم ؛ توهین شاخ و دم نداره ، فکر کنم اگر تا الان کسی به شما متوهم می گفت یا از لحن مشابهی استفاده می کرد ، تا الان تاپیک رو زیر و رو کرده بودید ، پس لطفاً در ادبیاتی که به کار می برید دقت کنید و به دیگران احترام بگذارید

با تشکر Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، یا ثارالله ، Amir ، a.l.? ، فدک زهرا ، محمد667 ، ELENOR ، Havbb 110
۱:۵۳, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
با اینکه فقط دو تا از سخنرانیهای ایشون رو گوش کردم ، اما با افتخار میگویم : استاد رائفی پور
واقعا وجود چنین انسانهایی برای جامعه ی امروز ما بسیار ضروریست
البته امثال ایشون در کشور زیاد داریم
برای ازدیاد چنین انسانهای پاک و تاثیر گذار و مفید در کشور عزیزمون (دست به دعا شویم)
اقای رائفی پور عزیز اول از خدای بزرگ و معصومین و پیامبران بزرگوار خجالت میکشم و بعد از امثال شما (یک انسان بسیار مبارز)
برای جبران زحمات و سلامتی استاد یه صلوات که چه عرض کنم باید صد تا صلوات بفرستیم
کاش ما هم از قید و بند دنیا میومدیم بیرون و مثل استاد پرنده ای ازاد میشدیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، yamahdi-12 ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، كارمند پيمانی
۱۱:۱۲, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام
این کلیپ تقدیم به طرفدارای استاد رائفی پور

MARTINI80Z@YAHOO
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، فدک زهرا ، ANTI satan ، یا ثارالله
۱۹:۲۱, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #48

لطفا یکم توضیح بده درباره ی این ویدئو...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، MARTINI80
۲:۰۲, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول: لطفا یکم توضیح بده درباره ی این ویدئو...

سلام

یک کلیپ تقدیمی به آقای رائفی پور توسط دوستمون
MARTINI80

چند نکته

صدای موزیک بلند بود و باید کمتر می شد ، بهتر بود صحبت های جالب تر رو قرار می دادید ، البته این به ذوق و علاقه طرف بستگی دارد
یک جا از نوشته ها غلط املایی داشت (... فردی که مشکل جوانان را می شاسد ...)

ان شاء الله موفق باشید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Amir ، MARTINI80 ، فدک زهرا
۳:۰۰, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:
لطفا یکم توضیح بده درباره ی این ویدئو...
سلام
یه کلیپ برا استاد ساختم..کار اولمه...می خواستم یجوری زحمات استاد جبران کنم.اون به ما خیلی کمک کرده ولی ما برای ایشون کاری نکردیمBlush
آدم وقتی یه خواننده رو دوست داره کلی تبلیغ براش میکنه حالا چه برسه به استاد که این همه بهش مدیونیمDodgy
پایه باشین کارای قوی تر و بهتری هم میشه کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، Havbb 110 ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، milad99 ، help me
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]