تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مستند اخراج شدگان (Expelled) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html)
+--- موضوع: مستند اخراج شدگان (Expelled) (/thread-1563.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - bina88 - ۸/خرداد/۹۴ ۶:۱۶

نقل قول:دوست عزیز اون نظریه ای که ما تو دبیرستان خوندیم الان خیلی تغییر کرده اون قدر ها هم کشکی کشکی به اثبات نرسیده تازه جدیدا مطلع شدم ایت الله مشکینی کتابی درباره خلقت وتکامل دارند که این نظریه رو تایید میکنه دکتر رضایی اصفهانی که واقعا عالم کاملی هستند و به صورت تخصصی روی قران کارمیکنن نظریه تکامل رو تحلیل کردن: تئوری تكامل داروین

فرضیه داروین امروز با سوفسطائی گری سیر تکاملی اش را ادامه میدهد والا آدم همان آدم است که فرزند میمون بوده و نه طرح هوشندی وجود دارد و نه خلقتی از طرف یک خالق . در کل
این فرضیه بیشتر در حیطه الفاظ تغئیراتی کرده تا موجه تر از الفاظ استدلالی فرضیه داروین به نظر بیاید .

آیت الله مشکینی کتابی درباره خلقت و تکامل دارند و نه تصادف و تکامل . همچنین آیت الله رضائی اصفهانی مانند داروینیست ها انکار خلقت نکردند و از این نظر هیچ تائیدیه به این فرضیه نداشتند.

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - seyedali2 - ۲۰/تیر/۹۴ ۰:۲۸

به نام خدا
با عرض سلام
من با تمام احترامی که برای نظریه داروین قائلم با این نظریه مخالفم و برای مخالفتم دلیل دارم
اول بگم که من در دلایلم تعصبات مذهبی را کنار گذاشته ام
1. اگر فرضیه داروین صحیح بود هیچ وقت نمی اومدن برای نقدی که به آن نوشته شده است جایزه نوبل بدهند
در سال 1927 هنری بریگسون (Henri Bergson) موفق شد جایزه نوبل را به دلیل مقاله ی ضد داروینی اش کسب کند
http://www.icr.org/article/3383/

2. اگر طرفداران نظریه داروین از نظریه خود مطمئن بودن هیچ گاه دست به جعل فسیل نمی زدند (در اینترنت سرچ کنید)

3. نظریه داروین درباره ی چگونگی شروع حیات ضعیف است بر اساس داروینیسم به وجود آمدن اولین تک سلولی فرآیندی تصادفی بوده که بر اثر برخورد صائقه به عناصر شکل گرفته است
اما ما امروزه می دانیم که برای تشکیل هم چین سلولی ( با قابلیت تکثیر و به قول خودشان تکامل) نیاز به 250 پروتئین می باشد و احتمال تشکیل تصادفی آن یک تریلیون تریلیون تریلیون تریلیون تریلیون تریلیونم می باشد (مستند اخراج شدگان را ملاحظه بفرمایید)

4. در نظریه داروین چگونگی پشرفت عقل و شعور نادیده کرفته شده است به عنوان مثل چگونه از میمون با ضریب هوشی پایین انسانی به وجود می آید که می تواند موشک بسازد یا برق را کشف کند!

5. به تمام دوستان ( موافق و مخالف) تماشای مستند unlocking the mystery of life را پیشنهاد می کنم (اگر لینک خواستید بگید)

6. مطالعه مقالات زیر:

http://humansarefree.com/2013/12/9-scienctific-facts-prove-theory-of.html

http://thetruthwins.com/archives/44-reasons-why-evolution-is-just-a-fairy-tale-for-adults

نکته پایانی: نظریه داروین موافق ها و مخالف های زیادی دارند و هر یک برای موافق یا مخالف بودن خود دلایلی دارند این به شخص بر می گردد که این فرضیه کاملا اثبات نشده را بپذیرد یا رد کند.

یه نکته دیگه: با این که طرفدار این نظریه نیستم ولی این نظریه وجود خداوند رو نفی نمی کنه

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - wedding - ۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۳۹

سلام.روزتون بخیر
جالب بود مطالبتون.

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - عدالت - ۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۱۰

به نام خدا

آنجا که آمریکاست و به شیطان بزرگ مشهور!!!! ولی دوستان متاسفانه در برخی از دانشگاه های کشور خودمان هم، با اساتید مومن و انقلابی برخوردخوبی نمیکنند و به نوعی آنها را تمسخر میکنند و مافیای اساتید سکولار و ضد مذهب یا بهتر بگویم کافر، به نوعی اساتید معتقد را بایکوت میکنند و به حاشیه میرانند.

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - armangarayan - ۲/تیر/۹۵ ۱۴:۳۴

ارادتمند همه زحمت کشان این عرصه

به نظرم اونی که خواب هست رو چه با بمب چه با یه تلنگر کوچیک می شه بیدارش کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده رو نمی شه.

بابا یارو اومده خودش می گه این نظریه تکامل رو شیطان مطرح کرده از طریق ما و ابلیس اصرار داره که ما اینو تو ذهن های شما جا بندازیم. بعد متاسفانه متاسفانه توی همین فروم کوچیکی که داره تبلیغ ارباب مظلوم ما حضرت بقیه الله الاعظم (روحی فداه) رو می کنه اومده هی خودشو به در و دیوار می زنه که چون تو دانشگاه ما تدریس می شه پس تکامل وجود داره (نه داداش من چون تو دانشگاهتون وجود داره نباید منکر عدم وجود شی بلکه باید دو دستی بزنیم تو سرمون که نظریه شیطان داره تو دانشگاه های یک حکومت اسلامی به صورت علمی تدریس میشه). به خاطر اینه که می گم اربابمون مظلومه دادا.......

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - irantrn - ۲۳/مرداد/۹۵ ۲۱:۳۸

(۲۰/اسفند/۸۹ ۱۷:۲۴)seyyedi نوشته است:  دوستان سلام

نكته اي رو لازم ميدونم در مورد اين مستند بگم

مستند از لحاظ تكنيك ساخت واقعا خوب عمل كرده و به همين دليل در حين اينكه داروينيزم رو به چالش ميكشونه و ذهن شما رو به اون سمت مي بره ، گوشه چشمي به مسئله هولوكاست مي اندازد كه بايد توجه داشته باشيد

علي علي
مرسی از این متن

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - as2017 - ۱۳/دی/۹۶ ۵:۳۰

سلام
میشه لطف کنید و یه تعریف و توضیح علمی از طرح هوشمند بیان کنید ؟ من متوجه این مفهوم در مستند نشدم

و یک سوال دیگر

این حرفی که بیان میکنم درسته ؟

تکامل همون فرگشت نیست..چون تکامل به معنای کامل تر و بهتر شدنه ..اما تغییراتی که در فرگشت رخ میده لزوما به معنای کامل تر شدن نیست ؟

طراحی سايت شرکتی

پاسخ به: مستند اخراج شدگان (Expelled) - imaneavare_59 - ۲۳/دی/۹۶ ۰:۲۵

(۱۳/دی/۹۶ ۵:۳۰)as2017 نوشته است:  سلام
میشه لطف کنید و یه تعریف و توضیح علمی از طرح هوشمند بیان کنید ؟ من متوجه این مفهوم در مستند نشدم

و یک سوال دیگر

این حرفی که بیان میکنم درسته ؟

تکامل همون فرگشت نیست..چون تکامل به معنای کامل تر و بهتر شدنه ..اما تغییراتی که در فرگشت رخ میده لزوما به معنای کامل تر شدن نیست ؟

طراحی سايت شرکتی

سلام بر فرگشت جان عزیز! نفست بشم حداقل 5000 ساله که بشر مینویسه آخه چه جوری باید بفهمیم فریبمون دادنو میدن، یعنی ی مورد فرگشت نباید تو این 5000 سال ثبت میشد؟ به خودمون و به قرآن برگردیم...