![]() |
|
احادیث اخلاقی و عبادی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: احادیث اخلاقی و عبادی (/thread-15654.html) |
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۲/فروردین/۹۴ ۱۴:۵۲ مَن صَبَرَ عَلَی طاعَةِ اللهِ عَوَّضَهُ اللهِ سُبحانَهُ خَیراً مِمّا صَبَرَ عَلَیهِ.
امام علی علیه السلام ![]() هر که بر طاعت خدا شکیبا باشد، خداوند سبحان بهتر از آنچه صبر کرده به او می دهد. غررالحکم ح3485 ص184 پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۳/فروردین/۹۴ ۱:۲۵ إذا شَتَمَ أحَدُكُم أخاهُ فلا يَشتِمْ عَشِيرَتَهُ ، ولا أباهُ ، ولا اُمَّهُ ، ولكنْ لِيَقُلْ إن كانَ يَعلَمُ ذلك : إنّكَ لَبَخِيلٌ ، وإنّكَ لَجَبانٌ ، وإنّكَ لَكَذُوبٌ ، إن كانَ يَعلَمُ ذلكَ مِنهُ . حضرت رسول اکرم صلى الله عليه و آله و سلّم ![]() هرگاه يكى از شما برادرش را دشنام میدهد ، نبايد به ايل و تبار او و پدر و مادرش دشنام دهد ، بلكه بگويد : تو بخيلى ، تو ترسويى ، تو دروغگويى ! به شرط آن كه بداند او واقعا چنين است . كنز العمّال : 8134
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۴۷ لايَنبَغى لِمَن لَم يَكُن عالِما أَن يُعَدَّ سَعيدا
امام صادق عليه السلام ![]() كسى كه بهره اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند. تحف العقول ص364 پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۲۲ لا تقوم الساعة حتى تمتلا الارض ظلما و عدوانا، قال ثم یخرج رجل من عترتى او من اهل بیتى یملاها قسطا و عدلا كما ملئت ظلما و عدوانا
حضرت رسول اکرم صلى الله عليه و آله و سلّم ![]() قیامت بر پا نمیشود تا آن زمانى كه زمین پر از ظلم و ستم گردد، سپس مردى از عترت یا اهل بیت من قیام میكند و زمین را پر از قسط و عدل میسازد آن گونه كه ظلم و ستم آن را پر كرده بود مستدرك احمد، جمله 3، ص 36. پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۶/فروردین/۹۴ ۱:۴۰ اَلتَّوبَةُ حَسَنٌ وَ لكِن فِى الشَّبابِ اَحسَنُ
حضرت رسول اکرم صلى الله عليه و آله و سلّم ![]() توبه زيباست، ولى در جوانی زيباتر . نهج الفصاحه ص578 ، ح2006 پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - مجنون العباس - ۱۶/فروردین/۹۴ ۱۵:۱۶ بسم الله الرحمن الرحیم امام حسن مجتبی (علیه السلام)فرمودند: مادرم رادیدم که درنیمه شب مومنین رادعا میکندوبرای خودش دعا نمیکند گفتم مادرجان چرابرای خودت دعا نمیکنی؟؟؟ مادرم حضرت زهرا فرمودند: پسرم اول همسایه سپس خانه بحارالاانوار43/82 صلوات
![]() پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۹/فروردین/۹۴ ۱۱:۵۱ - عندَ وفاتهِ - : اللّهَ اللّهَ فـي جِـيرانِكُم فإنَّهُم وَصيَّةُ نَبيِّكُم ، ما زالَ يُوصي بِهِمْ حتّى ظَنَنّا أنَّهُ سَيُوَرِّثُهُم . امام على عليه السلام ![]() - در هنگام وفات- : خدا را ، خدا را درباره همسايگانتان كه آنان سفارش شده پيامبر شمايند . آن حضرت صلى الله عليه و آله و سلّم پيوسته درباره همسايگان سفارش مىكرد چندان كه گمان برديم آنها را ارثبَر قرار خواهد داد . نهج البلاغة : الكتاب 47
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۰/فروردین/۹۴ ۰:۴۶ «ما شیعتنا الا من اتقی الله و اطاعه و ما کانوا یعرفون الا بالتواضع والتخشع و اداء الامانه و کثرة ذکر الله والصوم والصلاة والبر بالوالدین و تعهد الجیران من الفقراء و ذوی المسکنة والغارمین . . .» . امام باقر علیه السلام ![]() شیعه ما نیست جز کسی که پروای خدا دارد و او را پیروی کند، شیعه ما را نتوان شناخت جز با تواضع، افتادگی، ادای مانت بسیاری ذکر خدا، روزه، نماز، نیکی با پدر و مادر، رسیدگی به همسایگان نیازمند و مستمند و بدهکاران . . .
تحف العقول، ص 295 .
پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - مجنون العباس - ۲۰/فروردین/۹۴ ۲۲:۴۹ بسم الله الرحمن الرحیم حضرت زهرا(سلام الله علیها)فرمودند: هرکس عبادت های خالصانه اش را نزد خداوند بفرستد خداوند بهترین مصلحت ها رابراو می فرستد مجموعه ورام-ج2/108 صلوات
![]() پاسخ به: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۱/فروردین/۹۴ ۶:۵۶ بسم الله الرحمن الرحیم
أعظَمُ الناسِ حَقّا على المرأةِ زَوجُها ، وأعظَمُ الناسِ حقّا عَلَى الرَّجُلِاُمُّهُ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم : بزرگترين حقّ را بر زن ، شوهر او دارد و بزرگترين حقّ را بر مرد ، مادر او دارد . كنز العمّال : 44771 سلامتی مادرامون صلوات |