![]() |
|
ما را چه میشود؟ فقط لحظاتی به این عبارات بیاندیشیم!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +---- بخش: سایر موضوعات اصول عقاید شیعه (/forum-68.html) +---- موضوع: ما را چه میشود؟ فقط لحظاتی به این عبارات بیاندیشیم!!! (/thread-23746.html) |
ما را چه میشود؟ فقط لحظاتی به این عبارات بیاندیشیم!!! - علی 110 - ۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۳۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام خودم و شما را تنها به اندیشیدن به این سخنان دعوت میکنم حداقل اندکی صادقانه با خود بیاندیشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! استادِ استاد با خودشان در سن 22 سالگی گفته اند: نقل قول: 800x600 از مهمترین مصادیق ذکر و یاد خدا چیست؟؟؟ وَ أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْري (14-طه) نماز اقامه کن برای ذکر و یاد من!!!! نشانه ی علم واقعی چیست؟ و نشانه ی عالمان واقعی چیست؟ َ إِنَّما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماء(فاطر- 28) حقيقت چنين است: از ميان بندگان خدا، تنها علما از او مى ترسند (28) نشانه ی علم نافع و حقیقی ادراک واقعی عظمت خداست که نتیجه ی آن خشیت از مقام عظمت پروردگار است!!! همه شنیدیم که روایت داریم نماز معراج مومن است حالا خداوکیلی با نماز به معراج میریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر نه یا روایت غلط است نعوذاً بالله یا نماز ما نماز نیست و ایمان ما ایمان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه ما چه قدر از عمرمون باقی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا توفیق بده تا یکم راست بگیم خدا یکم محبتش رو حقیقتاً به دل ما بیاندازد تا او را حقیقتاً بخواهیم تا اندکی از آثار حقیقی ایمان در ما هم پیدا بشه به حق 14 معصوم استدعا دارم به این فرازها اندکی بیاندشید! علی 110 برای مدتی در تالار حضور ندارد دلیل عدم حضور: گفتند: امام زمان عالمِ ناقل نمی خواهند، عالمِ عامِِل می خواهند! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. خواهران و برادران ایمانی حقیقتاً التماس دعا دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس از خواندن این اگر خواستیم تکانی بخوریم این دو تاپیک مفید است إن شاء الله... درست کردن ایمان و اصلاح قلبم را از کجا شروع کنم؟ (پست ویژه) راه اینکه خدا به ما حکمت بده چیه؟(مقاله ی فوق ویژه و کاربردی پاسخ به: ما را چه میشود؟ فقط لحظاتی به این عبارات بیاندیشیم!!! - mohebALI - ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۳۱ نقل قول: چرا وقتى به نماز مى ايستم با اينكه يقينا خود را در مقابل حق - جل و علا - قرار مى دهم هيچ تأثيرى و تفاوتى و تغيير حالى در خود نمى يابم؟ |