![]() |
|
درباره ترجمه مستند ها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: درباره ترجمه مستند ها (/thread-24813.html) |
درباره ترجمه مستند ها - سینا ع - ۱۱/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۵ با سلام به تمام دوستان من سینا هستم و این اولین پست من هستش و این پست یه پست پیشناهادی به دوستانی هست که در کار ترجمه نقش دارن و مستند ها رو ترجمه میکنند اولا با تمام وجود ازشون کمال تشکر رو دارم به خاطر فعالیتهاشون هیچ انتقادی هم ندارم! جز یه پیشنهاد اون هم این هستش کاش یه قسمت برای معرفی و نظرسنجی بزارین که مستند های رو که به زبان اصلی هست رو معرفی کنیم و یه چند نفر از کسانی که داری صلاحیت کافی هستن مستند رو تایید کنن و دوستتان مترجم اونو ترجمه کنن با تشکر سینا پاسخ به: درباره ترجمه مستند ها - L.H - ۱۴/آذر/۹۲ ۱۱:۵۱ من نمی دونستم این رو کجا بنویسم، یعنی هر چی سرچ زدم هم به چیزی نرسیدم. شاید یک تاپیک با این عنوان هست، شاید هم باید زده بشه: مترجم هایی که آمادهء همکاری هستند، اینجا اعلام کنند. به هر حال من آمادهء همکاری در بخش ترجمه ام. |