تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ (/thread-25503.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - anti - ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۰:۴۵

دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت

پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم هاSmile

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - Patriot - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۰۰

الان که دیگه خدمت مقدس من تمام شده میگم آری ی ی
همه باید برن مثل من مرد بشنBig Grin

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - علی الهادی - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۱

به نظر من نیازی نیست حتما به مدت دو سال از جامعه جدا بشی و در یه پادگان زندگی کنی . به جای این کار میشه از مدارس و دانشگاه های شهر ها در مواقعی که تعطیل و خالی از محصل هستن برای آموزش های نظامی استفاده کرد یا اصلا چرا راه دور بریم . وقتی میشه به مدت دو سال یا بیشتر به دانش آموزان دبیرستانی آموزش های منظم و غیر فشرده داد (همون کاری که بسیج دانش آموزی انجام میده) دیگه چه نیازی به سربازی هستش

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - sadegh-a - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۳۲

.

من خدمت رفتم ولي واقعا دو سال از عمرم حروم شد ، اونم از بهترين سال هاي عمرم كه میتونستم بيشترين پيشرفت رو تو اين مدت داشته باشم .
تو اين مدت كلي موقعيت شغلي درست حسابي از دستم پريد . Sad
حالا الان بیا بگرد دنبال کار .
کلا اگه خدمت نبود فرصت شغلی هایی که تو دوران دانشجویی میومد رو هیچ وقت از دست نمیدادم .

جدا از تجربيات و شوخي هاي دوران خدمت ، چيز زيادي دستگير آدم نميشه .

تو ارتش كه باشي ياد ميگيري نبايد رحم كرد . و خلاصه اینکه سنگ دل باشی .
ياد ميگيري كه حق نخوري ، حقتو ميخورن ...
وديگر هيچ

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - Eastern Boys - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۳۸

آقا من بهمن ماه خدمتم تموم شد!
راستش سربازی درکل خوبه فقط آموزشیش سخته
بقیش همه عشق و حالهBig Grin
مخصوصا واسه لیسانسه ها و بالاتر

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - مهدی2012 - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۰۳

نقل قول:پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم ها[تصویر: happy.png]
واقعا...........!!! انشاءلله که رای بیاره!!Wink

به نظر من،،، که اصلا مهم نیست،،،،Wink سربازی کم بشه خیلی خوبه... مثلا 5 ماه بشه!!!
کی بیکاره 2 سال بره سربازییییییییییییییییییییییییییییییی!!! بعد میگن چرا دیر ازدواج میکنید... SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - ندا دهنده - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۸

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۳۸)Eastern Boys نوشته است:  آقا من بهمن ماه خدمتم تموم شد!
راستش سربازی درکل خوبه فقط آموزشیش سخته
بقیش همه عشق و حالهBig Grin
مخصوصا واسه لیسانسه ها و بالاتر
سلام با توجه به مدت سربازی و آموزش ها و فعالیت هایی که در این مدت انجام میشه ،به نظر من این مدت زیاد هست ،زیرا از کل مدت سربازی فقط نزدیک دو ماه از آن به آموزش اختصاص دارد (مهم ترین و اساسی ترین بخش) و مابقی بیشتر برای فعایت های نیمه مهم اختصاص داده میشود ،که حتی بر روی سرباز های وظیفه تاثیر منفی میگذارد ،شاید بهتر بود این مدت دو ساله به 6 ماه کاهش می یافت و در عوض مدت آموزش به 5ماه افزایش پیدا میکرد و مابقی برای فعایت های دیگر در نظر گرفته می شد و در عوض به مانند برخی از کشور ها برای حفظ آمادگی مردم برای جنگ هر از چند سالی به مدت بیست الی سی روز افراد برای یاد آوری آموزش ها به خدمت فرا خوانده می شدند.
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQ_WAd5-gQ9w1u2NCNO8GQ...UA9rEoSolU] [تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSwFkDYpGHvFD53UawGzYl...NQDztgesjQ] [تصویر: images?q=tbn:ANd9GcT8plgHePaAKB1P2-lMwil...rjBiqHqIDd]
(نکته :بسیاری از جوان ها پس از فارغ تحصیل شدن به مدت یک الی دو سال مهلت استخدام دارند تا سنشون زیاد بالا نرفته باشه اما خدمت باعث میشه این موعد بگذره و سن افراد از بیست و سه سال رد بشه .)

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - navid-313 - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۹

متاسفم که میبینم تعداد آرای " آری " بیشتر هست !!
سربازی خیلی مذخرف هست و یا حداقلش تو ایران باید زمانش رو کم کنن ! یا مثله خیلی از کشورهای دنیا آموزش سربازی رو از دوران دبیرستان شروع کنن و هر از چندگاهی دوهفته دوهفته ببرن یه جا آموزشون بدن نه اینکه 21 ماه دقیقا تو زمانی که جوون داره برا زندگیش تلاش میکنه تا بتونه زندگیش رو شروع بکنه باید بره 21 ماه رسما علاف بشه و هیچی جزئ آبدارچی گری یاد نگیره

من ماه دیگه سرباز هستم متاسفانه ، البته میرم مثله یک مرد خدمت میکنم میام ولی اصلا راضی نیستم و اون دنیا یقه شون رو میگیرم اگه وقتم حرووم بشه
Smile

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - درست پسند - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۱۲

(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۰:۴۵)anti نوشته است:  دوستان موافقید با سربازی اجباری؟
سلام

حذف سربازی اجباری ممکن نیست، و آن کشورهایی هم که سربازی اجباری ندارن خیالشون از داشتن سرباز راحته.

مثلاً آمریکا. توی مستند فارنهایت 9/11 می‌بینیم که در بسیاری از شهرهای کوچک آمریکا وضعیت به گونه‌ای است که تنها شغل ممکن برای بسیاری از مردم ملحق شدن به ارتش است. پس با اینکه عضویت در ارتش داوطلبانه است، در عمل مجبور به اینکار هستند(لینک دانلود آن تکه از مستند که هم زیرنویس فارسی و هم زیرنویس انگلیسی داره، و البته شما که از من واردترینSmile، برای کسانی که ندونن میگم، با یک Player خوب مثل VLC میشه زیرنویسش رو برای نمایش انتخاب کرد).

به قول استاد معتضد: "اگر ما از داخل این مملکت سرباز نیاریم از کجا بیاریم؟ بریم جوانهای کشورهای دیگه رو بیاریم از ما دفاع کنن؟"

ویرایش: دیدم مثل اینکه این یادم رفته بودBlush داشتن سربازان پرتعداد از بزرگترین نقاط قوت هر نیروی نظامی هست، و نیروی نظامی قوی هم بزرگترین عامل راه نیفتادن جنگ هست.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۱)علی الهادی نوشته است:  وقتی میشه به مدت دو سال یا بیشتر به دانش آموزان دبیرستانی آموزش های منظم و غیر فشرده داد (همون کاری که بسیج دانش آموزی انجام میده) دیگه چه نیازی به سربازی هستش
البته بسیج، به این صورتی که الآن هست، خیلی ضعف داره.
از وقتی تو بسیج حلوا خیرات کردند(مثل سه ماه کسر خدمت) هرکسی وارد آن شد و باعث شد اونی که زمان جنگ بود نباشه.
اگر بسیج بخواد تمام افراد رو، حتی اونهایی که اعتقادی به آرمانهای انقلاب ندارن رو آموزش بده و بر اونها سخت بگیره، آیا قدرتش رو داره؟
منظورم اینه که نمیتونه کسی رو مجبور کنه که حرفش رو گوش بده، مدلش اینطوریه و برای اون کار نیست، بسیج مال داوطلب‌هاست، خارجی‌ها بیشتر مواقع به بسیج میگن نیروهای داوطلب!

البته قسمتی از این مطالب رو قبلاً در تاپیک خطر افزایش تجرد قطعی در جامعه! نوشته بودم و الآن یه جورایی کپی کردم.Blush

RE: سربازی اجباری،آری یا خیر؟ - سرباز سید علی - ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۰

من با سربازی مخالفم چون سن ازدواج رو بیشتر از دو سال بالا میبره
مثلا کسی که داره درس میخونه اگر بخواد ازدواج کنه با خودش میگه بعد درس تازه دو سال علافم پس ازدواج در بهترین حالت میوفته بعد از سربازی و درس اما اگه نباشه همون موقع درس خوندن خیلی راحت تر این کارو میکنه
حالا 2 سال از بهترین سالهی عمر یه جوونو دارن میندازن دور دیگه داستانش جداس

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۱۲)درست پسند نوشته است:  حذف سربازی اجباری ممکن نیست، و آن کشورهایی هم که سربازی اجباری ندارن خیالشون از داشتن سرباز راحته.

البته بسیج، به این صورتی که الآن هست، خیلی ضعف داره.
متاسفانه حرفتون در مورد بسیج درسته
ولی بازم به نظر من باز هم مملکتی که یه سپاه داره یه ارتش یه بسیج دیگه خدمت سربازی همچین درس نیس تازه اونم به این ضایعی که هیچکی رو نمیندازن شهر خودش یا حداقل نزدیک محل سکونت اونم با این مدت طولانی با این وضع درب و داغون
در مورد غیر ممکن بودنش هم نظری ندارم چون باید از یه سری چیزهای حکومتی خبر داشت که ندارم Heart