تالار گفتگوی بیداری اندیشه
خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: خانواده (/forum-73.html)
+--- موضوع: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ (/thread-27467.html)

صفحه: 1 2

خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - mahpare - ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۳

(۶/شهریور/۹۱ ۲۱:۵۸)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی

10- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه .

این یک شرط از شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی است.

دوستان، من تو این بخش مشکل اساسی دارم.و چون خدا خیلی رو این موضوع حساسه این قضیه اذیتم میکنه.

میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم.

شما چه طور در مقابل پدر و مادرتون خاضع وخدمت گذارید به طور بسیار ویژه ؟؟؟

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - Mitsonary - ۱۷/مرداد/۹۲ ۰:۲۶

هرچی گفتن بگید چشم در چارچوب اسلام و شرع!Blush
هرچند هم که اگر غیراسلامی هم حرفی زدند ، نباید حرمت رو شکست...Smile
پدر من جانباز ، موجی هستند ، گه گاه دیدید سر جزئی ترین مسائل ما رو گرفتند به باد کتک!Blush خلاصه چه کنیم؟! یه پدر که بیشتر نداریم ، ما هم سکوت پیشه می کنیم ، ببینیم اون دنیا چی میشه! خدا خودش صافو صوف می کنه باهامون!Blush

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - ترنم - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۸

(۱۷/مرداد/۹۲ ۱:۰۲) نوشته است:  خیلیی عالی بود. خوش به حالتون که ایمان قوی ای دارید.

منم گاهی سکوت میکنم اما سکوتم بیشتر لج پدر مادرم رو درمیارهBlush

خب بستگی داره شما چطوری سکوت کنی!!!Smile

مثلا ی وقتایی پدرو مادر ی چیزی میگن و متاسفانه بچه ها عصبانی میشن.به جای اینکه به قول دوستمون سکوت کنند ی طوری رفتار میکنند که معلومه عصبانیه.

مثلا:ی جوری راه میرن و محکم پاهاشونو رو زمین میذارن یا تو دلشون ی چیزایی از عصبانیت میگن که پدرو مادر از این رفتار ناراحت میشن.

البته ما میدونیم شما همچین رفتاری ندارید.کلی عرض کردم

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - sarallah - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۰:۳۴

سلام.
مهمترین کار اینه که بخوایم خاضع باشیم پس الان که شما دوست دارید رفتارتونو تغییر بدید بیش از نصف راه رو رفتید.

برای این کار هم راه میانبری وجود داره:
و اون هم شکستن غرور در مقابل پدر و مادره.
مزیتی که این راه میانبر داره اینه که هم خیلی زود جواب میده و هم تاثیرش طولانیه.

منظورم از غرور هر کاریه که پدر و مادر ازتون میخوان و شما دلت نخواد اونو انجام بدی.
و یا بعضی وقت ها که فکر میکنیم دارن به ما زور میگن ولی ما از سر غرور و لجبازی نمیخوایم انجام بدیم.
و یا حتی بعضی کارها که ادم فکر میکنه از سر خجالت هست ولی در اصل به غرور برمیگرده.مثل بوسیدن دست پدر و مادر.

هر وقت چنین فرصت هایی رو گیراوردید فرصت رو از دست ندید و سریع بشکنیدش!Smile و می بینید که این راه چقدر زود جواب میده و چه تاثیر باور نکردنی در رفتار و اخلاق ادم داره.

اما در باره ی اون مورد دوم:
هر بار دیدید پدر و مادر حرف هایی میزنن و یا کارهایی میکنن که موجب ناراحتی شما میشه،بهترین راه در وهله ی اول سکوت همراه لبخنده(البته نه هر لبخندی) و بعد از اینکه از اون موقعیت خارج شدید و عصبانیت و احساس بدتون کم شد در مورد اون موضوع با ارامش و اخلاق خوب باهاشون صحبت کنید.

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - Night moans - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۹

بسم الله الرحمن الرحیم

من نمیگم خیلی خوبم در رفتار با پدرو مادرم ولی از وقتی چند حدیث درباره رفتار با والدین و مخصوصا مادر رو خوندم خیلی بهتر شدم / مخصوصا با مادرم

فقط کافیه که نخوای ناراحتشون کنی/ همین

وقتی این مسئله براتون ارزش بشه و اولویت پیدا کنه اونوقت رفتارهاتون همه بر اساس این عقیده شکل میگیره

من این مسئله برام واقعا واقعا مهمه / یعنی اگه ناراحتشون هم بکنم سعی میکنم به هر طریقی شده از دلشون دربیارم.

اگه مسئله ای رو مطرح کردند که به نظرتون منصفانه نبوده! یا شما با اون عمل یا حرف موافق نبودید اولین راه سکوته ولی چرا دروغ! من خیلی کم سکوت میکنم / اما حرفمو با عصبانیت نمیگم، یه جوری با خنده و ... کلا سعی میکنم فضا رو شاد میکنم، که از جو اولیه فاصله بگیره

-------------------------

اینم یه تجربه که میتونه مفید باشه:

من یکی از دوستانم کلا تحملش کنه / البته به ناحق حرف نمیزنه / و در بیشتر اوقات هم
حق با ایشونه برای همین وقتی والدینش حرف ناحقی میزنند به قولی سریع جوش میاره

ایشون این روش رو در مورد خودش اجرا کرد و خوب هم جواب داد:
پیش خودش نذر کرد "هر بار" با مادرش یا پدرش بد برخورد کرد یا صحبتی کرد که باعث دلخوری اونها شده 500 تا صلوات بفرسته / اینو چندین سال پیش با خودش عهد کرد / تاثیرش بی نظیر بود، اصلا از این رو به اون رو شد

بهش میگن: "معجزه صلوات"
Heart

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - Havbb 110 - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۶

بنده حرفی برای گفتن ندارم توی این تاپیک چون خودم خیلی عامل به این امر نیستم. ولی یه نکته ای رو یکی از اساتید گفت که به دلم نشست گفتم اینجا بنویسمش شاید به دردتون بخوره:

بهونه ی بعضی ها برای بی احترامی به پدر و مادر اینه که پدر و مادر سر فلان مسئله اعصاب ما رو خورد کردند یا ما رو ناراحت کردند و باعث شد اینطوری برخورد کنیم.
خب عزیز من ، خدا وقتی گفته احترام پدر و مادر رو نگه دار منظورش دقیقا همون موقعی بوده که عصبانی هستی! وگرنه وقتی کاملا راضی هستی و مهربون هستند و نازت میکنن که احترام گذاشتن هنری نیست.

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - Night moans - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۴

بسم الله الرحمن الرحیم

اینو هم بخونید / منظورم همه خواننده های پست شما هستند خودم هم اول از همه

خاک پای پدر و مادر باشید

در مورد تعداد صلوات هم، چی بگم؟ تا شیرینی و اثراتش رو خودتون نچشید چیزی نمیشه گفت/ اونوقته که 500 تا کمم میشه.

شما هم ماشاء الله روحیتون خوبه با این شیوه جواب دادن / پس استعداد دارید که فضا رو عوض کنید / جدی میگمHeart

اول از مادر شروع کنید بعد پدرتون / بیچاره باباهاConfused

یهو که آدم نمیتونه مثبتِ مثبت بشه یواش یواش

اینم ببینید

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - Night moans - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۵

بسم الله الرحمن الرحیم

پدر و مادرا سریع دلشون به رحم میاد / کافیه ببینن رفتارتون در حال تغییره /

بعضی وقتا زمانیکه اصلا انتظارشو ندارن یهو با یه کار خوبتون سورپرایزشون کنید / مثلا همین الان! / باعث تعجبشون میشه ولی اگه دلخورم باشن از یادشون میره

"""یواش یواش کارای خوبمون رو جایگزین رفتارهای نامناسب کنیم همینطور ادامه بدیم کم کم اونا کمرنگ میشن و از خاطر محو."""

نگران نباشید ... حال رو بچسبید و آینده رو ببینیدAngel

مراقب خودتون و خوبیهاتون باشید /

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - ilidin - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۷

بسم الله

جانا سخن از زبان ما میگویی

خداییش چیزیه که اکثر افراد بهش مبتلان نوجوون و میانسالو جوونم نداره

قبل آشنایی با این سایت خوب و افتادن تو این مسیر که اصن داغون بودم

من هر وقت بی ادبی میکنم بعدش کلی پشیمون میشم اصلا میترسم برم سمت نماز ولی بعد نماز به دو کس پناه میبرم که هم شفاعت منو پیش پدر و مادرم بکنن هم پیش خدا . من خودم رو دم در بهشت تصور میکنم ( کلی خودمو تحویل گرفتم Big Grin) و امام علی (ع )و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو دو طرفش پیش خودم میگم اگه موقع رد شدن اونا منو نگاه نکن و بگن برو بهشت ولی ما ازت راضی نیستیم یا با غضب بهم نگاه کنن چیکار کنم بگن تویی که هی محرما حسین حسین میگی نباید خودتو شبیه اونا میکردی
برا همین همیشه اونا رو بعد نماز شفیع قرار میدم ازشون میخوام از دل پدر مادرم در بیارن و خدا را شاهد میگیرم همیشه جواب داده و دوباره روابط خوب شده و تواناییم به کنترل خودم بیشتر
برا پدرم امام علی (علیه السلام) و برا مادرم حضرت فاطه (سلام الله علیها)

البته بعضی وقتا که یه مقدار به خودم حق دادم انگار تا یکی دو روز اصلا شفاعت نمیکنن

RE: خدمت گذار و خاضع هستید در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه ؟ - منجی - ۱۸/مرداد/۹۲ ۰:۵۶

سلام.
به نظر من باید به پدر و مادر و نظراتشون احترام گذاشت
امام صادق(علیه السلام) فرمود: روزی حضرت موسی در حال مناجات با پروردگارش مردی را در سایه ی عرش الهی دید.
پرسید: پروردگارا! این کیست که عرش تو بر او سایه افکنده است؟
فرمود: او کسی است که نیکوکار به پدر و مادر خود است و اهل سخن چینی نیست.(مفاتیح الحیاة)

درسته سخته؛ بعضی وقتا نظراتشون با ما فرق دارده بلاخره اونها طرز فکرشون با دنیای امروز خیلی هم همخونی نداره ولی ما باید وظیفه مونو انجام بدیم.حتما هم نباید همه رو انجام بدیم میتونیم خیلی مؤدبانه گوش بدیم به حرفاشون و جوری که ناراحت نشن قانعشون کنیم که مثلا الان ممکن نیست. یا اصلا فقط گوش بدیم و به قول ترنم صبر پیشه کنیم.
مهم اینه که تو روشون وا نستیم.