|
*متنهائی که بایدخواند*
|
|
۱۰:۲۸, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محبوبيت با شهرت متفاوت است. محبوبيت حاصل محبتي است كه خدا در دل ديگران مي اندازد و اين محبت خود نتيجه تفرغ از دغدغه هاي دنياست اما شهرت مورد اشاره انگشتان قرار گرفتن است. محبوب در قلب مردم است و مشهور در سر انگشتان مردم. شهرت در ظاهر است چه دنيايي و چه اخروي.
پيامبر فرمود از دغدغه هاي دنيا فارغ شويد كه هر كس با قلبش بر خدا رو كند خدا قلبهاي بندگان را با مودت و رحمت فرمانبردار او مي كند (ميزان الحكمه، ج6، ح9979). و نيز فرمود آدمي را همين شر بس كه در دين و دنيايش مورد اشاره انگشتان قرار گيرد، مگر كسي كه خدا از بدي حفظش كند(ميزان الحكمه، ج6، ح9987). محبوب یادکردنش شیرین و آرامش بخش است و مشهور به هم نشان دادنش مایه سرگرمی. تلویزیون مایه شهرت است تا محبوبیت. ما بازیگران، برندگان مسابقات علمی و ورزشی و... و حتی دانشمندان را به هم نشان می دهیم و حتی وقتی همدیگر را در آینه تلویزیون می بینیم به هم خبر می دهیم ؛ بدون آنکه دلمان بلرزد و یادی در جانمان طنین بیندازد. فقط تعجب می کنیم و لبخندی از سر سرگرمی می زنیم. نتیجه این شهرت چیست؟ شناخت سطحی و توقف در ظواهر و حتی قضاوت های غلط و حواشی سنگین تر از متن. و خلاصه اینکه: آدمي را همين شر بس كه در دين و دنيايش مورد اشاره انگشتان قرار گيرد... |
|||
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۳, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
|
شب عاشورا
صحبت از نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم ... بود روز عاشورا بیایید به من کمک کنید ... آیا مدد و مدد کاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟؟!! شب ... صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیب ها باشد... روز ... سخن میگوید تا مبادا طیبی در بین خبیث ها مانده باشد شب ... غربال میکند تا صالحان بمانند روز... غربال میکند تا فقط اشقیا در مقابل او ایستاده باشند آیت الله خائری شیرازی |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
|
اون که میاد اگه بگم, یک گل سرخ بهار میشی یه قطره خون رو آینه , یه چشمه انتظار میشی یه قطره خون رو آینه است , یه چشم سرخ انتظار یه روز دوباره سبز میشه , وقتی که بر گرده بهار هر کی با آینه روبروست ، رو هست و نیست پل می زنه
یه چشم سرخ آتشین ، توی چشاش زل می زنه میگن فرشته روزشو , با گریه افطار می کنه فرشته می دونه که نور , ظلمتو بیدار می کنه ***************************************** برق یه تیغ، اشک دریغ ،رعد صدای مرتضی رستم از این بند و بلا، علی رضا شد به قضا آی غنچه های گل سرخ از نسیم وزون بگین بوی خدا تو کوچه هاست سحر شده اذون بگین ما گم شدیم باید بیاد اونی که چشم ما میشه نماز حاجت بخونین ، حاجتتون روا میشه [b]برای سلامتی آقای "علی معلم" شاعر بزرگ انقلاب صلوات![]() |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تأمل کنید! وقتی تخم مرغ به وسیله یک نیرو از خارج میشکند، یک زندگی به پایان میرسد. ![]() وقتی تخم مرغ به وسیله یک نیروئی از داخل میشکند، یک زندگی آغاز میشود. ![]() تغییرات بزرگ همیشه از داخل انسان آغاز میشود. ------------------------ آدمی نمی تواند در یک شب تغییر کند اما می تواند در یک شب تغییر مسیر دهد... |
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() شخصی خدمت آیت الله العظمی اراکی آمد و گفت : آقا مرا یک نصیحتی بفرمایید. آقا فرمودند : شغلت چیست؟ گفت : نجار هستم. آقا فرمودند : یک در بساز بگذار جلوی قلبت و هیچ کس را جز خدا راه نده. |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم روزی دوستی از ملانصرالدین پرسید : ملا ، آیا تا بحال به فکر ازدواج افتادی ؟ ملا در جوابش گفت : بله ، زمانی که جوان بودم به فکر ازدواج افتادم دوستش دوباره پرسید : خب ، چی شد ؟ ملا جواب داد : بر خرم سوار شده و به هند سفر کردم ، در آنجا با دختری آشنا شدم که بسیار زیبا بود ولی من او را نخواستم ، چون از مغز خالی بود به شیراز رفتم : دختری دیدم بسیار تیزهوش و دانا ، ولی من او را هم نخواستم ، چون زیبا نبود ولی آخر به بغداد رفتم و با دختری آشنا شدم که هم بسیار زیبا و همینکه ، خیلی دانا و خردمند و تیزهوش بود . ولی با او هم ازدواج نکردم دوستش کنجاوانه پرسید : چرا ؟ ملا گفت : برای اینکه او خودش هم به دنبال چیزی میگشت ، که من میگشتم NOBODY IS PERFECT هیچ کس کامل نیست اینگونه نگاه کنيد... مرد را به عقلش نه به ثروتش . زن را به وفايش نه به جمالش . دوست را به محبتش نه به کلامش . عاشق را به صبرش نه به ادعايش . مال را به برکتش نه به مقدارش . خانه را به آرامشش نه به اندازه اش . اتومبيل را به کاراییش نه به مدلش . غذا را به کيفيتش نه به کميتش . درس را به استادش نه به سختیش . دانشمند را به علمش نه به مدرکش . مدير را به عمل کردش نه به جایگاهش . نويسنده را به باورهايش نه به تعداد کتابهايش . شخص را به انسانيتش نه به ظاهرش . دل را به پاکیش نه به صاحبش . جسم را به سلامتش نه به لاغریش . سخنان را به عمق معنایش نه به گوینده اش . . |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۲ توسط zryy.)
شماره ارسال: #426
|
|||
|
|||
|
میگفت: ما نسل "غیرت روی خواهر" و"روشنفکری روی دوست دختریم" نسل کادوی یواشکی، نسل پول ماهانهvpn نسل شینیون زیر روسری نسل خوابیدن با sms نسل درددل باغریبه مجازی ، نسل جمله های کوروش و دکتر نسل ترس از منکرات، نسل سوخته حال من برایت می گویم... ما" نسل "غیرتیم" روی "وطن"،"ناموس"،"دیــــن" نسل "نمازشب یواشکی" نسل پول ماهانه "صدقه" نسل "چــادر روی روسری" نسل "خوابیدن بانوای حسیـــــن" نسل "درددل با بیبی" نسل جمله های آقــا و شهـــدا نسل ترس از شیطان نسل شکفتن به مولا نمی گذارم نسلی را که تـــو صاحبش هستی نسل سوخته بنامند اینجا نسل غربتـــ بچه شیعه است... . |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #427
|
|||
|
|||
|
شنيدم كه چون قوي زيبا بميرد
فريبنده زاد و فريبا بميرد شب مرگ تنها نشيند به موجي رود گوشه اي دور و تنها بميرد در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب كه خود در ميان غزل ها بميرد گروهي برآنند كاين مرغ شيدا كجا عاشقي كرد آنجا بميرد شب مرگ از بيم آنجا شتابد كه از مرگ غافل شود تا بميرد من اين نكته گيرم كه باور نكردم نديدم كه قويي به صحرا بميرد چو روزي ز آغوش دريا برآمد شبي هم در آغوش دريا بميرد تو درياي من بودي آغوش واكن كه ميخواهد اين قوي زيبا بميرد... |
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۹:۳۸ توسط zryy.)
شماره ارسال: #428
|
|||
|
|||
|
من می نویسم “کانــــــال”
ســــــرمایی هایادکولر می افتند.... دیپلماتــــــ ها یاد سوئز. سیاستمداران یادشبکه های رسانه ملی اما امام خامنه ای یاد حنظله می افتد..... یاد “کمیــــــــــل”. . . خدا را شــــــــکر زبان رهبرم را می فهمم... به یاد پرستوی گمنــــــــام کانال کمیــــــــــل... شهید ابراهیــــــــم هــــــــادی.. |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۵ توسط zryy.)
شماره ارسال: #429
|
|||
|
|||
|
همت همت مجنون.......
همت همت مجنون....... حاجی صدای منو میشنوید همت همت مجنون مجنون جان به گوشم حاج همت اوضاع خیلی خرابه برادر محاصره تنگ تر شده ... اسیرامون خیلی زیاد شدند اخوی.... خواهرا و برادرا را دارند قیچی می کنند .... اینجا شیاطین مدام شیمیایی می زنند.... خیلی برادر به بچه ها تذکر می دیم ولی انگار دیگه اثری نداره ... عامل خفه کننده دیگه بوی گیاه نمی ده، بوی گناه می ده ... همــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــت جان فکر نمی کنم حتی هنوز نیمه ی راهم باشیم .... حاجی اینجا به خواهرا همش میگیم پر چادرتون رو حائل کنید تا بوی گناه مشامتونو اذیت نکنه ولی کو اخوی گوش شنوا... حاجی برادرامونم اوضاعشون خرابه....... همش می گیم برادر نگاهت برادر نگاهت .... حاجی این ترکش های نگاه برادرا فقط قلبو میزنه کمک می خوایم حاجی ....... به بچه های اونجا بگو کمکـــــــــــــــــــــــــــ ـــ برسونند داری صدا رو....... همت همت مجنون....... |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۲ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #430
|
|||
|
|||
|
من نسکافه نمیخورم! نسکافه داغ است داغتر از آن تکه سربی که نشست توی سینهی محمد وقتی نشسته بود در آغوش پدرش من نسکافه نمیخورم! نسکافه تلخ است تلختر از آن روزی که پدر زینب را گرفتند و کشانکشان انداختند توی آن ماشین آهنی که حتی پنجره هم نداشت من نسکافه نمیخورم! نسکافه سیاه است سیاهتر از آن شبی که هانیه و مادربزرگش را از خانه بیرون انداختند و یک غول آهنی روی سقف خانهشان راه رفت من نسکافه نمیخورم! من افتخار میکنم که نسکافه نمیخورم بگذار همان چهار جوان اسراییلی بنشینند زیر سایهی درخت پرتقال خانهی احمد و نسکافه بخورند و بخندند به ریش همهی شیوخ عرب من نسکافه نمیخورم! من نسکافه نمیخرم! من حتی یک ریال نمیدهم که بشود آن تکه سرب که بشود یک قطره بنزین برای آن ماشین آهنی که بشود بند پوتین آن سرباز اسراییلی من نسکافه نمیخورم! و نسکافه فقط همان یک فنجان قهوه نیست همان پیراهنی است که تو پوشیدهای و من پوشیدهام همان گوشی موبایلی است که تو خریدی و برای خریدنش سیصد و پنجاههزار تومان بدهکار شدی من نسکافه نمیخورم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

[b]![[تصویر: tokhmemorgh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7878534080/tokhmemorgh.jpg)
![[تصویر: tokhme_morghe2.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7878535157/tokhme_morghe2.jpg)
![[تصویر: %D8%A2%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D9%84%D9%87_%D...%DB%8C.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7882028167/%D8%A2%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D9%84%D9%87_%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C.jpg)