![]() |
|
من و اشک و نذری و ریا ! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: من و اشک و نذری و ریا ! (/thread-29397.html) صفحه: 1 2 |
من و اشک و نذری و ریا ! - وحید110 - ۲۳/آبان/۹۲ ۱:۳۵ به نام خدا نمیدونم از کجا شروع کنم . اما هممون میشنویم که میگن طرف ۱۱ ماه رو میره عرق میخوره و کلاه سر مردم میزاره حالا میاد نذری میده و گریه میکنه و سینه میزنه! طرف ۲ زار معرفت اقا (علیه السلام) رو نداره میاد ماه محرم سینه میزنه و گریه میکنه عزاداری بدون معرفت همون نرفتنش بهتره . به جای اینکه بریم عزاداری اشک بیخود بریزیم برای کسی که ۱۰۰۰ سال پیش شهید شده . بریم به کودکان سرطانی کمک کنیم . گریه چه فایده داره وقتی باز همونیم که بودیم . نماز بی حضور قلب رو چرا بخونیم . و... حرف هایی در ظاهر منطقی . ولی در باطن؟... بیایم ببینیم چی عاشورا رو از همه مراسم مذهبی جدا میکنه ؟ از دید اجتماعی بخواهیم به قضیه نگاه کنیم این مراسم مراسمیه که همه احاد ملت و حتی مذاهب روی اون عقیده و تعصب و وحدت دارند . یکی از بزرگترین اتفاقاتی که در سال میتونه ما رو به خودمون برگردونه . بنده دیدم ادمایی که فقط دهه محرم رو عرق نمیخورند ! بله عرق خوردن بده . اما همین یعنی ته قلب این بابا میدونه کارش بده و خدا را چه دیدی . یهو طرف ممکنه با عنایت اقا بشه یکی مثل حر و از اولیا خدا و فردا من بچه مذهبی رو هم شفاعت کنه نمونشم توی تاریخ دیدیم . اصلا اقا (علیه السلام) وقتی زنده بودن به حیات مادی . وقتی یه نفر میرفت خدمتی میکرد یا تقاضایی میکرد . میگفتن تو گناه کاری چیزی بهت نمیدم؟!!!!!!!!!!!!! تو کافری ؟!!! تو فلانی .... از طرفی حرف خوبی هم میزنن خوب ادم باید معرفت امام حسین (علیه السلام) رو داشته باشه . برای نذری نره . و ... اما بد ماجرا اینجاست که برای اینکه بگن اقا نرید گریه کنید . نرید مراسم . دهن شیطان رو سرویس نکنید . اقا توی این مراسم رحمت موج میزنه مغفرت موج میزنه توی شراب خوار گنه کار رو هم یهو دیدی هدایت کردند به زور میان به قول امام علی (علیه السلام) حق و باطلی رو مخلوط میکنند مثال بجای رفتن و گریه کردن بی معرفت . بریم معرفت کسب کنیم . یعنی : نریم مراسم عزا داری . بریم یه کار دیگه بکنیم . چون معرفت نداریم اما درستش اینه : حالا که داریم میریم عزاداری معرفت ظاهری عقلی هم کسب کنیم کتابی بخونیم . پای منبری بریم . و اگر بتونیم معرفت قلبی با ترک گناه هم کسب کنیم که دیگه بهتر در واقع میان مغلطه ای رو به کار میبرن که معنیش اینه که مهم نیست به چه بهانه ای شما فقط نرو عزاداری نرو سینه بزن . برو هدایت شو؟!! اصلا مگه هدایت چیه؟ اونی که میخواد هدایت بشه میر در خونه اقا (علیه السلام) اونی که هدایت شده هم میره در خونه اقا (علیه السلام) چون این خود هدایته . حالا من که میخوام برم عزاداری برم جایی که نذری هم میدن . خوب بره . همه که عارف و سالک نیستن . از یه جایی باید شروع کرد . خیلی ها میومدن پیش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یه صدقه ای میگرفتن . میدیدن چه ادم خوبیه مسلمون میشدن !! شاید ما به نیت خوب . برای ثواب میایم این بحث ها رو نشر میدیم . مثل همون روضه خونی که دروغ میگه تا ملت رو گریه بندازه . اما اشتباهه . ما هم بچه بودیم ماه رمضون به عشق نون پنیر گردو میرفتیم مسجد . مسجدی هم میرفتیم که کیکش خوشمزه تره . بعد همون جا فهمیدیم بعله ... یه جوانی میومده نماز میخونده . به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگن این اهل همه چی هست نماز هم میخونه . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند اخرش همین نماز سبب نجاتش میشه ... طرف همه خلاف میکنه عزاداری هم میاد . خوب همین یه کار خوب هم نکنه؟!!... یا حق پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - فاطمه خانم - ۲۳/آبان/۹۲ ۳:۰۸ اصلا حسین جنس غمش فرق می کند ... امام حسین یک در بزرگی از رحمت خداوند هست . الان داشتم به برادرم می گفتم اتفاقا میگوید اگر گریه هم نمی توانی بکنی خودت رو بزن به گریه . حالت گریه گردن بگیر ! این خودش خیلی چیزها رو می رساند ... یعنی خودت رو بگذار در این راه . سعی خودت رو بکن نمی تونی بیایی هم خودت رو به این راه بزن نتونستی کفش جفت کن نتونستی چای بریز به جماعت هیئت لبخند بزن . کمک کن خلاصه یک کاری کن روز قیامت اباعبدالله روبه تو کند ، بگوید این هم اومده بود ... تو رو یادشون بیاید ... . .. ... یکی هم این که به خودمان نگاه کنیم آقا ! عیب خودمون رو ببینیم . چه کار به دیگران داریم که برای چه اومدند و برای چه می روند ؟ شاید یک قدم خالصی برداشت و خدا بخشیدش . مگر خداوند بخیل است نعوذ بالله؟!! ما چه کاره ایم؟! پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - SAViOR - ۲۳/آبان/۹۲ ۱۰:۰۹ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺬﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ(علیه السلام) ﺑﻪ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺯﺩﻩ ﻫﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻢ ! ﺑﺠﺎﯼ ﻫﯿﺄﺕ ﻣﺤﺮﻡ ﺑﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻢ ! ﺑﺠﺎﯼ ﺻﺮﻑ ﭘﻮﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﺧﺖ ﺿﺮﯾﺢ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ(علیه السلام) ﺑﻪ ﻓﻘﺮﺍ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻢ ! و ... ﭼﺮﺍ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﯿﻦ ﻧﻤﯿﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﯿﺪ :
ﻫﺰﯾﻨﻪ ﯾﮏ ﻣﺎﻩ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ! ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﺳﭙﺮﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ! ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺭﮎ ﺩﺍﺭﺗﺎﻥ ﺭﺍ ! ﻫﺰﯾﻨﻪ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﺭﻓﺘﻦ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ! هزینه مست کردنتان در پارتی های شبانه را ! ﻫﺰﯾﻨﻪ ﭼﺎﻟﻮﺱ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﻭﯾﻼ ﮔﺮﻓﺘﻨﺘﺎﻥ ﺭﺍ ! ﺧﺮﺝ ﻓﻘﺮﺍ ﮐﻨﯿﺪ... ﺍﺻﻼً ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﻣﺤﺮﻡ ﻭ ﺻﻔﺮ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﺮﺝ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺯﺩﻩ ﻫﺎ ﮐﻨﯿﺪ! ﺷﺐ ﯾﻠﺪﺍ ﺧﺮﺝ ﻧﮑﻨﯿﺪ و هالوین برگزار نکنید ﻭ ﻭﻟﻨﺘﺎﯾﻦ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﺮﺝ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪﺍﻥ ﮐﻨﯿﺪ! ﯾﮏ ﮐﺎﺭﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻗﺺ ﻭ خوشگذرانی ﺑﻪ ﺁﻧﺘﺎﻟﯿﺎ ﺳﻔﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﮐﺮﺑﻼ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﺰﺍﺟﺘﻮﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ؟!! برخی متاسفانه ﻃﻮﺭﯼ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰنند ﺍﻧﮕﺎر ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ(علیه السلام) ﺩﺷﻤﻦ ﻓﻘﺮﺍﺳﺖ ! كم ﺣﻀﺮﺕ ﺑﻪ ﺻﺪﻗﻪ ﻭ ﺧﻤﺲ ﻭ ﺯﮐﺎﺕ و نیکی به نیازمندان و صله رحم و غیره ﺳﻔﺎﺭﺵ ﮐﺮﺩﻩ ؟! ﮐﺴﯽ ﻧﮕﻔﺘﻪ ﺑﻪ ﻓﻘﺮﺍ ﮐﻤﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺍﺻﻼ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻭ ﻧﺬﺭﯼ ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺷﻬﺮ ؛ ﻣﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻘﺮﺍ ﻧﺴﻮﺧﺘﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻘﺮﺍ ﻣﯿﺴﻮﺧﺖ مولا ﻋﻠـﯽ(علیه السلام) ﭘﺪﺭ ﻫﻤﯿﻦ امام حسین علیه السلام ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﭼﭗ افتاديد.که البته به زودیِ زود وَر می اُفتید . این را خوب بدانید همین فقرا هستند که بیشترین کمک را به عزای سید الشهدا میکنند ... پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - sakineh110 - ۲۳/آبان/۹۲ ۱۲:۱۰ اين حسين كيست كه عالم همه ديوانه ى اوست؟ يا حسين (علیه السلام) پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - boghz - ۲۳/آبان/۹۲ ۱۵:۱۹ چرا بر حسین علیه السلام گریه میکنیم ؟ چرا ائمه اطهار ( حتی از پيغمبر اكرم روايت است ) گفتند كه اين نهضت بايد زنده بماند ، فراموش نشود ، مردم برای امامحسين ( علیه السلام ) بگريند ؟ هدف آنها از اين دستور چه بوده است ؟ ما آن هدف واقعی را مسخ كرديم . گفتيم فقط بخاطر اين است كه تسلی خاطری برای حضرتزهرا سلاماللهعليها باشد ! با اينكه ايشان در بهشت همراه فرزند بزرگوارشان هستند ، دائما بیتابی میكنند تا ما مردم بیسروپا يك مقدار گريه كنيم تا تسلی خاطر پيدا كنند ! آيا توهينی بالاتر از اين ، برای حضرت زهرا پيدا میكنيد ؟ عدهای ديگر گفتند امامحسين ( علیه السلام ) در كربلا بدست يك عده مردم تجاوزكار ، بی تقصير كشتهشد ، پس اين تأثرآور است ! من هم قبول دارم امام حسين ( علیه السلام ) بی تقصير كشته شد . امام حسين ( علیه السلام ) بی تقصير كشته شد ، اما همين ؟! يك آدم بیتقصير بدست يك عده متجاوز كشته شد ؟ ! روزی هزارنفر آدم بیتقصير بدست آدمهای با تقصير كشته میشوند . روزی هزارنفر آدم در دنيا نفله میشوند و تأثرآور است ، اما آيا اين نفلهشدنها ارزش دارد كه سالهای زيادی ، قرنهایزياد ، دهقرن ، بيستقرن ، سیقرن مطرح باشد و ما بنشينيم و اظهار تأثر كنيم كه حيف ، حسين بنعلی ( علیه السلام نفله شد ، خونش هدر رفت ! حسينبنعلی ( علیه السلام بیتقصير كشته شد ، بدست افرادی متجاوز كشته شد ! اما چه كسی گفته حسينبنعلی ( علیه السلام ) نفله شده است ؟ خون حسين بنعلی ( علیه السلام ) هدر رفت ؟ اگر در دنيا كسی را پيدا كنيد كه نگذاشت يك قطره از خونش هدر برودحسينبنعلی ( علیه السلام ) است آدمی كه كشته شدنش سبب شد كه نام او پايه كاخ ستمكاران را برای هميشه بلرزاند ، نفله شد ؟ ! خونش هدر رفت ؟ ! ما غصه بخوريم برای اينكه حسينبنعلی ( علیه السلام ) نفله شد ؟ تو نفله شدی بيچارهنادان . من و تو نفله هستيم ، منوتو عمرمان هدر رفت ، غصه برای خودت بخور . تو به حسين توهين میكنی كه میگويی نفله شد ! حسينبنعلی ( ع ) كسی است كه : « ان لك درجة عند الله ، لن تنالها الا بالشهاده » ، آيا حسينبنعلی عليهما السلام كه آرزوی شهادت میكرد ، آرزوی نفله شدن رامیكرد ؟ آنها كه توصيه كردند كه عزای حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) بايد زندهبماند ، برای اين بوده كه هدف حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) مقدس بود . حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) يك مكتب بوجود آورد ، میخواستند مكتبش زنده بماند . هرگز نمونهای از يك مكتب عملی در دنيا پيدا نمیكنيد كه نظير مكتب حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) باشد . اگر شما نمونه حسينبن علی را پيدا كرديد ، آن وقت بگوئيد چرا ما هر سال بايد ياد او را تجديد كنيم ؟ ! نظير آنچه كه در حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) در حادثه عاشورا ، در آن ابتلاء و مصيبت پيدا شد ، از توحيد ، از جلوهايمان ، از جلوهخداشناسی ، ، از رضا و تسليم ، از صبر ، از مردانگی ، از طمأنينه نفس ، از ثبات و استقامت ، از عزت و كرامت نفس ، از آزاديخواهی و آزادیطلبی ، از اينكه در فكر انسانها باشد ، از اينكه در خدمت انسانها باشد ، اگر در دنيا نمونهای پيدا كرديد ، آن وقت بگوئيد چرا ما نام حسينبنعلی ( عليهماالسلام ) را زنده كنيم ؟ ( بديل ندارد ، مثل ندارد ) زنده كردن نام و نهضت او برای اين است كه پرتوی از روح حسينبن علی بر روح ما و شما بتابد . اگر اشكی كه ما برای او میريزيم ، در مسير هماهنگی روح ما باشد ، پرواز كوچكی است كه روح ما با روح حسينی میكند . اگر ذرهای از همت او ، ذرهای از غيرت او ، ذرهای از حريت او ، ذرهای از ايمان او ، ذرهای از تقوای او ، ذرهای از توحيد او در ما بتابد و چنين اشكی از چشم ما جاری شود ، آن اشك بینهايت قيمت دارد . اگر گفتند باندازه بال مگس هم باشد يك دنيا ارزش دارد ، باور كنيد ! اما نه اشكی كه برای نفله شدن حسين ( علیه السلام ) باشد ، بلكه اشكی كه برای عظمت حسين ( علیه السلام باشد ، برای شخصيت حسين ( علیه السلام باشد . اشكی كه نشانهای از هماهنگی با حسينبن علی ( عليهماالسلام ) و پيروی كردن از او باشد ، بله ، يك بال مگسش هم يك دنيا ارزش دارد . شهید مطهری حماسه حسینی راستی ما این خون و این جسم خدادادی رو تو چه راهی صرف میکنیم ؟! چقدر امام حسین علیه السلام رو میفهمیم ؟؟!! پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - رضوانه - ۲۳/آبان/۹۲ ۱۷:۴۳ بسم الله الرحمن الرحیم
در یکی از احادیث قدسی آمده است که خداوند به حضرت موسی(علیه السلام) فرمودند: " ای موسی! هر یک از بندگانم در زمان شهادت فرزند مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (روز عاشورا) گریه کند یا حالت گریه به خود بگیرد و بر مصیبت سبط پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تعزیت گوید همواره در بهشت خواهد بود." این حدیث نشان از عظمت بی انتها و مقام غیر قابل وصف سیدالشهدا(علیه السلام) در درگاه الهی دارد، امید که نام ما هم در زمره عزادارن حقیقی حضرتش قرار بگیرد. ************ و البته مطلب دیگر اینکه...مومن واقعی باید در زندگیش تعادل رو رعایت کنه...مراقبه داشته باشه به خدا این مراقبه داشتنه خیلی خیلی سخته اینکه آدم تو هر شرایطی بر خودش کنترل داشته باشه سخته...و اینکه افراط و تفریط نکنه مومن واقعی تک بعدی نیست اما در عین حال اهل افراط و تفریط هم نیست ان شاءالله که بتونیم اینطور باشیم یا حق ![]() پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - عبدالرحیم - ۲۳/آبان/۹۲ ۱۸:۰۶ بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در حدیث ثقلین داریم لن یفترقا یعنی نفی ابد یعنی هرگز ایندو جدا شدنی نیستند در مورد اشک و کمک به محرومین یا بطو کل کارهای خیر ایندو باور کنید لن یفترقا کسانی که بر ابا عبدالله گریه و مراسم برگزار میکنند اول کسانن و پیشقدم در انجام کارهای خیر هستند نه اینکه کسان دیگر کمک نمیکنند ولی کسانی که حب ابی عبدالله در اونها وجود داشته باشد نمیتونند از کنار مشکلات دیگران براحتی بگذرند و اکثرا منشا اثر هستند و در کار خیر هم سهیم هستند ان شاءالله همگی از محبین و گریه کنندگان بر اباعبدالله قرار بگیریم. یاعلی. پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - سجاد313 - ۲۳/آبان/۹۲ ۲۲:۵۳ به نام خدا سلام علیکم این درسته که عزاداری باید در ما و در اعمال تاثیر بذاره،اما اینکه آدمی که 11ماه سال خطا می کنه نباید بره عزاداری رو قبول ندارم. عزاداری برای امام حسین(علیه السلام)هرچند که ریا باشه،هرچند که تظاهر باشه،که نیست که هر کی میره تو مجلس آقا بخواد نخواد دلش میلرزه،باز هم رفتنش بهتر از نرفتنشه. چون که علم عزای آقا باید بلند باشه. حتی اگه ریا کاران بلند نگه دارند. ما که نمی دونیم طرف ریا کاره یا نه. اما همین که همه عزادار باشند،واسه ما افتخاره. همین عزادری های محرم،تو دهنی محکمیه به دهن انجس النجاسات وهابیت حرومزاده. همین پرچم ها خاریه تو چشم شوم مفتی های حرومزاده ی وهابی. حالا شاید بعد این همه ریا کاری،یکسال محرم تو آدم تاثیر گذاشت. خدا رو چه دیدی. امیدوارم که همینطور که دهه ی اول محرم الحرام با شکوه برگزار شد،دهه های بعدی هم همینطور باشه. و بسیار تشکر می کنم از برادران عزیز اهل سنت که با شرکتشون در مراسم عزاداری،خاری شدن تو چشم وهابیت خبیث. این عزاداری محرم،باید همه گیر بشه،همه جای دنیا باید صدای یاحسین(علیه السلام) رعشنه بر اندام شیاطین بندازه. فی امان الله پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - درست پسند - ۲۴/آبان/۹۲ ۲۱:۳۵ درست میفرمایید که این غلطه: (۲۳/آبان/۹۲ ۱:۳۵)وحید110 نوشته است: به جای اینکه بریم عزاداری اشک بیخود بریزیم برای کسی که ۱۰۰۰ سال پیش شهید شده . بریم به کودکان سرطانی کمک کنیم .ولی قضیهی اینها فرق میکنه: (۲۳/آبان/۹۲ ۱:۳۵)وحید110 نوشته است: طرف ۱۱ ماه رو میره عرق میخوره و کلاه سر مردم میزاره حالا میاد نذری میده و گریه میکنه و سینه میزنه!این درسته که اون فرد ممکنه به راه بیاد، و نباید هیچکس رو از رفتن به مراسم عزاداری به واقع نهی کرد، ولی اگر به عنوان تلنگر گفته بشه، اتفاقاً بسیار بجاست! همونطور که جناب سید ابراهیم اینجا فرمودن، خداوند خیلی به ما فیض میرسونه، ولی ما همواره خودمون رو ازش محروم میکنیم. حتی مقدار لطف خدا اونقدر زیاده که اگه ما خیلی تلاش نکنیم که خودمون رو ازش دور کنیم، حتماً لطف عظیمی شامل حالمون میشه: سوره نساء، آیه 31: إِنْ تَجْتَنِبُوا کَبَایِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُکَفِّرْ عَنْکُمْ سَیِّیَاتِکُمْ وَ نُدْخِلْکُمْ مُدْخَلا کَرِیمًا اگر از گناهان بزرگى كه از آن نهى شدهايد دورى گزينيد، بديهاى شما را از شما مىزداييم، و شما را در جايگاهى ارجمند درمیآوريم. درسته که هیچکس رو نباید هرگز از حضور در مراسم عزاداری منع کرد، و اتفاقاً دعوت نیکو به حضور در مراسم خیلی هم پسندیده هست. اما... در مورد اون کسانی که فکر میکنن روش دینداری همینه و با چند شب عزاداری، در کنار ادامهی گناهانشون، اوضاعشون دیگه درسته! اونهایی که فکر میکنن میتونن نماز بخونن و روزه بگیرن، و در کنارش هیچ بدیای نمیبینن در اینکه سودی بیشتر از اونچه که مشتری فکر میکنه بگیرن! هیچ قبحی براشون نداره که در تلویزیون خونشون یا ضبط ماشینشون چیز گناهآمیزی پخش بشه! هیچ مسئولیتی احساس نمیکنن دربرابر اینکه وام ربا یا سود ربا بگیرن! هرگز تلاش مؤثری نمیکنن تا سر بیگناه خشم نگیرن، یا وقتی توی دلشون چیزی بود غیبت نکنن! مشکلشون عادات غلطشون نیست، مشکلشون اینه که فکر میکنن همین درسته! میخوان تا قیامت با همین فرمون برن! خب اینجا یه تلنگر، اونهم واقعاً محکم، لازمه که: خانوم، آقا، این صراط مستقیم نیست، و خدا میدونه عاقبتش کجاست. پاسخ به: من و اشک و نذری و ریا ! - عبدالرحمن - ۲۶/آبان/۹۲ ۵:۱۴ (۲۳/آبان/۹۲ ۲۲:۵۳)سجاد313 نوشته است: به نام خدا ریا کردن در هر صورتی جایز نیست این یک انحراف است که در مورد امام حسین همه قوانین را توسط خودمان بهم بزنیم تباکی بحثش با ریا فرق دارد کسی که با رفتن به مجلس امام حسین همزمان گناه هم می کند چه بسا دلش سیاه تر شود و برای خود مقامی قائل شود و بگوید آقا من را هم قبول کرد من در این چند روز چیزهایی را دیدم که ... امام حسین هم برای عده ای خوب وسیله شده اند(نعوذ الله) طرف برای اینکه خود را مثبت جلوه دهد از امام حسین سوء استفاده می کند نمی داند آزار و اذیت دوستان حضرت هیچ تناسبی با این ریاکاری ها ندارد شما از کجا می دانید وهابیت از این کارها بدش می آید؟ اتفاقا عرض می کنم وهابیت عاشق انحراف در عزاداری امام حسین است و چه بسا سرمایه گذاری هم بکند از قمه زنی گرفته تا این مظاهر فسق در جامعه اما بعضی نمی دانند با امام حسین نمیشه شوخی کرد چنان چوبی می خورند! |