![]() |
|
رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های عبادی و اخلاقی (/forum-80.html) +---- موضوع: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه (/thread-34382.html) صفحه: 1 2 |
رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - soheyl68 - ۲۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۸ به نام خدا
سلام بر شماداریم به ماه مبارک رمضان نزدیک می شیم موافقید یه تغییرایی نسبت به رمضان های قبلی داشته باشیم؟ -بعد از اذان مغرب، ابتدا نماز می خونیم و بعد افطار می کنیم. اگر می خواید اول افطار میل کنید و بعد نماز بخونید، اشکالی نداره، اما طوری صحبت نکنیم در انجمن که انگار، روزه گرفتن، صرفا گرسنگی کشیدنه و عذاب الهیه. پس، از شیرجه زدن به سمت سفره ی افطار و ... صحبت نکنیم. حتی برای خنده ی حلال. چون اون هم محتوای فرهنگیه و بار آموزشی داره و به رفتار، تبدیل می شه. پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - montazer - ۱/تیر/۹۳ ۱۴:۱۳ بسم ا... سلام میدونید که بعد از اذان سریال پخش ميشه ( حدودا تا اخر شب ) كه اگر كسي بخواد اين برنامه هارو ببينه قطعا نمازش از اول وقت به دور ميمونه من خودم با این موضوع که قبل از افطار نماز مغرب و عشا رو بخونیم موافق هستم و خودم هم چندین سال هست که این کار رو انجام میدم و از انجامش راضي هستم ، به نظرم کار خوبی میتونه باشه اگر کسی بتونه انجامش بده و از ثواب نماز اول وقت هم بي نصيب نميمونه پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - أین المنتظر - ۱/تیر/۹۳ ۱۶:۴۳ بعضی ها بعد از افطار میرن نماز جماعت. و ثواب نماز جماعت، از اول وقت فرادا بیشتره. و بهتره که همینطور باشه. پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - soheyl68 - ۱/تیر/۹۳ ۱۹:۲۰ بحث این نیست که اول افطار کنیم یا نماز بخونیم بحث اینه که از گرسنگی و شیرجه زدن به سمت سفره ی افطار، حرف نزنیم. سال قبل، متاسفانه از این بحث ها داشتیم که منتظرم اذان بشه و یه چیزی بخورم و از این حرفا این ها خوب نیست و بهتره طوری صحبت کنیم که نوجوون ها و ... دیدگاهشون به روزه، دیدگاهی باشه که خدا خواسته. پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - ضحی - ۱/تیر/۹۳ ۲۲:۱۰ بسم الله سلام بله من هم میگم خیلی خوب میشه اینجوری کسانی هم که نمیتونن و ضعف دارند میتونن کمی بخورن مثلا خرما و چای حالشون که جا اومد برن برای نماز فقط لطفا با اندیشه افطار کنیم نه با شکم
![]() خواهشا عبد شکم نباشیم ![]() پیش بسوی خودسازی ![]() پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - أین المنتظر - ۱/تیر/۹۳ ۲۲:۱۱ از این جهت، بسیار حرف صحیح زدید. تشکر. چرادر این ماه تأثیرات خدایی شدن را درخود نمیبینم؟ (بسیارمهم) پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - عشقم کربلا - ۲/تیر/۹۳ ۱۹:۱۹ یه چیز دیگه... با توجه به ساعت اذان، و نماز و اینکه تا افطاری رو بخوریم و یه فیلمی ببینیم، فکر کنم بشه نماز شبمونم بخونیم بعد بخوابیم.... پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - حسن عزتي - ۲/تیر/۹۳ ۲۱:۲۸ سلام این مبحث نیز برای تغییر دید بسیار مفید و ارزشمند است ان شا الله مفید واقع گردد. یا علی مدد است. پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - آفتاب - ۲/تیر/۹۳ ۲۳:۳۰ پیامبر (ص ) : لا یزال العبد فی صلوة ما انتظر الصلوة بنده مادام که منتظر نماز است در حال نماز است . ( نهج الفصاحه ، ص ,527 حدیث 2538 ) پاسخ به: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه - Mohammad Trust - ۳/تیر/۹۳ ۰:۲۲ (۱/تیر/۹۳ ۲۲:۱۰)ضحی نوشته است: فکر کنم منظورش با عبدالرحمنه خخخخخخ ![]() ____________________________________ من تصمیم دارم اگه تونستم نیم ساعت قبل اذان برم پیاده روی یا یکم بدوام برای نماز هم تا ببینیم خدا چی میخواد چقدرم معرفت داریم |