![]() |
|
آیا کهکشان ها بی پایانند؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: آیا کهکشان ها بی پایانند؟ (/thread-39491.html) |
آیا کهکشان ها بی پایانند؟ - پارمیس - ۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۰۰ اون با فیزیکدان بزرگ انیشتین موافق بود که میگفت:
دو چیز تمومی نداره: کائنات و حماقت انـسان!
Mary And Max |2009| Adam Elliot
پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - Mohammad Trust - ۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۲۱ (۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۰۰)پارمیس نوشته است: دو چیز بی پایان است اول کهکشان دوم حماقت انسان که در مورد اول زیاد مطمئن نیستم جمله کاملش خیلی زیباست که کاملا حماقت انسانی رو به چالش میکشه پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - فاطمه خانم - ۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۳۴ (۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۲۱)Mohammad Trust نوشته است: دو چیز بی پایان است اول کهکشان دوم حماقت انسان که در مورد اول زیاد مطمئن نیستم ولی کهکشان بی پایان نیست ها ![]() همه چیزهای مادی محدودند .
پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - Mohammad Trust - ۳۱/خرداد/۹۴ ۴:۴۵ بله فاطمه خانم بنده هم عرض کردم، به چالش کشیدنش و مقایسه کردن با کهکشان ها رو زیبا دیدم. اغراقی بس عالی در زمینه ی حماقت های انسانی. پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - Ali#59 - ۳۱/خرداد/۹۴ ۹:۵۴ (۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: ولی کهکشان بی پایان نیست هاانیشتین نمیدونست شما میدونید؟ پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - مجتبی110 - ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۰۷ بد ترجمه شده از لفظ Universe استفاده شده نه galaxy بعد من نمی دونم آخه تو بخش دیالوگ ها جای منبر رفتنه؟؟؟؟؟؟
پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - Ali#59 - ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۹ کهکشان ها ترجمه شده بود،جایی خوندم... فکر کنم «گیتی» مناسب تر باشه. پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - فاطمه خانم - ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۸ (۳۱/خرداد/۹۴ ۹:۵۴)Ali#59 نوشته است: انیشتین نمیدونست شما میدونید؟ من کار به انیشتین ندارم ![]() هر چیز جز ذات خداوند فانیه . فانی هم محدوده . چون هیچی باقی نمی مونه جز خداوند متعال ، کهشان و گیتی و هر چیز مادی هم محدود میشه چون پایان پذیره . (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۰۷)مجتبی110 نوشته است: بد ترجمه شده من منبر نمی خوام . هر جا لازم بدونم از همین پایین داد می زنم شک نکنید .
پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - Ali#59 - ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۴ مشکل اینه که شما فکر میکنید،خدا یه جایی خارج از این جهانه و یه روز تمام این جهان از بین میره و خدا و اون جاش،باقی میمونه! ![]() یه سوال،مگه روح انسان باقی ماندنی نیست؟ خب انسان کجا باقی میمونه؟ بهشت-جهنم. پس بهشت و جهنم هم باقی ماندنی اند. از دادگاه و اون سرزمین حشر هم که فاکتور بگیریم (!) باز هم کلی چیز این وسط باقی موندنی میشند که! ![]() حالا جاش اینجا نیست، ولی یه لحظه فکر کنید راجع بهش! پاسخ به: دیالوگ های جالب سینمای جهــان! - فاطمه خانم - ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۸ (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۴)Ali#59 نوشته است: مشکل اینه که شما فکر میکنید،خدا یه جایی خارج از این جهانه و یه روز تمام این جهان از بین میره و خدا و اون جاش،باقی میمونه! نه خداوند جایی ندارد .ما چون ذهنمون مادی هست فکر می کنیم برای خداوند باید " جا " در نظر بگیریم . جا برای چیزهای مادی هست . البته دیگه خیلی تخصصی می شه اما خداوند باقی می مونه و همه چیز از بین بین میره جز وجه خداوند ...کل شی هالک الا وجهه بهشت و جهنم هم جزء دنیا نیست که از بین بره یا بمونه ! اینها رو چرا کشیدید به بحث ؟ ![]() ولی کل اشیاء از بین میره و دنیا هم و کهکشان و گیتی ! اینها همه جزء ماده هستند چون ! و همه فانی هستند ! الله اعلم |