|
آیا کهکشان ها بی پایانند؟
|
|
۲:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اون با فیزیکدان بزرگ انیشتین موافق بود که میگفت:
دو چیز تمومی نداره: کائنات و حماقت انـسان!
Mary And Max |2009| Adam Elliot
|
|||
|
|
۲:۲۱, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۰۰)پارمیس نوشته است: دو چیز بی پایان است اول کهکشان دوم حماقت انسان که در مورد اول زیاد مطمئن نیستم جمله کاملش خیلی زیباست که کاملا حماقت انسانی رو به چالش میکشه |
|||
|
۲:۳۴, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۲۱)Mohammad Trust نوشته است: دو چیز بی پایان است اول کهکشان دوم حماقت انسان که در مورد اول زیاد مطمئن نیستم ولی کهکشان بی پایان نیست ها ![]() همه چیزهای مادی محدودند .
|
|||
|
|
۴:۴۵, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله فاطمه خانم
بنده هم عرض کردم، به چالش کشیدنش و مقایسه کردن با کهکشان ها رو زیبا دیدم. اغراقی بس عالی در زمینه ی حماقت های انسانی. |
|||
|
|
۹:۵۴, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۰۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بد ترجمه شده
از لفظ Universe استفاده شده نه galaxy بعد من نمی دونم آخه تو بخش دیالوگ ها جای منبر رفتنه؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کهکشان ها ترجمه شده بود،جایی خوندم...
فکر کنم «گیتی» مناسب تر باشه. |
|||
|
۱۷:۲۸, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۹:۵۴)Ali#59 نوشته است: انیشتین نمیدونست شما میدونید؟ من کار به انیشتین ندارم ![]() هر چیز جز ذات خداوند فانیه . فانی هم محدوده . چون هیچی باقی نمی مونه جز خداوند متعال ، کهشان و گیتی و هر چیز مادی هم محدود میشه چون پایان پذیره . (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۰۷)مجتبی110 نوشته است: بد ترجمه شده من منبر نمی خوام . هر جا لازم بدونم از همین پایین داد می زنم شک نکنید .
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مشکل اینه که شما فکر میکنید،خدا یه جایی خارج از این جهانه و یه روز تمام این جهان از بین میره و خدا و اون جاش،باقی میمونه!
![]() یه سوال،مگه روح انسان باقی ماندنی نیست؟ خب انسان کجا باقی میمونه؟ بهشت-جهنم. پس بهشت و جهنم هم باقی ماندنی اند. از دادگاه و اون سرزمین حشر هم که فاکتور بگیریم (!) باز هم کلی چیز این وسط باقی موندنی میشند که! ![]() حالا جاش اینجا نیست، ولی یه لحظه فکر کنید راجع بهش! |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۴)Ali#59 نوشته است: مشکل اینه که شما فکر میکنید،خدا یه جایی خارج از این جهانه و یه روز تمام این جهان از بین میره و خدا و اون جاش،باقی میمونه! نه خداوند جایی ندارد .ما چون ذهنمون مادی هست فکر می کنیم برای خداوند باید " جا " در نظر بگیریم . جا برای چیزهای مادی هست . البته دیگه خیلی تخصصی می شه اما خداوند باقی می مونه و همه چیز از بین بین میره جز وجه خداوند ...کل شی هالک الا وجهه بهشت و جهنم هم جزء دنیا نیست که از بین بره یا بمونه ! اینها رو چرا کشیدید به بحث ؟ ![]() ولی کل اشیاء از بین میره و دنیا هم و کهکشان و گیتی ! اینها همه جزء ماده هستند چون ! و همه فانی هستند ! الله اعلم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: FYtQsciO0P.jpg]](http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201010/tpn1048/FYtQsciO0P.jpg)