![]() |
|
#پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +---- موضوع: #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... (/thread-40385.html) |
#پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - سخنگو - ۸/آبان/۹۴ ۱۸:۱۳ ![]() در این تاپیک میتونید یه یادگاری(مثلا دست خط و ...) از خودتون به دوستان تالار بیداری اندیشه بدید. آنچه از دل بر می خیزید؛ لاجرم بر دل خواهد نشست
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - عبدالرحمن - ۱۱/آبان/۹۴ ۳:۲۵ ![]() از اونجایی که همه اعضای گروه ما یکنفریم و کارامون مختص شخص خاصی نیست همینو میزارم پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - SAViOR - ۱۱/آبان/۹۴ ۱۰:۴۰ به نام خدا این کار رو سال گذشته آماده کرده بودم که تو سالگرد تالار و تقارن اون با شروع محرم ارائه کنم اما صحبت از مسابقه شد و نهایتاً یه کار گرافیکی رو دادیم خدمت دوستان.توی آرشیو سیستمم بود گفتم تقدیم دوستان گل بیداری کنم ![]() التماس دعا. یا علی ... ![]() پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - شیدا - ۱۳/آبان/۹۴ ۱۵:۲۴ سلام و عرض ادب اینم یادگاری بنده ، ببخشید دیگه کیفیت عکسش خوب نیست. ![]() ![]() پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... - پرنیان - ۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ سلام اینم یادگارے من...... ![]() ![]() |