کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#پنجمین تولد تالار - یادگاری من ...
۱۸:۱۳, ۸/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۴ ۱۸:۳۴ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg]
در این تاپیک میتونید یه یادگاری(مثلا دست خط و ...) از خودتون به دوستان تالار بیداری اندیشه بدید.
آنچه از دل بر می خیزید؛ لاجرم بر دل خواهد نشست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مجید املشی ، مجنون العباس ، انتصـار ، شیدا ، سید ابراهیم ، mohamad ، فدايي ولايت ، MAHDI59 ، حضرت عشق ، Farzaneh ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، Mahdy2021 ، Tolou ، پرنیان ، Mohammad Trust ، SAViOR ، fafa*
۳:۲۵, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
[تصویر: Husayn_Hussain_Hussein_13940809002_Copy.jpg]

از اونجایی که همه اعضای گروه ما یکنفریم و کارامون مختص شخص خاصی نیست همینو میزارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، Farzaneh ، Mahdy2021 ، السا ، Tolou ، پرنیان ، Mohammad Trust ، SAViOR ، آفتاب ، fafa*
۱۰:۴۰, ۱۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

این کار رو سال گذشته آماده کرده بودم که تو سالگرد تالار و تقارن اون با شروع محرم ارائه کنم اما صحبت از مسابقه شد Big Grin و نهایتاً یه کار گرافیکی رو دادیم خدمت دوستان.

توی آرشیو سیستمم بود گفتم تقدیم دوستان گل بیداری کنم Smile
التماس دعا. یا علی ...

[تصویر: Y.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هادی... ، MohammadSadra ، MAHDI59 ، شیدا ، Agha sayyed ، میم.حسین.الف ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، Farzaneh ، Mahdy2021 ، السا ، Tolou ، پرنیان ، Mohammad Trust ، آفتاب ، fafa*
۱۵:۲۴, ۱۳/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام و عرض ادب

اینم یادگاری بنده ، ببخشید دیگه کیفیت عکسش خوب نیست.Angel

[تصویر: %DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%...9%8694.jpg]

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Mahdy2021 ، Farzaneh ، علی املشی ، میم.حسین.الف ، السا ، فاطمه خانم ، Tolou ، پرنیان ، Mohammad Trust ، SAViOR ، soora ، آفتاب ، عبدالرحمن ، fafa*
۰:۰۷, ۱۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام اینم یادگارے من...... Heart

[تصویر: aer44.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، السا ، SAViOR ، میم.حسین.الف ، soora ، علی املشی ، آفتاب ، عبدالرحمن ، fafa* ، Farzaneh ، سید ابراهیم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]