![]() |
|
بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 90 (/forum-71.html) +----- موضوع: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) (/thread-8975.html) |
بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - mohamad - ۲۸/مهر/۹۰ ۲۰:۱۰ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترين امضا، آواتار و جملات با سلام خدمت دوستان عزيز تالار بيداري انديشه در اين تاپيک قصد داريم با کمک شما عزيزان بهترين امضا، آواتار و جملات را بيابيم. لطفا امضا و آواتارهاي منتخب را با ذکر نام کاربر مربوطه درج کنيد. و نيز بهترين جملاتي را که در اين تالار شنديده ايد با ذکر نام کاربري و همچنين آدرس جمله مذکور بنويسيد. اين جملات مي تواند يک ارسال کامل و يا يک جمله ي چند کلمه اي از بين يک تاپيک بزرگ و شلوغ باشد. منتظر همه دوستان هستيم. يا علي مدد RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - mohamad - ۲۸/مهر/۹۰ ۲۱:۵۹ به نظر من آواتار شهـاب بسیار عالیست RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - shafagh_mah - ۲۹/مهر/۹۰ ۰:۰۱ سلام بنده آواتار سرکار خانم rastin رو انتخاب می کنم. این جمله دوست عزیزم Grace Dies رو خیلی دوست دارم: خدایا انقدر مهربانی که یادت نیز به انسان همه چیز می بخشد ولی لحظه ایی بی توهمه چیز هیچ می شود. [b]أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ. آيا خدا كفايت كننده بندهایش نيست سوره زمر آیه36 (البته اگر الان نیاد از این تاپیک انتقاد کنه )[/b]
RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - SAViOR - ۲۹/مهر/۹۰ ۰:۰۳ یه نظرسنجی میذاشتین بهتر نبود؟؟ چندتا از آواتار و امضاهای زیبا رو به انتخاب مدیران قرار میدادید ما هم رای میدادیم دیگه ![]() الان باید بگردیم از بین شونصدتا کاربر ببینیم مال کدوم قشنگتره! ![]() بگذریم ولی به نظر من امضای جناب MESSENGER امضای قشنگیه :
RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - sarbaz 313 - ۲۹/مهر/۹۰ ۰:۱۱ وا ؟اينم سواله؟؟؟؟؟؟؟ خب مگه قشنگتر از امضا و اواتار منم هس؟؟؟ والا بخدا؟؟؟؟
RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - F_R - ۲۹/مهر/۹۰ ۲:۱۵ من عاشق این جمله شدم : شکوه رزم مولا علی را ندیده ام ٬ دلم خوشست که با ذوالفقار می آیی این یه مدت امضای محیصا بود توی آواتار ها هم سیب سبز فاطمه خانم رو خیلی پسندیدم RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - أین المنتظر - ۲۹/مهر/۹۰ ۲:۴۲ امضای ساجد کاش وقتی خدا در حشر بگوید : چه داشتی؟ سر برکند حسین بگوید : حساب شد. RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - mohamad - ۲۹/مهر/۹۰ ۲:۴۵ دوستان لطفا کنید که آوتار مربوطه و همچنین لینک مشخصات نفرات را نیز بگذرید.
(۲۹/مهر/۹۰ ۰:۰۱)shafagh_mah نوشته است: بنده آواتار سرکار خانم rastin رو انتخاب می کنم. (۲۹/مهر/۹۰ ۲:۱۵)F_R نوشته است: توی آواتار ها هم سیب سبز فاطمه خانم رو خیلی پسندیدم RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - MAHDI59 - ۲۹/مهر/۹۰ ۳:۰۲ دوستان اگه می خواید آواتارهارو در کنار هم ببینید اینجا رو پیشنهاد می کنم: http://forum.bidari-andishe.ir/memberlist.php?sort=postnum&order=descending&perpage=15 اگه می خواید از بین بچه هایی که فعالیت بیشتری دارن انتخاب کنید گزینه : مرتب سازی بر اساس تعداد ارسال رو انتخاب کنید و گزینه ترتیب نتایج بر اساس سیر نزولی رو هم تیک بزنید. در ضمن انتخاب منم آواتاره شهـاب هستش : در مورد امضا هم فعلا انتخاب نکردم RE: بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) - montazer - ۲۹/مهر/۹۰ ۵:۳۳ واقعا نمیشه بین اینهمه تصاویر زیبا یکی رو انتخاب کرد همه تصاویر معنی خاصی دارند اما نمیدونم چرا این 2 تا یه جور دیگست برام نقل قول:محب الزهرا نقل قول:فاطمه خانمنمیدونم شاید چون زیاد سیب دوست دارم ![]() ![]()
|