|
بهترین ارسال (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
|
|
۲۰:۰۴, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱:۳۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترین ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز تالار بیداری اندیشه در این تاپیک قصد داریم با کمک شما عزیزان بهترین ارسال را انتخاب کنیم. دقت کنید که انتخاب تاپیک مد نظر نیست. بلکه فقط پاسخ مهم است. هر کس می تواند حداکثر 5 پاسخ را با ذکر نشانی مشخص کند. (آدرس دقیق شماره هر ارسال را می توانید با کلیک کردن بروی شماره ارسال بیابید) این ارسال های منتخب ممکن است پاسخی کامل به یک تاپیک باشد یا فقط چند کلمه کوتاه که تاثیر زیادی داشته و یا نکته نغض و قابل تامل و حتی جمله ای که بسیار ساده ولی بسیار عمیق است. منتظر همه دوستان هستیم. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط nafas.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شرایط قبول توبه (منتقم زهرا)
هیهات هیهات! پیام قبر!! (MESSENGER) شما از چه کسانی هستید ؟ (علی 110) نظر شما در اصرار بر دعا و علل تسریع و تأخیر در اجابت دعا (علی 110) مناجات شبانه (چه جور میشه حرف خدا را فهمید) (MESSENGER) |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۶:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته بنده ارسالهای بدی ندیدم و همه ارسالها رو دوست دارم
به لحاظ متونی که از خود عزیزان باشه و نوع نگارش محتوای علمی لحن مناسب . و .... ارسالهای چند کاربر رو معمولا میپسندم در قسمت سینما اقای رضا جکمن و mamad90(سیمرغ بلورین) در قسمت تحقیقات تاریخی اقای شهاب در جواب های منطقی اقای بیداری اندیشه در تهیه مطالب مناسب اقای ذراتی و جناب مسافر سید محسن (البته کم کار شده اند متاسفانه )و برادرانم همگی در دفاع از حجاب خانوم ها: فاطمه خانوم. خادمه الزهرا الهه ارین . مهرناز .راستین در ارسالهای مذهبی خیلی از دوستان که اگر بخوام اسم بیارم زیاد میشن و اکثر کاربران سایت رو شامل میشه و اگر کسی از قلم بیفته بنده شرمنده خواهم شد در قسمت ذوق و سلیقه mohamad پستهای ارزشمند و پر محتوا جناب massenger و در قسمت حرف دل علی110 انتخاب مناسب ترین فونتها برای ارسال امپراتور و از تاپیک مدح مولا علی روحی و ارواحنا له الفدا خیلی لذت میبرم تاپیک مناظره الهی و مادی خیلی روی من اثر گذاشت تاپیکهایی که بوی ایمان و امامان عزیزمان رو میده هم به صورت ویژه دوست میدارم و از لحاظ رفاقتی همه کاربران سایت رو شدیدا دوست دارم (جدی میگم ) ![]() البته اینها چیز هایی بود که الان حضور ذهن داشتم و یا در کل به نظرم میرسید . وگر نه حقیر همه تاپیکها رو میپسندم . حتی نمیتونم چند تاش رو جدا کنم و بگم این بهتره ... اگر دوستانی از قلم افتادند شرمنده التمااااااسسسس دددددعاااااااااا |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
نمی خوام انتقاد کنم ولی از بین50000پست،یکی رو انتخاب کردن میشه گفت غیر ممکنه، به نظرم اگه کاربرانی که بهترین پست ها را ارسال میکنند،انتخاب کنیم بهتر باشه. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم تولد هممون مبارک از هر چی کار سخته ... این حقیر موفق نشدم همه تاپیکها رو بخونم ، پس نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم ،امـــــــــــــــا.. بیشتر نوشته های دوست عزیزمان جناب MESSENGER رو خوندم ، بخصوص "هیهات هیهات! پیام قبر!!" و دیگر مطالب ایشان در باب اخلاق. و ارسالات جناب علی 110 رو هم دوست دارم . مانند "صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند" و مطالب پیرامون امام زمان (روحی فداه) البته ارسال "منزل به منزل با خورشید" رو که یه بنده خدایی نوشته بود هم جالب بود و خیلی دوسش دارم. موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده همیشه ارسال های آقا دکتر MESSENGER و آقا مهدی guided رو خیلی دوست دارم.اما ارسالی که خیلی دوست دارم بنده حقیر خداست.آفرین بر این قلم. |
|||
|
|
۳:۰۳, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۳:۳۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام!
در این جا هم مانند جستار بهترین تاپیک سال انتخاب یک ارسال واقعا غیر ممکن است! ![]() به نظر بنده هم همان بهترین کاربرا ها رو انتخاب کنیم بهتر است! و اما نظر شخصی من : در پست های مناظره ای وحید110 و شهاب! در پست های کلی، مفید و علمی جناب مسنجر! در مباحث دینی آقایان علی110 و زراتی313 و Ramin_Ghn! در زمینه ی فیلم و موزیک رضا جکمن! ( اون ژست های مدیریتیت و برخوردهای قاطعت من رو کشته! ![]() ![]() )در ایجاد تاپیک های خلاقانه و کابرپسند امپراتور و mohammad و guided! در لحن های آرام و منطقی جناب بیداری اندیشه! در جواب های طولانی و بسیط آقای مسافر! ( واقعا اینقدر پست هایتان طولانی است که خیلی از اوقات نمی توان همه اش را خواند . . . ! )در تحلیل های نمادین و نگاه موشکافانه آقای antisatan! ( از این دید ریز و جامع همیشه خوشم میاد! ) در گزیده گویی و تاپیک های پرمحتوا آقایان paradise و s-eyvazi-sa! در خبر های جدید idea! در تاپیک های جنجالی ghadimi2 و علائم ظهور! در سخنان نغز و چاشنی های شعری فاطمه خانوم! و بالاخره در دشمن شناسی جناب asier! ( که متاسفانه خیلی وقته که دیگه فعالیت ندارن! ![]() )یا علی (۲۹/مهر/۹۰ ۱۶:۱۸)وحید110 نوشته است: البته بنده ارسالهای بدی ندیدم و همه ارسالها رو دوست دارم در ضمن یه سوال هم از آقا وحید داشتم! این سیمرغ بلورین مال کی بود الان؟ بنده یا آقا رضا؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور.
سلام . تو این تالار تعداد جملات تاثیر گذار و با ارزش انقدر زیاده که نمیشه از بینشون جمله ای رو به سادگی انتخاب کرد ولی بعضی جمله ها گاهی مسیر زندگی آدم رو عوض میکنن و جمله زیر دقیقا با من همین کار رو کرد.ممنونم از نویسنده ش هدهد عزیز: همه به انتظار فرج نشسته ایم باید به انتظار فرج ایستاد... |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱۲:۴۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بدون شک یکی از بهترین وتاثیرگذارترین ارسالها این هست: (بنده حقیرخدا) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-91...ml#pid9939 پستی که به سادگی نمیشه ازکنارش گذشت. یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترين سرصفحه-Header (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 36 | 18,183 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 83 | 43,034 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 38 | 22,290 |
۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarbaz 313 |
|
| بهترین تاپیک (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 24 | 12,969 |
۴/آبان/۹۰ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|

! )