|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۳, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله .
انشاءالله که درعرصه های مختلف زندگی هم همینطور فعال باشید . تبریک میگم به دوستان . انشاءالله قسمت ماهم بشه
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۹)Mahdy2021 نوشته است: سلام بنده هم به این بزرگواران لایق تبریک میگم. إن شاءالله هممون تو اون اصل کاریه فعّال باشیم. یا علی. |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بـــــه نـــــام خــــالــــق هســــتی بـــخــــش سلام! فرا رسیدن ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به همه ی دوستان تسلیت عرض می کنم... حرف خاصی ندارم فقط خواستم از همه ی دوستان و عزیزان تشکر کنم انشاالله همه با هم بتونیم در جهت ارتقای سطح علمی و کیفی تالار بکوشیم... موفق باشید یا علی
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
سلام از گریه عرش آسمان دریا شد یک قطره چکید و مثل عاشورا شد با شال عزا مرد غریبی می گفت: ایام عزای مادرم زهرا شد فرا رسیدن ایام جانگداز شهادت حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها) را به پیشگاه امام عصر (روحی فداء) و همسنگران بیداردل تالار بیداری اندیشه تسلیت عرض مینمایم . از دوستان به خاطر ارسال پیام های محبت آمیزشان کمال تشکر و قدردانی را دارم ، امید، لیاقت این مهم را داشته باشم. |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
امیدوارم به فعال بودن اسمی اکتفا نکرده و طالب فعال بودن نزد آقا بقیه الله باشید.
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۹)Mahdy2021 نوشته است: کاربران فعال جدید تالار:سلام همسنگرهای گلم، ببخشید دیر رسیدم. خیلی خیلی مبارکه. امیدوارم شما مثل من نباشید، همین که فعال شدید غیبتون بزنه. ![]() خدا شما رو با محمد بن عبدالله محشور کنه. |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
ضمن تبریک به دوستان - آقا منم میخوام فعال باشم ! البته هستم ولی میخوام شماهم بدونین
![]() - جداً چیکار باید بکنم تا به طور رسمی فعال شم ؟ |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان شهادت مظلومانه مادر مظلوممان را تسلیت عرض میکنم....
البته قبلش آجرک الله یا صاحی الزمان فی مصیبتک. ای کاش بتونیم هر لحظه در جهت رضایت آقامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قدم بگذاریم. |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه الزهراء سلام الله علیها رو به همه عزیزان تسلیت میگم نمی دونم شایسته و لایق این عنوان هستم یا نه ؟! با این حال از همه ی فعالان عرصه ی مهدویت تشکر میکنم التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلام
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...l#pid11823 کاربران فعال جدید تالار: Prestige دل خسته havbb 110 حسن.س azam neda nooromahdi mahdy30na با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,374 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,773 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,237 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,319 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,928 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|