کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردويي سالم
۹:۰۸, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
يه موضوعي كه برام پيش اومده اينه كه توي اردوهايي كه برگذار ميشه و محصل و مخصوصا دانشجو رو ميبرند اين طرف و اون طرف ، شوخي هايي ميشه يا بچه ها سرگرمي هايي دارند كه خارج عرف و واقعه زشته.
خودتونم ميدونيد توي اردو نميشه بيكار نشست و دست روي دست گذاشت. بايد يه تكوني به خودمون بديم.
الان اردوهايي كه ميگذارند ، بهترين شوخيشون اينه كه يه آهنگ ميگذارند و دسته جمعي مياند وسط .
اين بهتر نيست تا از يكي سوتي بگيرند و تا آخر اردو سوهان روح يكي شوند ؟
حالا عزيزاني كه برنامه هايي از اين قبيل دارند كه سالمه ، مثل شعر طنز ، مطالب طنز ، موضوعات طنز و بازيهاي چندين نفره ي طنز .بگذارند تا هم يه فرهنگ سازي بشه و هم يه شوخي سالم جايگزين شوخي هاي بيخودي بشه .

اوليشم خودم ميگم.
گنگ بازي:
بازي است براي تعداد زياد (هر چي بيشتر باشيم بيتر حال ميده) كه نفر اولي يه عملي را به همان صورت انجام داده و در صورت اشتباه انجام دادن و خنديدن مياد وسط و بعد بوووووووووم.
كتكه رو ميخوره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، saed-mir ، fereydun ، یوسف خان
۱۵:۲۹, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
اهن شما فكر كرديد كه من ميگم شوخي هاي بدون جنب وجوش و ساكت و بي سروصدا انجام بديم.
نه اخبي
من نظورم اينه كه شوخي و تفريحي باشه كه جايگزين شوخي هاي افتضاح اونا باشه.
ببينم !
مسخره كردن يك شخص توي اردو خيلي خوبه كه اون فرد تا آخرش ناراحته و شخصيتش جلوي ديگرون خورد ميشه .
جووني كنه . خيلي خوبه.اما ذكر لبش فقط دريوري و فحش باشه خوبه يا يه چيزي سالم كه همه ازش لذت ببرند.
بيشتر رفتارهارو بچه ها توي اردو ياد ميگيرند.
حالا همش فحش باشه ياد ميگيره و يك وقت توي مجلسي يه حررفي ميزنه و آبروي خودش و پدر و مادرشو ميبره.
حالا اگه يه چيزي بگه كه خنده دار باشه و سالم و وقتي توي يك جمعي اونو به كار ببره ،چه نتيجه اي داره؟

كسي راه حلي نداره؟كسي تاحالا اردو نرفته!
۱۵:۵۰, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۵/خرداد/۹۱ ۹:۰۸)نجف آبادی نوشته است:  
اوليشم خودم ميگم.
گنگ بازي:
بازي است براي تعداد زياد (هر چي بيشتر باشيم بيتر حال ميده) كه نفر اولي يه عملي را به همان صورت انجام داده و در صورت اشتباه انجام دادن و خنديدن مياد وسط و بعد بوووووووووم.
كتكه رو ميخوره.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
این بازی که شما گفتی از شوخی هم بدتر بود که ...!!! یارو شاید مثل من بدنش نحیفه .[تصویر: biggrin.gif][تصویر: blush.gif] اونوقت تا ته اردو باید بشینه خودشو مالش بده تا دردش کمتر بشه .[تصویر: wink.gif]

در ضمن مگه الان اردوها رو قاطی میبرن ؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، محب الزهرا
۲۰:۰۶, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اره بعضی دانشگاه ها هنز اردو قاطی میبرن!!
دقیقا من امروز از یک بازدید علمی اومدم بازدیدمون سد های مازندران بود از لحاظ علمی خیلی خوب و جالب بود ! ولی از نظر سایر گزینه ها خوب نبود!!!Dodgy
یکی از بازی هایی که بچه ها انجام میدادن (و تقریبا سالم ترین بازیشونم بود ) پانتومیم بود به نظر من خوب بود!!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، نجف آبادی ، rahgozar.f
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا