|
شلیک به قرآن در بازی رزیدینت اویل 5 + عکس
|
|
۳:۲۶, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۳:۳۰ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وجود قرآن حاکی از آن است که دشمنان شما این کتاب را مطالعه می کنند و ریشه مشکلات این کتاب است.
به گزارش مشرق، امروزه اهمیت بازیهای رایانهای و رشد کیفی و کمی آنها به حدی رسیده که دیگر نمیتوان آنها را مختص به سنین پایین و یا برای گذراندن اوقات فراغت دانست. دیگر تاثیرگذاری این بازیها، چه مثبت و چه منفی، بر کسی پوشیده نیست که بخواهیم آنها را دستکم گرفته و ناچیز بپنداریم. تروریست نشان دادن مسلمانان و توهین به مقدسات آنها در رسانههای غربی دیگر در نزد آنها به رویکردی عادی و متداول تبدیل شده است.در جدیدترین این توهینها، میتوان به بازی معروف Resident Evil 5 (شیطان مقیم) اشاره کرد. این بازی در سال 2009 برای کنسولهای PS3 Xbox 360، و نیز رایانههای شخصی به بازار آمد. سازنده این بازی شرکت ژاپنی Capcom میباشد که در ساخت سری بازیهای رزیدنت اویل دارای شهره است. ![]() سیاستگذاری شرکتهای سازنده در نسل فعلی کنسولهای بازی به گونهایست که آنها پس از عرضه بازی دست به انتشار بخشهای جدیدی از آن میزنند که به DLCمعروف است. در واقع DLCها بخشهای جدید قابل دانلودی هستند که بازیباز باید از سایت بازی و با پرداخت پول آنها را دانلود کند تا بتواند به بازی این بخشهای جدید بپردازد. در یکی از DLCهای بازی رزیدنت اویل 5 قسمتی وجود دارد که در آن یک جلد قرآن مجید دیده می شود. وجود قرآن در این بازی در واقع حاکی از آن است که دشمنان شما ــ که شر بوده و باید از بین روند و شیطان در آنها نفوذ کرده است ــ قرآن مطالعه میکنند که خود به نوعی اشاره به مسلمانان دارد. در این بازی حتی کاربر میتواند به این قرآن شلیک کرده و به آن توهین کند. |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۱:۲۶ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اولا اینکه از کجا مشخصه که کتاب قرآنه؟ دومن به فرض که قران باشه اون کسایی که اینو نوشتن توقع دارن که طوری بازی ساخته میشد که نشه بهش شلیک کرد؟خب به در و دیوار توی بازی هم میشه شلیک کرد،اگر جزو مراحلی،چیزی باشه اونوقت یه چیزی!. |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۱:۲۵)Ahmad-A.R.M نوشته است: سلامسلام کاملا مشخص هست که قرآن هست ، تقریبا تمام قرآن های موجود در مسجدالنبی صلی الله علیه و آله و سلم همین شکل رو دارا هستند. خوب همین که روی زمین هست بزرگترین بی احترامی هست.یعنی رفتند ببینند مسلمون ها چه چیز رو نسبت به قرآن بی احترامی می دونند ، همون رو اجرا کردند. شما توی مدینه حتی اگر قرآن رو جلوی خودت هم روی زمین بگذاری ، فوق العاده اعراب اونجا برداشت بی احترامی می کنند و تذکر می دند. |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درست،ولی یعنی این نقش جلد مختص قرانه؟
|
|||
|
۱۲:۲۴, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شما چه اصراری داری خودت رو گول بزنی و از بازی دفاع کنی............
|
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۲:۴۲ توسط sina16.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به دقتشون باید تبریک گفت ، من دو بار این بازی رو با dlcایش بازی کردم اصلا متوجه وجود همچین چیزی نشده بودم ! در واقع اصلا ندیده بودمش، ولی طرحش که طرح قرآن هست ، البته این طرح رو قبلا هم میدیدیم ، من حدود 5 سال پیش هم عین همین طرح رو توی بازی قدیمی clive barkers Undying هم کتاب هایی که برای افزایش قدرت جادوی پاتریک به کار میرفت دقیقا همین طرح رو داشت ، (امروز شک کردم بهش رفتم بازیشو باز ریختم دیدم همون طرح رو داره)
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۲:۲۴)aleerz نوشته است: شما چه اصراری داری خودت رو گول بزنی و از بازی دفاع کنی............شما چه اصراری داری که هر چیزی که مطمئن نیستید صحت داره یا نداره رو قبول کنی؟شاید اشتباه باشه،شاید دشمن تراشی باشه،شاید... یعنی هر کسی گفت فلان کمپانی با اسلام مشکل داره بدون دلیل متقنی باید قبول کرد؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۲:۲۰)Ahmad-A.R.M نوشته است: درست،ولی یعنی این نقش جلد مختص قرانه؟سلام در حال حاضر بله ، این جلد شده نماد قرآن ، من بنده تا به حال هیچ کتابی رو غیر از قرآن ندیدم که جلدش به این شکل باشه. در ضمن گاهی اوقات ما در اسلام چیزهایی رو داریم که مختص به یک امر نبوده ، اما رفته رفته شده جزو شعائر و اجازه نداریم بهشون توهین کنیم ، مثل علم عزاداری. |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام ممنون ، تو کدوم دی ال سی هستش ؟
دی ال سی های عمومی یا اختصاصی ها؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۹:۲۹ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۴:۳۱)دل خسته نوشته است:(۱۵/تیر/۹۱ ۱۲:۲۰)Ahmad-A.R.M نوشته است: درست،ولی یعنی این نقش جلد مختص قرانه؟ ممنون از شما دلخسته جان. دوست عزیز شما الان برو تو گوگل image به انگلیسی بنویس:quran ببین چند درصد از قرآن هایی که عکسش میاد همین جلد رو داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی فلش « شلیک به مرتد » | علمدار133 | 54 | 27,162 |
۲۰/تیر/۹۱ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: 181103_932.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/14/181103_932.jpg)