|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۳, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
صبرم از كاسه دگر لبريز است
اگر اين جمعه نيايد چه كنم؟ آنقدر من خجل از كار خودم اگر اين جمعه بيايد چه كنم؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۱۰ توسط مهدی یاوران.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
یکی ازجمعه ها جان خواهد آمد / به درد عشق درمان خواهد آمد
غبار از خانه های دل بگیرید /که بر این خانه مهمان خواهد آمد . . . (اللهم عجل لولیک الفرج) عید است ولی بدون او غم داریم / عاشق شده ایم و عشق را کم داریم ای کاش که این عید ظهورش برسد / اینگونه هزار عید با هم داریم اللهم عجل لولیک الفرج سال نو مبارک |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
آسمان غرق خیال است کجایی آقا!
آخرین جمعه سال است کجایی آقا! یک نفر عاشق اگر بود زمین میفهمید عاشقی بی تو محال است کجایی آقا! |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
زبان گرفته دلم هر دم
ز غصه هاي دل زارم دلم گرفته و قلبي پر ز اعمال بدم دارم امان كه دست و دلم گردد دوباره مجرم و آلوده خدا كند كه گل نرگس دهد به من دلي آسوده تبسمي بنا مولا كه جان دهم ز براي تو |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
یا مقلب القلوب و الابصار سال نو آمد و نیامد یار یا مدبر اللیل و النهار بی حضورش چه اشتیاق بهار یا محول الحول و الاحوال منتهی کن فراق را به وصال حول حالنا الی احسن الحال به امید فرج همین امسال 29 اسفند 89
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۷ توسط مجيد.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل لوليك الفرج
|
|||
|
|
۲:۲۰, ۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
خوش به حال سال 89 که ماه 12 ، همشو دید و رفت....
میترسم عمرم به سر رسد و ماه 12 ام رو نبینم.... |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
یا مقلب قلب ما را با ظهور حجتت دلشاد کن***یا مدبر،خانمان را با قدومش آباد کن
یا محول با دیدنش أحسن الحالم نما***یار ما را سال نو تو با ظهورش دلشاد کن |
|||
|
|
۹:۴۰, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
این هم برای نوروز سال 90
یارب عید است عطا بر همه ده...برماتم و اندوه همه خاتمه ده... پایان غم همه ظهور مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ست... تعجیل فرج به مهدی فاطمه(س) ده |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر و قدر دانی از توجه و لطف دوستان به این تاپیک متعلق به امام زمان علیه السلام
دوستان این تاپیک مال پیامک هست و مفهوم پیامک فراتر از دو بیتی و شعر هست هر نوع پیام کوتاه متنی و یا حتی تصویری مرتبط با انتظار و ظهور میتونه در اینجا قرار بگیره تعیین برگزیده ها هم در پایان فروردین ماه به لطف خدا انجام خواهد شد که مهمترین معیار برگزیده بودن تشکر های شما دوستان است یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |