کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا شما حاضر به همکاری هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 12 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار
۲:۴۹, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان و اندیشمندان این سایت. من بعد از مدت ها فقط بخاطر یه دلیل که مربوط یه این قضیه هست لاگین کردم. لطفا" دقت کنین, بنده حقیر کمپینی رو در سایت اجتماعی فیسبوک راه انداختم که خواستار همکاری صمیمانه شما برادران و خواهران گرامی خودم هستم. بنا به آمارهای معتبر, بیش از 6 میلیون نفر از هموطن های عزیزمون تو این سایت عضو هستن که در نتیجه بهترین جا برای تبلیغ آرمان های خودمون در جهت منفعت مردم مسلمان مظلوم میانمار هست. بعد از خدا و عرش او و هر چه که او مقدس نامیده, چشم و امیدم شما دوستان خوبم هستین. از نظر خودم کاری که شما اینجا انجام می دید و کاری که بنده حقیر در فیسبوک به دنبال تحقق آن هستم جهاد در راه خدا حساب می شه. پس بیاین این جهاد ها رو بهم پیوند بدیم و تا هر جا که ممکنه برای برادرا و خواهرای دینیمون در میانمار تاثیر گذار باشیم.

لاَّ يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُوْلِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُـلاًّ وَعَدَ اللّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا (سورة النساء)

از امیر المومنین علی (علیه السلام):
  • جهاد یکی از درهای بهشت است که خداوند آن را برای دوستان خاص خود گشوده است.
  • بر شما باد به تلاش و سختكوشى و مهيا شدن و آماده گشتن و توشه برداشتن از سراى توشه (دنيا). مبادا زندگى دنيا شما را بفريبد چنان كه ملتهاى گذشته و اقوام پيشين را فريفت.
  • خداوند... جهاد را براى عزّت و سربلندى اسلام واجب فرمود.

آدرس کمپین در فیسبوک : http://www.facebook.com/SupportMyanmarMuslims
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Mohammad Trust ، A L I ، بیداری اندیشه ، خاک ، azade ، sarallah ، سدرة المنتهی ، میعاد ، خادمة الزهرا ، m.hossein ، یا ثارالله ، 135 ، Asma ، Ramin_Ghn
۳:۲۹, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2

ما از طریق فیسبوک چطوری میتونیم به اونا کمک کنیم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، یا ثارالله
۳:۳۹, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳۱/تیر/۹۱ ۳:۲۹)Havbb 110 نوشته است:  ما از طریق فیسبوک چطوری میتونیم به اونا کمک کنیم؟
در درجه اول ما احتیاج داریم که جمع شیم و نشون بدیم که هستیم. یعنی سیاه لشکر خودمون رو با حضورمون نمایش بدیم. اینکه هستند کسانی که به یاد انسان های بی گناه در سرزمین های دور هم هستند. دو جنبه داره این کار : یک اینکه بهترین اطلاع رسانی رو در این زمینه میشه انجام داد (مثل انتقال سریعتر پیام احتمالی مراجع بابت این موضوع) و دوم سیل عظیمی از جماعت خفته در فیسبوک رو بیدار کنیم. بهشون وحدت رو حتی در فضای مجازی یادآوری کنیم و این پیام رو بهشون برسونیم که این محیط(فیسبوک) فقط برای کارهای کوچیک ساخته نشده. به نظر بنده که هنوز موضع گیری ها راجع به این قضیه از طرف مراجع و سیاست مدار ها کاملا" مشخص نشده می شه رو مورد دوم بیشتر کار کرد. سطح فعالیت در این مرحله قطعا" کمتر از سطح فعالیت در این سایته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، m.hossein ، Havbb 110
۴:۳۷, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
البته چند تا از دوستان هم باید باشن که بتونن به زبان انگلیسی متن هارو ترجمه کنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، جویای حقیقت ، m.hossein
۱۴:۰۰, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:بیش از 6 میلیون نفر از هموطن های عزیزمون تو این سایت عضو هستن

عجبSmileBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، جویای حقیقت ، m.hossein
۱۶:۳۵, ۳۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۱۶:۳۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳۱/تیر/۹۱ ۲:۴۹)FCBOY نوشته است:  سلام به همه دوستان و اندیشمندان این سایت. من بعد از مدت ها فقط بخاطر یه دلیل که مربوط یه این قضیه هست لاگین کردم. لطفا" دقت کنین, بنده حقیر کمپینی رو در سایت اجتماعی فیسبوک راه انداختم که خواستار همکاری صمیمانه شما برادران و خواهران گرامی خودم هستم. بنا به آمارهای معتبر, بیش از 6 میلیون نفر از هموطن های عزیزمون تو این سایت عضو هستن که در نتیجه بهترین جا برای تبلیغ آرمان های خودمون در جهت منفعت مردم مسلمان مظلوم میانمار هست. بعد از خدا و عرش او و هر چه که او مقدس نامیده, چشم و امیدم شما دوستان خوبم هستین. از نظر خودم کاری که شما اینجا انجام می دید و کاری که بنده حقیر در فیسبوک به دنبال تحقق آن هستم جهاد در راه خدا حساب می شه. پس بیاین این جهاد ها رو بهم پیوند بدیم و تا هر جا که ممکنه برای برادرا و خواهرای دینیمون در میانمار تاثیر گذار باشیم.

لاَّ يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُوْلِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُـلاًّ وَعَدَ اللّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا (سورة النساء)

• بر شما باد به تلاش و سختكوشى و مهيا شدن و آماده گشتن و توشه برداشتن از سراى توشه (دنيا). مبادا زندگى دنيا شما را بفريبد چنان كه ملتهاى گذشته و اقوام پيشين را فريفت.

دوست عزیزم از این حرکتتون بسیار ممنونم .... البته باید در نظر گرفت از این شش میلیون ، بسیاری اسلام ستیز هستند!

امشب حتما از کمپینتون حمایت می کنم ، فقط هویت من مخفی باشه.

با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر.Heart

کمک دیگه هم خواستید حتما انجامش میدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، m.hossein
۱۶:۵۴, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳۱/تیر/۹۱ ۴:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  البته چند تا از دوستان هم باید باشن که بتونن به زبان انگلیسی متن هارو ترجمه کنن .
ایده خوبی هست اما فعلا" نیازی نداریم چون منابع مستقیم ما سایت های خبری فارسی هستن که کار ما رو در درجه اول راحت می کنن.
۱۷:۰۴, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8

من هنوز که هنوزه نتونستم این اتفاقو هضم کنم و از سکوت بزرگان در عجبم
رو کمک منم حساب کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۷:۰۵, ۳۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۷ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #9

(۳۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۴)FCBOY نوشته است:  
(۳۱/تیر/۹۱ ۴:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  البته چند تا از دوستان هم باید باشن که بتونن به زبان انگلیسی متن هارو ترجمه کنن .
ایده خوبی هست اما فعلا" نیازی نداریم چون منابع مستقیم ما سایت های خبری فارسی هستن که کار ما رو در درجه اول راحت می کنن.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
منظورشون اینه که متنهای فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنیم تا بلکه افراد غیر فارسی زبان هم بفهمن که قضیه از چه قراره . . .
در پناه الله

یا مهدی مدد
۱۷:۰۵, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۳۱/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵)Grace Dies نوشته است:  
(۳۱/تیر/۹۱ ۲:۴۹)FCBOY نوشته است:  سلام به همه دوستان و اندیشمندان این سایت. من بعد از مدت ها فقط بخاطر یه دلیل که مربوط یه این قضیه هست لاگین کردم. لطفا" دقت کنین, بنده حقیر کمپینی رو در سایت اجتماعی فیسبوک راه انداختم که خواستار همکاری صمیمانه شما برادران و خواهران گرامی خودم هستم. بنا به آمارهای معتبر, بیش از 6 میلیون نفر از هموطن های عزیزمون تو این سایت عضو هستن که در نتیجه بهترین جا برای تبلیغ آرمان های خودمون در جهت منفعت مردم مسلمان مظلوم میانمار هست. بعد از خدا و عرش او و هر چه که او مقدس نامیده, چشم و امیدم شما دوستان خوبم هستین. از نظر خودم کاری که شما اینجا انجام می دید و کاری که بنده حقیر در فیسبوک به دنبال تحقق آن هستم جهاد در راه خدا حساب می شه. پس بیاین این جهاد ها رو بهم پیوند بدیم و تا هر جا که ممکنه برای برادرا و خواهرای دینیمون در میانمار تاثیر گذار باشیم.

دوست عزیزم از این حرکتتون بسیار ممنونم .... البته باید در نظر گرفت از این شش میلیون ، بسیاری اسلام ستیز هستند!

امشب حتما از کمپینتون حمایت می کنم ، فقط هویت من مخفی باشه.

با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر.Heart

کمک دیگه هم خواستید حتما انجامش میدم.
اگه مایلین شما رو هم ادمین کنم تا بتونین با گذاشتن مطلب فعالیتتون رو بیشتر کنین. همونطور که می دونین هویتتون همچنان برای افراد کمپین الا بنده مخفی میمونه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]