|
انتقادات و پیشنهادات بخش پژوهش
|
|
۲۳:۳۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همانطور که از نام تاپیک پیداست اماده ایم برای شنیدن در پناه خدا |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من خودم تا همین الان که یکی از دوستان پیام خصوصی کرد خبر نداشتم بهتر نیست یه اطلاعیه تو محیط اصلی تالار بزنید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
نه نمیشه. باید ابتدا خودمون به یک جمع بندی برسیم بعد زمانی که یک شبهه مشخص شد و روی اون بحث کگردیم و جواب منطقی و کاملی توانستیم بهش بدیم، اون موقع در قالب یه بسته خیلی جامع تو تالار می زنیم. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من دارم کتاب های دیوید آیک رو میخونم یکیش the biggest secretو اون یکی هم the truth shall set you free به نظرم مطالب خیلی خوبی دارن خیلی مفصل تر و جزئی تر از مستند ظهور ارائه مطلب کرده میخواستم بپرسم که شما صلاح می بینید این کتاب ها ترجمه بشه اگه هسته پژوهشی تالار زحمت بکشن و ترجمه شون رو به عهده بگیرند و ضمن ترجمه در مورد بعضی نکته های کتاب که احیانا با اعتقادات ما سازگار نیست نقد و بررسی هم بکنند |
|||
|
۱۴:۱۹, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دیوید آیک عامل خود صهیونیسم بوده که مامور شد بعضی از رازهای فراماسونری رو در جهان با مستند هاش و کتابهاش لو بده و در کنار این کار زیر آب دینهای الهی رو هم بزنه. مستند ظهور هم با ملات و مواد اولیه ی آقای آیک ساخته شد، عبدالله هاشم هم به شدت تحت تاثیر دیوید آیک بود... اما خب الحمدلله در ایران نمود چندانی نداشت. اهمیت ترجمه ی اینها چیه؟ اصلا به نظر من اونقدر ارزش نداره که آدم حتی وقت بذاره بخونه اینا رو. چون همه ی حرفاش حق نیست ، بلکه یک مشت از حق و یک مشت از باطل رو باهم قاطی کرده و باعث گیج شدن مخاطب میشه. |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۰ توسط mofa.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
موافقم که حق و باطل با هم قاطی شده... ولی خب ما معیارهایی داریم که میتونه حق و باطلش رو از هم جدا کنه و اون هم قرآن و احادیث هست...
واقعیتش منم خیلی جذب کتابهی ایشون و مطالبشون شدم، یکی از مهمترین دلائلی که اینقدر برام جذابه اینه خیلی از مفاهیم دینی و ایمانی و عرفانی رو که ما در دین خودمون بهشون اعتقاد داریم با بیان و اصطلاحات دیگه ای بیان می کنه، یک معنا و مفهوم و یک محتوا هست ولی ما یه اصطلاح براش به کار میبریم و اون یه اصطلاح و تبیین دیگه ازش به کار میبره مثل رحمت الهی، درجات کمالی انسان و عوامل و موانع اون، نقش شیطان در به کمال رسیدن انسان، کیفیت وسوسه شیطان و چگونگی نفوذ اون به اذهان ما و غیره ایشون تو کتاب راز بزرگشون ادیان رو یه برنامه ساخته دست انجمنهای برادری و موجودات ساکن در بعد چهارم می دونن که برای کنترل ذهن بشر و به بردگی کشیدنش به وجود اومدن و برای اثبات این حرف عباراتی رو از کتاب مقدس و کتاب های دیگه نقل قول می کنن که نشون میده موسسین سه دین ابراهیمی عضو انجمن های برادری بودن... واضحه که چنین عقیده ای برای ما محکوم و مردوده، ولی به هر حال نمیشه از یه آدم لائیک انتظار داشت که در راستای عقاید ما اظهار نظر کنه، به نظرم اومد این حرف و نظرش حداقل در مورد دو دین یهودیت و مسیحیت بیراه نیست، چون این دو دین به شدت تحریف شده و به ادیان غیر الهی نزدیک شدن در مورد اسلام هم اگر اسلام اهل سنت رو به عنوان اسلام رایج مورد قضاوت قرار بدیم، هر چند منابع الهی است ولی تفکرات و عقاید غیرالهی زیادی واردش شده خلاصه اینکه ادیان ابراهیمی ساخته دست اخوت و اولیاء شیطانی اونا نیست، ولی انحرافاتی که این جریانها وارد ادیان کردن اونا رو به شکل ادیان ساخته دست خودشون دراورده ایشون تو کتاب دیگه اشون معتقدن که کل ادیان از جمله ادیان ابراهیمی توسط موجودات فضایی به بشر ارائه شده، و برداشتی که از این حرفش کردم اینه که به عنوان یه آدم لائیک حرفی میزنه که برخلاف عقیده افراد لائیک دیگه اس که برای دین یه منشا بشری و زمینی قائل اند. یعنی در واقع داره عقیده مومنان رو در مورد آسمانی بودن این ادیان تایید می کنه، چرا که از نظر ایشون خدا و ملائکه و موجودات عالم غیب بعلاوه شیاطین جزء موجودات فضایی هستن و صراحتا میگه که جبرئیل که پیامبر اسلام قران رو ازش گرفت یه موجود فضایی بود اون اسم موجودات عوالم بالا رو گذاشته موجودات فضایی عذر میخوام ولی من نیاز میبینم که در مورد کتاب ها و نظرات ایشون بحث و بررسی و نقد بشه، چون کتاب ها و مطالب ایشون انقدر قوی هست که شالوده مستند قرار بگیره و افکار و احساسات افراد رو تحت تاثیر قرار بده... اگر مدارک و دلائل خودتون رو در مورد صهیونیست بودن دیوید آیک توضیح بدید ممنون میشم برام مهمه |
|||
|
۱۵:۵۷, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
همین که این آدم ادیان ابراهیمی رو ساخته ی دست فراماسونری و شیاطین و... میدونه در باطل بودنش بس نیست؟
کدوم لائیک؟ این آدم سکولار هست نه لائیک!!!! من تعجب میکنم که چنین اباطیل و مزخرفاتی رو که گفته بهش حق میدی شما و میگی طبیعیه یه آدم لائیک!! باید از این حرفا بزنه... طبق نظر قرآن ، ادیان ابراهیمی مثلا مسیحیت و یهودیت ادیانی حق بوده و پیامبر آنها فردی معصوم و از جانب خدا به پیامبری برگزیده شده بوده است ولی ما قائل به تحریف اینها هستیم. ولی دیوید آیک میاد اثبات میکنه که اصلا این ادیان از مصر باستان الگو گرفته شده و افرادی غیر معصوم و (و احتمالا شیطانی) اینها رو به وجود آورده اند. در ضمن بیخودی داره به فراماسونری سابقه ی تاریخی میده ، مگه فراماسونری چند ساله به وجود اومده که بخواد در تحریف ادیان نقش داشته باشه؟ اینا بزرگ کردن زیاد از حد دشمن یا همون «دشمن هراسی» هستش. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۰:۴۱ توسط mofa.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه شما پست منو درست و دقیق نخوندی...
![]() منو شما که قرآن رو داریم میدونیم که موسی و عیسی و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبران الهی و برحق اند و می فهمیم که این نظرش اشتباهه ولی همین اشتباه یه نکته ای داره که توی پست قبلی توضیح دادم علت اینکه ترجمه و بحث روی کتاب های ایشون رو پیشنهاد دادم اینه که مطالب و اطلاعات جالب و در عین حال مهمی رو مطرح می کنه که البته این مطالب صبغه ضد دینی هم ندارن... به نظرم واقعا ارزش بحث و بررسی رو دارن... دوست داشتم بزرگان تالار تو این زمینه کمک کنن... در مورد فراماسونری هم ایشون فراماسونری رو دنباله گروه های اخوت و دار و دسته کاهنین معابد میدونن که حرف عجیبی نیست... قصدم طرفداری صددرصد از ایشون نیست فقط مایلم نظراتش بررسی بشه همین اگه صلاح نمیدونید اینکار بشه مهم نیست... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعوت از دوستان جهت پژوهش(پاسخ یه شبهات برخی کتب ) | وحید110 | 81 | 43,873 |