کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروتوتایپ و آبلیسک
۲۱:۲۲, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام بر کاربران گرامی.
من توی بازی پروتوتایپ یه آبلیسک دیدم.ولی وقتی print screen رو میزنم و یه جایی pasteـش میکنم که نمایش بده صحنه رو یه صفحه ی خاکستری نشون میده.
به نظر شما بودن آبلیسک در این بازی میتونه چیزی رو ثابت بکنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۷, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۴)دل خسته نوشته است:  
(۲۰/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۶)عدالت نوشته است:  به نام خدا
منبعتون خودش اشتباهه
The obelisk symbolized the sun god Ra, and during the brief religious reformation of Akhenaten was said to be a petrified ray of the Aten, the sundisk. It was also thought that the god existed within the structure.
همینطور که میبینید هیچ اشاره ای به این که ابلیسک نماد باروری میباشد نشده و این مطلب از اساس غلطه در مطالعه مراجع دقت بیشتری کنید.

سلام
منبع بنده الوعد الصادق هست و منبع شما ویکیپدیا
در ضمن نمیان که مفاهیم زشتی مثل مفهوم ....شیطان رو قرار بدند.
اما من در بازها هم دیدم این نماد رو ، مثلا در بازی AOM (Age of mythology) فرعون با استفاده از این نماد رشد محصولات رو زیاد می کنه.

به نام خدا
به هر حال هرچی که هست این حقیقت را نمیتوان انکار کرد که این نماد نمادی منفی و شیطانی میباشد که در رمی جمرات هم دقیقا به ابلیسک سنگ میزنند در ضمن اعتبار ویکیپدیا بالاتر از وعده صادق از نظر علمی میباشد.
۱۳:۲۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
prototype خود مفهوم و محتوا و طرز فكرش شرك آلود و ضد دينه. ولي بازي جالبيه
۱۵:۴۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13

(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۳)medad.sefid نوشته است:  prototype خود مفهوم و محتوا و طرز فكرش شرك آلود و ضد دينه. ولي بازي جالبيه
چیچیش خوب؟
بیشتر توضیح بده
۱۵:۵۹, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۷)عدالت نوشته است:  به نام خدا
به هر حال هرچی که هست این حقیقت را نمیتوان انکار کرد که این نماد نمادی منفی و شیطانی میباشد که در رمی جمرات هم دقیقا به ابلیسک سنگ میزنند در ضمن اعتبار ویکیپدیا بالاتر از وعده صادق از نظر علمی میباشد.
سلام
من هم که همین رو عرض کردم، اما گفتم که غربی ها به عنوان نماد باروری می شناسندش و این طور به خوردشون دادند ، لذا استفاده از اون در بعضی بازی ها لزوما ناشی از تفکر شیطانی نیست ، بلکه احتمال ساده انگاری هم می ره.
البته جهت اطلاع بگم که ویکیپدیا یک دایرة الماعارف باز هست ، یعنی من اگر بخوام می تونم همین الآن داخلش اضافه کنم که آبلیسک نماد زایندگی است ، لذا چندان معتبر نیست و قابل استناد هم نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۱۷, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۵:۵۹)دل خسته نوشته است:  
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۷)عدالت نوشته است:  به نام خدا

سلام
من هم که همین رو عرض کردم، اما گفتم که غربی ها به عنوان نماد باروری می شناسندش و این طور به خوردشون دادند ، لذا استفاده از اون در بعضی بازی ها لزوما ناشی از تفکر شیطانی نیست ، بلکه احتمال ساده انگاری هم می ره.
البته جهت اطلاع بگم که ویکیپدیا یک دایرة الماعارف باز هست ، یعنی من اگر بخوام می تونم همین الآن داخلش اضافه کنم که آبلیسک نماد زایندگی است ، لذا چندان معتبر نیست و قابل استناد هم نیست.

درسته در ویکیپدیا امکان دخل و تصرف هست اما چون از تمام جوانب و تمام گرایشات مطالب در آن قرار داده میشود میتوان یک برایند کلی از حقایق در آن به دست آورد به خاطره همین بسیار مفید میباشد چون یک نوع حالت بیطرفی در ارائه اطلاعات در آن دیده میشود.
۱۳:۵۸, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
گوش کنین اینکه میگین ابلیسک دیدین درست است ولی خوب چون بازی تو کشور امریکاس عجیب نیس که ابلیسک اونجا باشه دقت کنی ساختمونای هرمی شکل زیادی میبینی ولی امیدوارم که
شیطانی نباشهConfused نمیگم خوبه ولی میگن داره علیه سیاست های دولت امریکا وازمایشات ژنتیکی که پنهانی انجام میدن انتقاد میکنه Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، MAHDI59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا