کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سازنده ایرانی MAX PAYNE و GTA جواب آرگو را خواهد داد
۱۷:۳۸, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
خونساری از 2001 تا 2005 در شرکت بازیسازی مشهور "راک استار" مشغول بوده و ساخت کات‌-سین (صحنه‌های نمایشی) بازی‌هایی مانند "مکس پین"، "مکس پین 2" و "جی‌تی‌ای: سن آندریاس" را بر عهده داشته‌است.
[تصویر: 297921_310.jpg]به گزارش کافه سینما، در دو سه سال گذشته، کشور ما حضور پررنگی را در رسانه‌های آمریکایی تجربه کرده‌است. انتشار بازی "بتلفیلد 3" در اقدامی شیطنت آمیز، حمله‌ی نظامی آمریکا به تهران را به تصویر می‌کشید. موفقیت اولین فیلم ایرانی در اسکار، توجه بیشتری را به سینمای ایران معطوف کرد و در سال گذشته نیز سریال "هوم‌لند" که جایزه امی را برنده شده، بیش از پیش بر روی موقعیت کشور ما در پازل سیاسی خاورمیانه تمرکز داشته‌است.
اما شاید مهم‌تر از همه «آرگو» باشد. فیلمی که بر خلاف انتظار به شدت با استقبال منتقدان و جشن‌های سینمایی مواجه شد و اسکار بهترین فیلم سال را هم به نام خود ثبت کرد. آرگو ماجرای تسخیر سفارت آمریکا پس از انقلاب اسلامی و فراری دادن شش کارمند سفارت توسط مامورین سازمان سی.آی.ای را روایت می‌کند. رویدادی مهم در تاریخ روابط میان کشور ما و ایلات متحده که بار دیگر و پس از اکران «آرگو» به بحث روز تبدیل شد. اما شاید جالب باشد که بدانید قبل از تولید و پخش «آرگو»، پروژه‌ی دیگری بر اساس واقعه تسخیر لانه‌ی جاسوسی کلید خورده بوده: یک بازی کامپیوتری با نام 1979:The Game. نوید خونساری سینماگر ایرانی‌الاصل شناخته شده‌ای است که طی دهه‌ی گذشته در صنعت بازی‌های کامپیوتری فعالیت کرده‌است. خونساری از 2001 تا 2005 در شرکت بازیسازی مشهور "راک استار" مشغول بوده و ساخت کات‌-سین (صحنه‌های نمایشی) بازی‌هایی مانند "مکس پین"، "مکس پین 2" و "جی‌تی‌ای: سن آندریاس" را بر عهده داشته‌است. خونساری بعد از ترک راک‌استار، به همراه همسرش در نیویورک شرکت بازیسازی شخصی خود را تاسیس کرده و فعالیتش را در این زمینه دنبال کرده‌است. در سال 2011، خونساری از ساخت یک بازی کامپیوتری با نام 1979: The Game خبر داد. این بازی به ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی می‌پردازد و گفته‌ی خونساری می‌تواند با توجه به مضمون و ساختار روایی‌اش دنیای گیم را تکان دهد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، aleerz ، سرباز منتظر ، hesam110 ، وحید110 ، در جستجوی سختی ، omidman ، جویای حقیقت ، A L I ، محب الزهرا ، paramida.ir ، emj ، revenger ، fiftynine

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۳۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
امیدوارم مثل بازی ارتشهای فرا زمینی بازی ضد ایرانی نسازند Dodgy
۱۵:۵۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۲ ۱:۲۵)درست پسند نوشته است:  من گفتم:
برنامه‌های خوبی وجود دارند که به شیوه‌ای مشابه تبلیغ می‌شوند، ولی هیچ‌کدام کاربر رو به زور مجبور به نصبش نمی‌کنند، و من مایل نیستم نصبش کنم. می‌توانید برای آپلود از سایتهایی مانند آپارات، یا پرشین‌گیگ استفاده کنید که تبلیغاتشان کمتر اذیت می‌کند.

Smile نه مثل اینکه واقعا دانلود بلد نیستین،اصن برای دانلود کردن از اپلود باز نیاز به نصب برنامه ای نیست

پایین صفحه روی فری دانلود کلیک کنید،بعد کدی رو که مشخص شده وارد کنید و لینک دانلود رو بگیرید،این برای دومین بار
۱:۰۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13

(۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۵۰)anti نوشته است:  Smile نه مثل اینکه واقعا دانلود بلد نیستین،اصن برای دانلود کردن از اپلود باز نیاز به نصب برنامه ای نیست

پایین صفحه روی فری دانلود کلیک کنید،بعد کدی رو که مشخص شده وارد کنید و لینک دانلود رو بگیرید،این برای دومین بار
بله، این سایت تونسته بود طوری دکمه Download رو بجای لینک ساخته شده جا زبزنه که من لینک پایین صفحه رو اصلاً ندیدم.Dodgy ولی شما هم میشه یکم مهربانتر راهنمایی کنید.Smile

به هر حال زحمت کشیدید.

اون کلیپ رو دیدم، ولی نفهمیدم کجایش را فکر کرده‌اید که نظام نمی‌خواهد شما ببینید.

یک نفر که از حرفهایش معلوم است قصد دلسوزی دارد ایستاده و می‌گوید که اینقدر تیر هوایی در نکنند و نهایت احتیاط را بکنند تا به کسی آسیب نرسد، و حتی برای مطمئن شدن از اهمیت دادن افرادی که ممکن است تندرو باشند میگوید این کار بهانه‌ای برای مداخله‌ی نظامی می‌شود، و بخاطر کشور و اسلام دست بردارند. بعد توجه می‌دهد به افرادی که ممکن است با غرض شخصی یا سیاسی بخواهند چیزی را بیرون ببرند که مایه دردسر می‌شود و همه مراقب باشند تا کسی نتواند چنین کاری بکند.

واقعاً دستش درد نکنه برای این همه توصیه خوب.
واقعاً نمی‌فهمم از کجایش نکته‌ی بدی برداشت می‌کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، علمدار133
۲:۱۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۲:۱۷ توسط anti.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۱:۰۰)درست پسند نوشته است:  بله، این سایت تونسته بود طوری دکمه Download رو بجای لینک ساخته شده جا زبزنه که من لینک پایین صفحه رو اصلاً ندیدم.Dodgy ولی شما هم میشه یکم مهربانتر راهنمایی کنید.Smile

به هر حال زحمت کشیدید.

اون کلیپ رو دیدم، ولی نفهمیدم کجایش را فکر کرده‌اید که نظام نمی‌خواهد شما ببینید.

یک نفر که از حرفهایش معلوم است قصد دلسوزی دارد ایستاده و می‌گوید که اینقدر تیر هوایی در نکنند و نهایت احتیاط را بکنند تا به کسی آسیب نرسد، و حتی برای مطمئن شدن از اهمیت دادن افرادی که ممکن است تندرو باشند میگوید این کار بهانه‌ای برای مداخله‌ی نظامی می‌شود، و بخاطر کشور و اسلام دست بردارند. بعد توجه می‌دهد به افرادی که ممکن است با غرض شخصی یا سیاسی بخواهند چیزی را بیرون ببرند که مایه دردسر می‌شود و همه مراقب باشند تا کسی نتواند چنین کاری بکند.

واقعاً دستش درد نکنه برای این همه توصیه خوب.
واقعاً نمی‌فهمم از کجایش نکته‌ی بدی برداشت می‌کنید.

بله یه کم لحنم تند بود،ببشخیدSmile

اون تیتر هم از من نبود،از اونجایی که دانلود کردم همون تیتر باهاش بوده،فک کنم از یوتوب گرفتمش،البته اون موقع که با فیل شکن باز می شد،نه الان :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا