|
ارائه نتیجه کار بصورت نرم افزار(تقاضای همکاری)
|
|
۱۵:۱۲, ۱۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۷:۵۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام دوستانی که اعلام آمادگی کردند، درصورتی که درزمینه تهیه نرم افزار پاسخگویی شبهات نیز توانایی همکاری دارند دراین موضوع اعلام همکاری کنند. چیزی که ما بیشتر از هرچیزی به آن نیاز داریم، انتخاب نحوه ارائه ومعرفی کار است. پیدا کردن سوالی که مدنظر یک شخص میتونه باشه، بین این همه سوال وپاسخ ذکر شده دریک مقاله کار راحتی نیست. اما تهیه وتدوین یک نرم افزار با عنوان پاسخگویی به شبهات میتونه این مشکل رو حل کنه. درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۳, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام.من هم میتونم برای ویندوز و احتمالا ویندوز موبایل یه کارایی بکنم.
چون معلوم نیست که تابستون بتونم زیاد بیام تالار،اگه میتونید،وقتی فراخوان دادید یه ایمیل به من بزنید. gj.ab69@yahoo.com |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
میشه تفکیک مسئولیت کنید و بگید دقیقا به چه تخصص هایی نیاز دارید ؟ فرضا یه دمو برا اول نرم افزار هم میشه ساخت
یه مقدار رفع ابهام لازمه برا تخصصها |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۳)yazdan-jj نوشته است: سلام.من هم میتونم برای ویندوز و احتمالا ویندوز موبایل یه کارایی بکنم. [font=Arial][/font]منم که احتمالا اندروید و آی او اس جاوایی ها هم تو این تالار زیادن اگه بشه هم برای جاوا،هم اندروید و آی او اس،هم ویندوز موبایل و هم ویندوز نرم افزارشو ساخت که فرا فوق العاده میشه! ولی ما که همچنان نفهمیدیم اصل کار چیه و باید به طریقی انجام بشه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |