|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۹, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: ![]() به دوستای عزیزم تبریک میگم انشاءالله موفق باشید و خدایی
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
(۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: و اما کاربران فعال جدید تالار: بسم الله با عرض سلام من هم به دوستان گرامی تبریک عرض میکنم و از فعالیت های مفیدشان در تالار تشکر میکنم. ان شاء الله موفق و مویدو عاقبت بخیر باشید. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
برادر و خواهرای خوبم منم تبریک میگم...
![]() خیلی خوشحال شدم و البته یه جواریی دلم گرفت... خدایا ! تو قیامت وقتی کاربرای فعالت رو معرفی کردی یعنی میشه منم جز اونا باشم؟؟؟ ![]() کاش تو این دنیا یه جوری رفتار و زندگی کنم که تو اون دنیا خدا منو از بنده های خوبش جدا نکنه و... خدایا ! گیرم که بر عذابت صبر کردم ، چگونه بر فراقت و فراق دوستان و اولیاءت صبر کنم؟؟؟(خدایا ! منو از ناظرهات جدا نکن...:sleepy ![]() دوستان باز هم تبریک ![]() ایشالله تو اون دنیا هم کاربر فعال بشید و خدا شمارو از ناظراش جدا نکنه
|
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
سلام
(۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: [/b]سلام علیکم در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-1059.html#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-11823.html#pid11823 [b]و اما کاربران فعال جدید تالار: [/b]پرنیان تلمیخا عدالت فانوس *7* مهدی 313 black faateme-313 MaTeY Mohammad Trust nina ™SAViOR با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان [b]التماس دعا بنده هم تبریک میگم به این دوستان ، امید وارم در این راه ثابت قدم و برای نشون دادن به دیگران که شیعه بودن یعنی چی ، مقتدر باشن و اسلام و تشیع رو صحیح تبیین و ارایه بدن. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
دوستان ممنون
تلاش خودم رو میکنم که بتونم توی بخش عفاف و حجاب مفید تر واقع بشم و بتونم تاثیری هر چند اندک در بهبود وضعیت جوونا داشته باشه. در صورت امکان از لینک پایین دیدن فرمایید چرا در مسئاله حجاب جوانان عقب مانده ایم ؟ |
|||
|
|
۱:۱۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
خب ما هم بنفش شدیم
![]() ![]() ولی دلم راضی نیست به فعال بودن چون واقعا مسئولیت داره . باید بر همه نوشته ها و اعصاب تسلط داشته باشیم ![]() سعی میکنم کابر فعال خوبی باشم دی: |
|||
|
|
۱:۳۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
سلام..
مرسی..
از اینکه من و انتخاب کردید . ان شاء الله که بتونم مفید باشم...
|
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ممنون از اینکه ما رو لایق دونستید ... و سپاس ویژه از همه عزیزانی که تبریک گفتند ..... به قول دوستمون این فقط وظیفه ما رو سنگین تر میکنه ..... انشاءالله با یاری خدا بتونیم فعالیت مفید و سازنده تری داشته باشیم ..... التماس دعا ، یا حق . |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: تبریکات ویژه بنده رو هم بابت این ارتقا پذیرا باشید. ![]() امیدوارم که در بخش های مربوط به حوزه فعالیت و مشخص شده تان،پیشرفتی چشمگیر داشته و در راستای پیشبرد اهداف تالار و بیداری اذهان و اندیشه کاربران محترم،بی وقفه تلاش نمایید. امید ک در سایه سار توجهات امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سربلند و پیروز باشید. یاعلی(علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,384 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,784 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,243 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,319 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,928 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

انشاءالله موفق باشید و خدایی