کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است
اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند.

ملاکهای انتخاب کاربر فعال:
ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست
دادن جوابهای مستدل و منطقی
آرامش در لحن پاسخ دادن
داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار
عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا...

ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد

البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید...

اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند
جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، fs231 ، ELENOR ، haddii ، MAHDI59 ، zarati313 ، Amir ، fazel ، shakiba ، The Arrival ، خاک ، ایران ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، سیماباروتیان ، زینت ، MESSENGER ، boghz ، سپهسالار ، nooromahdi ، mohammad008 ، EMPERATOR ، Secret ، janali ، kahf ، s_habibee ، am_po ، Resistance ، warior ، MohammadSadra ، حسن.س. ، m.hossein ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، shafagh_mah ، شهیدطیبه واعظی ، نگار ، تفکر ، دل خسته ، TINCHY ، ANTI satan ، انتصـار ، saloomeh ، AMINI ، وحید110 ، hesam110 ، Agha sayyed ، azade ، نسیم ، mahdi jan ، netlog36 ، شهرام ، جوینده حق ، vahrakan ، فانوس *7* ، انصارالمهدی ، s.majid hashemi ، mj.fekri ، مجید املشی ، black ، خیبر110 ، مفقود الاثر ، farzad313 ، mhvvhm ، مهدی2012 ، ahmad1300 ، جویای حقیقت ، fatemeh ، omidman ، شیدا ، پرنیان ، ali0077 ، fiftynine ، danialdd ، ترنم ، رضوانه ، آفتاب ، ساقی ، شاهد ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، Sakineh ، sarallah ، Bahar ، mohamad ، مجنون الحسین ، zahra11 ، سیمرغ ، میرزا احمد ، یاســین ، السا ، Hadith ، mahdy30na ، S.A.M ، حضرت عشق ، Eve ، محمدهادی ، OSZ ، sabrina ، نورالسادات ، Hadiss313 ، REYHANEH11 ، علی املشی ، قبیله منتظر ، mdroudgar

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۹, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #151
آواتار
نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: [تصویر: happy.png]
پرنیان
تلمیخا
عدالت
فانوس *7*
مهدی 313
black
faateme-313
MaTeY
Mohammad Trust
nina
™SAViOR
Smile
به دوستای عزیزم تبریک میگمHeart انشاءالله موفق باشید و خداییHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، SAViOR ، شاهد ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، ali0077 ، جویای حقیقت ، پرنیان ، fiftynine ، شیدا ، خیبر110 ، fazel ، ترنم ، حضرت عشق
۲۰:۳۵, ۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #152
آواتار
(۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است:  و اما کاربران فعال جدید تالار: Smile

پرنیان
تلمیخا
عدالت
فانوس *7*
مهدی 313
black
faateme-313
MaTeY
Mohammad Trust
nina
™SAViOR

بسم الله

با عرض سلام

من هم به دوستان گرامی تبریک عرض میکنم و از فعالیت های مفیدشان در تالار تشکر میکنم.

ان شاء الله موفق و مویدو عاقبت بخیر باشید.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شاهد ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، ali0077 ، جویای حقیقت ، پرنیان ، fiftynine ، شیدا ، خیبر110 ، fazel ، سدرة المنتهی ، ترنم
۲۰:۴۲, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #153
آواتار
(۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است:  و اما کاربران فعال جدید تالار: Smile

پرنیان
تلمیخا
عدالت
فانوس *7*
مهدی 313
black
faateme-313
MaTeY
Mohammad Trust
nina
™SAViOR

با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان

التماس دعا

سلام.

عرض تبریک خدمت کاربران فعال جدید.
ان شاءالله در سپاه امام زمان فعال باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شاهد ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، ali0077 ، black ، جویای حقیقت ، پرنیان ، fiftynine ، شیدا ، خیبر110 ، fazel ، ترنم
۲۱:۱۸, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #154
آواتار
برادر و خواهرای خوبم منم تبریک میگم...Rose

خیلی خوشحال شدم و البته یه جواریی دلم گرفت...

خدایا ! تو قیامت وقتی کاربرای فعالت رو معرفی کردی یعنی میشه منم جز اونا باشم؟؟؟Huh

کاش تو این دنیا یه جوری رفتار و زندگی کنم که تو اون دنیا خدا منو از بنده های خوبش جدا نکنه و...

خدایا !
گیرم که بر عذابت صبر کردم ، چگونه بر فراقت و فراق دوستان و اولیاءت صبر کنم؟؟؟(خدایا ! منو از ناظرهات جدا نکن...:sleepySmile

دوستان باز هم تبریکRose

ایشالله تو اون دنیا هم کاربر فعال بشید و خدا شمارو از ناظراش جدا نکنهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، شاهد ، مهدی2012 ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، حسن.س. ، black ، جویای حقیقت ، پرنیان ، warior ، fiftynine ، شیدا ، خیبر110 ، fazel ، soshiant
۲۲:۳۱, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #155
آواتار
سلام

(۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است:  
[/b]سلام علیکم
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-1059.html#pid1059
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-11823.html#pid11823

[b]و اما کاربران فعال جدید تالار:
Smile

[/b]پرنیان
تلمیخا
عدالت
فانوس *7*
مهدی 313
black
faateme-313
MaTeY
Mohammad Trust
nina
™SAViOR

با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان

[b]التماس دعا

بنده هم تبریک میگم به این دوستان ، امید وارم در این راه ثابت قدم و برای نشون دادن به دیگران که شیعه بودن یعنی چی ، مقتدر باشن و اسلام و تشیع رو صحیح تبیین و ارایه بدن.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Bahar ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، black ، جویای حقیقت ، پرنیان ، fiftynine ، شیدا ، خیبر110 ، مهدی2012 ، fazel ، ترنم
۲۲:۵۰, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #156
آواتار
دوستان ممنون

تلاش خودم رو میکنم که بتونم توی بخش عفاف و حجاب مفید تر واقع بشم و بتونم تاثیری هر چند اندک در بهبود وضعیت جوونا داشته باشه.

در صورت امکان از لینک پایین دیدن فرمایید

چرا در مسئاله حجاب جوانان عقب مانده ایم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحیم ، Bahar ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، meshkat ، حسن.س. ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، black ، پرنیان ، جویای حقیقت ، warior ، mahdy30na ، fiftynine ، مجید املشی ، شیدا ، خیبر110 ، مهدی2012 ، fazel ، ترنم
۱:۱۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #157
آواتار
خب ما هم بنفش شدیم Big GrinBig Grin
ولی دلم راضی نیست به فعال بودن چون واقعا مسئولیت داره . باید بر همه نوشته ها و اعصاب تسلط داشته باشیم Blush

سعی میکنم کابر فعال خوبی باشم دی:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، پرنیان ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، SAViOR ، mahdy30na ، fiftynine ، مجید املشی ، حسن عزتي ، شیدا ، خیبر110 ، مهدی2012 ، fazel ، soshiant ، ترنم
۱:۳۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #158
آواتار
سلام..
مرسی..Roseاز اینکه من و انتخاب کردید .Blush
ان شاء الله که بتونم مفید باشم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، warior ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، SAViOR ، mahdy30na ، fiftynine ، مجید املشی ، حسن عزتي ، شیدا ، خیبر110 ، black ، مهدی2012 ، fazel ، soshiant ، ترنم
۱۰:۲۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #159
آواتار
به نام خدا

ممنون از اینکه ما رو لایق دونستید ...

و سپاس ویژه از همه عزیزانی که تبریک گفتند .....

به قول دوستمون این فقط وظیفه ما رو سنگین تر میکنه .....

انشاءالله با یاری خدا بتونیم فعالیت مفید و سازنده تری داشته باشیم .....

التماس دعا ، یا حق .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، پرنیان ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، fiftynine ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، حسن عزتي ، شیدا ، ali0077 ، شاهد ، خیبر110 ، بیداری اندیشه ، black ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، mahramaneh ، ترنم ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق
۱۶:۵۲, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #160
آواتار
به نام خدا

نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: [تصویر: happy.png]

پرنیان
تلمیخا
عدالت
فانوس *7*
مهدی 313
black
faateme-313
MaTeY
Mohammad Trust
nina
™SAViOR

تبریکات ویژه بنده رو هم بابت این ارتقا پذیرا باشید.Rose

امیدوارم که در بخش های مربوط به حوزه فعالیت و مشخص شده تان،پیشرفتی چشمگیر داشته و در راستای پیشبرد اهداف تالار و بیداری اذهان و اندیشه کاربران محترم،بی وقفه تلاش نمایید.

امید ک در سایه سار توجهات امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سربلند و پیروز باشید.

یاعلی(علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، یاوران مهدی ، حسن.س. ، mahdy30na ، شیدا ، ali0077 ، مجید املشی ، شاهد ، فانوس *7* ، خیبر110 ، بیداری اندیشه ، black ، مهدی2012 ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، fiftynine ، Justice Bringer ، ترنم ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]