|
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
|
|
۰:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یه نفر داشت با الاغش ..... یه روز یه نفر سوار الاغی پیری بود خیلی عجله داشت با پا می زد زیر شکم الاغ تا الاغ زود تر برود و هی الاغ رو با یه چوب می زد و با عصبانیت هی می گفت: هون هون حیوون. صاب مرده. یه نفر که مرد رو می دید به اون گفت: هی دادش گلم چرا این همه پا به زیر شکم این الاغ می زنی ؟ چرا انقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و این زبون بسته رو می زنی و اوقاتت رو تلخ می کنی و داد و فریاد می کنی؟!!!!!! مرد گفت: می فرمایی چه کار کنم عقل کل ؟! مرد با لبخند گفت: سادس این پا را که هی داری زیر شکم الاغ می زنی روی زمین بزن مرد گفت: روی زمین؟ گفت: آره راه بروی زودتر می رسی
... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۴, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ![]() نقل قول:دو طبقه زیاده.....یک طبقه خوبه.....یا هم سطح خوبه... ********* ای بابا بجای این همه تاپیک زدن و غرغر کردن برید زن بگیرید دیگه.... .
|
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
منم نذر کردم تو هر تاپیک درباره ازدواج بیام و اینو بگم :
اونقدری که ما درباره ازدواج و مشکلاتش بحث و تبادل نظر کردیم, تو مجلس شورای اسلامی درمورد کل بودجه هرسال بحث نمیشه!!!! ![]() والا !!!!!!!!!!!! ![]() ![]() نقل قول: منظورشون اینه که خدا وسعش نمیرسه , کوتاه بیاید دیگه !!!!! ![]() ![]() ![]() ضمنا شما که تو صندلی داغ شرکت نکردید, پس نظرتون قابل قبول نیست !!!!! ![]() ![]() ![]() حرف اصلی رو خانم ترنم زدند : نقل قول: کاملا درسته |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۶:۱۸ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بهترین نوع ازدواج هم آخرش اینه .. که آدم میگه یاد جونی و مجردی بخیر.
![]() البته این رو از رو تجربه میگم. |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۲:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:خدا وسعش می رسد ولی پول مفت به بندهای تنبلش نمی دهد ... هر چقدر تلاش کنید بیشتر به دست میارید ....البته قاعده ی فراگیر نیست ... برخی آدم ها با تنگ دستی امتحان می شوند ... آن بحثش فرق می کند .... از قدیم گفتن ... از تو حرکت از خدا برکت ... در حد گذران زندگی خدا می دهد .... ولی کلا اگر هدفتون از زندگی پول در آوردن است با تلاش زیاد به آن میرسید ... پول در آوردنی که به شما بگویند ثروتمند .... در دنیا هدفتون هر چی باشد با تلاش به آن می رسید .... شهادت بخواهید و براش تلاش کنید شهید می شوید ...پول بخواهید پولدار می شوید .... مهم این است که مرد عمل باشید و مسئولیت پذیر ... من دوستم الان فقط دیپلم دارد ... درس هم نخونده ... کار هم ندارد .. رفته خواستگاری گفتن برو یک کار حداقلی داشته باش بعد بیا ...خونه و ماشین هم نخواستن ما براش کار تو کارگاه های مختلف پیدا کردیم ...نرفته و ندیده می گفت نمیروم ... دستم زخمی می شود!!!! خطرناک است!!!!توقع دارد کار پشت میز نشتنی پیدا کند با دیپلم و بدون هیچ تخصصی!!!!!!!! هنوزم بی کار است .... نقل قول:من به صندلی داغ حساسیت دارم .... مدام باید سوالاتتون رو میپیچوندم و طفره می رفتم ... حوصلتون سر میرفت
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اقا من رفتم بگیرم ، کسی نمیخواد واسه اونم چند تا بگیرم ، تا 4 تاش اشکالی نداره
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان یک نکته بگم که در این یک سال و خورده ای که عضو تالار هستم از این بحثها و تاپیکها فراوون بوده و بنده هم اظهار نظر به اندازه کافی کردم ولی نتیجه ملموس این تاپیکها چه بوده ؟؟؟؟؟؟ ایا تاثیری داشته یا صرفا میایم چندتا پست میگذاریم و بحث میکنیم و فراموش میکنیم و دوباره یک ماه دیگه یک تاپیک دیگه به همین شکل ساخته میشه و روز از نو و روزی از نو. در همین مدت یکسال، میزان ازدواج پایین امده و میزان طلاق بالا. خوب بنده به عنوان یک شخص متاهل که چهارساله ازدواج کردم میگویم دلیل اصلی مشکلات زندگی، مشکلات اقتصادی میباشد که تاثیر مستقیم و گاهی غیرمستقیم بر سایر مشکلات دیگر زناشویی دارد و متاسفانه باید بگم الان با این اوضاع اختلاف طبقاتی شدید و چشم و هم چشمیهای وحشتناک و وجود افرادی که یک شبه ره صد ساله رفته اند آنهم با رانت و دزدی، کمتر دخترخانومی پیدا میشه که به حداقلها راضی باشه و اگر هم به حداقلها راضی باشه و بیاد سر زندگی باز باید خیلی ایمان و عزت نفس بالایی داشته باشه که وقتی این افراد پولدار و تازه به دوران رسیده و خانه و زندگی آنها را ببیند و پزهای آنها را بشنود، حسرت ناشی از تجملات آنها را سر شوهر بدبخت خالی نکند. دخترخانومهای باایمان و عزت نفس بالا هم نمیگویم اصلا وجود ندارند، ولی تعدادشان روز به روز کمتر میشود متاسفانه. البته آقاپسرهایی هم که فقط دنبال دخترکان معلوم الحال هستند هم مقصر هستند. افرادی که به دنبال دماغ سربالا و موهای مش کرده و شلوار ساپورت و مانتوی دگمه باز هستند هم تعدادشان کم نیست و خود این باعث میشود که خیلی از دخترها هم فکر کنند با این عملها و این تیپها میتوانند پسران بیشتری را جذب کنند و نتیجه اش میشود جامعه امروز ما. |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نظر من مشکل اصلی , نداشتن شغل درست و حسابی است
|
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۱۹ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام .
در کنار مشکلات جنسی در دوران مجردی مشکل دیگه ای هست که کمتر کسی پیش میاد تا با اون درگیر نباشه ، و اون مشکلات عاطفیه . روانشناسان مدتهاست به این نتیجه رسیده اند که مشکلات عاطفی میتونه زمینه ساز مشکلات روحی و فکری باشه . حالا هر کسی وقتی به این دوران میرسه و هنوز مجرده سعی میکنه خودش رو با راه حلی دیگه به آرامش برسونه ، گاها افراد سوق پیدا میکنن به نگه داشتن حیوانات و یا دل بستن به ابزار آلاتی همچون ماشین و لوازم زینتی و موسیقی و ... که این در مرحله اول مشکلی ایجاد نمیکنه اما وقتی این فرد به مرحله و موقعیت ازدواج میرسه دل کندن از علایقات قبلی براش خیلی سختتر میشه . در واقع علایق اولیه به نوعی میتونه در مقابل علایق تازه مقابله کنه . تجربه نشون داده کسانی که تو سن کمترازدواج کردن تونستن اوج و قلیان احساساتشون رو به سمت همسرشون سوق بدن و این تونسته همبستگی و گرمای بیشتری رو به خانواده ببخشه . اما بعد از تمامی این حرفها که زیاد هم شنیدیم ، مجردها 2 راه پیش رو دارن : یا قبول میکنیم یا زمان به ما ثابت میکنه که مجبوریم قبول کنیم .( البته راه سومی هم هست که اراده الهی رو طلب میکنه ). برای افرادی که ایمان دارن هیچ راه در رویی هم وجود نداره . ادامه دارد ... |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم منظورتون از راه رفتن چیه و همین طور از زدن به زیر شکم الاغ؟؟؟ من نفهمیدم!!! می دونید مجرد موندن مزایای خیلی زیادی داره. من از نظر مسائل جنسی مشکلی ندارم،چون که به رابطه ی جنسی نیازی ندارم.و تمایلی هم ندارم.بعضی ها اینطوری اند. اما مشکل جدی تنهایی است. یعنی اگر یک جوان ازدواج نکند،رفقایش ازدواج کنند،و او تنها بماند،چه بلایی به سرش می آید؟؟؟ فکرش وحشتناک است. من از تنهایی می ترسم. به علاوه ی اینکه خواهر و برادر ندارم. بعد فوت پدر و مادرم،باید تنهای تنهای باشم. تازه وقتی رفقای ازدواج کنند،دیگر مثل مجرد هانیستند و وقتشان زیاد با من نمیگذرانند،مگر اینکه من هم ازدواج کنم و ه خانه ی هم برویم. به هر حال فقط بحث پاکدامنی و ... نیست. مسائل عاطفی خیلی مهمتر است. اما از طرفی می ترسم ازدواج کنم و به خاطر ضعف جنسی در آن راه شکست بخورم. چه خوب می شد همه ی رفقای من تا آخر مجرد می ماندند. و همه با هم زندگی می کردیم. ![]() ![]() ![]() فی امان الله |
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۳۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۰:۴۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام به مجردین گرامی
البته این تاپیک مخصوص اقایان بود،اما میدونید که ما خانم ها همه جا باید نظر بدیم! هر کس در سنین جوانی ازدواج نکنه سرش کلاه رفته،مشکل جوونای ما اینه که زیادی در رفاه بودن و مسئولیت چرخاندن زندگی براش کمی دشوار شده. چرا از دوران دانشجویی تون سعی نمیکنید کار کنید،حتی تدریس خصوصی،یه قدم بردارید خدا راه رو بهتون نشون میده این همه جوان رعنا و خلاق تو این سایت هستن ،چرا بهم کمک نمیکنید،من خیلی دیدم تو معرفی اجمالی کاربران که طرف مثلا کامپوتر خونده اما بیکاره،یا خیلی رشته های دیگه بالاخره از یه جایی باید شروع کرد ،اول هر کاری خاک خوری داره،گفتن نداره اما همه پدر مادرای ما (اکثرا) از صفر و بلکم زیر صفر شروع کردن،خداییش ماها خیلی پرتوقعیم هم خدا میخوایم هم خرما. اگه باباهای ما منتظر خوب شدن وضع اقتصادیشون میشدن بعد ازدواج میکردن الان ما 7-8 سالمون بود ،شایدم نبودیم اون رزقی هم که خدا گفته،مطمئنا منظورش این نبوده ازدواج کنید پول دانشگاه ازاد و عمل بینی خانم تون رو ،هزینه مهمانی های امنچنانی رو ،گوشی اخرین مدل و ... رو میدم نمیگم اسونه اما از همین الان باید یاد بگیریم قناعت کنیم و درست پول خرج کنیم،اگه با فرهنگ اسلامی زندگی کنیم ..... خدا از اول میخش رو کوبیه که همانا ما انسان را در سختی خلق کردیم پس کلا منتظر نشیم همه چی گل و بلبل شه چون همیشه یه موضوعی وجود داره. پدر من یه زمین خریده بود،هر سری که حقوقش رو میگرفت یکم مصالح میخرید میومد یکمش رو میساخت،ما تا مدت ها خونه مون در نداشت،اون جایی که زندگی میکردیم به ندرت ماشین میومد و ما مریض میشدیم پدرم با پای پیاده تا کجا میرفت که دارو پیدا کنه،اب اکثرا قطع میشد و از اب تانکر استفاده میکردیم،حالا ما که بچه بودیم و بزرگ شدیم یادمون رفت اما مردم قبلا خیلی سختی میکشیدن منتها قدیم گوشی میلیونی و لپتاپ و لباسای رنگارنگ و غذاهای فلان نبود ،ملت یه پس اندازی هم میکردن. اگه همسر شایسته ای قسمتتون شه که ان شاءالله بشه،دیگه واقعا هیچی مهم نیس بخاطر همین همه حرفاتون رو بنویسید میرید خاسنگاری با دختر خانم مطرح کنید ،دختر خوب پیدا کردنش سخته اما اگه خدا بخواد اسونه حیف شما پسرای خوب نیست که از این نعمتی که خدا به بندگان داده استفاده نکنید و به قول دوستان بعد عاطفی ازدواج خیلی قویتره تلاش کنید که خدا بهتون بده فقط اینکه خواستین عقد کنین این تقاویم بروج فلکی رو ببینین چون بعضی روزا به گفته معصومین خوب نیست که کارای مهم توش انجام شه فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,014 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|
| ده توصیه کاربردی به آقا پسرهای جویای همسر | سپهسالار | 38 | 16,442 |
۲۸/آبان/۹۲ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

.

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)